reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Figielek jak się chodzi regularnie ,i nie objada się człowiek bez opamiętania to sa efekty :tak: ja miałam bardzo fajną figurkę i brzuch się ładny płaski zrobił,nogi tez takie gładsze i bez tłuszczyku ,że same mięśnie pod skóra ,takie wyćwiczone ,no i prościej zaczełam chodzic:-) , ja zaczełam chodzić w maju i do teraz ,jest bardzo cieżko na min ,babka daje wycisk zapominajac nie raz że my słabe jeszcze jestesmy:-p ,

teraz mam niestety małą przerwę,jak pisałam boli mnie krzyż i kolana :sick: :confused: ale jak dojde do siebie to wracam

reklama
dzis jest nasza druga rocznica ślubu,ale ten czas leci ,a w kalendarzu takim katolickim jest napisane że dzis jest dzień aniołów stróżów :tak:
Fajna date mamy:-)

Ja też się biorę za siebie i zaczynam ćwiczyć, tyle że w domu.:-) :-) :-) Najwyższy czas pozbyć sie pociążowego brzuszyska.:-)
A jak to będzie z tą systematycznością to się okaże

rety moje dziecie spi, szok, wymeczyl sie dzisiaj to spi, mam nadzieje ze nie obudzi sie o 5.00 bo ostatnio ladnie sypia do 8.00-9.00 :)

Pycha, u nas to by nie przeszło, sąsiadce ukradli rower, który przypięty miała stalową klamrą do rowerów. Po prostu ją przepiłowali :( W dodatku klatka schodowa jest bardzo wąska i by się nie zmieścił.

Magda, nasz wózek waży 14 kg, a mam wrażenie jakby ważył ze 40 :szok: Głupio zrobiłam, że nie kupiłam niczego lżejszego, to teraz muszę liczyć na pomoc męża. Na szczęście zwykle to nie jest problemem, żeby przyjechał i mi go zniósł.

Ja też juz spacyfikowałam Noesia :-)
Posprzątam pobojowisko
I wracam do was ,musze jeszcze poszperac w internecie apropo kredytó dla bezrobotnych ,dofinanasowania z uni i takie tam
Shady narazie bede czytac a biegac i załatwiac bede za tydzień lub dwa najpierw musze z robota sie uporać potem wyjezdzam do roboty 13-14 i sie biore za załatwianie :-) wtedy wszystko ci opowiem i jak bedziesz chcała pochodzic po urzędach zaprazszam

Pycha dzięki :happy:

Noelia ale ci włoski urosły dawno cie nie widziałam na zdjeciu :happy: fajnie wyglądasz i

Wszystkiego najcudowniejszego
rocznicowego
Żeby te aniołki miały baczność na was i
powodowały mnusto szczęscia

Magda,Leika ja zawsze zostawiam rower i wózek na klatce...do tego mieszkam na parteże,ale mam tak małe mieszkanko że jak bym wprowadziła do srodka to by mi sie nic nie pomieściło,jeszcze na naszej klatce od wielu lat nic nie buchneli :happy: ..choć jak teraz dostane w końcu ten nowy wózek to chyba bede przypinać :-D

Mija super, z checia z Toba polaze, bo chce to widziec na wlasne oczy a nie tylko ze slyszenia :) tak wiec zgadamy sie i umowimy:)

reklama
Do góry