hej laski
ja wpadam z rana jak smietana
puki dziecię spi z meżem
oDWIOZŁAM dzieci do szkoły wpadłam do caritasu jeszcze z rana bo chciałam z derektora pogadac ale nici
b jej nie było dopiero o 10 wiec musze jeszcze raz pojechac
sniadamko zjadłam bo juz mnie muliło no i by trza ogarnać chałupe ale mi sie nie chce słońce swieci to moze bym tak pranie wstawiła???????
hmmmmmm od rana piekny dzien a mi sie dupy ruszyc nie chce
Anabubka mam nadzieje ze akurat ta fiolka nie była skarzona bo jak na razie nic jej nie jest, choc wczoraj od18do24 nie spała chyba ja brzuszek bolał ale nie wiem po czym bo ja nic takiego nie zjadlam bo przy mojej diecie jest to nie mozliwe dopiero jak dałam jej kropelki espumisan i panadol dla dzieci to zasneła i bylo oki do rana , moze faktycznie cos z tych kropel skarzonych wyszło jej
nie wiem
Siostra a ty gdzie sie podziewasz????????
Natali ty zamierzasz jak słoń chodzic w ciąży
Lidka zrób fote tego dywanu:-):-)
Mlodzi wlasnie skonczyli jesc kolacyjke i teraz czekaja na mam talentBylismy na spacerku ale zimno jest jak choleraObiadek na jutro gotowy
Dzieciaki mi tak wariowaly na moim lozku ze Klaudia jak tak skakala i biegala to przydzwonila glowa prosto w scianeAz mi sie wszystko w chacie zatrzesloNo i ma niezlego binksola na czolko
IWCIK
ja tez juz chowalam basen,ale juz w zeszlym tygodniu
Cale lato stal na dworze a uzywany byl moze z 5 razy
A z tym przedszkolem to chodzi mi o to ze bardzo chcialy isc i plakaly z tego wzgledu ze dzisiaj i jutro sie nei idzie
No nie u mnie basen w dzien w dzien był uzywany nawet ja w nim siedzialam z duzym brzuchem
Natali seks przyspiesza poród
Witam wieczorem
ja dzisiaj nie sprzątałam
jakoś nie miałam kiedy
jak wróciłam z żar Kubie jeść dałam M położył go spać a ja się wzięłam potem za pikle
potem Kuba wstał ja byłam w połowie roboty słoików i prania
Kubek zjadł to pojechaliśmy na jarmark
umówiłam się z siostrą i do domu wróciłam przed 19 a wyszłam po 15,00
no i sprzątnąć gary i słoiki zacząć gotować
i tak dopiero teraz usiadłam a ostatnie słoiki się gotują
od dzisiaj M mam w d** powiedział że on od siebie nic robić nie będzie w domu więc ja będę robić tylko dla siebie i dziecka
niech się pocałuje tam gdzie słońce nie dociera
i już dzisiaj jego świeżo wyprane ciuchy się walały na brudnej podłodze
może zacznie myśleć
chociaż wątpie
a się denerwować nie mam zamiaru więc wypiłam pół butelki szampana i jest mi fajnie
do jutra dziewuszki
czasami chłopu trzeba dac cos do zrozumienia
wogóle moja mała dzisiaj weszła sobie do kuchni a po kucni mało chodzi bo są płytki , więc jej nie puszczam...
a ona sobie chciała pójść do szafki i jak ruszyła od drzwi do tej szafki i na samym końcu się poślizgnęła na tych płytkach w skarpetuszkach i poleciała do przodu to uderzyła główką w szafkę:-(
na szczęście nie w kant i nie ma dużego guza tylko lekko czerwone
poza tym jeśli o mnie chodzi to cały czas chora... dzisiaj strasznie ze mnie leciało , aż się przebierałam... mam nadzieję że wyzdrowieję jak najszybciej
dobrze ze tylko na lekkim guzie sie skonczyło
Witam niedzielnie i jako pierwsza. Chyba nadal, hehe
Iwcik no i tak żeśmy zrobili. Tzn nie upiliśy się, no bo dziecko w domu, no to jak, ale po 2 drineczki żubróweczki ...
No i brzwo tak trzymać czasem trzeba sie napić
sama bym co lykła ale nie wiem co by było z mała chyba by zaczeła śpiewać
Witam i ja
Rano weszlam na BB napisalam posta a co sie z nim stalo to nie mam pojecia
Dziewczynki teraz spia bo bylismy chyba z 2 godziny na dworze wiec byly niezle padnieteDominika wygonilam do Jego pokoju i mam teraz czas dla siebie
Pocwiczylam sobie,posprzatalam i zezarlam duuzo alpejskiego mleczka
Na dworze zimno i wiejeJa czuje sie juz lepiejPijemy herbatke z cytrynka i jest git
Jak mlode wstana to bedziemy jesc obiadek
No widzisz napisalas posta i znikł , czarujesz juz nam tutaj na BB
ćwiczenia mordercze a pózniej ptasie mleczko w duzej ilosci
Witam pod wieczór
nie dawno wróciliśmy z festynu
fajnie się chodziło bo słoneczko od rana super świeci
Kuba zeżarł pierogi a mama pije herbatkę i wcina pączki :-) już chyba z 5 wciągnęłam
no cóż jak się ma @ to można wszystko jeść bez wyrzutów sumienia
wieczorkiem chyba znowu pojedziemy na jarmark zobaczyć
dzisiaj będzie śpiewać Rodowicz ale my tak długo nie zostaniemy
a z mojego balkonu fajnie widać dźwig z jarmarku i jak ludzie z niego skaczą na bangi
wygląda jakby bez liny się rzucali hehe
idę posiedzieć póki mogę do potem :-)
No to masz fajny widok co chwilke ktos sie rzuca
Luna dzięki chyba będę musiała kupić ytakie , jak tu w Ie będą takie mieć...albo ktoś mi przyśle
ciekawa jestem czy rajstpoki też takie są
Napewno sa musiasz dobrze popatrzec
Witam wieczorkiem
Dzieciaki zaczynaja sprzatac to ja mam chwilke dla siebieJak sie bawili to ja sobie poprasowalam wszytsko co mi wyschłoOstatnio zadziwiam sama siebie bo prasuje praktycznie na biezaco
Niedlugo szykuje kapiel i niech dzieciaki ida spac bo mam Ich dzisiaj dosyc
widze ze ostatnio idzie ci prasowanie to moze do mne bys tez wpadła i poprasowala troche
ja jeszcze na chwilke na BB wskoczyam bo musialam wlaczyc laptopa zeby zrobic przelew
Dzieciaki juz oczywiscie spia a ja ogladam dowody zbrodni i zaraz tez ide spac
ANABUBKA
No prosze jaka z Ciebie wzorowa synowa;-):-)
Ja tez ogladalam pogode i tez sie ciesze bo ten tydzien ma byc ladnyI oby był:-)
i ja licze na dobra pogodę, bo musze koce wyprać:-)
Witam sie z ranca
Jakas zaspana jestem hehe;-):-)Mlode spia,Dominik konczy sniadanko a ja jeszcze w pizamie siedze i nie umytaNo nic wypadaloby sie ruszyc i zasuwac do kibelka
Wstawac lasencje:-);-)
Ja wstałam o 6.30 ale na cyca
witam :-) w Kielcach piękne słoneczko ale zimno
boze kiedy ja sie wyspie
wczoraj byłam 10 godzin w pracy a dzis mam na 15.30 dopiero jutro wolne
duzo rzeczy do zrobienia ,góra ubran do poskładania , trzeba posprzatac no i jakis obiad wymuslic że by mi sie chciało tak jak mi sie nie chce ide walne sie jeszcze na godzinke na wyrko bo usne na kasie dzis
ja kwstanę to moze bede miala chęc
witam ale dawno twoich postów nie czytałam, mi tez dzisiaj nic sie nie chce
własnie chłop nie moze sie doprosic sniadania wiec juz widze ze zrezygnował i poszedl sam robic
a co tam nic mu sie nie stanie a mi i tak nie wolno jesc jajecznicy
no i musze spadac bo mala zaczyna sie ruszac wiec zaraz bedzie krzyk na jedzonko:-):-):-)milego popołudnia