reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja zdalam za 2 razem.Ale autko moje sprzedalismy jak bylam w 6miesiacu bo i tak w kazdym momencie moglam trafic do szpitala a tak by stalo i sie marnowalo...a teraz zakup nowego to zbyt duzy wydatek.Zawsze jest autko ktorym mezulek jezdzi a jak musze juz gdzies jechac w ciagu dnia to mam super dojazd bo metro...i bez korkow i wygodnie.:-)

Poczekamy jak JUla bedzie miala ze 2 latka i wtedy pomysle tez o otworzeniu wlasnego interesu..jak pracowac to dla siebie a nie byc wyzyskiwanym

dzieki Joanna :) mnie interesuja wszystkie kursy zwiazane z moim wyksztlaceniem, czyli prawo jazdy, angielski, prawo pracy, ksiegowosc itd.zobaczymy co z tego wyjdzie :-) :-) :-)

no u nas leje tez od rana ,ale mnie pogoda nie straszna ,ide i już :tak:

ach poszłam sobie dziś do solarium na parę minutek i było super ,wygrzałam sie za wszystkie czasy ,a strasznnie tanio sie zrobiło w tym solarium ,:tak: ;-) :-D i pusto strasznie

tak, tylko co ja z mlodym zrobie???? dopierot eraz tak mysle...no ale coz, zobaczy sie pozniej. Wiecie co, snilo mi sie ostatnio, ze zostalam najbogatszym biznesmanem w warszawie i wszystkie moje byle szefowe musialy pozamykac swoje interesy i pracowac u mnie, a ja mscilam sie za wszystko zlo co mi zrobily, tyraly po 12 godzin na dobe za 600 zl i ogolnie bylam w tym snie wredna suka :-D :-D sen piekny oooo tak

reklama
Noelia Jak mowa o solarium, to przypomniało mi się jak byłam ostanio i pierwszy raz zdarzyło mi się, że zasnęłam. Normalnie to nie lubię leżeć w tej zamkniętej kapsule, bo mi się słabo robi. Kobity z tego gabinetu łaziły po drzwiami, pukały, wołały - a ja nic. Normalnie byłam tak padnięta, że zasnęłam na amen. Dopiero po ok 20 minutach weszły do mnie i mnie delikatnie stukając w rękę obudziły. A ja jak mnie pan Bóg stworzył (tylko w okularach ochronnych) usiadłam na tym łóżku i nie wiedziałam gdzie jestem. Mówię wam ubaw po pachy. Myślałam, że się pod ziemie zapadnę. Takiego stracha wszystkim napędziłam, że ho, ho.

Do góry