reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Jak zwykle mialam ciezki tylek zey wstac z wyrka:no:Na dworze mega zimno i wietrznie:no:Teraz chociaz slonce wychodzi:tak::tak::tak:Dziewczynki sobie spia a ja buszuje po necie:tak::tak::tak::-p
Obiadu nie musze robic bo mam spaghetti wiec luzik:tak::tak:Moze dokoncze myc okna i w sumie planuje podjechac po mlodego wyniki jak Go odbiore ze szkoly:tak::tak::tak:

MH
Fajne te wozki:tak::tak::tak:
Ja szukam jednej pojedynczej spacerowki tak tylko prowizorycznie na zakupy:tak::tak:Zeby chociaz jedna posadzic bo rozbiegaja mi sie we wszystkie strony swiata albo marudza i wymyslaja:no:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Maja dzisiaj zastrajkowała i do przedszkola nie poszła więc muszę nam wymyślić jakieś zajęcie :tak::tak::tak: Dobrze chociaż że słonko jest to może pójdziemy na długi spacer :tak::tak::tak:

No to jestem i ja. Młoda już w przedszkolu, ja byłam się już zarejestrowac do lekarza, pójdę na 13. Niech mnie osłucha, bo do masakry to brakuje tylko krwią pluć.

Matko kochana, jakie wiatrzysko, jakie tu sa przeciągi, to głowa mała. Tu zawsze mocno wieje, ale jak jets wiatr taki normalny, to nie idzie ujść, hehe, masło maślane.
Obiad mam dziś z wczoraj, wiec musze tylko posłać łózko i rozłożyć się na nim i książkę poczytać. No i o lekarzu nei zapomniać:-D

Witam
Kuba... szkoła ...wymiękammmm :-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled::baffled:
słów brak :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze trochę a zmienię małemu szkołe.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
A co jest???

Ana z tego co piszesz jest tak samo jak u mnei, teraz niby sie podkurujesz, niby juz na prostej, a tu leciutki wieterek czy cuś i Cię rozłoży, leć kobieto do lekarza, bo ja to już ponad 5 tygodni z tym walczę!
A męża to do dzieci zagoń, hehee
Odpust, kurde, u nas nigdy nie ma, w miastach nie ma??? A ja poluję na taki gwizdek jak sma za dzieciaka miałąm ptaszka albo kogucika, co bardziej sppiewa niż gwiżdże i nigdzie, nigdzie nigdzie nie ma. A na odpuście takim to na na straganie gdzies by znalazł...
Jeśłi o włosy chodzi ... facie chcę!:-)
No i kochana 2 kg - ładnie, ładnie. A mne ostatnio takie doły łapią, ze szkoda gadać. Miałą m wziąć sie za siebie jak młod awróci do przedszkola, zająć sie sobą to nic mi sie nei chce. Siedze i mysle gdzie pójść, zeby kasy nazbierac...niestety jak grzyby nie rosnie hehe

Iwcik kompetencja ludzi w urzedach powala na kolana normalnie:sorry2:

Syn mi trochę humor przywrócił.
Chwalę się jego pracą domową.:-p:-p:-p
Moim zdaniem pięknie zrobił i to zupełnie sam. :szok::szok:
Gdybym nie widziała to bym nie uwierzyła.;-):eek::laugh2::laugh2::laugh2:
no proszę,a pachnący zapach jest the best

kochana do konca wiatrolapu to jeszcze daleko
jak juz sie dach polozy to trzeba ywlac cala posadzke-czyli zlaac chudziaka,pozniej styropian,ponzije szlichte na to i doperio terakote.a sciany trezba z zewnatrz styropianme okleic,nacoiganac keljem i pomalowac.drzwi nowe kupic i kno i wstaiwc i podlaczyc ogrzewanie i postawic scianke gipsowa ocieplona zeby spiazrka byla nio i wentylacje zrobic
no i wtedy bedzie koniec:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::-D
A co za okulary dla Paulinki? Tamte jednak nie dobre?:-(

Idę zrobić sobei jakieś śniadanko, posłąc wyrko, a i pranie mam do poskładania. No i książka.....:-)

...

MH
Fajne te wozki:tak::tak::tak:
Ja szukam jednej pojedynczej spacerowki tak tylko prowizorycznie na zakupy:tak::tak:Zeby chociaz jedna posadzic bo rozbiegaja mi sie we wszystkie strony swiata albo marudza i wymyslaja:no:

No fajne, ale uzbierałam ich troszkę za dużo i połowy wypadało by się pozbyć :-p

Ja na zakupy mam zappa :tak: Albo jedzie jedna albo druga :-D Wózek ma już ponad 3 lata i swoje przeżył ale nadal jest świetny, a prowadzi się... marzenie :tak: Jedną mogę trzymać za rękę, a wózeczek drugą ręką gładko :tak: Znalazłam taki jak mój czterokołowy, kolor nawet się zgadza, tylko, ze ja mam jeszcze siatkę na drobiazgi pod spodem:

http://allegro.pl/piekny-czterokolowy-quinny-zapp-i1256472827.html

Ostatnia edycja:
Witam. Pogoda taka sama jak wczoraj czyli ładnie słoneczko świeci :tak: Kuba od wczoraj coś marudzi i doprowadza mnie do szału :baffled: ja już mam wszystko zrobione, jak Kuba zaśnie to za obiadek się wezmę :tak: dzisiaj frytki z rybką :-) ale mi się nic nie chce :sorry2: lenia mam jak cholera :-) idę sobie kawałek ciasta zjeść może humor mi się poprawi :tak:

witam z rańca:tak::tak::tak:
u nas szaro buro i ponuro:dry::dry:
pogoda do kitu
m wczoraj wyczail skad u nas wieje
z pod parapetu i co teraz:confused:
trza bedzie jakis silikon kupic i to zalepic bo masakra:no:
czekamy na pieniazki z ubezpieczenia juz niedlugo powinny byc wiec wreszcie sie wyrwe na chwile z domku moze:tak::tak:
chcialabym isc do fryzjera ale to zbyt długo by trwało:sorry2:
wiec narazie dam sobie spokój:tak:
mala nakarmonia mlody baje oglada
teletubisie nie maja gdzie usiasc a ten slowo w slowo powtarza:-D:-D
no i trza wymyslec cosik naobiadek:confused:
jakies pomysły:confused:

Lidzia!!!

7..jpg

Samych szczęśliwych dni w życiu,
uśmiechu na twarzy słonecznych
promyków w pochmurne dni lata zimą
i wiosny jesienią, to o czym marzysz