reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mlodzi wlasnie skonczyli jesc kolacyjke i teraz czekaja na mam talent:tak::tak::tak:Bylismy na spacerku ale zimno jest jak cholera:no::no::no:Obiadek na jutro gotowy:tak:
Dzieciaki mi tak wariowaly na moim lozku ze Klaudia jak tak skakala i biegala to przydzwonila glowa prosto w sciane:szok::no:Az mi sie wszystko w chacie zatrzeslo:no:No i ma niezlego binksola na czolko:no::no::no:

IWCIK
ja tez juz chowalam basen,ale juz w zeszlym tygodniu:tak::tak::tak:
Cale lato stal na dworze a uzywany byl moze z 5 razy:szok:
A z tym przedszkolem to chodzi mi o to ze bardzo chcialy isc i plakaly z tego wzgledu ze dzisiaj i jutro sie nei idzie:szok::szok::szok::-D:-D:-D

ANKA
Jak ja ide z moimi dziecmi na taka sale zabaw to niestety nie mam mozliwosci posiedziec hehe:no:Bo Ich jest wszedzie pelno i wyczyniaja takie rzeczy ze oczy musze miec dookola glowy i biegac z Nimi:-D:-D:-D

NATALI
To sporo tych kokardek Tobei zostalo:szok:
Jesli chodzi o porod to trzymam kciuki zeby szybciutko sie cos ruszylo:tak::tak::tak:

reklama
Natali seks przyspiesza poród :-D:-D:-D:-D

Witam wieczorem :tak: ja dzisiaj nie sprzątałam :-p jakoś nie miałam kiedy :sorry: jak wróciłam z żar Kubie jeść dałam M położył go spać a ja się wzięłam potem za pikle :tak: potem Kuba wstał ja byłam w połowie roboty słoików i prania :sorry: Kubek zjadł to pojechaliśmy na jarmark :tak: umówiłam się z siostrą i do domu wróciłam przed 19 a wyszłam po 15,00 :sorry: no i sprzątnąć gary i słoiki zacząć gotować :sorry: i tak dopiero teraz usiadłam a ostatnie słoiki się gotują :tak: od dzisiaj M mam w d** powiedział że on od siebie nic robić nie będzie w domu więc ja będę robić tylko dla siebie i dziecka :crazy: niech się pocałuje tam gdzie słońce nie dociera :crazy: i już dzisiaj jego świeżo wyprane ciuchy się walały na brudnej podłodze :sorry: może zacznie myśleć :sorry:chociaż wątpie :dry: a się denerwować nie mam zamiaru więc wypiłam pół butelki szampana i jest mi fajnie :-p do jutra dziewuszki :tak:

Beata popieram. Trzymam kciuki i dopinguje Cie.Mam nadzieje ze nie beda Ci przeszkadzaly walajace sie ciuchy meza po podlodze:-D:-DA szmapnik byl wskazany:-)

Dowikla no moja lata wszedzie ale wiem ze krzywdy sobie nie zrobi:tak:A Tobie ruch nie zaszkodzi kondycje masz dobra to zadyszki nie dostaniesz:-p;-)

Natalineczka cos czuje ze bedziesz rodzila bo zawsze przed porodem kobety tak maja ze wszystko sprzataja:tak::tak:

Lali spi, kuzynka rowniez wiec co tu robic:rofl2::rofl2:

witam sie i ja
moze jeszcze przed 22 zdaze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no ja to dzis poslaam do 10 az:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dziewczyny wlaczyly sobie bajke a ja spalam:-D:-D:-D:-D
jakos sie podniesc nie mogal,ale sobota wiec co mi tam:rofl2:
posciel wywietrzylam,2pranai zrobilam,zupke tez.
pochowalam sloiki zawekowane,zrobilam trcohe porzadkiu z roznym *******ami.
pomalowalam płozy od sanek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
tak tak,dobrze czytacie
moje sanki maja juz 25lat!!!!!!!!!!!!!!!
no i w tamtym roku miałam je odmlaowac bo juz farba z nich niezle odlazila ale jakso sie nie moglam zebrac wiec teraz za cel obralam sobie ze to zrobie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mialam problem z odkrecenime opracia ale jakos poszlo:tak::tak::-D:-D:-D
pewnie w poniedzilek szczebelki umaluje:tak::tak::tak::tak::tak:

no i w koncu mam folie na wiatrolapie-:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
to teraz czekam az przyjdzia rynny i blacha i bnedzie mozna klasc
ale juz jest o tyle dobrze ze mi na glowe nie cikenie:-):-):-):-):-)
chlopy sie kolo 19 zwineli jakso
p pojechal do roboty.
wiec wzielam posprztalam bo kupe trociny i wsztrskiego,podlogi wymylam,dzieci wykalam i mam spokoj:-)

prawie....ciagle mi psy za onem szczekaja,pewnie dziki znow laza gdzies:sorry:

jutro moj bedzie spal po robocie wiec ide z dziewczynami na sumę do kosciola a pozniej wprosiłam sie do tesciowej na obiad:-D:-D:-D:-D
ona chetnie nas ugosci bo rzdako chodzimy a ja bede odpoczywa bo ostatnio coraz bardziej boli mnie kregoslup:eek:

