reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla nie mam sprawy wpadnę :-D szykuj mopa :-)
Lun zdrówka dla Ciebie Kochana :tak: coś to choróbsko nie chce się od Was odczepić :no:

Witam jako druga :-) słoneczko cudnie świeci może sobie okna umyję :tak: oczywiście jak mi energii starczy :-p ja z Kubkiem już po śniadanku M jak zwykle leży :dry: dzisiaj wypłata i zaraz będzie po :dry: ach jakie to życie jest drogie :hmm: zielona herbatka mi stygnie idę wypić do końca i się biorę za robotę :tak: im szybciej zacznę tym szybciej skończę :tak: ach a wczoraj M wrócił przed 21,00 :dry: bark pytań, słów :dry: nie odzywam się bo nie mam ochoty w taką pogodę zła chodzić :tak: zajrzę jak się ze wszystkim uwinę :-D

reklama
Witam jako pierwsza, haha

aaaaaaaaaaaaa, to już wieeeeeeeeeeeem. No jestem ciekawa, czy zrobię, kiedyś nie było problemu, mostek wiem, ze tak, b niedawno młodej pokazywałam a o syrence zapomniaaląm. U nas teżisę tak nazywa, no z głowy na amen wyleciało.
Ale już wszystko oki było, wczoraj na zakupy w tych przeciągach i cos kiepśćiutko. A dziś to taki katar, że aż mnei nos boli taki zawalony. Tera zpochodziłam trochę, to zeszło, razem z krwią:baffled:. No jak sie lepiej nie poczuję to ise wybiorę do lekarza jeszcze dziś, bo weekend długi:dry:

Nocka jakos minęła, męczyło mnei w klacie i ten nos zawalony, zatoki... Nie wiem, czy migdały powiększone ale obolałe na pewno, też już maja dość:-D:-D:-DA jak mnie palce bola, to masakra, ledwo pisze:-D:-D:-D
Tos sie kochana załatwiła zdrówka dla ciebie.
Dowikla nie mam sprawy wpadnę :-D szykuj mopa :-)
Lun zdrówka dla Ciebie Kochana :tak: coś to choróbsko nie chce się od Was odczepić :no:

Witam jako druga :-) słoneczko cudnie świeci może sobie okna umyję :tak: oczywiście jak mi energii starczy :-p ja z Kubkiem już po śniadanku M jak zwykle leży :dry: dzisiaj wypłata i zaraz będzie po :dry: ach jakie to życie jest drogie :hmm: zielona herbatka mi stygnie idę wypić do końca i się biorę za robotę :tak: im szybciej zacznę tym szybciej skończę :tak: ach a wczoraj M wrócił przed 21,00 :dry: bark pytań, słów :dry: nie odzywam się bo nie mam ochoty w taką pogodę zła chodzić :tak: zajrzę jak się ze wszystkim uwinę :-D

Beatka moze i do mnie wpadniesz co ??

No i witam w piątek pogoda do bani bo zimno ja musze pranie zrobic a lenia mam posprzątac by wkoncu pasowało ale sie tez nie chce :/ och zycie czemu nie jest proste i nie jest jak w tej reklamie sciągasz brud i wrzucasz do kosza.No aletrzeba sie bedzie wziąśc.Kawka juz wypita
i kochane przypominam o głosowaniu na moje pociechy moge liczyc na was ??

edi.Prosze o głosy na Martynke i Kamilka moje najwieksze szczęscia
Autor Renata na obu zdjęciach

Kamil
http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...howPhoto=14553

Martynka
http://www.bebiko.com.pl/home/konku...galeria-konkursowa/?start=384&showPhoto=15634

Ostatnia edycja:

NATALI
Jaka duza urodzila sie wkoncu Twoja Lenka:confused:
Bo nie wiem czy pisalas
wiktoria pisała:tak::tak:
mała miała 56 cm i ważyła 3550:tak::tak::tak:

hej dziopki
m pojechal zalatwiac wszystkie urzedy po kolei
mam nadzieje ze duzo mu to nie zajmie czasu
choc znajac nasze polskie realia wroci popoludniu:sorry2:

mloda daje mi w nocy popalic dzis od 3 nie spała i cale 3 godz na bolacych cycach ja sopiero o 7 poszłam spac ale m i tak o 8 jechał wiec musiałam wstac bo czarek juz od 6 nie spi:sorry2:
no ale jakos musze zyc:-p:tak:
teraz mnie meczy helikopterami wiec musze znikac sie troche z nim pobawic;-)
zdjecia wkleje jak porobie bo narazie nie mam jak
i w dodatku cos mi komputer szwankuje:dry::dry:

Witam i ja z ranca
U nas tez strasznie zimno:no:Az nie chcialo mi sie z wyra rano wychodzic:no:Niby zapowiadali samo slonce a tu dupa,zero slonca:no::no::no:
Klaudia wstala mi juz o 7 ale pierwszy raz obylo sie be wycia i scen:tak::tak:A Wicia pospala do 9:tak::tak::tak:Zaraz trezba cosik zjesc i znowu ogarniac chate:tak:
Ja nie wiem ale ostatnio to dzien w dzien zapierniczam z porzadkami:szok::szok:Albo sie bardziej pedantowata zrobilam albo moje dzieci bardziej swiniowate hehe;-):-D:-D:-D

