reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
shady, pomysł fajny! ;-)

A co do spacerków, to my też się staramy być codziennie, niestety ja mam pewnien problem - 4 piętro w bloku, brak wózkowni. Sama nie jestem w stanie znieść wózka i muszę czekać aż mąż wróci z pracy. Dlatego zwykle spacerujemy o 16-tej dopiero. Gorzej, gdy mąż wyjeżdża służbowo, co się czasami zdarza.
pozostaje mieć nadzieję, że synuś wyrośnie szybko z wózka ;-) hehe :-D

no ja może i chuda ale na aerobik dla kondycji chodze i lepszej postawy bo strasznie sie garbie:baffled:
ale ostatnio to ten krzyż mi sie odzywa ,boli i nie chodze

hej
mała śpi, to mogę poklikac, bo obiadek tylko podgrzac i będzie gotowy

Leika ja tez mieszkam na 3 piętrze i miałam problem z wózkiem, ale kupiłam sobie takie cos do przypinania rowerów (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) i na parterze zostawiam przypiety do barierki od schodów, a na noc tylko go chowamy

Witam:-) :-) :-)
A ja się muszę pochwalić że Majeczka przespała dzisiaj całą noc bez pobudki, tzn. poszła spać po 22 a obudziła się po 7, mam nadzieję że to nie jest jednorazowy przypadek i tak już będzie coraz częściej a może i zawsze. Teraz niunia śpi,a ja wpadłam tu na chwilkę, ostatnio coś nie mam czasu i na dodatek komputer się zawiesza, trzeba go zreperować

Witam
Ja juz po rozpoznaniu mebelkow dla Madzi- cos wybire , ale sie ciesze na sama mysl
Widze ze aerobik jest bardzo popularny- ja tez chodze i nawet o instuktorce mysle ale to moze za jakis roczek
Noelia ty juz dlugo chodzisz- ladniej wygladasz?
Mordziulka ty tez sie "wygibujesz" w rytm muzyki-bo nowe buty sportowe kupujesz

figielek79 ja niestety nie chodze chodzilam kiedys ale teraz nie mam z kim! a buty sportowe kupuje bo w szkole mam cos jak wf tylko ze to jest przygotowanie pacjetow do rehabilitacji ale normalnie cwiczymy taka jakby rozgrzewke zeby wiedziec z czym to sie je! i wiedziec jak takowa poprowadzic! wiec i buty potrzebne!!!! ale oczywiscie na miasto nie poszlam!!!!!!! jutro sie wybieram! a teraz ide z hubciem troszke na spacerek jeszcze niech sie dotleni przed snem!!!!!

Leika ja też mam do pokonania 3 wysokie piętra (w starym budownictwie), ale poprostu zjeżdżałam głębokim wózkiem po schodach, a potem wciągałam go. Normalnie muły jak Pudzian. Ale to była jedyna metoda, bo tak nie ruszyłabym się z domu jak ty. Teraz mam spacerówkę-parasolkę i już mogę ją wnieść (10,5kg Aga+6kg wózek:baffled: ).

Pycha ja też na początku próbowałam zapinać wózek na dole, ale niestety u nas wylegiwały się w nim koty podwórkowe, bo zawsze ktoś je wpuścił jak wchodził. :szok:

reklama
Shady co do portalu typu Allegro, to nie jest tak że nic nie zarabiasz. Oni normalnie pobierają prowizję od kupującego i sprzedającego. Wprawdzie groszową, ale zobacz ile ludzi z tego korzysta. Wkładu własnego nie mają żadnego, więc czysty zysk. A swoją drogą SEX-SHOP to dobry pomysł. Na takie gadżety zawsze jest popyt.:tak: :tak: :tak: Niejeden chłop od ust sobie odejmie, a kupi. Ha,ha,ha:-) :-) :-)

Do góry