Kamcia-mój na tyle zawziety jest ze potrafi po nocy 200 km do domu wracac zeby sie poprzytulac:)i rano dalej te 200 znuwu do roboty:)tak bylo w tym tyg...we wtorek wrócił z sieradza jakies 230 km a w srode z Łodzi:)ale ja juz soe przyzwyczailam...jakos leci :)

a ja moj jedzie do pracy o 16 wraca 8-9 rano,spi do 14 i o 16 znow jedzie?
a jak ma dniowke to jezdzi o 5 rano,wraca miedzy 17 a 20 zalezy w jakis dzien i ile roboty i tak caly czas......
prawei go w domu nie ma.
ale sie juz przyzwyczaialam
jak ma za duzo wolnego to sie klocuimy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

No a ja nadal nie się, choc Witusia zasnęła. NO było do 22 podrap mnei tu i tam, pogłaszcz, potrzymaj za rączkę. o dziecko po prostu nieśpiące, ale udało się ja uśpić. Nawet wszystkie syropki mi dziś wypiła i antybioty i osłonkę, no no. Matka szantażem wzięła, jak chcesz Klub Myszki Micky to pij:-D:-D:-DNawet się oblizała:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przebieram siew śpiochy i zawijam pod kołdrę, może z książką...
Dobranoc.

w takich sytuacjacg to i ja sie uciekam do przekupstwa:tak::tak::tak::tak:

h
NO i faktycznie z ta afera z kropelkami bo sama od 1 wrzesnia podawalam i wczoraj babka z apteki zadzwoniła zebym odniosla je i odda mi kase i nie kazala podawac dziecku a ja podawalam mam nadzieje ze ja akurat nie mialam tam zadnych bakteri bo jeszcze tego by mi brakowalo zeby zaczeło sie co z nia dziać:baffled::baffled::baffled: no i apteka zwraca kase choc to tanie leki bo kosztuja niecale 4 zl , ale zawsze cos i dobrze ze wracaja:-):-)

Iwcik fanie ze zajrzalas, ze Makiso juz zdrowy i mam nadzieje ze Lenka nie dostala skazonej serii

witamy nową mamusię ;-):tak::tak:

hej dziopki w pracy a ja sie zaraz za robote zabieram dzis sobie zaplanowałam duuuuuuuuuuze sprzatanie przed przyjsciem na swiat lenki:tak:
czekaja mnie dywan i okna i firany i cale porzadki mam nadzieje ze mnie cos zlapie:sorry:
bo jak nie tzn ze jestem nie do zajechania:sorry::-D:-D:-D
no i szybki spacer do sklepu mnie jeszcze czeka:tak::tak:

no kochana ja tak urodzilam Pauline bo mysiu okien,tyle ze bylam 11dni po terminie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam was wieczornie
od rana zasuwam
chalupa wysprzatana mialam okna pomyc ale tylko balkonowe umylam i takie dwa male jeszcze
pranie wstawilam sie pierze
lodówke umyłam
został mi jeszcze dywan i reszta okien i firany wyprac
ale to juz nie dzisiaj
bylismy w miedzyczasie jeszcze na zakupy sobotnie bo po myciu lodowka błyszczała ale pustkami:-D:-D
i dupa nic mi nie jest:sorry:
ino zmeczona jestem:sorry:
zaraz zasiadam do kokardek
zostalo mi jeszcze 900 do poniedzialku:tak::tak:
kurde nie chce isc do szpitala na wywolanie:confused2::confused2:
sex sex sex:rofl2::rofl2::rofl2:

ja tez juz chowalam basen,ale juz w zeszlym tygodniu:tak::tak::tak:
Cale lato stal na dworze a uzywany byl moze z 5 razy:szok:
A z tym przedszkolem to chodzi mi o to ze bardzo chcialy isc i plakaly z tego wzgledu ze dzisiaj i jutro sie nei idzie:szok::szok::szok::-D:-D:-D

u ludzie to ja basen pod koniec sierpnia zwinelam,zaraz po tych ostatnich upalach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kamcia-mój na tyle zawziety jest ze potrafi po nocy 200 km do domu wracac zeby sie poprzytulac:)i rano dalej te 200 znuwu do roboty:)tak bylo w tym tyg...we wtorek wrócił z sieradza jakies 230 km a w srode z Łodzi:)ale ja juz soe przyzwyczailam...jakos leci :)

no to dobry mąż ... hehe ciekawe czy mojemu by się tak chciało;-) jeszcze nie mieliśmy takiej sytuacji więc nie wiem , ale pewnie też,... bo on bardzo tulaśny jest:-p

Natalineczka cos czuje ze bedziesz rodzila bo zawsze przed porodem kobety tak maja ze wszystko sprzataja:tak::tak:

