reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas druga noc przespana, wspaniałe uczucie tak się wyspać.:-) :-) :-) Teraz Majeczka znowu śpi, chociaż wstała o 8, ale to chyba przez tą pogodę.

reklama
A my już po spacerku, mały właśnie zalicza drugą drzemkę, a ja wcinam obiadek:-). Na spacerze słonko nam świeciło i było bardzo ciepło - musiałam malucha trochę rozebrać.
Pycha - szybkiego powrotu do zdrowia:tak:.
Anaconda
- fajnie masz, że Majeczka już zaczęła przesypiać nocki. Oby już tak zostało:tak:. Ślicznie się uśmiecha Twoja córcia:-).

Dzien dobry, my tez sie witamy. U nas taka sama niepiekna pogoda jak u was kochane, ale co tam, wazne, ze nie pada. U nas dzisiaj pozamykane wszysko bo swieto narodowe z okazji Zjednoczenia Niemiec. Dobrze, ze wczoraj zakupki porobilismy, bo dopiero dzis rano mi sie przypomnialo, ze Niemcy maja 3go pazdziernika wolne:tak: Ja tez dziekuje synusiowi, ze tak pieknie mi nocki przesypia:tak: :-D , dzis wstal o 7 na pierwsze sniadanko:tak: a teraz tez ucina sobie drzemke. Moj maly tez harcuje w lozeczku jak nie wiem. Juz sie kilka razy przekrecil z brzuszka na plecki, wiec juz opanowal to sztukie w dwie strony:-D, zaczyna tez troche raczkowac i smiesznie to wyglada, bo jeszcze tak niesprawnie, za to do siedzenia mu sie nie spieszy.hahahaha:-) Dzisiaj podjelismy decyzje, ze Erinko pojdzie do zlobka od 01.02.07, a w styczniu raz w tygodniu na kilka godzin, coby sie przyzwyczajal. Na okres przejsciowy dwoch miesiecy przybedzie moja mama:tak:.

Też się przyłączam do narzekań na pogodę... nie dość, że szaro i buro to jeszcze pokropuje cały czas. Spacerek ciągle przed nami, pewnie koło 16- tej znowu pójdziemy.

Hej
dzięki wszystkim za życzonka ,aż sie ciepło na serduchu zrobiło :-D :-)
W sumie jestem zadowolona z tych dwóch latek z moim meżusiem :tak: tfu tfu ,bo ja bardzo przesądna jestem:baffled: :-) ,Własciwie nie obchodziliśmy tego jakos specjalnie ,maz w pracy popołudniu był,odbijemy sobie w sobote i jak znam życie to pójdziemy do jakiejs knajpki,ale w innym mieście ,bo u nas nic nie ma

byłam dziś na zakupkach i kupiłam sobie sukienke na wesele brata ,a to juz za półtora tygodnia:tak: i zakiecik ,jestem mega zadowolona:-D :tak: :-D :tak:

reklama
Czesc Kochane mamusie!!!!Wreszcie sie dostalam do kompa!!!!!! Mialam awarie na lini telefonixcznej od soboty i dopiero teraz mi wlaczyli!!!!! Jestem szczesliwa z tego powodu!!!Chcialam sie przywitwc i zaraz sproboje nadrobic wszystkie zaleglosci!pozdrawiam!!!

Do góry