reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja się nie załapałam, i pewnie już nie załapię,
do tego że ciągle coś się zmienia już się przyzwyczaiłam.

Ale powód absurdalny, ja myślę że cała idea uknuta od początku, dużo szumu po wyborach a potem po cichu sie wycofać, typowe.

reklama
czesc kobitki!!!!!

wy to potraficie klikac!!!!!! nie pisze bo nie mam czasu a to spowodowane nie szkola tylko praca! jezdze na jablka i jestem tam caly dzionek! ale zarazbiam pieniazki a przydadza sie bardzo!!!!!
wczoraj mialam imieniny meza znaczy w piatek ale wczoraj goscie byli! i normalnie nie spalam cala noc bo wyszli o 4 rano a hubcio postanowil sie obudzic! i dopiero usnol o 8!!! wiec spalam cale 2 godziny! jak bede miala czas to na pewno napisze do was!!!!!
nie zapomionajcie mnie!!!!!!!!!!!

Witam:-).
Byłam dziś z dzieciaczkami u dziadków, zaliczyliśmy długi spacer i było bardzo fajnie. Pogoda była super - słoneczko i ciepło. Dopiero teraz zaczyna się psuć. Objadłam się tak, że aż mnie mdli:sick:. Ale moja mama tak już ma, że zawsze musi w nas pchać, ile wejdzie:-p.
Na szczęście;-)za dużo nie pisałyście, więc już nadrobiłam.
J@god@ - powodzenia jutro w pracy:tak:
Aga - z tym becikowy to było do przewidzenia, kolejna podpucha, a naiwnych w tym kraju ciągle nie brakuje:-). Masz szczęście, że nie mieszkasz w tym kraju. I już więcej nic nie powiem:no:.
Mordziulka - wpadaj, kiedy tylko możesz i pisz, co nowego.

MIJA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!! Pewnie impreza trwa.

kwiotekcza.gif

Och Zuzia1 to nie tylko w Polsce takie przwaly sie dzieja, tutaj tez polityka raczej nie prorodzinna. Dziecko zeby wogole dostalo miejsce w przedszkolu trzeba juz zapisywac jak sie urodzi!! Normalna paranoja,to samo z zlobkiem:szok: Te kobitki,ktore nie maja nikogo pod reka, kto by popilnowal dzidziusia na czas pracy musza wybrac bezrobocie:wściekła/y: i zasilic grono bezrobotnych w Niemczech. Normalnie paranoja.... Ach szkoda gadac, wszedzie dobrze tam, gdzie nas nie ma.....:szok:

Moj niuniek juz w lozeczku spi smacznie od jakichs dwoch godzin, staram sie go klasc zawsze o tej samej porze, by sie przyzwyczail i chyba juz to uczynil, bo bezproblemowo idzie "lulu":tak:

witam wieczorkiem
acha te becikowe ja co prawda sie załapałam ,ale to normalne ze wszystko jest u nas na krotka chwilke

MIJA WSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE NA SWIECIE W DNIU URODZIN

Dzieki
padam ,wpadne jutro i opisze wam urodzinowe szaleństwa które dziś przypłaciłam głowobólem :sick: i odsypiałam cały dzień..ale nie pamietam kiedy sie tak ostatnio wybyczyłam :happy:

Dobranoc i do jutra :cool2:

reklama
Witajcie
Cos malo piszecie w weekendy- czas spedzcie z mezami tak??
Widze ze niektore z was powolo zaczynaja pracowac- Mija Mordziulka- kto jest z maluchami, choc Mija pislas ze malucha bierzesz ze soba to co ty robisz, i jak to sobie nagralyscie?- Ja tez tak chce:-( ;-)

Jutro pedzie na zakupy mebelkow dla Madzi - ale fajnie!!
Mezulek odsierzy sciany i bedzie pieknie:laugh2:

Do góry