reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc mamuski!!!
jestem i ja dzisiaj.juz mam wszystko zrobione czyli....posprzatane,obiadek na kuchence dochodzi,pranie sie kreci a ja mam chwilke wolnego:tak:.dzieci spia,krystian w szkole a m w pracy.dzis z moim mikolajem jade do lekarza bo jakies takie drobne czerwone krostki mu wyskoczyly na jajeczkach i siusiaku i za nic w swiecie nie :no:moge sie ich pozbyc.musi go zobaczyc, moze jakas masc mu przepisze.
pogoda w kratke raz slonce swieci a raz pada ale tak wieje ze mało glowy nie urwie.:szok:

miłego dnia.:-)

luna-100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystkiego co najlepsze.
dużo szczescia,milosci i kasy.:tak::tak::tak:

madeuska-ale Cie kochana dopadło.zdrowiej jak najszybciej i wracaj tu do nas.:tak:

dowikla-duzo zdrówka dla was.

malinka-super ze widzicie postepy u adama.oby tak dalej.

patrysia-oj rozchorowały nam sie dzieciaczki na bb.:-(koniecznie daj znac co lekarz powiedział.dużo zdrówka dla dzieci.:tak:
a bólu zeba współczuje.:no::-(

reklama
:-D:-D:-D:-D

dziopki mlody mi leje w gacie juz tak od kilka dni
ja juz nie wiem co mam mu zrobic nie ma nocy zeby sie nie zlał w gacie i przychodzi dopiero z placzem mokry zeby go przebrac:sorry2:
i tak dwa razy na noc juz wczoraj nie dawalam mu na noc picia a i to nic nie dalo:no:
w dzien tez ma odpały stanie gdzies i sie w gacie woli zlac niz na nocnik i nie powie tylko sciagnie gacie i z gola dupka lata a ja musze szukac gdzie to on narobil:sorry2:
kurcze a juz bylo tak ladnie no:dry:
Często tak się zdarza,musisz przeczekać i już .
Minie mu.:tak::-):-)

No to my juz po sniadanku i ja posprzatalam juz chatke:tak::tak::tak:Przydaloby sie poprasowac ale to nie dzisiaj;-)Pogoda fan fatal bo mega wieje i co chwile pada:no::no::no:Łeb mnie napiernicza ze szok:no:Musze dzisiaj jechac gdzies wywolac dwa zdjecia z karty bo dziewczynki potrzebuja na jutro do przedszkola:tak:

MALINUS
Gratki dla Adama i Julki za postepy w nauce:tak::tak::tak:Dla Antka za nowe slowka:tak::tak::tak:
No i wkoncu jestes Kochana:tak::tak::tak:

Ja na obiad gotuje dzisiaj pomidorowe:tak::tak::tak:

AS
No widze ze czeka Cie pracowity dzien-jak zwykle zreszta hehe;-):-)
Fajnie ze Kubulec juz zdrowieje:tak::tak::tak:U moich to raczej kaszel alergiczny ktory maja co roku o tej porze i czasami trwa to nawet miesiac:no::no:Oczywiscie bez zadnych innych objawow chorobowych typu zaczerwienione gardlo,jakis bol czy cos takze do przedszkola chyba pojda:tak::tak::tak:
Fajnie,że dziewczynki znów pójdą do przedszkola.
Jeśli to tylko alergia to też bym puściła.;-):-):-)

As ty jak zawsze w biegu....kochana ale ty o tej godzinie w szlafroku:szok::szok::szok::szok::szok:
Natali to witaj w klubie:baffled::baffled::baffled::baffled:mój Antek od 4 dni sika w galoty nie na nocnik tylko w gacie mało tego chodzi w tych mokrych galotach i naet nie czuje że mu mokro:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
rybka na obiad się rozmraża ...pranko się kręci...prasowanko się zaraz zrobi :tak::tak::tak:

Malinka mam tylko info o Antku sikającym ,a widzę po odpowiedziach ,że coś więcej pisałaś.
Możesz napisać jeszcze raz to co mi wcięło :confused::confused::confused:

No to tak.
Sniadanko zjadła i nawet się ubrałam :-D:-D:-D:-D.
Kubuś wczorajsze zaległe lekcje już z pół godzinki temu skończył pisać i szaleje po domu udając potwora atakującego obcą planetę .
Zdobywa jakieś wolne przestrzenie powietrzne galaktyki :szok::szok::szok:
Ten to ma wyobraźnię .:-D:-D:-D:-D:-D
Przy tym podbiega do elektronicznego pianina wybiera dźwięki z kosmosu i mi tu startujące ufo prezentuje lub rozpadającą się kometę na milion kawałków.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
No nie powiem ,wesoło dziś z nim mam.:-D:-D:-D:-D

Idę wstawić pranie i za sprzątanie łazienki trzeba się brać..:dry::dry:

Hej dziewczynki, witam po okropnej nocce, taka ostatnio ma iałm, jak młoda jeszcze kolkami dawała popalić, ech..., posałam łącznie może ze 30 minut.
Dzięuję kochane za życzenia, dobrze, że taki eduże, bo mam szparki zamiast oczu:-D:-D:-D, tulipcio uroczy a torcik smakowity!

