Euphoria*
Zaciekawiona BB
Beta1988 jakie glosy, jesli potrzebne to i ja zaglosuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lali jak sobie ubzdura ze sie kogos boi to masakra.Tak bylo z babcia maksa czyli tesciowa Iwcik normalnie jak ja brala za reke to ta w ryk, uciekala przed niapotem sie przyzwyczaila i mowila ze nie lubi tej babciojej, moja tez sie chyba tej starszej bałą, taka trochę czaronica mogłaby być jak dla dzieci, ale teraz juz jest oki, potrzebowała 2 dni iją polubiła. Tez bedzie dobrze, ważne, ze choć jedna jej sie spodobała.
Przez telefon to się neida, poweie ee tam i ucina, i gadaj sobie zdrów. Nasłaąłm PIci ana nią. Mam jej chociaż odręcznie coś tam napisać, wie jak to wyglada, więc... I wsadzic jej w łapę! No co za koita,zbyt ufna, myśłei, ze jak ona taka to i kazdy Ja rozumiem, no niby znajoma, sąsiadka, ale im sie grunt pali pod nogami, juz samocjhód sprzedali tv itp, tera zmieszkanie, bo ich synuś w długi wpier.... za 100tyś zł! I ni emam zamiaru oddac! Wiec mogą nie myśleć racjonalnie tylko dupska włąsne ratować, no nie?
korki to masakra nikt ich nie lubi a sami je tworzymy my czyli kierowcy najgorsze sa w DE jak jest wypadek to mozesz i 4h stac w miejscuhej mamuski!!!
witam sie w zimny poniedziałek.
pogoda taka w kratke rano bylo pochmurno a teraz niby slonce swieci ale jest zimno.:-(
moje dzieci spia,krystian w szkole m w pracy a ja sobie posprzatałam,pranie właczylam obiad mam z wczoraj wiec teraz na spokojnie kawke pije i ogladam dd tvn.
moj krystian znowu cos zaczyna ciagnac nosem oby zadne chorubsko sie z tego nie rozwinelo.a ja sie dzis w.......m rano na maxsa odwoziłam krystiana do szkoly i jechałam bocznymi drogami bo tam nigdy korków nie było az do dzis....a dzis korek taki ze 35 minut jechalam do szkoły i sie spózniłam no normalnie masakra.jechac rano drogami rzeszowa istne pieklo.
milego dnia.:-)
mh-zdrówka dla niuni.
dowikla-ja tez jestem z tych osób co uwielbiaja spac dlugo.i tak jak ty odliczam dni do weekendu zeby pobyczyc sie dluzej w łuzku.
malinka-to super ze sie juz lepiej czujesz.
ania-trzymam kciuki zeby lali jak najszybciej polubiala przedszkole.
luna-nocki wspólczuje.
zdrowia dla wikusi.
Laura boi sie obcych a jak juz ktos jest starszy to koszmar.Babkla napewno jej nic nie zrobila fakt dzis niepotrzebnie wziela Laure za reke bo wtedy ta jeszcze gorzej zaczela plakac na szczescie poszla do tej mlodej babki i bylo ok posiedziala z nia 5 minut i zaczela sie zabawa.Widzialam jak szlam po nia ze sie ladnie bawi z dziecmi, usmiecha sie wiec chyba zabawa jej sie podobala.dzis jeden chlopczyk mial urdzinki wiec mam nadzieje ze byla zadowolona zreszta mowila ze bylo fajnieNocki wsółczuję.
Oj tak jak dzieciaków w domu nie ma to raj na ziemi !!!:-
Ania przyzwyczai się i będzie git.
A nie próbowałaś dociec dlaczego ona się boi tej przedszkolanki?
Może jej coś powiedziała,albo zabrała ,albo po prostu może on Zabierała Lali od Ciebie i ona sobie ją źle kojarzy?
Powodów może być 1000
Rozwiązałam problem z ciocią i wujkiem.
Do siebie weźmiemy Artura mojego brata ,a mama położy gości na Artura łóżku.
Artur swój to się bałaganu nie przestraszy,bo częściowo to i on go robił.
A jeszcze go perfidnie wykorzystam i pomoże mi posprzątać.
Kurczę za godzinę po małego do szkoły.
A taka fajna cisza ,aż uszy bolą z braku decybeli
Mój mały to oczywiście nie zapisuje się na nic prócz komputerów w szkole.
