reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Teraz mogę popisac. Noc była spoko tylko krotka bo synek wstal po 5. Chociaż kilka razy omało nie spadłam z łóżka bo odkad Szymon zachorował spi niespokojnie i mnie kopie kilka nocy wczesniej tak mnie kopnął w pierś ze myslałam że nie wyrobie i postanowiłam spac z brzega a meza położyłam w środek. No i zwaliliby mnie obaj:laugh2: Jak wykuruje małego to spróbuje ponownie odkładac go do łóżeczka może wreszcie sie przyzwyczi bo jakby nie było to w marcu eksmisja na 100%:-)

no u mnie super
najpierw słuchało sie przez słuchawki co słyszy dziecko w łonie matki
2-wchodziło sie na mega duze łuzeczko i przez okulary patrzało co dzidzia widzi do 4 tyg zycia-itp. ale nie bede wam pisac wszystkiego bo bedziecie wiedziały hihihihihihi

synek spi to powinnam posprzatac ale mi sie niechce odkurzone mam w sumie bo o 6 Szymon wyciągnął odkurzacz i nie było ratunku musiałam włączyc i wziac sie za sprzątanie; potem musiałam mu zmienic pampersa bo zawsze jak odkurzam lub kosimy trawe w ogrodzie to Szymon robi w pieluszkę chociaz zawsze wczesniej sadzam go na nocnik. To pewnie ze stesu a moze boi sie?

julia dziwne to z odkurzaczem....moze faktycznie sie boi:-( ,moje dziecko lubi odkurzacz a zwłaszcza kiedy raczkuje i moze ugrysc rure;-)

Dzien dobry, my tez sie witamy bezposrednio po bejbisiowym plywanku:tak: Bylo superowsko jak co tydzien, Erik zasuwal w wodzie jak maly piesek:-D a mamusia robila zdjatka, ze 100 ich pewnie bedzie:)). Maly mial taka radoche,ze nie wiem, a w szczegolnosci spodobala mu sie wielgasna konewka, ktora rodzic mial pochlapywac swoje dziecie. Po plywanku Erik zasnal jak nie wiem co, tak go tam pani instruktorka cwiczonkami wymeczyla. I bardzo dobrze, bo przynajmniej mamusia teraz ma troszeczke czasu by usiasc przed kompem:-)
Z tym odkurzaczem, to rzeczywiscie dziwne Julia, nasz maly az do niego "pieje" i bardzo kocha jak sie mu "suszy" pupke suszarka.:laugh2: :laugh2:

A ja mam problem ze zmiana pampersa bo za zadne skarby nie da sie mojego dziecka polozyc zeby zmienic i jest ogromny placz i wstaje a najgorsze jest jak zrobi kupe to dopiero wtedy mam problem.....

reklama
moze woli chodzic w obasiusianym :-)
a tak powaznie to z emi tez sie zaczyna klopocik wierzga jak szalona moze ze nieczy ale wygina sie na wsyztskie strony i ciezko jest zapiac nowego pampersa

Do góry