reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekujemy bardzo ! za czesto sie widywac nie beda no moze raz w roku bo kuzynka mieszka w KOLONI...
Oj my nie dawno dopiero zjedlismy obiadek.Corcia oglada bajke a pozniej kapiel.ostatnio przed snem zjada mi butle kaszki.

reklama
Iwonka super zdjatka:tak: A my juz po kolacyjce i w lozeczku baraszkujemy:laugh2: Ja tez kupe prasowania mam,a najbardziej nie lubie tego robic, wolalabym juz okna myc, ale coz samo sie nie zrobi, wiec musze chyba jutro zaczac:szok:

iwonka bardzo ładne dzidziolki na zdjeciach ,a jak się kochają:tak: :-D

ja dziś na zakupki wyruszyłam ,oczywiscie do sąsiedniego miasteczka i kupiłam w końcu kreacje na weselisko brata,zaraz mi lepiej ,bo sie martwiłam co ja włoże:no: :dry:

Emi już śpi ,odwiedziła mnie dzis koleżanka z córcią ,fajnie bo Emi musi mieć troszke kontaktu z dzieciakami:tak: no i wymyśliłyśmy że pójdziemy do przedszkola zapytać sie czy można od czasu do czasu przyjść z dzieckiem na godzinkę ,żeby sie z dzieciakami oswajały,ciekawe co powiedzą,:confused:

dobry wieczor i w zasadzie dobranoc! tylko sie witam i juz zmykam hubert znowu chory ma zaszczyry i wemflon w nozce i koszmar! lece juz do niego!
kolorowych snow!!!!!!

biedny Hubcio :(( co mu jest biedulkowi???

dzis bylam w posredniaku dowiedziec sie co nieco o dofinansowanie firm, i coraz bardziej realne staje sie zalozenie wlasnej firmy :)

Judi tez juz spi a ja ide dalej prasowac....tez tego nie nawidze a najgorsze jest to ze pozostawiam sobie prania ile sie da i dopiero wtedy biore sie do roboty:(
tak wiec dobrej nocki wszystkim zycze!!

Witam wszyskie mamy
Nie wiem na jakie mebelki sie zdecydowac- czy tego ELFa z BOG_FRANu czy moze capsloka z brw??

Ale ja niezdecydowana jestem :szok:

Widze shady ze zaczynasz dzialac na calego -Wielkie uklony w twoja strone ja narazie tylko mysle o zarabianiu tylko na siebie nie mam odwagi na wiecej
Moze bardziej Ci sie przyjrze ci terz cos otworze? a ty z czym wkoncu ruszasz?? Z tym sexshopem- wiesz u nas w niescie nie ma i jestem ciekawa czy byli by klieci??

Bidulek ten Hubcio- a dlaczego welflom ma w nozce a nie w raczce- jeszcze sie nie spotkalam zeby tak sie wbijali??

Figielek dzieki : wiesz co? bylam w urzedzie pracy u doradcy zawodowefo i to wcale nie jest takie nierealne zebym np. otworzyla normalny sklep, nie zaden supermarket ale maly sklepik, ktory
na poczatek oby tylko strat nie przynosil ;) ale pani mi doradzila, ze skoro ja tak napalona jestem na szkolenia, to zebym robila
wszystkie szkolenia jakie chce a o firmie zebym pomyslala na przyszly rok :) i tak zamierzam zrobic. a tak przy okazji,
dowiedzialam sie, ze ludzie nie chca sie wogole doksztalcac, szok - daja im szkolenia na tacy za darmo a oni nie, dlatego uwazam,
ze wieksza czesc bezrobotnych to bezrobotni z lenistwa i wybpru. tez sie kurcze boje czy dalabym rade, czy nie zatopie sie w dlugach, cholera zesz jasna no ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma.....obsesja na punkcie pracodawcow jest wieksza niz strach, wiec chyba nie mam czym sie martwic

reklama
Do góry