reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

ja tylko wpadam się przywitać, wracam do sprzatania bo mam zaległości :baffled:

Opchnęłam kilka ciuszków na allegro, więc powystawiam nowe :tak:

Mam zimowe kozaczki rozmiar 20, może któraś chętna :confused: Ze smyka :tak:

o porsze widze ze tez mala segrgacja u Ciebie:-)
ja dzis przegladalam buty no i mam dla Weroniki 2 pary kozaczkow na zime,2 pary fajnych adidaskow i 1 trzewiki za kostek an jesien:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
czyli jedna juz mam z głowy:-D

reklama
hurra troszko pokombinowalam i zmywara dziala
troche stoi tak jakby wysunietakabel naprezony jak nie wiem co no ale chodzi:-D:-D:-D

ehhhhh szalona kobieto;)
potrawka zrobiona,zaraz ryz wstawie.
dziewczyny na wstepie zjadly rosolek bo ja w potarwce widze tone warzyw to jesc nie chca;)))))))))

chyba zaraz w piecu rozpale bo w domu zimno i mokro brrrrrrrrrrr
no i mam chec na szarlotke:)),chyba @ mnie powolo bedzie doganiacbo nerwy mnie ponosza i ciagle na slodkie mnie nachodzi....a dupsko rosnie;/

Paulina zagonilam do porzadkow na biurku a pozniej za lekcje
dobrze ze mala zajela sie malowaniem i sama sie bawi;)

Witam
Ja tylko na szybko.
Młoda obudziła isę dziś rozpalona, kaszląca, zarejestrowałam ją do lekarza, siebie nie mgę, znów nie mam miejsc, wrrrrrrrrrrrrrrr

Czytam Odchłań zła-autora nie pamiętam.

POczytałam tylko tak po lepkach-sorki, jestem zła, kurde, młoda chce iśc do przedszkola, niezadowolona bardzo, ze w domu zostałą, twierdz\i, z ejest zdrowa i może pójsć, no wytłumacz jej...
Z drugij strony kurde-no pochodziła raptem 2 dni i znów przerwa, biedne to dziecko, kiedy ma się zaaklimatyzować? a już tak fajnie było...
zdrowka dla malej....
kuźwa zepsuł mi sie kontakt w kuchni i nie moge wlaczyc zmywary :crazy::crazy::crazy:
jak m przyjedzie to go pogonie juz mu kiedys mowilam ze kontakt na ostatnich kablach prawie ze wisi a ze on nie uzywa go czesto to co mu tam
teraz nie posprzatam kuchni dopoki nie naprawi mi kontaktu
mam jeszcze jeden ale za lodowka zreszta lodowki nie odlacze a nawet jak bym chciala to bym jej nie odciagnela:crazy::crazy::crazy:
do tego baba miala mi przywiezc kartony na kokardki i sobie pojechala w pizdu a dzwonilam do niej jak byla u mamy i co albo zapomniala albo ma mnie gdzies trudno jak sie nie wyrobie to nie bedzie moja wina:sorry2:
nie denerwuj sie tak....
ja mam zmywarke i powiem ci ze wlaczylam ja zaledwie kiolka razy , od jakiejs imprezki:-p a tak to nie uzywam... hehe

justa a czemu i czym niby lamalas regulamin? hehe

as musialam sie naprodukowac... a co ... heheh:-p

ja nadal chora, ucho boli coraz bardziej... dzisiaj na szczescie nie mialam w nocy temperaturki... gardlo juz mniej boli... ale miesniewcale nie:dry:obym sie jak najszybciej wychorowala bo juz mam dosc

Dzięki dziewczyny. Młoda po lekarzu-zapalenie gardła, antybiotyk, 100zł w aptece, ech...
Mi nie udało się zarejestrowac, znów nie mam miejsc do lekarza:baffled:

As trzymam &&& za okulistę daj znać co wyszło z tej wizyty

Natali ale tym razem nie podpaliłaś kuchni?:-D

Ana , szarlotka-mniam, no gdybym miała siłę i jabłka to na bank bym dizś upiekla!:-D

