reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mijus ,wszystkiego co najlepsze ,zdrówka i humoru z okazji urodzinek sto lat:tak: :tak: :-D ciut spóżnione ale szczere:tak:
a z miśkoptami to myślę że napewno możesz próbować,niech Noe zazna ciut słodyczy tego świata:-)

shady fajny pomysł z tym interesem ,troche samozaparcia i napewno sie uda ,trzymamy kciuki z Emi

joanna dawno Cie nie było:tak:

reklama
:sick: mnie jakieś choróbsko bierze ,trzęsie mnie troche i do tego mam czkawkę gigant :baffled:

A ja jestem z Emi codziennie na spacerze ,nawet jak pada ,nawet jak wieje ,mam nadzieję że zimą też mi się uda codziennie wychodzić,bo wtedy już się tak nie chce jak zimnieca :nerd:

witam
ja juz po spacerku,całkiem sympatycznie było-wruciałm zeby małemu dac obiadek a onnnn myk i usnoł;-)
to ja korzystam zjadam własnie spokojnie obiad,zaczekam az mały wstanie nakarmie go i idziemy dalej:-)
SHADY no sex shop to jest to:laugh2: ja bede stała klientka;-)

no spacerowac to ja tez codziennie wychodze
ale jak było tak super to siedziałam z małym cały dzien -obiadek tez dostawał na dworzu, pieluche zmieniałam oczywiscie na kocyku na trawce:-D i wracalismy dopiero na kompiel

witajcie popoludniem!!!!!!!! tylko pare godzinkek a tu 2 strony!!!!

mija slonko moje kochane i ja ci zycze duuzo zdrowka i usmiechu na buzce!!!!! spoznione ale szczere naprawde zyczonka dla ciebie!!!!!!

hubcio sie wlasnie obudzil dam mu jesc i zaraz lece na miasto po buty sportowe!!!!!!

magda31 niestety nie ogladalam super niani ale chyba musze zaczac!!!!!
shady z tym sex shopem...nono kto wie???? ale jak bedziemy kupowac to specjalnie znizki!!!!!!

hejjj widze ze podoba sie wam moj pomysl, no wiec zaczne myslec powazniej, jak pan maz wroci to z nim pogadam co on na to, znajac zycie stwierdzi ze trzeba wyprobowac wszystko, zeby byc przekonujacym :p

Mija no tak, ale z takiego portalu to co? zareobie cokolwiek? nie

Oj ja też bym cały dzień siedziała na dworku jak było tak cieplutka ale u nas nie ma gdzie ,jedem plac zabaw zdemolowany że tylko piaskownica została ,w parku wiara z psiskami łazi zeby sie mogły załatwic,ba nawet widziałam ostatnio kobiecine która wyprowadzała psa i przy okazji ona tez w krzakach się załatwiała:wściekła/y: :szok: , a tak w ogóle to całe nasze miasteczko jest zasypane szkłami ,kupami ,smeciami i nikt tego nie sprzata ,nawet wpadłam na szatański pomysł i do lokalnej gazety napisać:tak: :cool2:

ja super nieanie dzis obejzałam ,i ma kobiecina mądre pomysły zwłaszcza z tym minutnikiem do mycia zęboli ,ale to dla starzych dzieci :tak: ale z faceta sie usmiałam ,jak coś córcia zrobiła czy mu w twarz dała to on tak fanie wołał oooooooooooooooo:rolleyes2:

reklama
Do góry