Kamcia no stropu jej enie daje, hehe. Sorki za literówki, no tak sie od kogos zaraziłam ,ze nie mogę sie sama upilnować, a ze zawsze w biegu, w miedzy czasie to nie ma kiedy poprawiac posta.

Zdrówka dla Was.
Co za syrop dostaliście?

Czerwonego kapturka mam chyba na płycie.
Jak znajdę to wyślę w paczce jeszcze może w tym tygodniu.:tak:

Na ból ucha najlepsze są krople od laryngologa zwykle to Dicortineff.
Między innymi jakies takie pskudztwo-Pulneo-niby dobry jest, ale jak jużp rzełkniesz, to taki obrzydliwy niesmak, posmak na jezyku i okolicach, że aż się zbiera na wymioty, no odradzam nawet dla dorosłych.
Czerwonego kapturka nadal nigdzie nie znalazłam, nawet na torrentach nie ma, tylko prawdziwa historia za co dzięuję bardzo. Więc jeśli masz to ja pełną gębą sie w imieniu Witusi do ciebie uśmiecham:-D:-D:-D
A te krople bez recepty? Ja ma takie kropelki fajne ( mi pomogły, al eto mnie zawiało mokre ucho po fryzjerze ) ANTOTALGIN-pomogły bardzo szybko, tylko na zawianie to kazała wacik włożyć. Myślisz ze nadadzą sie na taki ból? bo do lekarza na pewno z nią nie pójde, jest takie wiatrzysko, ze mało mi okien do domu nie wepchnie, gwiźdźe, że szok, no i pada, ciągle ten deszcz-fuj.

Kamcia no współczuję tej jedyneczki, wnerwia ją pewnie i boli i drażni i co tylko, no kurde, oby jak najszybciej przeszło, a smarujesz jej czymś?

Medea współczuję bardzo-zdrówka od chorowitek:baffled:
Pati u Ciebie też widze nie wesoło, nie dość, ze ząb to jeszcze dzieciaczki, oj dużo siły życzę.

a kotka nazywa udus:-D:-D:-D
:-D:-D:-DUDUŚ no to ja już widze co ona z nim wyprawia!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malinuś no coraz lepiej, jeszcze trochę a Adi sam do lekci będiz esadał i będzie robił je dobrze, zobaczysz. A i Julcia się wyrobi, przecież wiesz, może najgrzeczniejszych dzieciaczków nie rodzisz, ale za to mądre!

As-ni eiwerzę, kolejny dzień w szlafroku-szok:szok::szok::szok:

Kurcze, trzeba po zakupy lecieć, do apteki znów, a taka pogoda, ze nawet nie chce sie w okno spojrzec, i jeszcze te gwizdy zza okna, no fuj, bleee, ohyda!

As tak tez myslalam ze musze przeczekac
teraz czesto sie go pytam czy chce siku a w nocy chyba bede musiala go wysadzac na budzik:sorry2:
przezyje jakos trudno
własnie zakupilam prezent dla m na urodzinki ode mnie i od czarka i zamowilam sobie jezcze 3 żarówki led co by troche na prądzie przyoszczędzic:tak::tak:
niby pisze ze moc 30 W a pobór 2W
zobaczymy zobaczymy;-):tak:
fasolka juz gotowa wlasnie wcinam ale znow za duzo miecha m bedzie smakowalo bo to miesozerca jakich malo ale ja wole duzo fasolki i jarzyn
zjem i sie za kokardki zabieram :)
czarek spi wiec mam chwile wolnego

lunka czarek tez mi nie chciał tego pulmeo pić rzeczywiście jest wstrętny ale skuteczny:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, witam po okropnej nocce, taka ostatnio ma iałm, jak młoda jeszcze kolkami dawała popalić, ech..., posałam łącznie może ze 30 minut.
Dzięuję kochane za życzenia, dobrze, że taki eduże, bo mam szparki zamiast oczu:-D:-D:-D, tulipcio uroczy a torcik smakowity!
Między innymi jakies takie pskudztwo-Pulneo-niby dobry jest, ale jak jużp rzełkniesz, to taki obrzydliwy niesmak, posmak na jezyku i okolicach, że aż się zbiera na wymioty, no odradzam nawet dla dorosłych.
Czerwonego kapturka nadal nigdzie nie znalazłam, nawet na torrentach nie ma, tylko prawdziwa historia za co dzięuję bardzo. Więc jeśli masz to ja pełną gębą sie w imieniu Witusi do ciebie uśmiecham:-D:-D:-D
A te krople bez recepty? Ja ma takie kropelki fajne ( mi pomogły, al eto mnie zawiało mokre ucho po fryzjerze ) ANTOTALGIN-pomogły bardzo szybko, tylko na zawianie to kazała wacik włożyć. Myślisz ze nadadzą sie na taki ból? bo do lekarza na pewno z nią nie pójde, jest takie wiatrzysko, ze mało mi okien do domu nie wepchnie, gwiźdźe, że szok, no i pada, ciągle ten deszcz-fuj.

