reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja się nie załapałam, i pewnie już nie załapię,
do tego że ciągle coś się zmienia już się przyzwyczaiłam.

Ale powód absurdalny, ja myślę że cała idea uknuta od początku, dużo szumu po wyborach a potem po cichu sie wycofać, typowe.

reklama
czesc kobitki!!!!!

wy to potraficie klikac!!!!!! nie pisze bo nie mam czasu a to spowodowane nie szkola tylko praca! jezdze na jablka i jestem tam caly dzionek! ale zarazbiam pieniazki a przydadza sie bardzo!!!!!
wczoraj mialam imieniny meza znaczy w piatek ale wczoraj goscie byli! i normalnie nie spalam cala noc bo wyszli o 4 rano a hubcio postanowil sie obudzic! i dopiero usnol o 8!!! wiec spalam cale 2 godziny! jak bede miala czas to na pewno napisze do was!!!!!
nie zapomionajcie mnie!!!!!!!!!!!

Witam:-).
Byłam dziś z dzieciaczkami u dziadków, zaliczyliśmy długi spacer i było bardzo fajnie. Pogoda była super - słoneczko i ciepło. Dopiero teraz zaczyna się psuć. Objadłam się tak, że aż mnie mdli:sick:. Ale moja mama tak już ma, że zawsze musi w nas pchać, ile wejdzie:-p.
Na szczęście;-)za dużo nie pisałyście, więc już nadrobiłam.
J@god@ - powodzenia jutro w pracy:tak:
Aga - z tym becikowy to było do przewidzenia, kolejna podpucha, a naiwnych w tym kraju ciągle nie brakuje:-). Masz szczęście, że nie mieszkasz w tym kraju. I już więcej nic nie powiem:no:.
Mordziulka - wpadaj, kiedy tylko możesz i pisz, co nowego.

MIJA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!! Pewnie impreza trwa.

kwiotekcza.gif

Och Zuzia1 to nie tylko w Polsce takie przwaly sie dzieja, tutaj tez polityka raczej nie prorodzinna. Dziecko zeby wogole dostalo miejsce w przedszkolu trzeba juz zapisywac jak sie urodzi!! Normalna paranoja,to samo z zlobkiem:szok: Te kobitki,ktore nie maja nikogo pod reka, kto by popilnowal dzidziusia na czas pracy musza wybrac bezrobocie:wściekła/y: i zasilic grono bezrobotnych w Niemczech. Normalnie paranoja.... Ach szkoda gadac, wszedzie dobrze tam, gdzie nas nie ma.....:szok:

Moj niuniek juz w lozeczku spi smacznie od jakichs dwoch godzin, staram sie go klasc zawsze o tej samej porze, by sie przyzwyczail i chyba juz to uczynil, bo bezproblemowo idzie "lulu":tak:

witam wieczorkiem
acha te becikowe ja co prawda sie załapałam ,ale to normalne ze wszystko jest u nas na krotka chwilke

MIJA WSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE NA SWIECIE W DNIU URODZIN

Dzieki
padam ,wpadne jutro i opisze wam urodzinowe szaleństwa które dziś przypłaciłam głowobólem :sick: i odsypiałam cały dzień..ale nie pamietam kiedy sie tak ostatnio wybyczyłam :happy:

Dobranoc i do jutra :cool2:

reklama
Witajcie
Cos malo piszecie w weekendy- czas spedzcie z mezami tak??
Widze ze niektore z was powolo zaczynaja pracowac- Mija Mordziulka- kto jest z maluchami, choc Mija pislas ze malucha bierzesz ze soba to co ty robisz, i jak to sobie nagralyscie?- Ja tez tak chce:-( ;-)

Jutro pedzie na zakupy mebelkow dla Madzi - ale fajnie!!
Mezulek odsierzy sciany i bedzie pieknie:laugh2:

Do góry