reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-):-)
Weekend był taki piękny że w sobotę z rana zrobiliśmy sobie spontaniczny wypad do ZOO do Warszawy, a ze słoneczko było piękne a ZOO wielgachne to zeszło nam cały dzień i do domu wróciliśmy na godz.21 :tak::tak::tak:
A wczoraj już leniwie i rodzinnie :tak::tak::tak: i tak zeszło że na kompa czasu zabrakło :tak::tak::tak:
A dzisiaj rano dzwonię do przychodni bo przecież wyniki morfologii odbieram no i trzeba by je skonsultować i o godz.7.40 babka mi mówi że już numerków nie ma, noż kur.. mać przecież to paranoja, przychodnia do godz.18 i 5 lekarzu i baba mi mówi że już wszystko zajęte :angry::angry::angry::angry:
No pójdę tam i ich wystrzelam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Szkoda słów :no: u mnie całe szczęśćcie obeszło sie dzisiaj bez problemów.

...
NATALI
A juz sie wystraszylam ze snieg jest u Ciebie hehe:szok:
Ja Dominika urodzilam pod koneic listopada i wychodzac z Nim na spacery zawsze ubieralam Go cieniej niz siebie sama:tak::tak::tak:Tzn jakas bluzeczka,spioszek i na to kombinezon,ale wtedy bylo zdecydowanie zimniej niz teraz:tak:Przykrywalam Go kocykiem i nigdy mi nie zmarzł i nigdy tez nie chorowal:tak::tak::tak:

Lepiej mniej niż przegrzać, ja raz przegrzałam Helenke od razu sie to choróbskiem skończyło

...
Wpadłąm tylko po przepis na kotleciki ziemniaczane, bo mi pyrek zostało po obiedzie sporo, to na dziś się zje. No i widzę, że powstawały śpioszki:-)
U mnie nei ma słonka, za to mgła jak mleko gęsta

Luna daj namiar na ten przepis :-)

reklama
hej laski

u mnie tez biało było z rana i wkurzyłam sie bo musiałam szybki skrobac:wściekła/y:nie lubie tego:wściekła/y:zawiozlam dzieci do szkoły i poszłam do caritasu bo mieli dzisiaj tesciowa tez tam wziaść no i wkurzyłam sie jeszcze bardziej bo byłam na 8 umówiona z kierowniczka czekałam pół godziny a ona i tak nie dojechała wiec pojechałam do domu bo co bede czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:teraz dzwoniłam i zaprosiła mnie na rozmowe na 12 no i szlak mnie trz:wściekła/y:afi bo czuje ze jednak nie wezna dzisiaj tesciowej tam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurwic sie to mało powiedziane od samego rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze chłop sie zmył i poszedł drzewo ciac bo jeszcze jemu by sie oberwało bo nawet tesciowej sniadania nie zrobił tylko czekał az ja wróce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

elloo

witam i ja w ten chlodny dzien
Mimo ze laura wczoraj poszla spac o 19 to dzis rano musialam ja budzic o 8:30 a ona do mnie ze chce spac:szok: wzielam ja ubralam w lozku i szybko do lazienki umyc zabki. Buty na nogi i do przedszkola. Ja na miejscu zobaczyla ze jesy tylko stara przedszkolanka ta w ryk ze nie zostaje:szok::szok: W czwartek mam spotkanie z ta babka to sobie pogadam :crazy:dlaczego moja corka sie jej boi i dlaczego nie chce zostac w przedszkolu jak ona jest sama:crazy:

Medeuska fakt tania i dobra:tak: Udanej imprezki
Anaconda pieknie spedzona niedziela :) Super!takie wypady niezpalnowane sa najfajniejsze i ile radosci daja:tak:
Anabuba maly kacyk widze ze szubko zwalczylas a malibu to ja uiwelbiam:tak: mam jeszcze w lodowce:happy2:
Myszunia fajnie ze praca sprawia iz czujesz sie jak na skrzydlach.Ciesze sie razem z Toba:-)
Iwcik no to faktycznie mozna sie wkur.... Biedny Krzysiek wolal uciec niz dostac ochrzan:-D Na pocieszenie u mnie z rana bylo 6st

