reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no no no ale pustki
weszlam sobie poczytac a tu niespodzianka
zaledwi kilka postów:szok:

m z mlodym jeszcze na spacerze
mala spiale zaraz sie pewnie obudzi bo slysze ze juz wzdycha a spi juz dłuuuuuuuuuugo:tak:
z cyców mi juz kapie
dziopki mam pytanie czy moge jesc slonecznik:confused:
m zostawil i mnie taka ochotka naszla wiec czesc mu zdlubalam zobaczymy czy malej nie zaszkodzi

reklama
Natali ja nie jadłam i nie wiem czy mozna ale wiem ze musisz uważac na jedzenie zeby małej nie bolał brzuszek.

Ja tez sie dziwie ze nas tak mało moje dzieci juz mleko wypiły i teraz kręcą piruety przed tv bo idzie jaka to melodia :-) zqa chwile bajka pójdzie to oglądną i pójdą myc ząbki i spac

Moje dzieci wlasnie jedza kolacyjke:tak::tak::tak:A jak zjedza to beda czekali na Kungfu Pande:-):tak:Zreszta ja tez bede to ogladala;-):-)
Ale mnie glowa boli i oczy:szok::

helo helo
alez dzis byla paskudna pogoda,mialo byc slonce a caly dzien chmury tylko7 tsopni bylo i co raz cos mzylo:wściekła/y::wściekła/y:
bylam dzis po poludniu u mamy,mala szla na piechote w obie strony to dzieczyny zaraz po mysciu padly jak betki:-D

A dziś to taki katar, że aż mnei nos boli taki zawalony. Tera zpochodziłam trochę, to zeszło, razem z krwią:baffled:. No jak sie lepiej nie poczuję to ise wybiorę do lekarza jeszcze dziś, bo weekend długi:dry:

Nocka jakos minęła, męczyło mnei w klacie i ten nos zawalony, zatoki... Nie wiem, czy migdały powiększone ale obolałe na pewno, też już maja dość:-D:-D:-DA jak mnie palce bola, to masakra, ledwo pisze:-D:-D:-D

oj niedobrze
pamietaj ze zawsze po 18 mozesz isc na ostry dyzur do szpitala to Cie przyjma

Witam i ja :-):-)
Dzisiaj wieczorkiem do teściowej na weekend wybywamy więc od rana humorek super ;-);-)
Do tego rano znowu tylko 5st.C było, normalnie masakra, całe szczęście że nie muszę nigdzie wychodzić bo inaczej bym chyba płakała , strasznie wygodnicka się zrobiłam :-p:-p]

za dlugo w cieplych ktajach siedzials:-D:-D:-D:-D:-D

witam :-) zimno brr:szok: drugi dzień dzis 10 godzin i jeszcze niedziela 10,5 godz i koniec maratonu :baffled: zaraz jade do praktikera zawieżc swoja aplikacje potrzebujea kasjerki a nuż widelec bedzie caly etat i wiecej kasy :dry: miłego dnia

trzymam ckiuki zeby wyaplilo

[
Ja nie wiem ale ostatnio to dzien w dzien zapierniczam z porzadkami:szok::szok:Albo sie bardziej pedantowata zrobilam albo moje dzieci bardziej swiniowate hehe;-):-D:-D:-D

starzejesz sie czy co?:-D:-D:-D:-D:-D

Witam piątkowo.
Poszłam spać o 5.50 rano , a obudziłam się o 7.34 :szok::szok:.
Oczywiście zaspaliśmy do szkoły.Mały poszedł na drugą lekcję.:baffled::baffled::baffled:
Mam już z grubsza ogarnięte,trochę poprasowałam ,nawet już zjadłam śniadanie :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Zaraz pranie wstawię i dalej za sprzątanie się biorę.
Po południu przyjedzie Klaudii i Kubusia babka od angielskiego ,więc jakoś dom musi wyglądać.
Przy psie w taką pogodę to raczej nie realne :baffled::baffled::baffled::baffled:
A do tego jeszcze: :-D:-D:-D:-D
Na 11.30 po małego do szkoły
Na 14 do pracy ,kończę o 16 ,na 17 do drugiej pracy,ale tylko na godzinkę.:-D:-D:-D
Na 19.30 ma być jeszcze Natalka na dogo tutaj w domu.:-D:-D:-D:-D

