reklama
anaconda27
styczniówka2006
Oj tak tak. Wystarczy tu nie zajrzeć jeden dzień i już są ogromne zaległości w czytaniu
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
:-) Uff wszystko przeczytalam.:-) Ale bylo tego ....
shady mialam problem z imieniem mojego dziecka.Na poczatku zarejestrowali mi jako WANESA i przez jedno 's' ale ja nie dalam za wygrana i wiedzac ze jest 6 miesiecy na zmiany w akcie urodzenia weszlam na strone RADY JEZYKA POLSKIEGO i tam jest wiele roznych opisow imion a podrugie to wyslalam do nich meila i otrzymalam odpowiedz na papierze Rzeczpospoliotej Polskiej ze jest dopuszczalna pisownia Vanessa a wrecz wskazana itd i odrazu to wydrukowalam i polecialam do urzedu s.c i po malym boju sie udalo ale mialam przed soba argumenty i tak jest Vanessa Natalia.A moj urzad jest na pradze na Klopotowskiego.
Moje sloneczko jest zdrowe i katarek juz sobie poszedl. W nocy spi jak zajac pod miedza wiec sle nie wysypiam.Problem z przewijaniem nadal jest ale chyba tez kupie te pampersy wciagane jak majtki to bedzie latwiej ;-) :-)
Najlepsze zyczonka dla wszystkich obchodzacych urodzinki i rocznice slubu!!! :-)
Jutro jade kupic panele do nowego domku i zaczynamy tez malowanie scian.W pokoju mojej coreczki chce pomalowac na zolto i kupic jakies szablony czy naklejki sa takie z kubusiem puchatkiem bo firanki mamy kubusiowe i obrazki z kubusiem.
shady mialam problem z imieniem mojego dziecka.Na poczatku zarejestrowali mi jako WANESA i przez jedno 's' ale ja nie dalam za wygrana i wiedzac ze jest 6 miesiecy na zmiany w akcie urodzenia weszlam na strone RADY JEZYKA POLSKIEGO i tam jest wiele roznych opisow imion a podrugie to wyslalam do nich meila i otrzymalam odpowiedz na papierze Rzeczpospoliotej Polskiej ze jest dopuszczalna pisownia Vanessa a wrecz wskazana itd i odrazu to wydrukowalam i polecialam do urzedu s.c i po malym boju sie udalo ale mialam przed soba argumenty i tak jest Vanessa Natalia.A moj urzad jest na pradze na Klopotowskiego.
Moje sloneczko jest zdrowe i katarek juz sobie poszedl. W nocy spi jak zajac pod miedza wiec sle nie wysypiam.Problem z przewijaniem nadal jest ale chyba tez kupie te pampersy wciagane jak majtki to bedzie latwiej ;-) :-)
Najlepsze zyczonka dla wszystkich obchodzacych urodzinki i rocznice slubu!!! :-)
Jutro jade kupic panele do nowego domku i zaczynamy tez malowanie scian.W pokoju mojej coreczki chce pomalowac na zolto i kupic jakies szablony czy naklejki sa takie z kubusiem puchatkiem bo firanki mamy kubusiowe i obrazki z kubusiem.
anaconda27
styczniówka2006
Kurcze, a kiedy ja się będę meblować w swoim domu? - chyba na "świętej nigdy" :-(
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dostalam wczoraj odpowiedz z gminy ze jestem zakwalifikowana do otrzymania pomocy mieszkaniowej czyli przyznania mi lokalu po moim zmarlym sasiedzie gdzie byla melina.Ja obecnie mieszkam w 25m kw a jego mieszkanko to jedno pomieszczenie 15m kw i laczy te dwa wspolny korytazyk tak wiec wstawiam jedne glowne dzrzwi i bedzie jedna calosc!Ciesze sie bardzo ze mi sie udalo bo balam sie ze znow jakiegos pijaka by mi wsadzili.Choc i tak sie wyprowadzam do domku z ogrodkiem to te mieszkanko zostaje i bedzie na razie mieszkal dziadek mojego Roberta.A zreszta zawsze wrazie co jakby cos nie tak sie zdazylo w naszym zwiazku to bede miala gdzie wrocic z dzieckiem.mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ale roznie w zyciu to bywa.....Moze w przyszlym roku tamto drugie pomieszczenie sie wyremontuje bo na razie to nie mamy pieniedzy a tam potrzeba mnostwo zeby doprowadzic do pozadku.
anaconda27
styczniówka2006
Najważniejsze że jest dach nad głową i to twój własny, to zawsze jakieś pocieszenie a o remonty to będziesz się martwić później. Ja niestety mieszkam z teściową bo mój mąż jest jedynakiem i mają własny domek, tak więc mamusia stwierdziła że jak umrze to ten domek będzie nasz, tylko że ona pochodzi z tych ludzi długowiecznych i zapewne będzie żyła ze sto lat :-) , a tyle to ja na domek czekać nie będę, a z nią całe życie też mieszkać nie zamierzam bo to osoba z tych które "pozjadały wszystkie rozumy i wiedzą wszystko najlepiej"
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Iwonka super zdjecia!!!
ja tez mam mase do nadrobienia....oh...dzis juz nie dam rady bo mam gore prasowania!!!!
Chcialam powiedziec ze Judi juz coraz lepiej chodzi na kolankach i zaczela sama siedziec podtrzymujac sie raczkami-np kladzie je sobie na nozkach i tak wytrzymuje do minutki juz
ja tez mam mase do nadrobienia....oh...dzis juz nie dam rady bo mam gore prasowania!!!!
Chcialam powiedziec ze Judi juz coraz lepiej chodzi na kolankach i zaczela sama siedziec podtrzymujac sie raczkami-np kladzie je sobie na nozkach i tak wytrzymuje do minutki juz
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Iwonka zdjęcia przeurocze, aż miło oglądać
Podziel się: