reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
shady, pomysł fajny! ;-)

A co do spacerków, to my też się staramy być codziennie, niestety ja mam pewnien problem - 4 piętro w bloku, brak wózkowni. Sama nie jestem w stanie znieść wózka i muszę czekać aż mąż wróci z pracy. Dlatego zwykle spacerujemy o 16-tej dopiero. Gorzej, gdy mąż wyjeżdża służbowo, co się czasami zdarza.
pozostaje mieć nadzieję, że synuś wyrośnie szybko z wózka ;-) hehe :-D

no ja może i chuda ale na aerobik dla kondycji chodze i lepszej postawy bo strasznie sie garbie:baffled:
ale ostatnio to ten krzyż mi sie odzywa ,boli i nie chodze

hej
mała śpi, to mogę poklikac, bo obiadek tylko podgrzac i będzie gotowy

Leika ja tez mieszkam na 3 piętrze i miałam problem z wózkiem, ale kupiłam sobie takie cos do przypinania rowerów (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) i na parterze zostawiam przypiety do barierki od schodów, a na noc tylko go chowamy

Witam:-) :-) :-)
A ja się muszę pochwalić że Majeczka przespała dzisiaj całą noc bez pobudki, tzn. poszła spać po 22 a obudziła się po 7, mam nadzieję że to nie jest jednorazowy przypadek i tak już będzie coraz częściej a może i zawsze. Teraz niunia śpi,a ja wpadłam tu na chwilkę, ostatnio coś nie mam czasu i na dodatek komputer się zawiesza, trzeba go zreperować

Witam
Ja juz po rozpoznaniu mebelkow dla Madzi- cos wybire , ale sie ciesze na sama mysl
Widze ze aerobik jest bardzo popularny- ja tez chodze i nawet o instuktorce mysle ale to moze za jakis roczek
Noelia ty juz dlugo chodzisz- ladniej wygladasz?
Mordziulka ty tez sie "wygibujesz" w rytm muzyki-bo nowe buty sportowe kupujesz

figielek79 ja niestety nie chodze chodzilam kiedys ale teraz nie mam z kim! a buty sportowe kupuje bo w szkole mam cos jak wf tylko ze to jest przygotowanie pacjetow do rehabilitacji ale normalnie cwiczymy taka jakby rozgrzewke zeby wiedziec z czym to sie je! i wiedziec jak takowa poprowadzic! wiec i buty potrzebne!!!! ale oczywiscie na miasto nie poszlam!!!!!!! jutro sie wybieram! a teraz ide z hubciem troszke na spacerek jeszcze niech sie dotleni przed snem!!!!!

Leika ja też mam do pokonania 3 wysokie piętra (w starym budownictwie), ale poprostu zjeżdżałam głębokim wózkiem po schodach, a potem wciągałam go. Normalnie muły jak Pudzian. Ale to była jedyna metoda, bo tak nie ruszyłabym się z domu jak ty. Teraz mam spacerówkę-parasolkę i już mogę ją wnieść (10,5kg Aga+6kg wózek:baffled: ).

Pycha ja też na początku próbowałam zapinać wózek na dole, ale niestety u nas wylegiwały się w nim koty podwórkowe, bo zawsze ktoś je wpuścił jak wchodził. :szok:

reklama
Shady co do portalu typu Allegro, to nie jest tak że nic nie zarabiasz. Oni normalnie pobierają prowizję od kupującego i sprzedającego. Wprawdzie groszową, ale zobacz ile ludzi z tego korzysta. Wkładu własnego nie mają żadnego, więc czysty zysk. A swoją drogą SEX-SHOP to dobry pomysł. Na takie gadżety zawsze jest popyt.:tak: :tak: :tak: Niejeden chłop od ust sobie odejmie, a kupi. Ha,ha,ha:-) :-) :-)

Do góry