No to tak mi się dzień zapowiada. :szok::szok::szok:

heheh urwany dzionek

J
Kuxwa, weszłam na konto i sie przeraziłam. Zostało 1500zł z wypłaty. ***** jego mać.A jeszcze nie wszystkie rachunki popłacone. Ja się zastrzele normalnie, zastrzele sie jak nic:no::no::no:
chyba 150zl Ci zopstalo co?:-D:-D:-D:-D:-D

Luna na szybki obiad proponuję placki ziemniaczane bo sama je robię :-p:-p;-);-)

no tylko zeby sie jeszcze szybko same utarly:-D:-D:-D:-D

Witam i ja
Ja tak w biegu bo zaraz trzeba zrobic zakupki i potem po mlode isc:tak::tak::tak:Dzisiaj Dominik byl pierwszy raz na basenie z klasa,wiec jak zaprowadzalam male do przedszkola to czekalam chwile az skonczy lekcje i jechalam tez na ten basen:tak::tak::tak:Wlasnie wrocilismy do domu:-)
Na basenie Dominikowi sie bardzo podobalo i mial tyle energii(mimo ze mial dzisiaj 2 godziny treningu i 1 w-f) ze wszyscy sie z Niego smiali;-):-)Caly czas gadal,dziubek sie jemu caly czas smial no i non stop zaczepial tego trenera:-DTen facet juz Go pryskal woda,wciagal do wody i kazal robic przysiady za kare hehe:tak::tak::tak:No ale Dominik jest bardzo zadowolony:tak::tak::tak:
Jak poszli do szatni to stal jeszcze w czepku i mokrych kapielowach ale juz jako jedyny jadl hehe:szok::szok::szok:

fajnie ze wyjazd udany
Paulina w srode jedzie

Nie nooo, a gdzie mój post???!!! I jeszcze bezczelnie mam stare cytaty:wściekła/y:
No to od początku.
Koniec końców zrobiłąm rybkę na obiad- wieki nie jadłam, hehe.
Po 18 Wpadła mama, postawiła mi bańki.
Jestem od 17 w trakcie przygotowywania dodatkowego zbiornika i odławiania ryb na wysyłkę, koszmar normalnie.Jestem w połowie drogi.
Wiktoria ja karpatkę z paczki robię, hehe:-p

Natali o słoneczniku nic nie wiem, ale przypomnialaś mi, ze mam w szafce, hehe, lece po niego.

Ana wierz mi lub nie, ale już czuję się o niebo lepiej. Zobaczymy jutro:-p
hehe, nie-1500, ale jak opłacę resztę to będzie 400 do końca miesiąca:-)żyć nie umierać:-)

A Witusia od wczoraj znów bez pampka śpi, zobaczymy czy dziś też będzie sucho. Póki chora była, to bałam sie, zeby jej do końca nie załatwić, same rozumiecie. A od poniedziałku gwiazdeczka mija do pzredszkola znów maszeruje:happy2::confused::happy2:Nie wiem, czy sie cieszyć czy bać:-D

witam nocnie

ino na chwile bo zaraz do spania bo za jakies 2 godz pobudka albo i wczesniej:sorry2:
przed kapaniem malej pepek odpadl akurat jak ja tatus rozberal wiec pepek juz mamy z glowy szkoda tylko ze wody utlenionej nie mam:dry:
wczoraj prawdzilismy date i sie okazalo ze przeterminowana a dzis w miescie m o niej zapomnial
jutro rodzice jada to kupia:tak::tak:
ale pepowinka juz w albumie schowana:tak::-p
ok znikam bo znow nieprzytomna bede
do jutra;-)

reklama
Aaaaalleluja, Aleluja, alleeuja!
Sukces. Teraz tylko dolać kilka wiader wody, posprzątać, zrobić wyrko i spać. Miałąm jeszcze pranie pościągać, no ale mogę zrobić to rano, więc bez przesady-dziś, hehehehe.
A młoda do 1.00 zlała się 2 razy.
Myślicie, ze to koniec?
Któż będzie najbliżej poprawnej odpowiedzi? Kto wytypuje zwycięską liczbę? Kto wygra pyłek na kanapie??????
Odpowiedz już niebawem:-):-):-)

Dobra, spadam bo chyba mi odbija.

Do góry