reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasiu trzymam kciuki&&&

Natali a smarujesz sobei kochana czyms te sutki biedne wymęczone? Może by pomogło? Ja smarowałam czyms w podłużnej tubce, cienkiej, dziecko mogło to jeść, tzn nie trzebabyo ścierać przed karmieniem, tylko ewentualnie z grubsza, jak jeszcze dużo zostało. Kurcze, co to było...

Kuxwa, weszłam na konto i sie przeraziłam. Zostało 1500zł z wypłaty. ***** jego mać.A jeszcze nie wszystkie rachunki popłacone. Ja się zastrzele normalnie, zastrzele sie jak nic:no::no::no:

Z tym lekarzem poczekam do później. Jak Piotr wstanie i będę sie tak czuła kiepsko to pójdę. Nie chcę sie już leczyć na włąśną ręke bo cos mi wyjątkowo nie wychodzi. NO i nie mam kasy na przypadkowe leki. Ech... A jeszcze do Biedronki miałam pójść po sollę i płyn do płukania, ale chyba nie dojdę o własnych nogach tak daleko...
Ma ktoś pomysł na szybki obiad???? Plissssssss

reklama
No wlasnie LUNKA jest taka masc bo ja ja tez uzywalam:tak::tak::tak:
Nazywa sie bepanthen:tak::tak::tak:
Dobrze jest tez smarowac sutki wlasnym mleczkiem:tak::tak::tak:

My juz po sniadanku a mlode sie mega kloca i chyba same nie do konca wiedza o co:wściekła/y::no::no::no:

LIDUS
Ja tez sie ciesze ze dzisiaj juz piatek hehe;-):-)

Luna na szybki obiad proponuję placki ziemniaczane bo sama je robię :-p:-p;-);-)
Ale mnie tak palce bolą, a właściwe to kostki wszystkie w palcach, że nawet ziemniaka nie utzrymam, a co dopiero go zetrzec. ALe bym zjadła z ogromnym apetytem...

No wlasnie LUNKA jest taka masc bo ja ja tez uzywalam:tak::tak::tak:
Nazywa sie bepanthen:tak::tak::tak:
Dobrze jest tez smarowac sutki wlasnym mleczkiem:tak::tak::tak:
o właśnie włąśnie to to to:tak: i mleczko jak najbardziej też też też:-)

No ja już mam prawie wszystko zrobione :tak: okna umyte, kurze powycierane, obiad gotowy, poodkurzane, podłogi umyte, firanki się piorą i powieszę w dużym pokoju to fajnie będzie pachniało :-D Kuba walczy ze snem oby szybko zasnął bo potem na miasto opłaty porobić i zakupy i po wypłacie będzie :-( mam tylko nadzieję że chociaż za powódź w końcu przyjdzie :tak:
Luna Kochana najszybciej na obiad to cycki :tak: ja zawsze kroje w kawałki na patelnię z przyprawami potem jakieś mrożonki wrzucam niech się podgotuje ryż albo makaron czy też ziemniaki frytki i obiad w pół godziny masz :-) 1500 z wypłaty Ci zostało to dużo :tak: ja jak opłaty porobię to z 2000 zostaje mi jakieś 800 przy dobrych wiatrach :dry: a jeszcze zakupy i jakieś 600 na cały miesiąc :dry:
Wiki jasne do Ciebie też zalecę i sprzątnę :-D mam zapał dzisiaj więc może sobie w kuchni w szafkach poukładam i powycieram :-) potem tylko przed świętami się sprzątnie :tak:
As Ty to masz urwanie głowy :szok: skąd Ty siłę bierzesz :-)
lecę coś zjeść bo siły opuszczają :-D do potem Laseczki

Mała była spora ,ale nie jakaś ogromna.;-);-)
A tak się bałaś.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ano bałam sie bałam ale pisalam tez ze ja to boidupa jestem:-p:-D:-D:-D
a przy czarku mialam zle doswiadczenie i tego sie najbardziej bałama
ale jak tak to można dzieci rodzic;-):-D:-D:-D
Natali a smarujesz sobei kochana czyms te sutki biedne wymęczone? Może by pomogło? Ja smarowałam czyms w podłużnej tubce, cienkiej, dziecko mogło to jeść, tzn nie trzebabyo ścierać przed karmieniem, tylko ewentualnie z grubsza, jak jeszcze dużo zostało. Kurcze, co to było...
no własnie ten bepanten mam:tak::tak:
tfu tfu powoli zaczynaja mi sie wyrabiac teraz boli jak bierze do buzi sutek bo przygryza dziaslami a pozniej juz ssie w miare normalnie:sorry2::tak:
a w nocy to siedziałam juz i ryczałam normalnie:tak:
teraz sie smieje z siebie bo wiem ze hormony tez swoje robia no ale cóź trudno:-p:-D:-D
zaraz czarka do spania
wlasnie u niego wietrze
pozniej m wezmie mlodego na spacer to wywietrze tu unas w pokoju
wezme mala do czarka i tam niech sobie spi:tak:
a tu bede wietrzyc
mialam zupe robic ale m mi ziemniakow nie przyniosl:sorry2:
chyba musze sie do cioci usmiechnac:-p

reklama
Witam i ja
Ja tak w biegu bo zaraz trzeba zrobic zakupki i potem po mlode isc:tak::tak::tak:Dzisiaj Dominik byl pierwszy raz na basenie z klasa,wiec jak zaprowadzalam male do przedszkola to czekalam chwile az skonczy lekcje i jechalam tez na ten basen:tak::tak::tak:Wlasnie wrocilismy do domu:-)
Na basenie Dominikowi sie bardzo podobalo i mial tyle energii(mimo ze mial dzisiaj 2 godziny treningu i 1 w-f) ze wszyscy sie z Niego smiali;-):-)Caly czas gadal,dziubek sie jemu caly czas smial no i non stop zaczepial tego trenera:-DTen facet juz Go pryskal woda,wciagal do wody i kazal robic przysiady za kare hehe:tak::tak::tak:No ale Dominik jest bardzo zadowolony:tak::tak::tak:
Jak poszli do szatni to stal jeszcze w czepku i mokrych kapielowach ale juz jako jedyny jadl hehe:szok::szok::szok:

Do góry