reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Ja tylko na moment :tak: wczoraj wróciliśmy do domu :tak: Kuba i ja mamy katar :dry: mam nadzieję że szybko przejdzie :tak: dzisiaj robię pranie :sorry2: chyba ze cztery pralki muszę zrobić :sorry2: zajrzę do Was potem bo mam mega dużo roboty :sorry2:

reklama
witam z rana....

ale dzieciaczki forumkowe choruja....zgroza...

LUNKA-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,ZDRÓWKA,SZCZESCIA SPEŁNIENIA MARZEN!!!!
z uszkiem nie pomoge bo moje tfu tfu narazie nie mialy zapalenia ucha..zdróweczka dla Was!!

As-dobrze ze oczka Kuby są ok....a ze nudy...no co sie dziwic jak te same obrazki mu pokazywała.....

Anabuba-iezłe sztuki odprawia Twój brat....jak jeszcze dzieciaczków nie było to razem z D b.czesto na takie zloty,spoty jezdzilismy....tylko mój samochodem sztuki czynił....

Patrysia- zdrówka dla dzieciaczków:)

Dowikla-widze ze Twoje dziewczynki zaczynaja kasłac....eh.....zdrówka zycze....

Kamcia-mój Julek tez wczoraj cały dzien stękal.....no ale znasz przyczyne to juz olowa sukcesu...mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej.....

a ja dzis mam dzien prania i gotowania.....eh....mam nadzieje ze mi dzieciaki pozwola porobic wszystko.....z Julem jakby lepiej,katarek mniejszy....
odezwe sie pozniej bo D do gdanska trzeba wyszykowac:)

w...
mala wstala wogole w nocy i stekala jakby ej cos na zoladku siadla - nie wiem
ale mysle ze moze sie przejadla jak zjadla 4 serki danonki te male :tak: a potem jeszcze dopila mlekiem z cyca no io 30 ml rzadkiego budyniu :shocked2:
...

Sory Pati Nie dziwię sie, ze ją brzuch bolał, Danonki to świństwo, nawet producent poleca je od 3 roku życia :tak: Jest tam za dużo cukru jak na takiego malucha, może się cukrzycy nabawić :no:

Lunka

Zobacz załącznik 284145

Mała w przedszkolu, a mamusia kawkę popija :-p

Witam i ja kawusia wypita zaraz ide łóżka zascielic i cos trzeba robic słonko swieci ale zimno jak cholera wiatr straszny.Dzieci sie bawią.I musze sie pochwalic ze Kamil coraz czesciej spi w łóżeczku tak go wycwiczyłąm ze jak chce pic to tylko w łóżeczku i tam spi nie powiem bo przyjdzie do mnie i przytuli sie i mówi kocham cie :tak::-:)happy2::happy2:ale jak tylko chce pic to maszeruje do łóżeczka a jak mu cos nie spasuje to mówi gup czyli głupia głupie :-D:-D:-D:-D:-Da kotka nazywa udus:-D:-D:-Dkotek tez powie ale czesciej tak do niego mówi

hej
wpadlam tyljo napisac ze mam zapalenie płuc i angine:eek:
zdycham......:/
narazie
Kochana zdrówka zycze :tak:

witam,
w nocy nawet zbytnio sobie nie pospalam
Sewek chory zarazil Nikole :angry:
Musze isc z nimi do lekarza, ale najpierw musze do mamy napisac smsa z neta zeby dzieci mi zarejestrowala bo ja nie mam nic na koncie :sorry2::dry:
ale mysle ze moze sie przejadla jak zjadla 4 serki danonki te male :tak: a potem jeszcze dopila mlekiem z cyca no io 30 ml rzadkiego budyniu :shocked2:
teraz moje dzieci juz wyspane :szok:
a mnie nei bardzo bylo zeby wstawac :no:
ale coz jak mus to mus...
aha i wogole zeby bylo fajnie mnie juz 3 dzien boli zab - o ile to zebem mozna nazwac... ale masakra
Zdrówka dla dzieciaczków.

Lunka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin..Dużo zdrówka i czeko tylko sobie życzysz...
urodziny15.gif

Anabuba ucze sie na prawo jazdy juz wam pisałam ostatnio:sorry2::sorry2:narazie sie ucze sama a jak m bedzie juz w domu to pójde sie zapisac bo on musi byc przy dzieciach jak ja bede chodziła na nauke jazdy .No autkiem mnie tez uczył wiedz teraz przepaluje autko.:tak::tak::tak::tak:

