reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no to udalo mis ie kawalek nadrbic
fajnie ze juz wszytsko wraca do normy
no a ta kobieta nadal nas zaniedbuje
Madziula nieladnie
al;e fakt faktemn ze niezla laska a jzelie przez wakcje jeszcze schudla to juz w ogole
to cie tesciowa obdarowala
kochana do konca wiatrolapu to jeszcze daleko
jak juz sie dach polozy to trzeba ywlac cala posadzke-czyli zlaac chudziaka,pozniej styropian,ponzije szlichte na to i doperio terakote.a sciany trezba z zewnatrz styropianme okleic,nacoiganac keljem i pomalowac.drzwi nowe kupic i kno i wstaiwc i podlaczyc ogrzewanie i postawic scianke gipsowa ocieplona zeby spiazrka byla nio i wentylacje zrobic
no i wtedy bedzie koniec
czyli daj boze w przyszlym roku bo kasy na to trzeba.....
a u mnie nie dosc ze gardlo to strszy kaszle i cos mi na jaaks angine wyglada tylko ze jeszcze goraczki nie mam
ale juz mnie nigdaly bola
hehehe a Ty chcialas zeby ocieplanie i tynkowanie w 3 dni zrobili??????????
laska jak padal deszcz w tantym tygodniu to wtedy klej wolniej schnie a co za tym idzie nie da sie go przytrzec a jak sie nie da przytrzec to sie nie da podklade pomalowac
ja prawei ekspertka w tym temacie:-):-):-):-):-)
cierpliowsci
nie bedziesz sie chocia zz amlownaiem mieisac bawic jak ja
euphorbium mozna i noworodkom psikac
a nasivin jak kazde krople do nosa lepiej stosowac w ostatecznosci przy bardzo silnym katarze bo krople przy dlugim i czetsym stosowaniu powoduja przesuszenie sluzokwi i podrazenienie a co za tym idzie katar nawraca i trwa dlugo i klo sie zamyka
ja tylko euphorbium a do tego masc mejarnkowa i nacieranko i kamfora na poduszke i pizamke
moja fasolka??????????
ja uzywalam zwyklej gruszki rzy obydwu i ni enarzekam
mozesz jesc biszopty,herbatniki
oj urywa
u ans niezle gwizdze
Lunka zanim wiatr do Ciebie ode mnie doleci to sie zdazy ogrzac
fajnei ze mala zadowlona z przedszkola
ja musze swoejej za kapciami polatac albo na allegro popatrze
bo u nas w sklepie nie ma a jakies jej musze kupic
babcia obiecalal pizamke uszyc
musze na dniach isc do przedszkola pogadac ale to jak wyzdrowieje
w innej edzie to samo
fajnie ze chrzciny udane
i juz diabelek wypedzony
co za baba wam to zaswiadczenie wystawiala?
ehhh
no ja w tatmtym tyg zlozylam i bede miala rodzinne
i sie dopatrzylam dzis ze Weronika ma orzeczenie do konca lipca wiec do tego czasu jeszcze zasilek bede miala na miala co nie powiem bardzo mnie cieszy bo kredyt studencki do czerwca splacam jeszcze
no i do poradni zazdwonilam i zapislaam Pauline,.maja dzwonic z terminem
i za basen zaplacilam i przyszly Paulinie oklary na basenw srode wyjazd.
i sie wyplataa powolo rozchodzi,,.....
dobra laski psadam bo musze jedna rzecz poprowaic poki jeszcze jakso dycham i mysle
chyba mysle.....
