reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekujemy bardzo ! za czesto sie widywac nie beda no moze raz w roku bo kuzynka mieszka w KOLONI...
Oj my nie dawno dopiero zjedlismy obiadek.Corcia oglada bajke a pozniej kapiel.ostatnio przed snem zjada mi butle kaszki.

reklama
Iwonka super zdjatka:tak: A my juz po kolacyjce i w lozeczku baraszkujemy:laugh2: Ja tez kupe prasowania mam,a najbardziej nie lubie tego robic, wolalabym juz okna myc, ale coz samo sie nie zrobi, wiec musze chyba jutro zaczac:szok:

iwonka bardzo ładne dzidziolki na zdjeciach ,a jak się kochają:tak: :-D

ja dziś na zakupki wyruszyłam ,oczywiscie do sąsiedniego miasteczka i kupiłam w końcu kreacje na weselisko brata,zaraz mi lepiej ,bo sie martwiłam co ja włoże:no: :dry:

Emi już śpi ,odwiedziła mnie dzis koleżanka z córcią ,fajnie bo Emi musi mieć troszke kontaktu z dzieciakami:tak: no i wymyśliłyśmy że pójdziemy do przedszkola zapytać sie czy można od czasu do czasu przyjść z dzieckiem na godzinkę ,żeby sie z dzieciakami oswajały,ciekawe co powiedzą,:confused:

dobry wieczor i w zasadzie dobranoc! tylko sie witam i juz zmykam hubert znowu chory ma zaszczyry i wemflon w nozce i koszmar! lece juz do niego!
kolorowych snow!!!!!!

biedny Hubcio :(( co mu jest biedulkowi???

dzis bylam w posredniaku dowiedziec sie co nieco o dofinansowanie firm, i coraz bardziej realne staje sie zalozenie wlasnej firmy :)

Judi tez juz spi a ja ide dalej prasowac....tez tego nie nawidze a najgorsze jest to ze pozostawiam sobie prania ile sie da i dopiero wtedy biore sie do roboty:(
tak wiec dobrej nocki wszystkim zycze!!

Witam wszyskie mamy
Nie wiem na jakie mebelki sie zdecydowac- czy tego ELFa z BOG_FRANu czy moze capsloka z brw??

Ale ja niezdecydowana jestem :szok:

Widze shady ze zaczynasz dzialac na calego -Wielkie uklony w twoja strone ja narazie tylko mysle o zarabianiu tylko na siebie nie mam odwagi na wiecej
Moze bardziej Ci sie przyjrze ci terz cos otworze? a ty z czym wkoncu ruszasz?? Z tym sexshopem- wiesz u nas w niescie nie ma i jestem ciekawa czy byli by klieci??

Bidulek ten Hubcio- a dlaczego welflom ma w nozce a nie w raczce- jeszcze sie nie spotkalam zeby tak sie wbijali??

Figielek dzieki : wiesz co? bylam w urzedzie pracy u doradcy zawodowefo i to wcale nie jest takie nierealne zebym np. otworzyla normalny sklep, nie zaden supermarket ale maly sklepik, ktory
na poczatek oby tylko strat nie przynosil ;) ale pani mi doradzila, ze skoro ja tak napalona jestem na szkolenia, to zebym robila
wszystkie szkolenia jakie chce a o firmie zebym pomyslala na przyszly rok :) i tak zamierzam zrobic. a tak przy okazji,
dowiedzialam sie, ze ludzie nie chca sie wogole doksztalcac, szok - daja im szkolenia na tacy za darmo a oni nie, dlatego uwazam,
ze wieksza czesc bezrobotnych to bezrobotni z lenistwa i wybpru. tez sie kurcze boje czy dalabym rade, czy nie zatopie sie w dlugach, cholera zesz jasna no ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma.....obsesja na punkcie pracodawcow jest wieksza niz strach, wiec chyba nie mam czym sie martwic

reklama
Do góry