Lali spi, kuzynka rowniez wiec co tu robic:rofl2::rofl2:
popieram... przy poczęciu i przed porodem... heh
syndrom wicia gniazda czy jakoś się na to mówiło:-p

wogóle moja mała dzisiaj weszła sobie do kuchni a po kucni mało chodzi bo są płytki , więc jej nie puszczam...
a ona sobie chciała pójść do szafki i jak ruszyła od drzwi do tej szafki i na samym końcu się poślizgnęła na tych płytkach w skarpetuszkach i poleciała do przodu to uderzyła główką w szafkę:-(

na szczęście nie w kant i nie ma dużego guza tylko lekko czerwone:sorry2:
poza tym jeśli o mnie chodzi to cały czas chora... dzisiaj strasznie ze mnie leciało , aż się przebierałam... mam nadzieję że wyzdrowieję jak najszybciej

Witam niedzielnie i jako pierwsza. Chyba nadal, hehe
Iwcik no i tak żeśmy zrobili. Tzn nie upiliśy się, no bo dziecko w domu, no to jak, ale po 2 drineczki żubróweczki ...

Aniu ja i druty, wełna:-):-):-)ale dziecko nowych wyrażeń by sie nauczyło:-D:-D:-D

Natali no mi to wygląda na końcóweczkę. Trzymam kciuki kochana.

Beata popieram popieram popieram!!!!!

Kamcia kup młodej skarpetki ze stoperkami, będzie jej łatwiej chodzic i trudniej się poślizgnąć. A Tobie zdrówka bidulko...

Wysprzątaliśy wczoraj całą chatę, mój dzielnie pomagał, choć nie powiem, mógłby się bardziej przyłożyć. No ale dobra, niech mu juz będzie policzone, hehehe.
Byliuśy w Biedronce na zakupach. Która mówiła, że sa husteczki w promocji??? j anic nie znalazłam:-(. Wieczorkiem na MAm talent wypiliśmy po 2 drineczki, jak zwykle zamówiliśmy pizze ( jakaż ja jestem slaba ) późńiej zapasy i spać, hehe. A dziś jeszcze nic nie wiem, albo my pódziemy do tesciowej, albo ona wpadnie, wiec chyb ato pierwsze, a później, leniuchy chyba...

Młodej musze zanieść laptopa póścić Klub Myszki Mickii wcisnąć syropy.Do jutra

Witam w niedzielę :tak: Kuba się bawi i baje ogląda M dopiero dupę ruszył z łóżka a ja siedzę przy śniadanku :tak: miałam jechać z mamą do teściowej na grzyby ale coś nam się nie chce :sorry2: więc dzisiaj mamy dzień dziecka :-D obiad dla siebie i Kuby mam :tak: a M mam w d** :dry: ciekawe ile wytrzyma :-D zajrzę do Was potem :tak:

hej witam niedzielnie
z rana nie wpadlam bo kokardki robilam dzis we wsi obok sa dozynki wiec mamy zamiar sie wybrac to trza bylo nadrobic;-)
juz ino 250 mi zostalo wiec na luzie na wieczor sobie zostawie chyba ze mnie cos kopnie
wczoraj pobolewal mnie brzuch ale nic z tego nie wyszlo:dry:
dzis mam termin kurde jak chcialabym juz urodzic:dry:
a malej sie nie spieszy i znow bedzie trza wywolywac:dry:
nienawidze czekania:dry:
tak sobie mysle co tu jeszcze zrobic zeby przyspieszyc:sorry2:
jak juz pisałam seks odpada :sorry2:

Witam i ja
Rano weszlam na BB napisalam posta a co sie z nim stalo to nie mam pojecia:szok::no::no::no:
Dziewczynki teraz spia bo bylismy chyba z 2 godziny na dworze wiec byly niezle padniete:tak::tak::tak:Dominika wygonilam do Jego pokoju i mam teraz czas dla siebie:tak::tak::tak:
Pocwiczylam sobie,posprzatalam i zezarlam duuzo alpejskiego mleczka:-D
Na dworze zimno i wieje:no:Ja czuje sie juz lepiej:tak::tak::tak:Pijemy herbatke z cytrynka i jest git:tak::tak::tak:
Jak mlode wstana to bedziemy jesc obiadek:tak::tak::tak:

reklama
Witam pod wieczór :tak: nie dawno wróciliśmy z festynu :-D fajnie się chodziło bo słoneczko od rana super świeci :-D Kuba zeżarł pierogi a mama pije herbatkę i wcina pączki :-) już chyba z 5 wciągnęłam :-D no cóż jak się ma @ to można wszystko jeść bez wyrzutów sumienia :-p wieczorkiem chyba znowu pojedziemy na jarmark zobaczyć :tak: dzisiaj będzie śpiewać Rodowicz ale my tak długo nie zostaniemy :tak: a z mojego balkonu fajnie widać dźwig z jarmarku i jak ludzie z niego skaczą na bangi :-D wygląda jakby bez liny się rzucali hehe :-D idę posiedzieć póki mogę do potem :-)

Do góry