Młoda ma mniejszą temperaturę, pod 38 tylko dochodzi, wypiłą syropek i jakoś żyje. Dobry humor to już coś. Tylko nic jeszcze dziś nie zjadła poza poskubaniem byłeczki, a właściwie kruszonki z bułeczki... Jak zasnęła o 13 to pospałą do 17. Dziś będzie spała ze mną. Rano jak do niej posżłam budzić ją do przedszkola, to rozkopana na kłoderce spałą, nogi lody dosłownie, a głowa rozpalona. Mogła od tego dostać zapalenia gardła, jak np całą noc tak marzła??? Tak czy siak i tak sypiam sama, to może pospac ze mną. Gorzej jak sie znów przyzwyczai...

a ja znow z doskoku:-D
szarlotka zrobiona teraz sie studzi:-):-):-):-):-):-)
juz mi slinka cieknie
jablka od MH odstalam:)
antonowki
a kwasne pieruny brrrrrrrrrrr:-p

Dzięki dziewczyny. Młoda po lekarzu-zapalenie gardła, antybiotyk, 100zł w aptece, ech...
Mi nie udało się zarejestrowac, znów nie mam miejsc do lekarza:baffled:

Młoda ma mniejszą temperaturę, pod 38 tylko dochodzi, wypiłą syropek i jakoś żyje. Dobry humor to już coś. Tylko nic jeszcze dziś nie zjadła poza poskubaniem byłeczki, a właściwie kruszonki z bułeczki... Jak zasnęła o 13 to pospałą do 17. Dziś będzie spała ze mną. Rano jak do niej posżłam budzić ją do przedszkola, to rozkopana na kłoderce spałą, nogi lody dosłownie, a głowa rozpalona. Mogła od tego dostać zapalenia gardła, jak np całą noc tak marzła??? Tak czy siak i tak sypiam sama, to może pospac ze mną. Gorzej jak sie znów przyzwyczai...

zdrokwa dla malej
to raczej nie od marzniecia
jej raczej bylo za goraco i sie chlodzila w ten sposob.poprostu badziewie juz zaatakowalo gardlo i tyle.oslabiona przedszkolem,stresem i pogoda.
wrzesien-mnie to nie dziwi nietstey:no::no::no:
no my juz lepiej
ja sie czuje zdecydowanie lepiej
Weronika tez lepiej wyglada,biega,szaleje,swoiea,humorek ma, apetyt tez prawie,z nosa juz jej ciurkiem nie leci:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a za oknem kap kap kap :baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam wieczorkiem dzieci juz mleczko wypili zaraz idą spac a ja sie jeszcze poucze.
Zmęczona jestem strasznie bolą mnie plecy tak zarąbiscie .Robiłam kompoty dzisiaj ze sliwek i knedle później posprzątałam i wykompałam dzieci i teraz na bb wpadłam

Zdrówka dla Wiki
Natali super ze sie udało z zmywarką

Witam wieczorkiem
Mlodzi juz najedzeni:tak::tak::tak:Dziewczynki sie bawia a Dominik konczy odrabiac lekcje:tak:Pod wieczor sie wypogodzilo i wyszlo sliczne sloneczko:tak::tak:
Ja czuje sie jakby troszke lepiej,tzn z nosa juz mi tak nie leci:tak:Dzisiaj zaopatrzylam cala rodzinke w lekimwiec bede sie kurowala:tak::tak:
Dziewczynki w przedszkolu ok:tak:Jak przyszlam po Nie to juz sie pakowaly do domku a Klaudia zrobila mi sliczny rysuneczek:tak::tak::tak:
Na zakupkach kupilam tylko to co potrzebne bo nic fajnego nie bylo:no:

LUNKA
To kuruj Witusie:tak:Dobrze ze goraczka juz spada:-)

ANABUBKA
Mniam szarlotka,ale mi smaka narobilas:tak::tak::tak:
Fajnie ze z mala juz lepiej:tak::tak::tak:

reklama
Hej dziewczyny wpadłąm na chwilkę, póki mała troszke spokoju dała. Od godziny na przeróżne sposoby próbuję podać małej strop ,a jest taki paskudny, że ani kakao, mleko, herbata, no cuda niewidy, nawet ja bym tego nie wypiłą. Najlepeij łyknąc, ale nie chce, bo już raz spróbowała:no:
Dziewczyny, obszukałam neta, nie mogę znaleźć najzwyklejszego w swiecie czerwonego kapturka. D:no:o słuchania ma, ale obejrzec, no ja nie wiem, nie ma? az się wierzyć nie chce.

Do góry