reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mijus ,wszystkiego co najlepsze ,zdrówka i humoru z okazji urodzinek sto lat:tak: :tak: :-D ciut spóżnione ale szczere:tak:
a z miśkoptami to myślę że napewno możesz próbować,niech Noe zazna ciut słodyczy tego świata:-)

shady fajny pomysł z tym interesem ,troche samozaparcia i napewno sie uda ,trzymamy kciuki z Emi

joanna dawno Cie nie było:tak:

reklama
:sick: mnie jakieś choróbsko bierze ,trzęsie mnie troche i do tego mam czkawkę gigant :baffled:

A ja jestem z Emi codziennie na spacerze ,nawet jak pada ,nawet jak wieje ,mam nadzieję że zimą też mi się uda codziennie wychodzić,bo wtedy już się tak nie chce jak zimnieca :nerd:

witam
ja juz po spacerku,całkiem sympatycznie było-wruciałm zeby małemu dac obiadek a onnnn myk i usnoł;-)
to ja korzystam zjadam własnie spokojnie obiad,zaczekam az mały wstanie nakarmie go i idziemy dalej:-)
SHADY no sex shop to jest to:laugh2: ja bede stała klientka;-)

no spacerowac to ja tez codziennie wychodze
ale jak było tak super to siedziałam z małym cały dzien -obiadek tez dostawał na dworzu, pieluche zmieniałam oczywiscie na kocyku na trawce:-D i wracalismy dopiero na kompiel

witajcie popoludniem!!!!!!!! tylko pare godzinkek a tu 2 strony!!!!

mija slonko moje kochane i ja ci zycze duuzo zdrowka i usmiechu na buzce!!!!! spoznione ale szczere naprawde zyczonka dla ciebie!!!!!!

hubcio sie wlasnie obudzil dam mu jesc i zaraz lece na miasto po buty sportowe!!!!!!

magda31 niestety nie ogladalam super niani ale chyba musze zaczac!!!!!
shady z tym sex shopem...nono kto wie???? ale jak bedziemy kupowac to specjalnie znizki!!!!!!

hejjj widze ze podoba sie wam moj pomysl, no wiec zaczne myslec powazniej, jak pan maz wroci to z nim pogadam co on na to, znajac zycie stwierdzi ze trzeba wyprobowac wszystko, zeby byc przekonujacym :p

Mija no tak, ale z takiego portalu to co? zareobie cokolwiek? nie

Oj ja też bym cały dzień siedziała na dworku jak było tak cieplutka ale u nas nie ma gdzie ,jedem plac zabaw zdemolowany że tylko piaskownica została ,w parku wiara z psiskami łazi zeby sie mogły załatwic,ba nawet widziałam ostatnio kobiecine która wyprowadzała psa i przy okazji ona tez w krzakach się załatwiała:wściekła/y: :szok: , a tak w ogóle to całe nasze miasteczko jest zasypane szkłami ,kupami ,smeciami i nikt tego nie sprzata ,nawet wpadłam na szatański pomysł i do lokalnej gazety napisać:tak: :cool2:

ja super nieanie dzis obejzałam ,i ma kobiecina mądre pomysły zwłaszcza z tym minutnikiem do mycia zęboli ,ale to dla starzych dzieci :tak: ale z faceta sie usmiałam ,jak coś córcia zrobiła czy mu w twarz dała to on tak fanie wołał oooooooooooooooo:rolleyes2:

reklama
Do góry