jutro wpadne
milego wieczoru
hej
witam niedzielnie
obiadek sie gotuje Lenka spi wkoncu wrócila do swojego rytmu spania sprzed ospy ...nareszciebo juz bylam wykonczona , mialam dosc spala po 15 min i ryk ani smoczek ani rece ani bujanie nic nie pomagalo masakra jakas to była dobrze ze to sie juz skonczyło
mezusia wczoraj goraczka zmozyla wiec odrazu dwie aspiryny i mcna dawka wit c zeby go nie rozłozyło chociaz wstał i twierdzi ze mu lepiej wiec spoko bo tylko jego chorego by mi brakowało
wiec wszystko wraca do rytmu normalnego wiec i ja bede teraz juz regularnie do was zagladać :-):-):-):-) bo jestem do tyłu troche
fajnie ze juz wszytsko wraca do normy
[B
Wczoraj widziałam się z Madziuląnataszą powiem wam że wygląda rewelka boziu jak ona schudła laseczka z niej nieziemska była przelotem w szczecinie a że chłop musiał do casto a ja w pracy byłam to choć 15 minut pogadałyśmy
Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom[/B]
no a ta kobieta nadal nas zaniedbuje
Madziula nieladnie
al;e fakt faktemn ze niezla laska a jzelie przez wakcje jeszcze schudla to juz w ogole
W sobote sie w kurzyłam, bo 2 razy ryby wysyłaliśmy-przesyłka konduktorska i gnój jeden nie chcial przyjąc, jak usłyszał, ze to ryby. No ale druga-babka przyjeła bez problemu. W wszystkie ryby porozsyłane, szczęśliwie dojechały a przynajmniej połowa nowych włąścicieli baaaaaaardzo zadowolona. Co mnei bardzo cieszy oczywiście:-)
Wczoraj u teściowej na obiedzie, nudno jakoś było, hehe. ALe dostałam winko jeżynowe, likier Sahnelikor, dużą Merci, koszulke nocna i podomkę taki komplecik-fajne-figlarne, tylko na cieplejsze okazje, hehe, no i dostałam suszarke rozkładaną na pranie, bo jak była ostatnio to widziala ile jaj mam z młodej prania a jeszcze akurat mialam dostawe Piotrusiowych roboczych, to jedno na drugim prawi ewisiało, to mi jeszcze jedną sprezentowała:-) i kupiła nam biedronkowe taborety do kuchni. Mówi, ze się sporo namęczyła, zeby wyszukac komplet takich, co się nie bujają. hehe. No te nasze to juz takie zniszczone, bo nowe jeszcze były a ci co nam remont robili na wprowadzkę wzięłi je sobie do roboty i zniszczyliTak, ze mówię Wam, obdarowana jak nie wiem co.
A młodej babcia już drugi sweterek konczy. Teraz taki lekko różowy. A jak z młodą kiedyś tam szłam do lekarza to obiecane zdjęci azdrobiałm, musze zaraz Wam wrzucić.
to cie tesciowa obdarowala
Ana widzę, że wiatrołap ku końcowi, fajnie. Zdrówka kochana Ci przesyłam, tak widzę, ze podobnie jak u nas się chorubsko rozwija, niby gardło, niby już lepiej, a w końcu wyszło nieciekawei. Oby nie to co u nas było u Ciebie &&&
!
kochana do konca wiatrolapu to jeszcze daleko
jak juz sie dach polozy to trzeba ywlac cala posadzke-czyli zlaac chudziaka,pozniej styropian,ponzije szlichte na to i doperio terakote.a sciany trezba z zewnatrz styropianme okleic,nacoiganac keljem i pomalowac.drzwi nowe kupic i kno i wstaiwc i podlaczyc ogrzewanie i postawic scianke gipsowa ocieplona zeby spiazrka byla nio i wentylacje zrobic
no i wtedy bedzie koniec
czyli daj boze w przyszlym roku bo kasy na to trzeba.....
a u mnie nie dosc ze gardlo to strszy kaszle i cos mi na jaaks angine wyglada tylko ze jeszcze goraczki nie mam
ale juz mnie nigdaly bola
[
ekipa remontowa dalej robi ten nasz dom wiec jest glosno i brudno,pewnie im zejdzie jeszcze z tydzien.
i.
hehehe a Ty chcialas zeby ocieplanie i tynkowanie w 3 dni zrobili??????????
laska jak padal deszcz w tantym tygodniu to wtedy klej wolniej schnie a co za tym idzie nie da sie go przytrzec a jak sie nie da przytrzec to sie nie da podklade pomalowac
ja prawei ekspertka w tym temacie:-):-):-):-):-)
cierpliowsci
nie bedziesz sie chocia zz amlownaiem mieisac bawic jak ja
No nie wiem nam pomagał Nasivin albo euphorbium ale on jest dla dzieci ponizej 6 lat a nie wiem czy takim małym dziecią sie go podaje.
euphorbium mozna i noworodkom psikac
a nasivin jak kazde krople do nosa lepiej stosowac w ostatecznosci przy bardzo silnym katarze bo krople przy dlugim i czetsym stosowaniu powoduja przesuszenie sluzokwi i podrazenienie a co za tym idzie katar nawraca i trwa dlugo i klo sie zamyka
ja tylko euphorbium a do tego masc mejarnkowa i nacieranko i kamfora na poduszke i pizamke
Anaconda, post nr 560 w naszej książce
JA po lekarzu, Niki dostała antybiotyk no ale jak mus to mus.
Ugotowałam dzisaj fasolke po beretonsku, :-) pycha :-)
Zaraz się szykuje po Helenke do przedszkola.
moja fasolka??????????
jedna zotane przy wodzie morskiej
odciągam jej nosefridą
taki aspirator do nosa
u nas w potocznym języku glutownica
mała u czarka w pokoju sobie spi a my wietrzymy nasz pokoj
mlody wlasnie zjadl zupe i czekamy na m az wroci z pracy
mam ochote na cos słodkiego ino nie wiem na co moge sobie pozwolic
ja uzywalam zwyklej gruszki rzy obydwu i ni enarzekam
mozesz jesc biszopty,herbatniki
Ja normalnie dziecka własnego nie poznaję. Zachwycona przedszkolem, wyjść do mnei nie chciał, pytała panią, czy może jeszcze troszkę zostaćSzok totalny. PO drodze spiewała mi jakieś piosenki, opowiadałą co na obiad, jakie koleżank, matko kochana, ale nakręcona a mnie się udzieliło i swoej zaskurnoiaczki na jej czapusię wydałam, bo do niebieskiego sweterka rózowa tak średnio pasuje, co nie? A kapelusiki ma dwa, ale to nie na te wiatrzysko, co głowę urywa!
a
oj urywa
u ans niezle gwizdze
Lunka zanim wiatr do Ciebie ode mnie doleci to sie zdazy ogrzac
fajnei ze mala zadowlona z przedszkola
ja musze swoejej za kapciami polatac albo na allegro popatrze
bo u nas w sklepie nie ma a jakies jej musze kupic
babcia obiecalal pizamke uszyc
musze na dniach isc do przedszkola pogadac ale to jak wyzdrowieje
Witam
Kuba... szkoła ...wymiękammmm :---baffled:
słów brak
Jeszcze trochę a zmienię małemu szkołe.
w innej edzie to samo
hej
no i po chrzcinach. maly byl grzeczny, troszke pomarudzil to go pobujalam na rekach i jak zasnol to przespal chrzest, i obudzil sie na koniec sam mszy potem byl tez grzeczny. no i tyle...
bylam z nim u lekarza i jest troszke podziebiony....:/
jak bede miec zdjecia to wstawie
prosimi o głosiki codziennie;-)
fajnie ze chrzciny udane
i juz diabelek wypedzony
hej
witam poniedziałkowo heheh
zrana dzieci do szkoły , mała zostawiłam z mezem i pojechalam do skarbówki po zaswiadczenia no i sie wkurwiłam bo cholera skladam papiery na rodzinne i wszystko było oki a jak dojechałam do domu to babka mi dzwoni i mówi ze brakuje ze skarbówki pieczatki jakies okrągłej ...szlak mnie trafił bo pytałam w urzedzie czy trzeba podbijac to powiedziały ze wszystko jest gotowe no i znów trzeba 30km jechac spowrotem po głupie pieczatki
co za baba wam to zaswiadczenie wystawiala?
ehhh
no ja w tatmtym tyg zlozylam i bede miala rodzinne
i sie dopatrzylam dzis ze Weronika ma orzeczenie do konca lipca wiec do tego czasu jeszcze zasilek bede miala na miala co nie powiem bardzo mnie cieszy bo kredyt studencki do czerwca splacam jeszcze
no i do poradni zazdwonilam i zapislaam Pauline,.maja dzwonic z terminem
i za basen zaplacilam i przyszly Paulinie oklary na basenw srode wyjazd.
i sie wyplataa powolo rozchodzi,,.....
dobra laski psadam bo musze jedna rzecz poprowaic poki jeszcze jakso dycham i mysle
chyba mysle.....
jutro wpadne
milego wieczoru
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Syn mi trochę humor przywrócił.
Chwalę się jego pracą domową.
Moim zdaniem pięknie zrobił i to zupełnie sam.
Gdybym nie widziała to bym nie uwierzyła.;-)
As ma pachnacy zpaach!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))
hehehehehehhe
a tak na powaznie to super
nawet nie wiesz ile razy Paulina mnie codziennie do szalu doprowadza tym ze nie wie,ze nie umie,jak dobrez wiem z umie tylko jej tak najwygodniej powiedziec....
ale dostala 5 z dyktanda-zadnego bledu nie zrobila
teraz juz ide pa
wiktoria12
Mama i żona :)
Malinus Katarek to nic strasznego to samo jak frida tylko ze nie ciągniesz buzią bo odkurzacz robi to za ciebie i wiecej wyciągnie bo ja buzią juz nie dawałam rady.A ja znowu gruszki nie uzywałamjestem
Obiad sie prawie dogotowuje dziś rybka +ziemniory+surówka z pory jabuszka i marchewki
MH zdrówka dla Niki nasza pani doktor to z tych co to antybiotyk daje jak człek prawie umiera i sama juz nie wiem czy to dobrze czy źle a nie dasz rady jechać z nią autem do okulisty??? a jak ty sie czujesz???
