Mlodzi wlasnie skonczyli jesc kolacyjke i teraz czekaja na mam talentBylismy na spacerku ale zimno jest jak choleraObiadek na jutro gotowy
Dzieciaki mi tak wariowaly na moim lozku ze Klaudia jak tak skakala i biegala to przydzwonila glowa prosto w scianeAz mi sie wszystko w chacie zatrzesloNo i ma niezlego binksola na czolko
IWCIK
ja tez juz chowalam basen,ale juz w zeszlym tygodniu
Cale lato stal na dworze a uzywany byl moze z 5 razy
A z tym przedszkolem to chodzi mi o to ze bardzo chcialy isc i plakaly z tego wzgledu ze dzisiaj i jutro sie nei idzie
ANKA
Jak ja ide z moimi dziecmi na taka sale zabaw to niestety nie mam mozliwosci posiedziec heheBo Ich jest wszedzie pelno i wyczyniaja takie rzeczy ze oczy musze miec dookola glowy i biegac z Nimi
NATALI
To sporo tych kokardek Tobei zostalo
Jesli chodzi o porod to trzymam kciuki zeby szybciutko sie cos ruszylo
Dzieciaki mi tak wariowaly na moim lozku ze Klaudia jak tak skakala i biegala to przydzwonila glowa prosto w scianeAz mi sie wszystko w chacie zatrzesloNo i ma niezlego binksola na czolko
IWCIK
ja tez juz chowalam basen,ale juz w zeszlym tygodniu
Cale lato stal na dworze a uzywany byl moze z 5 razy
A z tym przedszkolem to chodzi mi o to ze bardzo chcialy isc i plakaly z tego wzgledu ze dzisiaj i jutro sie nei idzie
ANKA
Jak ja ide z moimi dziecmi na taka sale zabaw to niestety nie mam mozliwosci posiedziec heheBo Ich jest wszedzie pelno i wyczyniaja takie rzeczy ze oczy musze miec dookola glowy i biegac z Nimi
NATALI
To sporo tych kokardek Tobei zostalo
Jesli chodzi o porod to trzymam kciuki zeby szybciutko sie cos ruszylo