Zdrowka dla chorych dzieciaczkow

No i moja lampa. Zdjecia nie oddaja jej piekna ale i tak wkleje:-D
DSC00045.jpgDSC00053.jpg

Ostatnia edycja:
Dowikla ja od tygodnia biorę jakieś ziołowe leki od nerwów bo inaczej też by ciężko było :crazy::crazy::crazy:
Iwcik tylko tak iść i tą babę z caritasu w łeb palnąć :angry::angry::angry:, wcale się nie dziwię że się wkurzyłaś :baffled::baffled:
Anka może ta przedszkolanka krzyczy na dzieci :confused::confused:

Dowikla ja od tygodnia biorę jakieś ziołowe leki od nerwów bo inaczej też by ciężko było :crazy::crazy::crazy:
Iwcik tylko tak iść i tą babę z caritasu w łeb palnąć :angry::angry::angry:, wcale się nie dziwię że się wkurzyłaś :baffled::baffled:
Anka może ta przedszkolanka krzyczy na dzieci :confused::confused:

wiem ze krzyczy bo sama slyszalam nawet widzialam jak ciagla dziewczynke za reke

ANACONDA
A co bierzesz za ziolka?

ANKA
No to przyda sie powazna rozmowa z ta babka

ta kobieta pracuje tam od dawna wiec mysle ze nawet to ze jej powiem pare rzeczy to i tak nic nie zmieni :/
Oczywiscie powiem jej ze laura mi mowi ze strasznie krzyczy. nawet mi powiedziala ze Pani bije dzieci ale nie ja :D smiac mi sie chcialo
Oczywiscie nim pojde tam to zapytam Laure jeszcze o to bo byc moze wymyslila to sobie. Mam pare uwag do niej no ale nikt nie jest idealny zreszta babka ma 50 a moze i wiecej zapewne chormony jej buzuja :))
Ale calkiem serio zwroce jej uwage na kilka rzeczy ktore sama zauwazylam a miedzy innymi na te krzyki, ciagniecie za reke a nawet to ze Laura sie nudzi w przedszkolu

Zupka ogorkowa sie gotuje a ziemniakow w domu brak :/
Trzeba na zakupki wyskoczyc

Ania lampa super :tak: a ta Pani przedszkolanka to chyba jakiś dekiel :szok: jak można krzyczeć i bić cudze dzieci :no: menopauze przechodzi czy co :confused:
Iwcik a kiedy chrzcicie małą :-)
Dowikla ja na uspokojenie biorę hydroksiznum :dry: niestety na mnie ziółka nie działają :baffled: ja od razu chemia :sorry2:

Kubek śpi a ja już mam wszystko zrobione :-) poodkurzane, pranie wisi, ściana wyszpachlowana potem tylko pomalować :tak: makaron się gotuje tylko nie mam spaghetti więc są świderki :-D też się zje :tak: potem do żar na zakupki i dzień szybko zleci :tak: Ja to dobra jestem, siedzę i jem loda i jak już byłam w połowie kubka przypomniało mi się że on z alkoholem :-pa za kierownice potem wsiadam :sorry2: zawsze można powiedzieć w razie czego że się syrop na kaszel bierze :-) zamówiłam prezent dla Julka co o tym myślicie? Czołg metalowy do skręcania 175 elementów (1267813956) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kamica super że wesele się udało :tak: a wymioty przejdą :-)
Witam w niedzielę :-D słoneczko ładnie świeci, ale w nocy przymrozek był :szok: pierwszy tej jesieni :-) Ja w trakcie śniadanka :tak: jeszcze mi został ze wczoraj makaron i ser mniam :-) dzisiaj się wybieram do mamy na obiad :-) niespodziankę jej zrobię :-D zjem i się szykuję w drogę :-) zajrzę jak wrócę :tak:
Wiki dla Twojego M wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!
Bubka dla Twojej córci też najlepsze życzenia z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!

:tak:;-)

kosze_delikatesowe.jpg

:-):-):-)

159843.jpg

Kamcia witaj.:-)​

Miłej niedzieli mamuśki.:tak:
To teraz to zgupiałam moze zle date wpisałam ale mój mężus ma za miesiąc urodziny 10 listopada ale dziekuje :-):-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Do góry