reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Ja zdalam za 2 razem.Ale autko moje sprzedalismy jak bylam w 6miesiacu bo i tak w kazdym momencie moglam trafic do szpitala a tak by stalo i sie marnowalo...a teraz zakup nowego to zbyt duzy wydatek.Zawsze jest autko ktorym mezulek jezdzi a jak musze juz gdzies jechac w ciagu dnia to mam super dojazd bo metro...i bez korkow i wygodnie.:-)
Poczekamy jak JUla bedzie miala ze 2 latka i wtedy pomysle tez o otworzeniu wlasnego interesu..jak pracowac to dla siebie a nie byc wyzyskiwanym
Poczekamy jak JUla bedzie miala ze 2 latka i wtedy pomysle tez o otworzeniu wlasnego interesu..jak pracowac to dla siebie a nie byc wyzyskiwanym
no u nas leje tez od rana ,ale mnie pogoda nie straszna ,ide i już
ach poszłam sobie dziś do solarium na parę minutek i było super ,wygrzałam sie za wszystkie czasy ,a strasznnie tanio sie zrobiło w tym solarium , ;-) i pusto strasznie
ach poszłam sobie dziś do solarium na parę minutek i było super ,wygrzałam sie za wszystkie czasy ,a strasznnie tanio sie zrobiło w tym solarium , ;-) i pusto strasznie
shady
Fanka BB :)
tak, tylko co ja z mlodym zrobie???? dopierot eraz tak mysle...no ale coz, zobaczy sie pozniej. Wiecie co, snilo mi sie ostatnio, ze zostalam najbogatszym biznesmanem w warszawie i wszystkie moje byle szefowe musialy pozamykac swoje interesy i pracowac u mnie, a ja mscilam sie za wszystko zlo co mi zrobily, tyraly po 12 godzin na dobe za 600 zl i ogolnie bylam w tym snie wredna suka sen piekny oooo tak
reklama
Noelia Jak mowa o solarium, to przypomniało mi się jak byłam ostanio i pierwszy raz zdarzyło mi się, że zasnęłam. Normalnie to nie lubię leżeć w tej zamkniętej kapsule, bo mi się słabo robi. Kobity z tego gabinetu łaziły po drzwiami, pukały, wołały - a ja nic. Normalnie byłam tak padnięta, że zasnęłam na amen. Dopiero po ok 20 minutach weszły do mnie i mnie delikatnie stukając w rękę obudziły. A ja jak mnie pan Bóg stworzył (tylko w okularach ochronnych) usiadłam na tym łóżku i nie wiedziałam gdzie jestem. Mówię wam ubaw po pachy. Myślałam, że się pod ziemie zapadnę. Takiego stracha wszystkim napędziłam, że ho, ho.
Podziel się: