B
Beata1988
Gość
Witam. Ja tylko na moment wczoraj wróciliśmy do domu Kuba i ja mamy katar mam nadzieję że szybko przejdzie dzisiaj robię pranie chyba ze cztery pralki muszę zrobić zajrzę do Was potem bo mam mega dużo roboty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w...
mala wstala wogole w nocy i stekala jakby ej cos na zoladku siadla - nie wiem
ale mysle ze moze sie przejadla jak zjadla 4 serki danonki te male a potem jeszcze dopila mlekiem z cyca no io 30 ml rzadkiego budyniu
...
Kochana zdrówka zyczehej
wpadlam tyljo napisac ze mam zapalenie płuc i angine
zdycham......:/
narazie
Zdrówka dla dzieciaczków.witam,
w nocy nawet zbytnio sobie nie pospalam
Sewek chory zarazil Nikole
Musze isc z nimi do lekarza, ale najpierw musze do mamy napisac smsa z neta zeby dzieci mi zarejestrowala bo ja nie mam nic na koncie
ale mysle ze moze sie przejadla jak zjadla 4 serki danonki te male a potem jeszcze dopila mlekiem z cyca no io 30 ml rzadkiego budyniu
teraz moje dzieci juz wyspane
a mnie nei bardzo bylo zeby wstawac
ale coz jak mus to mus...
aha i wogole zeby bylo fajnie mnie juz 3 dzien boli zab - o ile to zebem mozna nazwac... ale masakra
Zdrówka kochana :-):-)hej
narazie
witam,
w nocy nawet zbytnio sobie nie pospalam
Sewek chory zarazil Nikole
Musze isc z nimi do lekarza, ale najpierw musze do mamy napisac smsa z neta zeby dzieci mi zarejestrowala bo ja nie mam nic na koncie
teraz moje dzieci juz wyspane
a mnie nei bardzo bylo zeby wstawac
ale coz jak mus to mus...
aha i wogole zeby bylo fajnie mnie juz 3 dzien boli zab - o ile to zebem mozna nazwac... ale masakra
Dużo zdrówka dla Was wszystkich.Witam z ranca
Ja nadal kaszle i dziewczynki tez sie rozkaszlalyWlasnie wstaly i juz chyba nie beda mi spalyMlody skonczyl sniadanie bo dzisiaj do szkoly na 8;55 idzieiedlugo bedzie trzeba sie zaczac ubierac itd
LUNKA
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinZdrowka,szczescia,pomyslnosci i spelnienia marzen
PATRYSIU
Zdrowka dla dzieciaczkow
MEDEA
Kuruj sie baboTo sie doprawilas
AS
Fajnie ze u okulisty om i ze Kuba dal sobie ladnie zbadac oczka
A ze po tylu powtorzeniach juz sie Jemu znudzilo to mnie nie dziwi hehe;-):-)
Natali ale tym razem nie podpaliłaś kuchni?
no to ładnie ale dobrze ze na zamknietej drodze ja uwielbiam motory ale nie umiem na nich jezdzic nawet jako pasazer
uuuuu kuruj sie kochana zdrowie taczkami wysylamhej
narazie