Klaudia to już zwariowała do reszty
Wymyśliła sobie ,że ...
Będzie chodziła do 3 szkół jednocześnie
I tym sposobem normalne gimnazjum matematyczno-informatyczne) rano ,a po południu 2 x w tygodniu szkoła językowa (angielski,niemiecki,hiszpański) i 2 x w tygodniu szkoła tańca (hip hop i formacje).
Do tego oczywiście nadal warsztaty w Buffo i stajnia (ujeżdżanie Ori)
Jak ona da radę to ja już na prawdę nie wiem.
witamy ponownieHej kobietki... dawno mnie tu nie bylo... a tyle sie działo... Ufff.... mielismy troche problemów z moim.. potem szykowanie sie do pierwszego dnia przedszkola... No i w końcu nadszedł ten dzień.... Sebastian był 3 dni w przedszkolu i dziś leży mi chory ://// ale mam nadzieje że szybko mu przejdzie Teraz postaram sie być tu z Wami na bierząco... nareszcie sie nauczyłam jak subskrybować tematy... więc teraz mam wszystko w jednym miejscu i nie musze biegać po całym forum i szukać
no i bedzie nowy dzidzius:-):-)Dzwonila do mnie KERNA
Nadal jest w szpitalu i dzisiaj wywoluja Jej porod bo ma duzo bialka w moczu,takze dzisiaj musi urodzic
Trzymajmy za Nia kciuki
Jak urodzi to da mi znac:-)
LUNKA
Wspolczuje nocki
ANKA
Mam nadzieje ze Laura szybko sie przekona do przedszkola i ze bedzie tam chodzila chetnie
AS
No to Pani miala dzisiaj przeboje z KubulcemWspolczuje
My wrocilysmy ze spaceru i niedlugo sprobuje polozyc dziewczynki zeby sie troszke przespaly
witam na forumWitam Kochane
Dziekuje za takie mile przyjecie, nie bede wymieniala wsyztskich po nickach gdyz bylo by tego naprawde duuuzo. Fakt z do nadrabiania mam troszke, tempo macie zaskakujace.
Cos o sobie
Lat 23, mama wspanilego prawie 3-letniego syna. Mieszkam w Londynie raczej tak juz pozostanie. Z wyksztalcenia Logistyk. Pracowalam jako specjalista d/s sprzedazy w Plus Gsm, lecz obecnie siedze w domku i zajmuje sie moim skarbem.
albo ja coś przeoczyłam , albo nie chwaliłyście się tym spotkankiem. Fajnie.Niedawno Cię widziałam w realu i uwierz ,że naprawdę fajnie wyglądasz.
Klaudia to już zwariowała do reszty
Wymyśliła sobie ,że ...
Będzie chodziła do 3 szkół jednocześnie
I tym sposobem normalne gimnazjum matematyczno-informatyczne) rano ,a po południu 2 x w tygodniu szkoła językowa (angielski,niemiecki,hiszpański) i 2 x w tygodniu szkoła tańca (hip hop i formacje).
Do tego oczywiście nadal warsztaty w Buffo i stajnia (ujeżdżanie Ori)
Jak ona da radę to ja już na prawdę nie wiem.
Normalna rzecz. trafił do skupiska dzieci i przez pewien czas może łapać wszystko co ktoś przyniesie.... No i w końcu nadszedł ten dzień.... Sebastian był 3 dni w przedszkolu i dziś leży mi chory ://// ale mam nadzieje że szybko mu przejdzie
Jejku, jak to zleciało. Kerna trzymaj się. Jesteśmy z tobą. Dowikluś pozdrów i ucałuj ją od nas. I czekamy na bieżące informacje.Dzwonila do mnie KERNA
Nadal jest w szpitalu i dzisiaj wywoluja Jej porod bo ma duzo bialka w moczu,takze dzisiaj musi urodzic
Trzymajmy za Nia kciuki
Jak urodzi to da mi znac:-)
popieram prośbę.Dziewczynki może możemy jakoś pomóc Ani ?
"Jest na forum dziewczyna o imieniu Ania. Jej narzeczony zginął w wypadku w pracy a ona spodziewa sie dziecka. Jest w koszmarnej sytuacji finansowej dlatego zorganizowalysmy dla niej akcje w konkursie TWOJE PUDEