reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
U nas tez piekne sloneczko siweci:tak:Ale poki co jest mega zimno brrr:no:
Mlody juz w szkole a dziewczynki nie spia i wskoczyly do mojego wyrka:tak:
Dzisiaj po szkole planuje jechac do lekarza sportowego ale nie wiem czy uda mi sie umowic na dzisiaj:baffled:

reklama
CZeść kobitki :tak:

Ja troszke poleżałam w wyrku przez weekend, bo juz mi sił brakowałao, ale całe szczęście jest lepeij :tak: Zaraz ganma z Helenką do przedszkola i zapisać Niki na kontrol do lekarza.

Iwcik, jak miło, że normalność w końcu u ciebie zagościła :-) No i pomyśl sobie, ospę masz już z głowy :tak::-D

Wiki, rzeczywiście cos tu u nas pusto:szok:
Oj pusto pusto:szok::-(ale dobrze ze sobie poleżałas i czujesz sie lepiej:tak:
Witam w słoneczny poniedziałek :-D Kuba się bawi, już po śniadanku mama przed a M do pracy musi jechać :crazy: co za debile pracują w wojsku to paranoja :no: a mieliśmy dzisiaj jechać do żar auto oddać i po mieście pochodzić :sorry: może uda mu się wcześniej przyjechać :tak: a co tu takie pustki :szok: halllo Laseczki a Wy gdzie? :confused:
No ja juz jestem:tak::-)

Witam i ja chyba mnie cos dopadło boli mnie gardło i katar mam dotego kaszel oby na dzieci nie przeszło.Ale to chyba przez to ze mało ubrana byłam i chodziłam po polu wsumie było ciepiło ale juz po 17:00 było zimno a ja w cienkim sweterku to mam za swoje.A zisiaj słoneczko wychodzi ale był mróz :szok::szok::szok::szok:i zimno jak cholera a ja musze na strych isc i poszukac dziecią zimowych ubran

Witam :-):-):-)
Cały weekend byliśmy u teściowej a tam już internetu brak więc się nie odzywałam :-:)-(
Ale już jestem u siebie więc się z wami witam :-p:-p:-p
Iwcik to już twoja Lenka ospę przechodziła - o kurcze :szok::szok:
Dowikla oj widzę że dziewczynki popalić mamusi dają :-p:-p:-p

Jak fajnie,Klaudia mi wlasnie usnela:tak::tak::tak:No ale nie dziwne bo wstala juz przed 7:szok::szok::szok:Mam nadzieje ze Wiki tez mi usnie bo sama bym sie chetnie polozyla jeszcze hehe;-):-)

WIKI
Zdrowka Kochana:tak:

MH
Daj znac po lekarzu:tak:

ANACONDZIA
No ale podczas weekendu u tesciowki moglas sobie pewnie troszke opoczac;-):-)

Dowikla nie wiem czy odpoczęłam bo znowu musiałam słuchać teściowej wywodów na temat że wyrzucamy pieniądze w błoto bo do niej powinniśmy wrócić mieszkać :angry::angry::angry:

Dowikla nie wiem czy odpoczęłam bo znowu musiałam słuchać teściowej wywodów na temat że wyrzucamy pieniądze w błoto bo do niej powinniśmy wrócić mieszkać :angry::angry::angry:

A co Jej do tego co Wy robicie ze swoimi pieniedzmi:wściekła/y::no:A braliscie wogole pod uwage taka opcje zeby z Nia mieszkac?Daloby sie z Nia wytrzymac?
Moja tesciowa jaka jest taka jest ale nigdy,przenigdy nie powiedziala mi ze wydaje pieniadze na bzdury:tak:A w sumei jak kupuje cos dzieciakom to zawsze przychodzi i oglada:tak::tak::tak:

Witam laseczki po krótkiej przerwie:happy:
Nie nadrabiam bo nie dam rady:tak:
Postaram się teraz być na bieżąco mam nadzieję że nic nam nie wyskoczy znów :angry:Adam w szkole na kółku z angielskiego Julka śpi wstał z temperaturą więc ma dziś wolne :baffled: Toni rozrabia ile wlezie a ja musze ogarnąć po weekendowy chaos a jest co :confused2::confused2::confused2::confused2: chłop był chory toniewiele przez weekend zrobił poza obiadem i lekkim ogarnięciem wszystko zostało dla mnie :confused2:
Wczoraj widziałam się z Madziuląnataszą powiem wam że wygląda rewelka boziu jak ona schudła laseczka z niej nieziemska :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: była przelotem w szczecinie a że chłop musiał do casto a ja w pracy byłam to choć 15 minut pogadałyśmy :tak::tak::tak::tak::tak:
Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom:tak::tak::tak::tak:

A co Jej do tego co Wy robicie ze swoimi pieniedzmi:wściekła/y::no:A braliscie wogole pod uwage taka opcje zeby z Nia mieszkac?Daloby sie z Nia wytrzymac?
Moja tesciowa jaka jest taka jest ale nigdy,przenigdy nie powiedziala mi ze wydaje pieniadze na bzdury:tak:A w sumei jak kupuje cos dzieciakom to zawsze przychodzi i oglada:tak::tak::tak:
he moja tesciowa tez ogląda ciuszki jak cos kupie a nieraz ona kupi dziecią.Pamiętam ze raz kazałam jej cherbatke dziecią kupic no i kupiła dałam Martynce pieniądze zeby jej zaniosła za ta cherbatke no i później ja zeszłam na dół i ona mi sie pyta czy te pieniądze to na odczepne i sie smieje ja jej mówie ze nie na odczepne tylko ze kazałam jej kupic n to zwracam kase za cherbatke a ona na to ze ona tez moze kupic dziecią cos no i na tym zostało :-)
Witam laseczki po krótkiej przerwie:happy:
Nie nadrabiam bo nie dam rady:tak:
Postaram się teraz być na bieżąco mam nadzieję że nic nam nie wyskoczy znów :angry:Adam w szkole na kółku z angielskiego Julka śpi wstał z temperaturą więc ma dziś wolne :baffled: Toni rozrabia ile wlezie a ja musze ogarnąć po weekendowy chaos a jest co :confused2::confused2::confused2::confused2: chłop był chory toniewiele przez weekend zrobił poza obiadem i lekkim ogarnięciem wszystko zostało dla mnie :confused2:
Wczoraj widziałam się z Madziuląnataszą powiem wam że wygląda rewelka boziu jak ona schudła laseczka z niej nieziemska :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: była przelotem w szczecinie a że chłop musiał do casto a ja w pracy byłam to choć 15 minut pogadałyśmy :tak::tak::tak::tak::tak:
Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom:tak::tak::tak::tak:
Witaj kochana zdrówka dla Julki :-) a powiedz jak mama wszystko napewno dobrze co?

reklama
Dowikla mieszkaliśmy u teściowej 2 lata (bo tylko tyle wytrzymałam :-p:-p:-p), nie jest baba zła no i daje nam pieniądze, pomaga jak może ale nie może przeżyć że się wyprowadziliśmy bo ona ze swoją mamą w piętrowym domu mieszka a syna ma jednego, a ja nic nie poradzę na to że mieszkanie z nią i to jeszcze na wsi zupełnie mi nie odpowiada :crazy::crazy::crazy:

Do góry