Witam kochane :happy2:
wczoraj jak miałam czas to net nie działał dziś jak jestem zaganiana to net hula jak ta lala:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: to się chyba nazywa złośliwość rzeczy martwych:dry::dry::dry::dry:
Medea zdrówka kochana ale się doprawiłaś :-:)-:)-:)-(
Lunka po pierwsze DUŻO ZDRÓWKA POMYŚLNOŚCI SPEŁNIONYCH MARZEŃ WYMARZONEJ PRACY SUPER SEXU I WIECZNIE NAPALONEGO M ŻYZY MALINA Z FAMILIĄ a po drugie kochana zdrówka dla malutkiej bidulka wrzesień zawze bogaty w choroby niestety:-:)-(
Pati zdrówka dla dzieci trzymaj się jakoś w tym chaosie :tak:
Anabubka przetwórnia owocowo -warzywna u ciebie jak widzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da brat :szok::szok::szok::szok::szok::szok:wariat:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
MH super to krzesełko do kąpieli dla malucha chyba fajna rzecz :tak: a kozazków albo trzewików zimowych to i ja szukam nawet 3 par :baffled:numeracja 24 dla chłopca 30-31 dla dziewczynki i 40-41 dla chłopaka :cool2::cool2::cool2:
Dowikluś zdrówka dla twojej rebiaty :tak:oni to raczej z tych mało chorujących :tak:
My codziennie to samo...lekcje lekcje lekcje ....Julia robi postępy :tak:po 3 dniach ćwiczeń "O" już przypomina "o" i mieści się w liniach w których ma się mieścić :tak:i sukcesem już zakończyliśmy naukę literki "A" i "a" :tak::tak:teraz ćwiczymy literkę "i" narazie masakra :baffled:
Adam mieścić zaczyna się w ramach czasowych odrabiania lekcji .....mamy już małe sukcesy w postaci 4 z sprawdzianu z matematyki podsumowującego klasę 4 zaliczył go na 88% więc nieźle i 4+ z kartkówki z przyrody więc jakoś powoli mu idzie ale oj vcięzko jest ciężko :baffled:
Toni zna nowe wyrazy mówi pięknie -pogoda,chłopaki,uwaga,super,nie mogę,pada deszcz,o wiatr,picie,chleb.....więc trochę więcej mówi a co za tym u niego idzie to i coraz więcej broi:confused::-D ale ja nie rodzę grzecznych dzieci:baffled::cool2::cool2:
zbieramy codziennie kasztany robimy ostatnio ludziki i odkryliśmy nową zabawę korale z makaronu mam już dość sporą kolekcję :cool2::-D

hej
narazie
Zdrówka kochana :tak::-):-)
Kuruj się szybko.

witam,
w nocy nawet zbytnio sobie nie pospalam
Sewek chory zarazil Nikole :angry:
Musze isc z nimi do lekarza, ale najpierw musze do mamy napisac smsa z neta zeby dzieci mi zarejestrowala bo ja nie mam nic na koncie :sorry2::dry:
teraz moje dzieci juz wyspane :szok:
a mnie nei bardzo bylo zeby wstawac :no:
ale coz jak mus to mus...
aha i wogole zeby bylo fajnie mnie juz 3 dzien boli zab - o ile to zebem mozna nazwac... ale masakra

Trudno powiedzieć czy się przejadła ,ale w sumie to też możliwe.;-)
Bólu zęba współczuję.
Oby u lekarza poszło i szybko i sprawnie i żeby to nie było nic poważnego.;-)
Witam z ranca
Ja nadal kaszle i dziewczynki tez sie rozkaszlaly:no:Wlasnie wstaly i juz chyba nie beda mi spaly:no:Mlody skonczyl sniadanie bo dzisiaj do szkoly na 8;55 idzie:tak:iedlugo bedzie trzeba sie zaczac ubierac itd

LUNKA
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak::tak::tak:Zdrowka,szczescia,pomyslnosci i spelnienia marzen:tak::tak:

PATRYSIU
Zdrowka dla dzieciaczkow:tak::tak::tak:

MEDEA
Kuruj sie babo:tak:To sie doprawilas:no:

AS
Fajnie ze u okulisty om i ze Kuba dal sobie ladnie zbadac oczka:tak::tak::tak:
A ze po tylu powtorzeniach juz sie Jemu znudzilo to mnie nie dziwi hehe;-):-)
Dużo zdrówka dla Was wszystkich.
Jak dziewczynki kaszlą to pewnie dziś do przedszkola nie pójdą co :confused::confused:

Witam się czwartkowo.

