Anabuba
czarownica mroźnego lądu
to sem znów ja:-)
jak milo byc o tej porze i nie nadriabac milionow postow:-):-):-):-):-)
mala dzis dokazywala niezle i humor tez dobry
wlasnie probuje usnac ale chyba przytkany nos jej nie daje,Pulina padla jak mucha o 21:-)
ja juz sobie posprzatlam
no i przywizolam od sasiadki 30kg pomidorow na przecier-jutro sie za to biore.
no przywiozlam-mam zarabisty wozek widlowy
zgadnijcie jaki
Wiki a czego sie uczysz?albo do czego?
kurujcie sie
Weronika dzis tez wpadla w wir rysowania-umie juz narysowac twarz i jakies konczyny do tego.nawet rzesy przy oczach rysuje(ale to szkola Pauliny), dzis sie nauczyla rysowac sloneczko i serce
no i calkiem zgrabnie koloruje tzn az tak bardzo nie wychodzi za linie,a przynajmniej widac ze sie stara
u
moja chocby najgorsze leki bierze,mimo ze sie krzywi,ja jej od razu picie podaje
czyzby Wiki zinat dostala?on jest paaaaaaaaaaasskudny bleeeeeeee
co do kaprturka-ja gdzies mam jakiegos na plycie z gazety,bo w koncu takie bajki zbieram chyba od 7 lat tzn otatnio juz mniej ale kiedys sporo zbieralam
wez mi jutro przypomnij to poszukam i dam Ci znac co mam
edit-zapomnialam sie pochwalic
moj brat wariat http://www.youtube.com/watch?v=6R3LZmd_E54
jak milo byc o tej porze i nie nadriabac milionow postow:-):-):-):-):-)
mala dzis dokazywala niezle i humor tez dobry
wlasnie probuje usnac ale chyba przytkany nos jej nie daje,Pulina padla jak mucha o 21:-)
ja juz sobie posprzatlam
no i przywizolam od sasiadki 30kg pomidorow na przecier-jutro sie za to biore.
no przywiozlam-mam zarabisty wozek widlowy
zgadnijcie jaki
Witam wieczorkiem dzieci juz mleczko wypili zaraz idą spac a ja sie jeszcze poucze.
Zmęczona jestem strasznie bolą mnie plecy tak zarąbiscie .Robiłam kompoty dzisiaj ze sliwek i knedle później posprzątałam i wykompałam dzieci i teraz na bb wpadłam
Zdrówka dla Wiki
Natali super ze sie udało z zmywarką
Wiki a czego sie uczysz?albo do czego?
Witam wieczorkiem
Mlodzi juz najedzeniDziewczynki sie bawia a Dominik konczy odrabiac lekcjePod wieczor sie wypogodzilo i wyszlo sliczne sloneczko
Ja czuje sie jakby troszke lepiej,tzn z nosa juz mi tak nie leciDzisiaj zaopatrzylam cala rodzinke w lekimwiec bede sie kurowala
Dziewczynki w przedszkolu okJak przyszlam po Nie to juz sie pakowaly do domku a Klaudia zrobila mi sliczny rysuneczek
Na zakupkach kupilam tylko to co potrzebne bo nic fajnego nie bylo
]
kurujcie sie
Weronika dzis tez wpadla w wir rysowania-umie juz narysowac twarz i jakies konczyny do tego.nawet rzesy przy oczach rysuje(ale to szkola Pauliny), dzis sie nauczyla rysowac sloneczko i serce
no i calkiem zgrabnie koloruje tzn az tak bardzo nie wychodzi za linie,a przynajmniej widac ze sie stara
Hej dziewczyny wpadłąm na chwilkę, póki mała troszke spokoju dała. Od godziny na przeróżne sposoby próbuję podać małej strop ,a jest taki paskudny, że ani kakao, mleko, herbata, no cuda niewidy, nawet ja bym tego nie wypiłą. Najlepeij łyknąc, ale nie chce, bo już raz spróbowała
Dziewczyny, obszukałam neta, nie mogę znaleźć najzwyklejszego w swiecie czerwonego kapturka. Do słuchania ma, ale obejrzec, no ja nie wiem, nie ma? az się wierzyć nie chce.
u
moja chocby najgorsze leki bierze,mimo ze sie krzywi,ja jej od razu picie podaje
czyzby Wiki zinat dostala?on jest paaaaaaaaaaasskudny bleeeeeeee
co do kaprturka-ja gdzies mam jakiegos na plycie z gazety,bo w koncu takie bajki zbieram chyba od 7 lat tzn otatnio juz mniej ale kiedys sporo zbieralam
wez mi jutro przypomnij to poszukam i dam Ci znac co mam
edit-zapomnialam sie pochwalic
moj brat wariat http://www.youtube.com/watch?v=6R3LZmd_E54