reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczynki...dwa dni mnie nie było a tu tyle czytania:-)
Dopiero co nadrobiłam:-)

Mysmy w wekend mieli imprezke...moj M miał urodzinki co prawda 23 ale imprezka była o tydz pozniej i bawilismy sie przez dwa dni było super zreszta w tym towarzystwie widujemy sie dosc zadko bo trudno sie zgrac i zebrac do kupy:-p

Mija wszystkiego najlepszego:-)

Jagoda niezły łobuziak ci rosnie:-)

A macius miał radoche w wekend bo były dzieci i w ta nocke bardzo ładnie przespał w swoim pokoiku. Wiecie myslałam ze beda gorsze jazdy z przeprowadzka małego ale jest spoko, nie boi sie spac sam w pokoju, choc czasami musze go brac bo chce sie przytulac

reklama
NIKITA zycze powrotu sprawnosci cycolka;-)

brenda juz jest dobrze ale niestety sie nabawiłam ropnego zapalenia cycka i była tragedia przez miesiąc to szajstwo leczyłam, a boże jak to bolało :baffled::baffled:
jak mi rozcieli cycka i zobaczyłam ile ropy tam było to sie załamałam i tak przez misieac co dziennie do lekarza na zmiane sączka i wyciskanie ropy :eek::baffled::baffled:

lae teraz jest juz dobrze dziura tez sie zarasta juz tyci tyci a błya jak lej po bombie ;-)

Kobitki dbajcie o swoje cycusie i uważajcie na to bo nikomu nie zyczę takiej męczarni no chyba że jakaś z was lubi uczcie tak jak by ktos prystawiał wam gorące żelazko ;-);-);-);-):-D:-D:-D

No terorysta spi a ja mam troszke wolnego :-)... choć musze jeszcze pozmywac ,wykapać sie ,odkurzyć :baffled:

nikita :szok: jezusicku az mie piersi rozbolały :baffled: rany jak sie tego dorobiłaś :oo: dobrzzeze juz po wszystkim

KUnda widze że u ciebie też imprezowy wekend :-) super czasami trzeba odreagować :tak:

Dziewczynki dzieki bogu juz jest oki a dorobiła mnie tego Klaudia gorzej ciagnela cycka bo zeby zaczeły jej rosnac i zrobił mi sie zatro ale nic nie pomagało wiec dostałąm antybiotyk ale on tez sie nie spisał i taki był finał

a własnie tearz te łobuz domaga sie towarzystwa

witam zraneczka ja dopiero wstałam:laugh2: a muj synus dalej spi,on to ma nieraz melodie do spania
JAGODA muj synek tez miał taki katarek i byłam z nim u lekaza
NIKITA o majgot wspołczuje

kurde a pogoda faktycznie kiepska i dzis ma byc pochmurno:-( juz nieda rady spacerowac długo z mąłym po dworze,a on uwielbia byc na spacerku:eek:

NIKITA ja składałam papiery ,i to nie jest nic trudnego
wypiszesz karte-z dokumentow musisz miec dowod,swiadectwa ukonczenia szkoły,pracy(jak pracowałas)i ja musiałam miec akt ur.dziecka do wgladu
no i jak masz pokonczone jakies kursy dodatkowe to tez wez swiadectwa

reklama
Do góry