As-ni eiwerzę, kolejny dzień w szlafroku-szok:szok::szok::szok:

Nocki nie zazdroszczę.:no::dry::dry:
Jaki tulipcio?
Jaki torcik?
Ja nic nie widzę.:szok::baffled::baffled::baffled:
Co się dzieje z tymi postami :confused::confused::confused:

Luna syrop Pulneo to dawny Eurespal-Rzeczywiście niedobry ,ale skuteczny ,bo taki jakby pół antybiotyk.:tak:

Dicortineff to krople na receptę niestety.:sorry2::sorry2:
Bez recepty pewnie jeszcze kupisz Otinum ,ale nic po za tym na uszy Ci nie sprzedadzą :no:

Jak znajdę chwilkę to te płyty dziś przejrzę.:tak:

Byłam w sklepie na zakupach i przy kasie zorientowałam się,że portfela nie mam.:wściekła/y::wściekła/y:no to powrót do domu.
Potem znów do sklepu zapłacić i zakupy odłożone odebrać.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak wracałam to zaczynało lekko padać ,a teraz jest mega BURZA :szok::szok::szok:
Pranie następne się zrobiło,zmywarka chodzi,zaraz żeberka muszę obsmażyć i do sosu niech się duszą powoli.
Dziś żeberka w ziołowym sosie z kopytkami na obiadek
mniammm już czuję ten smak :cool2::cool2::cool2:.
Właśnie zjedliśmy z Kubusiem lody ,a co niech się hartuje.:tak::-):-)
Miałam okno u młodej jeszcze umyć ,ale jak taka pogoda to głupka z siebie robić nie będę .:-D:-D:-D
Idę dalej łazienkę sprzątać.:baffled::baffled::baffled:
Jak ja nie lubię myć glazury :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::baffled::baffled::baffled:

hej laski

dawno mnie tu nie było i nie jestem w temacie :baffled::baffled::baffled:

Mam chwilke wiec zagladam , byłam z Lenka na szczepieniu no i mała waży 4070g i ma 54cm długosci wiec rosnie malenstwo jak to lekarz powiedział to zasługa karmienia piersia jesli tak to ciesze sie z tego no i mozliwe ze mala moze zarazic sie od maksia tylko ze nie półpaścem tylko u niej moze wystapic ospa wiec musze ja obserwowoac do 2 tygodni jak nic nie wyjdzie to nie bedzie miała:tak:troszke marudna po tym szczepieniu ale chyba to normalne narazie goraczki nie ma :no:

Ja korzystam bo zasneła wiec szybko obiadek robie ziemniaczki na ogniu surówka zrobiona a kotleciki usmażone wiec tylko na ziemniaki czekamy maksiu sie bawi w pizamce heheh i juz woła jeść chyba zgłodniał:-)
a tatus spi i wnet bedzie wstawał do pracy

As kochana to cofnij sobie stronę wstecz a wtedy zobaczysz nasze posty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natali chwal się co kupiłaś M??????? a ty sie masz zamiar kochana na dniach wypakować???bo ty widzę luz totalny kokardki ,zmywarki,urodzinki,fasolka :-D:-D:-D:-D:-D
Asia hej:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Wiki kotek Uduś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka eurespal moja Julka kiedyś dostawała ochydztwo jakich mało ale na nią działało:tak: a noc nie zazdroszczę koszmar :-( kochana pamiętaj kuruj się i Wicię bo 23 WRZEŚNIA MASZ ROZMOWĘ O PRACĘ KTÓRĄ DOSTANIESZ!!!!!!!
Jak ja nie lubię czwartków :no::no::no::no:Julka w szkole ja kończę obiad Toni jeszcze dosypia i zaraz znów spidem po nią do szkoły a wieje że łeb urywa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do tego co chwilę pada:wściekła/y::wściekła/y:a druga połow września miała być letnia taaaa:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
hej mamuski popołudniowo.:-)
ja wlasnie przywiozlam krystiana ze szkoly,obiadek teraz je a ja dzieci polozylam spac i zasiadlam z ciachem i odpoczywam.:tak:
u nas tak strasznie padalo jakies 3 godz.temu że w domu ciemno było a za oknem nic nie było widac,:szok:chyba oberwanie chmury było.ja sobie koc wypralam i teraz sie suszy na polku bo słoneczko ładne swieci i wiatr wieje wiec moze dzis mi wyschnie.
aha dr.zadzwonił do mnie ze moze bedzie w rzeszowie to do mnie podjedzie:tak: wiec mi to na reke bo mi sie do niego nie chce jechac.

iwicik-lenka super ci przybiera na wadze i ładnie rosnie.:tak:
trzymam mocno kciuki zeby sie nie zaraziła od maksia i tej ospy nie miała.

natalineczka-ja z krystianem po zjedzeniu grochówki wyladowałam na porodówce.:tak::-D:-D:-D:-D
moze i na Ciebie podziała.;-)

lunka-nocki współczuje.:-(
dużo zdrówka dla wikusi.

as-jak to sie mowi......"kto nie ma w głowie ten ma w nogach":-D:-D:-D;-)
no ale tak szczerze to sama bym sie wkurzyła.

Do góry