reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja zdalam za 2 razem.Ale autko moje sprzedalismy jak bylam w 6miesiacu bo i tak w kazdym momencie moglam trafic do szpitala a tak by stalo i sie marnowalo...a teraz zakup nowego to zbyt duzy wydatek.Zawsze jest autko ktorym mezulek jezdzi a jak musze juz gdzies jechac w ciagu dnia to mam super dojazd bo metro...i bez korkow i wygodnie.:-)

Poczekamy jak JUla bedzie miala ze 2 latka i wtedy pomysle tez o otworzeniu wlasnego interesu..jak pracowac to dla siebie a nie byc wyzyskiwanym

dzieki Joanna :) mnie interesuja wszystkie kursy zwiazane z moim wyksztlaceniem, czyli prawo jazdy, angielski, prawo pracy, ksiegowosc itd.zobaczymy co z tego wyjdzie :-) :-) :-)

no u nas leje tez od rana ,ale mnie pogoda nie straszna ,ide i już :tak:

ach poszłam sobie dziś do solarium na parę minutek i było super ,wygrzałam sie za wszystkie czasy ,a strasznnie tanio sie zrobiło w tym solarium ,:tak: ;-) :-D i pusto strasznie

tak, tylko co ja z mlodym zrobie???? dopierot eraz tak mysle...no ale coz, zobaczy sie pozniej. Wiecie co, snilo mi sie ostatnio, ze zostalam najbogatszym biznesmanem w warszawie i wszystkie moje byle szefowe musialy pozamykac swoje interesy i pracowac u mnie, a ja mscilam sie za wszystko zlo co mi zrobily, tyraly po 12 godzin na dobe za 600 zl i ogolnie bylam w tym snie wredna suka :-D :-D sen piekny oooo tak

reklama
Noelia Jak mowa o solarium, to przypomniało mi się jak byłam ostanio i pierwszy raz zdarzyło mi się, że zasnęłam. Normalnie to nie lubię leżeć w tej zamkniętej kapsule, bo mi się słabo robi. Kobity z tego gabinetu łaziły po drzwiami, pukały, wołały - a ja nic. Normalnie byłam tak padnięta, że zasnęłam na amen. Dopiero po ok 20 minutach weszły do mnie i mnie delikatnie stukając w rękę obudziły. A ja jak mnie pan Bóg stworzył (tylko w okularach ochronnych) usiadłam na tym łóżku i nie wiedziałam gdzie jestem. Mówię wam ubaw po pachy. Myślałam, że się pod ziemie zapadnę. Takiego stracha wszystkim napędziłam, że ho, ho.

Do góry