czesc mamuski!!!
jestem i ja dzisiaj.juz mam wszystko zrobione czyli....posprzatane,obiadek na kuchence dochodzi,pranie sie kreci a ja mam chwilke wolnego.dzieci spia,krystian w szkole a m w pracy.dzis z moim mikolajem jade do lekarza bo jakies takie drobne czerwone krostki mu wyskoczyly na jajeczkach i siusiaku i za nic w swiecie nie moge sie ich pozbyc.musi go zobaczyc, moze jakas masc mu przepisze.
pogoda w kratke raz slonce swieci a raz pada ale tak wieje ze mało glowy nie urwie.
miłego dnia.:-)
luna-100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystkiego co najlepsze.
dużo szczescia,milosci i kasy.
madeuska-ale Cie kochana dopadło.zdrowiej jak najszybciej i wracaj tu do nas.
dowikla-duzo zdrówka dla was.
malinka-super ze widzicie postepy u adama.oby tak dalej.
patrysia-oj rozchorowały nam sie dzieciaczki na bb.:-(koniecznie daj znac co lekarz powiedział.dużo zdrówka dla dzieci.
a bólu zeba współczuje.:-(
jestem i ja dzisiaj.juz mam wszystko zrobione czyli....posprzatane,obiadek na kuchence dochodzi,pranie sie kreci a ja mam chwilke wolnego.dzieci spia,krystian w szkole a m w pracy.dzis z moim mikolajem jade do lekarza bo jakies takie drobne czerwone krostki mu wyskoczyly na jajeczkach i siusiaku i za nic w swiecie nie moge sie ich pozbyc.musi go zobaczyc, moze jakas masc mu przepisze.
pogoda w kratke raz slonce swieci a raz pada ale tak wieje ze mało glowy nie urwie.
miłego dnia.:-)
luna-100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystkiego co najlepsze.
dużo szczescia,milosci i kasy.
madeuska-ale Cie kochana dopadło.zdrowiej jak najszybciej i wracaj tu do nas.
dowikla-duzo zdrówka dla was.
malinka-super ze widzicie postepy u adama.oby tak dalej.
patrysia-oj rozchorowały nam sie dzieciaczki na bb.:-(koniecznie daj znac co lekarz powiedział.dużo zdrówka dla dzieci.
a bólu zeba współczuje.:-(