NATALI
Wspolczuje nocki:no::no::no:Oby cyce szybko wyzdrowialy:tak::tak::tak:

LUNKA
Zdrowiej wkoncu kobieto:tak::tak::tak:

Witam jako pierwsza, haha

aaaaaaaaaaaaa, to już wieeeeeeeeeeeem. No jestem ciekawa, czy zrobię, kiedyś nie było problemu, mostek wiem, ze tak, b niedawno młodej pokazywałam a o syrence zapomniaaląm. U nas teżisę tak nazywa, no z głowy na amen wyleciało.
Ale już wszystko oki było, wczoraj na zakupy w tych przeciągach i cos kiepśćiutko. A dziś to taki katar, że aż mnei nos boli taki zawalony. Tera zpochodziłam trochę, to zeszło, razem z krwią:baffled:. No jak sie lepiej nie poczuję to ise wybiorę do lekarza jeszcze dziś, bo weekend długi:dry:

Nocka jakos minęła, męczyło mnei w klacie i ten nos zawalony, zatoki... Nie wiem, czy migdały powiększone ale obolałe na pewno, też już maja dość:-D:-D:-DA jak mnie palce bola, to masakra, ledwo pisze:-D:-D:-D

Lunka zdrówka życzę.
Na zatoki polecam Sinupret -pisałam o nim niedawno.

Tos sie kochana załatwiła zdrówka dla ciebie.

Beatka moze i do mnie wpadniesz co ??

No i witam w piątek pogoda do bani bo zimno ja musze pranie zrobic a lenia mam posprzątac by wkoncu pasowało ale sie tez nie chce :/ och zycie czemu nie jest proste i nie jest jak w tej reklamie sciągasz brud i wrzucasz do kosza.No aletrzeba sie bedzie wziąśc.Kawka juz wypita
i kochane przypominam o głosowaniu na moje pociechy moge liczyc na was ??

edi.Prosze o głosy na Martynke i Kamilka moje najwieksze szczęscia
Autor Renata na obu zdjęciach

Kamil
http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...howPhoto=14553

Martynka
Galeria konkursowa

wiktoria pisała:tak::tak:
mała miała 56 cm i ważyła 3550:tak::tak::tak:

hej dziopki
m pojechal zalatwiac wszystkie urzedy po kolei
mam nadzieje ze duzo mu to nie zajmie czasu
choc znajac nasze polskie realia wroci popoludniu:sorry2:

mloda daje mi w nocy popalic dzis od 3 nie spała i cale 3 godz na bolacych cycach ja sopiero o 7 poszłam spac ale m i tak o 8 jechał wiec musiałam wstac bo czarek juz od 6 nie spi:sorry2:
no ale jakos musze zyc:-p:tak:
teraz mnie meczy helikopterami wiec musze znikac sie troche z nim pobawic;-)
zdjecia wkleje jak porobie bo narazie nie mam jak
i w dodatku cos mi komputer szwankuje:dry::dry:
Mała była spora ,ale nie jakaś ogromna.;-);-)
A tak się bałaś.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam piątkowo.
Poszłam spać o 5.50 rano , a obudziłam się o 7.34 :szok::szok:.
Oczywiście zaspaliśmy do szkoły.Mały poszedł na drugą lekcję.:baffled::baffled::baffled:
Mam już z grubsza ogarnięte,trochę poprasowałam ,nawet już zjadłam śniadanie :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Zaraz pranie wstawię i dalej za sprzątanie się biorę.
Po południu przyjedzie Klaudii i Kubusia babka od angielskiego ,więc jakoś dom musi wyglądać.
Przy psie w taką pogodę to raczej nie realne :baffled::baffled::baffled::baffled:
A do tego jeszcze: :-D:-D:-D:-D
Na 11.30 po małego do szkoły
Na 14 do pracy ,kończę o 16 ,na 17 do drugiej pracy,ale tylko na godzinkę.:-D:-D:-D
Na 19.30 ma być jeszcze Natalka na dogo tutaj w domu.:-D:-D:-D:-D

No to tak mi się dzień zapowiada. :szok::szok::szok:

reklama
hej mamuski!!!!
ale ja sie ciesze ze juz dzis piatek,jutro nie bede musiała tak wczesno z łuzka wstawac i zawozic krystiana do szkoly.;-)strasznie mnie to meczy-jakas taka leniwa i wygodna sie zrobilam.:zawstydzona/y::sorry2:pogoda beznadziejna,zimno,pochmurno,dzis rano na termometrze tylko 3c-masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
obiadek mi sie robi, dzis nic mi:no: sie nie chcialo wymyslac wiec poszlam na latwizne i gotuje zupe pomidorowa a na drugie ziemniaki,jajko sadzone i kefir.:-p
dzieci spią a ja sobie posprzatalam i kawke popijam.;-)

milego dnia.:-)

luna-kochana dużo zdrowka dla Ciebie.
oj cos cie to chorubsko nie może opuscic.:-(

kamcia-wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia!!!!:tak:

Do góry