Lunka ale cię teściowa obdarowała jak nic pewnikiem coś będzie od ciebie chciała
Wiktoria odkurzaczemno cos ty jak do tej rurki nie kumam rurke do noska jednym końcem a drugim do odkurzaczamoje dziecko by mi chyba umarło ze strachu na rękach u nas króluje gruszka a właściwei królowała bo teraz Antoni umie sam dmuchac nosek
Natali my tez stosowaliśmy sterimar na katar jak Toni był mały a jak nie pomagało to nasivin soft widzę że ty zorganizowana mama jestes dom srzątnięty obiad ugotowany dzieci nakarmione a mamuśka na bb ma czas tak trzymaj a co do słodkości to na pewno możesz biszkoptyi chyba te zwykłe herbatniki
Lidus ale ty masz dziś luzik azdroszczę letego syfu po remontowego to juz tak jakby mniej
Julka jeszcze trochę kaszle temperatury na razie nie ma jeszcze dziś i jutro ma luz od szkoły a w środę już ją poślę bo za dużo zaległości będzie miała chociaż dziś jak jej się lepiej zrobiło to sama się prosiła o ćwiczenia w pisaniu no to ćwiczy literkę L"
No gratki dla synka pomysłowy to on jest.:-)Syn mi trochę humor przywrócił.
No i witam wieczorkiem dzieci umyte najedzone czekają na bajke a takie niegrzeczne ze szok.Kamil chodzi z ciastkiem i ciągle pyta co to mamo co to mamo a jak mówie ze ciastko to mówi ze fajne i chciał usiąsc koło mnie i mówi przesun sie mama :-)
Malinka tak wygląda katarek http://www.2o2.pl/p,pl,4660,katarek--aspirator-do-nosa-duna-hit.html
Natalineczka555
kocham kochać :)
do odkurzaczaNatali ja tez odciągałam fridą a później zakupiłam katarek i jest duzo lepszy katarek podpinasz do odkurzacza
łomatko czego to nie wymyslą
ślicznieSyn mi trochę humor przywrócił.
ja ino na chwilke
myslalam ze dluzej
ale goscie przyszli wiec spadam;-)
My juz po kolacyjce i nawet ogarnelam sobie kuchnieZaraz umyje tylko podloge i bedzie spokoj:-)
Jak odebralam dziewczynki z przedszkola to sasiadka przyprowadzila mi jeszcze swojego synka i bedzie u mnie do 22Niech juz bedzie wieczor i niech chociaz moje dzieci ida spac bo ja tez jestem jakas padnieta
AS
Gratki dla Kubulca:-)
ANABUBKA
Gratki dla Weroniki za dyktandoSuper
a dla Ciebie zdrowka kobieto
MALINUS
Dominik tez ma te ksiazki Nowe juz w szkoleAle Oni wlasnie poznali literke "m"
Jak odebralam dziewczynki z przedszkola to sasiadka przyprowadzila mi jeszcze swojego synka i bedzie u mnie do 22Niech juz bedzie wieczor i niech chociaz moje dzieci ida spac bo ja tez jestem jakas padnieta
AS
Gratki dla Kubulca:-)
ANABUBKA
Gratki dla Weroniki za dyktandoSuper
a dla Ciebie zdrowka kobieto
MALINUS
Dominik tez ma te ksiazki Nowe juz w szkoleAle Oni wlasnie poznali literke "m"
Ostatnia edycja:
wiktoria12
Ja uciekam do łożka sie kurowac Dobranoc
B
Beata1988
Gość
Witam wieczorem. Ja tylko na moment bo plecy i serce mnie dzisiaj masakrycznie bolą oj czas do lekarza iść tylko kasa przyjdzie Kuba zaraz spać pójdzie bo marudzi a ja dzisiaj humor mam do d** i mnie dobija samochód oddany do warsztatu jutro się dowiem ile mnie ta przyjemność będzie kosztować najlepsze że będę musiała się tłuc autobusem z Kuba do żar po niego i miałam coś jeszcze napisać i już nie wiem co dzisiaj jakaś jestem do tyłu idę się kłaść zajrzę jutro Laseczki
wiktoria12
Witam z ranca jestem pierwsza.Ja juz kawke wypiłam za oknem zimno i leje tak ze nie bardzo a ja jeszcze w piżamie czas sie ubrac dzieci znaczy Martynka ogląda bajke na polsacie fajne chodzą a Kamil koło mnie chodzi
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam i ja.
Mnie znowu choróbsko żyć nie daje wrrrrr
Dziewczyny, może któraś wózka szuka, bo robię porządki w garażu
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Mnie znowu choróbsko żyć nie daje wrrrrr
Dziewczyny, może któraś wózka szuka, bo robię porządki w garażu
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: