reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas druga noc przespana, wspaniałe uczucie tak się wyspać.:-) :-) :-) Teraz Majeczka znowu śpi, chociaż wstała o 8, ale to chyba przez tą pogodę.

reklama
A my już po spacerku, mały właśnie zalicza drugą drzemkę, a ja wcinam obiadek:-). Na spacerze słonko nam świeciło i było bardzo ciepło - musiałam malucha trochę rozebrać.
Pycha - szybkiego powrotu do zdrowia:tak:.
Anaconda
- fajnie masz, że Majeczka już zaczęła przesypiać nocki. Oby już tak zostało:tak:. Ślicznie się uśmiecha Twoja córcia:-).

Dzien dobry, my tez sie witamy. U nas taka sama niepiekna pogoda jak u was kochane, ale co tam, wazne, ze nie pada. U nas dzisiaj pozamykane wszysko bo swieto narodowe z okazji Zjednoczenia Niemiec. Dobrze, ze wczoraj zakupki porobilismy, bo dopiero dzis rano mi sie przypomnialo, ze Niemcy maja 3go pazdziernika wolne:tak: Ja tez dziekuje synusiowi, ze tak pieknie mi nocki przesypia:tak: :-D , dzis wstal o 7 na pierwsze sniadanko:tak: a teraz tez ucina sobie drzemke. Moj maly tez harcuje w lozeczku jak nie wiem. Juz sie kilka razy przekrecil z brzuszka na plecki, wiec juz opanowal to sztukie w dwie strony:-D, zaczyna tez troche raczkowac i smiesznie to wyglada, bo jeszcze tak niesprawnie, za to do siedzenia mu sie nie spieszy.hahahaha:-) Dzisiaj podjelismy decyzje, ze Erinko pojdzie do zlobka od 01.02.07, a w styczniu raz w tygodniu na kilka godzin, coby sie przyzwyczajal. Na okres przejsciowy dwoch miesiecy przybedzie moja mama:tak:.

Też się przyłączam do narzekań na pogodę... nie dość, że szaro i buro to jeszcze pokropuje cały czas. Spacerek ciągle przed nami, pewnie koło 16- tej znowu pójdziemy.

Hej
dzięki wszystkim za życzonka ,aż sie ciepło na serduchu zrobiło :-D :-)
W sumie jestem zadowolona z tych dwóch latek z moim meżusiem :tak: tfu tfu ,bo ja bardzo przesądna jestem:baffled: :-) ,Własciwie nie obchodziliśmy tego jakos specjalnie ,maz w pracy popołudniu był,odbijemy sobie w sobote i jak znam życie to pójdziemy do jakiejs knajpki,ale w innym mieście ,bo u nas nic nie ma

byłam dziś na zakupkach i kupiłam sobie sukienke na wesele brata ,a to juz za półtora tygodnia:tak: i zakiecik ,jestem mega zadowolona:-D :tak: :-D :tak:

reklama
Czesc Kochane mamusie!!!!Wreszcie sie dostalam do kompa!!!!!! Mialam awarie na lini telefonixcznej od soboty i dopiero teraz mi wlaczyli!!!!! Jestem szczesliwa z tego powodu!!!Chcialam sie przywitwc i zaraz sproboje nadrobic wszystkie zaleglosci!pozdrawiam!!!

Do góry