reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie pogoda dzisj w kratke, najpierw słońce, potem lało, a teraz znowu słońce ale zato wieje poootwornie :no:

A ja się biorę za pakowanie :-p Moze tym razem jakieś fotki zro0bie, bo ostatnio nie maiałam czasu :szok::-D

Do poniedziałku laseczki

reklama
No dziewczyny zeby wyscie wiedziały co on z nim wyprawia ze az mi go czasem szkoda.
A słowo udus to jakos tak wypowiedział jak kotka pierwszy raz zobaczył i tak zostało ale ostatnio mało go nie udusił dobrze ze byłam obok..

No ja zrobiłam reszte kompotów zrobiłam teraz kawulke pije i zaraz ide tesciową zawołac bo bedzie tesciu dzwonił na skype

As kochana to cofnij sobie stronę wstecz a wtedy zobaczysz nasze posty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natali chwal się co kupiłaś M??????? a ty sie masz zamiar kochana na dniach wypakować???bo ty widzę luz totalny kokardki ,zmywarki,urodzinki,fasolka :-D:-D:-D:-D:-D
Asia hej:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Wiki kotek Uduś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka eurespal moja Julka kiedyś dostawała ochydztwo jakich mało ale na nią działało:tak: a noc nie zazdroszczę koszmar :-( kochana pamiętaj kuruj się i Wicię bo 23 WRZEŚNIA MASZ ROZMOWĘ O PRACĘ KTÓRĄ DOSTANIESZ!!!!!!!
Jak ja nie lubię czwartków :no::no::no::no:Julka w szkole ja kończę obiad Toni jeszcze dosypia i zaraz znów spidem po nią do szkoły a wieje że łeb urywa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do tego co chwilę pada:wściekła/y::wściekła/y:a druga połow września miała być letnia taaaa:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
pochwal sie po urodzinkach albo jak mu wrecze bo czaem mi sie bb nie zamyka i m widzi moje posty a nie chce zeby podcytał;-);-)
no a rozpakowac bym sie chciala dlatego te kokarki zmywarki itd.:-D:-D:-D
hej mamuski popołudniowo.:-)
ja wlasnie przywiozlam krystiana ze szkoly,obiadek teraz je a ja dzieci polozylam spac i zasiadlam z ciachem i odpoczywam.:tak:
u nas tak strasznie padalo jakies 3 godz.temu że w domu ciemno było a za oknem nic nie było widac,:szok:chyba oberwanie chmury było.ja sobie koc wypralam i teraz sie suszy na polku bo słoneczko ładne swieci i wiatr wieje wiec moze dzis mi wyschnie.
aha dr.zadzwonił do mnie ze moze bedzie w rzeszowie to do mnie podjedzie:tak: wiec mi to na reke bo mi sie do niego nie chce jechac.

iwicik-lenka super ci przybiera na wadze i ładnie rosnie.:tak:
trzymam mocno kciuki zeby sie nie zaraziła od maksia i tej ospy nie miała.

natalineczka-ja z krystianem po zjedzeniu grochówki wyladowałam na porodówce.:tak::-D:-D:-D:-D
moze i na Ciebie podziała.;-)

lunka-nocki współczuje.:-(
dużo zdrówka dla wikusi.

as-jak to sie mowi......"kto nie ma w głowie ten ma w nogach":-D:-D:-D;-)
no ale tak szczerze to sama bym sie wkurzyła.
dzis mialam fasolke po bretońsku:tak:
a grochowka to dzis u mamy byla:tak::tak:

Ja ostatnio śnięta chodzę.:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jak tylko odrobię lekcje ze starszakami łapie popołudniową drzemkę z Amelką:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p. Czuję jak wielkimi krokami zbliża się jesień. :-:)-:)-:)-(

A w biedronce jest jakaś promocja.:tak::tak::tak: Ł. robił dziś zakupy i mówi " popatrz no na paragon. Babka odjęła mi 3 zł." :szok::szok::szok: A w tv własnie mówili o promocji i wyszukałam . Patrzcie: Biedronka - 15 lat

Lunka wszystkiego najlepszego duzo zdrowka szczescia i milosci :))

Chorowitkom zycze zdrowka

MIlalam dzien na sprztanie wiec jutro mam pauze bo wszystko zrobione.nawet prasowanie szczelilam.Laura spi od 19 :))

Glodna jestem wiec spadam

As dzięki

Malinka, no wykuruję się do tego czasu. Postaw karty , zajrzyj w kólę, to będę się pewniej czuła jak pójdę na rozmowę:-D

Młoda się buntuje, bo ma syrop wypić, no cóż, wymiesząłam go z słodkim innym i jakos poszło, tylko, z emusż eto robić częsciej niż zalecane, bo i dawki mniejsze, niż kazała:baffled:

A ja ugotowałam gar kalafiorowej, tak mnie naszło, hehe, wysprżatałąm chatkę tzn kuchnię i pokój duży, wczoraj poprasowałam więc dziś poukłądałam tylko, no i jakoś zleciało. Teraz tylko trzymajcie kciuki, żeby kaszkę wypiłą, bo mam w nim antybiotyk, a ona wyjątkowo nie chce dziś butli tylko " cos innego", nigdy w życiu sie to jeszcze nie zdażyło:sorry2:
A mój mężowy biedny chory nadal na nocki chodzi. Wczoraj to nawet 14 robił, ni e12h, a ledwo stoi na nogach, nie am nawet kiedy do lekarza pójść-z resztą i co że pójdzie jak go nie przyjmą tak jak i mnie:wściekła/y:

Ale cisza. Albo zasnęła, albo się do butli w końcu przyssała...

No dziewczyny zeby wyscie wiedziały co on z nim wyprawia ze az mi go czasem szkoda.
A słowo udus to jakos tak wypowiedział jak kotka pierwszy raz zobaczył i tak zostało ale ostatnio mało go nie udusił dobrze ze byłam obok..
Wiktoria nie chce naskakiwac na Ciebie, ale wzięłaś kota, to bądź za niego odpowiedzialna. Jak możesz pozwalac dzieciom się nad nim znęcać??? Albo naucz je szacunku do żywych stworzeń, albo go komuś oddaj.

Justa, hehe, a aj na tej stronce znalazłam odsyałacz i złożyłam aplikacje, hehe-dzięki. Ciekawe czy cos z tego wyjdzie. Pewnie na dzień dobry mnie odrzucą, bo system zmianowy - cóz nie dam rady z małą.

lunka próbować zawsze warto :tak::tak:;-)

A ja tak siedzę na necie i czekam na tą moją stonkę . :sorry2: Cóś dziś chyba bedzie. :-p:-p:-p :-D

Edit: Meda zapalenie płuc?? :baffled:Gdzieś ty kobieto się tego dorobiła?:szok::confused::shocked2: Leż i wygrzewaj się.!! Hmm... tylko jak przy małym dziecku. :dry::dry::dry: Może inhalacje sobie rób? To znacznie pomoże w szybszym wróceniu do zdrowia. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Justa tylko uważaj co by 4 potomka nie zmajstrować, hehehehe
Kurcze, co tak osłabło? Co robicie? Cos fajnego w tv?
No to ide w końcu ten thriller przeprosić, może w końcu coś isę uda przeczytać.
Dobranoc dzopki

Do góry