reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam w niedzielny poranek
wczoraj zakonczyłam pisanie a dzis zaczelam:-)

dziewczyny odsypiaja wczorajszy wieczor,
moje dziecko dopiero wstało na mleko po całej nocce:-D
pogoda niezaciekawa dzisiaj,chłodno i mglła
a mi dretwiał wczoraj kark-mrowki mi chodziły:eek:

reklama
Dzien dobry, my tez sie witamy w ten mglisty poranek. Mojemu malemu cos sie dzisiaj godziny pomieszaly i obudzil sie o 3 w nocy na jedzonko:szok:, chyba pierwszy raz od ukonczenia poltora miesiaca:tak: Podejrzewamy jednak, ze to zebusie tak go mecza:-(. A teraz juz po drugim sniadanku bawi sie w lozeczku i slucha swojej dzieciecej muzyczki:))

witam chcociaz ja kawki nie pijam nie lubie ;-)

u nas pogoda takze lipna starsznie
malutka śpi a ja sie wykapalam i siedze czytajac bb obiadek dostalam wczoraj od tesciowe takze dzis leze caly dzien no poza spacerkiem oczywiscie o ile pogoda pozwoli

Witam,
,moje chłopaki na spacerku,
a ja gotuję obiadek,
przeglądam płyty w poszukiwaniu CD RW żeby sobie to co zrobiłam
przez czas urlopu przenieść jutro do pracy,
dziwnie tak po 2 latach pójść :eek:, odzwyczaiłam się.

Krystian i zakładanie pieluch
4.gif
.
Ja nie pamiętam kiedy normalnie mu zakładałam a on grzecznie leżał,
chyba jak 3 miesiące miał :baffled:. Potem się nauczył przekręcać we wszystkie strony z prędkością światła.
Teraz mi wieje, gania na golasa po całym mieszkaniu i się cieszy.
Już kilka razy zdarzyła nam się kałuża, i jak mial biegunkę to ...
ciężko było dywan doczyścić.

pozdrawiam

witam w tą szaro bura niedzielkę
Ja poszłam z moją Emi na kałuze po deszczu ,załozyłam jej kalosze ,i pokazałam jak w kałuzach ma dreptać ,bardzo jej sie podobało :tak: :tak: :-D :-D ,a wiara patrzyła sie na mnie jak na wariatkę:baffled: :-)

reklama
aga29, mnie nic już nie zaskoczy, co się dzieje w tym kraju... :dry:

My właśnie wróciliśmy z festynu powitalnego jesieni, ale denny był bardzo. Na szczęście za miastem, nad jeziorem, to i powietrza nałapaliśmy i spacerek długi zaliczyliśmy. Synuś nakarmiony, więc biorę się za obiad :))

Do góry