LUNKA KOCHANA

Prawdziwej miłości ,wiele radości
wspaniałych orgazmów
zwariowanych odjazdów
łóżka bez wibratora
kochanka-nie amatora
portfela pełnego
i życia udanego.:tak::-):-):-)

Ja w szlafroku przed kompem,Kubuś je śniadanie,pranie się kręci,szybkie prasowanie też zrobione z grubsza .
Jak mały zje to siadamy do lekcji ,bo wczoraj nic nie odrabiał przez te krople w oczkach.
Musimy nadrobić wczorajszy dzień (6 stron) i potem odrobić dzisiejsze lekcje pewnie też podobna ilość będzie.:baffled::baffled::baffled:
Ja w między czasie muszę jeszcze zmywarkę wstawić,książkę poczytać,obiad ugotować ,posprzątać,podmienić wodę w akwa .
Na 17.30 prowadzę dziś zajęcia z hipoterapii dla Filipa ,więc do 17 godziny muszę być ze wszystkim obrobiona.:szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Jak tego dokonam sama jeszcze nie wiem.:-D:-D:-D:-D:-D
Kubusiowi zaczyna się odrywać wydzielina z płuc i kaszle jak stary pospolity gruźlik.:szok::szok::baffled::baffled: ,ale to dobrze bo czym więcej wykaszle tym mniej zostanie przecież:tak:
czyli końcówka choroby przed nami.:tak:
To tyle co u nas ,uciekam kochane,bo jestem zawalona robotą dziś na maxa.:sorry2::sorry2::sorry2:

Natali ale tym razem nie podpaliłaś kuchni?:-D
:-D:-D:-D:-D
nie tym razem nie
edit-zapomnialam sie pochwalic

moj brat wariat YouTube - Wheelie honda 929 zamknieta
no to ładnie ale dobrze ze na zamknietej drodze ja uwielbiam motory ale nie umiem na nich jezdzic nawet jako pasazer:no::no::no:
hej
narazie
uuuuu kuruj sie kochana zdrowie taczkami wysylam:tak::tak::tak::tak:

witam sie z rana
obiadek mi sie juz gotuje
po 9 wstawiłam fasolke i juz mesko podsmazylam zaraz wsypie i niech sobie pyrka
dzis fasolka po bretońsku:tak::tak:
ale gar wyszedł nieziemski:-D:-D
dziopki mlody mi leje w gacie juz tak od kilka dni
ja juz nie wiem co mam mu zrobic nie ma nocy zeby sie nie zlał w gacie i przychodzi dopiero z placzem mokry zeby go przebrac:sorry2:
i tak dwa razy na noc juz wczoraj nie dawalam mu na noc picia a i to nic nie dalo:no:
w dzien tez ma odpały stanie gdzies i sie w gacie woli zlac niz na nocnik i nie powie tylko sciagnie gacie i z gola dupka lata a ja musze szukac gdzie to on narobil:sorry2:
kurcze a juz bylo tak ladnie no:dry:

lunka sto lat kochana

Ostatnia edycja:
Natali Kamilek tez jeszcze nieraz sie zesika do majtusiów ma taki dzien ze sie nie zesika a nieraz ze 3 razy ale ja jeszcze zakładam mu do spania pampka bo dosika go.
Ja zabieram sie za prasowanie

Macie programy w TV bo ja niemam a mam z siatki????

Ostatnia edycja:
As ty jak zawsze w biegu....kochana ale ty o tej godzinie w szlafroku:szok::szok::szok::szok::szok:
Natali to witaj w klubie:baffled::baffled::baffled::baffled:mój Antek od 4 dni sika w galoty nie na nocnik tylko w gacie mało tego chodzi w tych mokrych galotach i naet nie czuje że mu mokro:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
rybka na obiad się rozmraża ...pranko się kręci...prasowanko się zaraz zrobi :tak::tak::tak:

reklama
No to my juz po sniadanku i ja posprzatalam juz chatke:tak::tak::tak:Przydaloby sie poprasowac ale to nie dzisiaj;-)Pogoda fan fatal bo mega wieje i co chwile pada:no::no::no:Łeb mnie napiernicza ze szok:no:Musze dzisiaj jechac gdzies wywolac dwa zdjecia z karty bo dziewczynki potrzebuja na jutro do przedszkola:tak:

MALINUS
Gratki dla Adama i Julki za postepy w nauce:tak::tak::tak:Dla Antka za nowe slowka:tak::tak::tak:
No i wkoncu jestes Kochana:tak::tak::tak:

Ja na obiad gotuje dzisiaj pomidorowe:tak::tak::tak:

AS
No widze ze czeka Cie pracowity dzien-jak zwykle zreszta hehe;-):-)
Fajnie ze Kubulec juz zdrowieje:tak::tak::tak:U moich to raczej kaszel alergiczny ktory maja co roku o tej porze i czasami trwa to nawet miesiac:no::no:Oczywiscie bez zadnych innych objawow chorobowych typu zaczerwienione gardlo,jakis bol czy cos takze do przedszkola chyba pojda:tak::tak::tak:

Do góry