helo
witam w to paskuden desczowe pochmurne poludnie
pol nocy padalo teraz cos mzy
Pauline rano do szkoly wyprawialm i tak jakos sie wzielam za gazete ze ani sie obejrzalam a mloda wstala
o dziwo z zawaloym nosem jakso do 21 do 9 bez zadnej pobudki przespala::
no i teraz owszem leci jej z nosa ale nie tak jak wczoraj i juz mniej kicha
mysle ze najgorszy katar za nami
za mna tez juz lepiej
gardlo juz podleczylam-halset pare razy ssalam i prawei zero drpania
polecam bo dobry i tani i smakuje jak pastylki mietowe
za op.24sztuki ok.8zł i jest bez cukru wiec biore go nawet przed snem lub w nocy
a dobrze ze bylam wczoraj w wawei to malej septolux do gardla kupilam za 14zl ,a tak samo skuteczny i ma taki sam sklad jak tantum verde a polowe tanszy
u nas tego nie ma
ale ze tescio rano do mnie zadzownil to go wykorzslama i odebral Pauline ze szkoly bo nie chcialam malej na taka mzawke ciagnac i waitrzysko
dlatego jestem o tej porze na bb:-)
dzis na obiad potrawka z kurczaka,jakby co mala ma rosol jakby apetytu nie miala
narazie dziewczyny bajke ogladaja
a wlasnie laski-te ktore maja tv z nadajnikow naziemnych-macie tv???????????
u mnie nie dziala zaden kanal
jakas awaria czy co?????????
wezcie zerknijcie
na satelitach wiem ze sa bo tesc mowil
gdzie ja teraz "na wspolnej" obejrze???????
yyyy w sumie z 3 powodow... bo mam popsuta klawature i ciezko mi bylo czasem wpisac znaczek ` o ten wlasnie , no a po 2 bo na mamach z irlandii byly 2 kamcie i wiecznie sie zastanawialysmy do ktorej pisza posty jak ktos nie podawal cytatua po 3 to lubie zmiany...
bedzie Vi od Vicky , Kamcia od imienia i starego nicku;-) a G to albo Gabriel jak sie syn urodzi albo G nazwisko z przyszlego meza
spoko bylo sie tak nie tlumaczyc:-)
tak tylko zpaytalam
czyli rozwarcie na 1 palec czyli dalkeo ci jeszcze:-)
dlaczego wanna nie?chyba ze ja przed sama kapiela zdezyfekujesz dobrze jakims chlorem
jezeli odszedl Ci czop to wejscie do szyjki nie jest juz zablokowane przed drobnoustrojami i latwo mozesz zlapaca jakies zakazenie niebezpieczne dla dziecka
poki co lepiej prysznic
no chyba ze zdezynfekujesz,nalejesz z=sobie dosc cieplej wody-ale nie goracje i polzeysz z pol godz w wodzie-woda przyspiesza porod i rozluznia miesnie to moze szybciej urodzisz
ja tak z Paulina zrobilam-nieswiadomie ale zrobilam:-)
i sie zaczelo
Melduje sie znowu jako pierwsza
Nadal jestem chora i dziewczynki tez zaczynaja mi kaszlecWczoraj bylam u Dominika na zebraniu ktore zaczelo sie o godz 17 a w domu bylam o 20Masakra jakasJuz tam nie moglam wysiedziec,czesc rodzicow powychodzila w trakcie zebrania
Pani przeprowadzala z dziecmi test jakos w tygodniu zeby zobaczyc kto ile umie i moj Dominik wypadl najgorzej w klasieNie ze nie umie wszystkiego alefatalnie robi wzorki i jeszcze jedna rzecz zrobil calkowicie zleNo ale bylo duzo rzeczy ktore zrobil idealnieOd przyszlego wtorku bedzie chodzil na zajecia dodatkowe i Pani powiedziala ze szybciutko nadrobi
Dziewczynki w przedszkolu okKlaudunia troszke skrzywila minke jak dawalam Jej buziaka i mowilam ze wychodze ale Pani Ja wziela i nawet nie plakala
Sorki ale nie poczytalam teraz,ale postaram sie pozniej
nie martw
na pewno szybko nadrobi
heja laseczki
my dzis do 8 pospalismy...nakarmilam Julisia o 23 i chlopak spał do 6.....no zadziwil mnie potem jeszcze kródka kimka i darus wstal.....Darek wrócil o 1 w nocy i troszke niedospana jestem ale przynajmniej mialam czas na uzupelnianie zeszytów bo sobote do szkoły....Julis ciągle tak samo furgocze a na dodatek zrobily mu sie jakies dziwne krosteczki na udach...ja sie wykoncze.....
zdrokwa dla malucha
a co do krosteczek-moga t byc potowki,ale je obserwuj czy nie zaczynaja sie powiekszac,jakby sie tak dzialo to powiedz
Witam
Ja tylko na szybko.
Młoda obudziła isę dziś rozpalona, kaszląca, zarejestrowałam ją do lekarza, siebie nie mgę, znów nie mam miejsc, wrrrrrrrrrrrrrrr
oj bidulka-ale jak nagle zaczela goraczkowac po przezeibieu to moglo na oskrzela isc
daJ znac po wizycie
ja pamietam ze podlogi trza na kolanach myc wiec dzis moze sie za pranie dywanow wezme
co do seksu juz pisalam
a z czarkiem nic mi to nie dało
k:
probuje probuj
chcoaiaz na moja Weroniek ani sex,ani schody,ani marsz w ekspresowym tempie do szkoly(takim jak i teraz:-)), po schodach w szpitalu non stop latalam,mialam 2 razy masaz szyjki,do tego balonik foleja i oksytocyne i czopki i nic:-):-):-):-):-)
a 10dni po terminie bylam
taka twarda baba z niej byla
hehehe
ja przez cale liceum to moze ze 3lektury przecztalam-i to jakses nowele
nieraz bylo tak ze nawet streszczenia nie liznelam i szlam na lekcje
dobrze ze kolezanka z lawki duzo i chetnie czytala wiec mi podpowiadala:-)
kuźwa zepsuł mi sie kontakt w kuchni i nie moge wlaczyc zmywary
jak m przyjedzie to go pogonie juz mu kiedys mowilam ze kontakt na ostatnich kablach prawie ze wisi a ze on nie uzywa go czesto to co mu tam
teraz nie posprzatam kuchni dopoki nie naprawi mi kontaktu
mam jeszcze jeden ale za lodowka zreszta lodowki nie odlacze a nawet jak bym chciala to bym jej nie odciagnela
do tego baba miala mi przywiezc kartony na kokardki i sobie pojechala w pizdu a dzwonilam do niej jak byla u mamy i co albo zapomniala albo ma mnie gdzies trudno jak sie nie wyrobie to nie bedzie moja wina
a przedluzacza nie masz zeby odkurzacza podlaczyc???????
zacznij zmywac recznie moze urodzisz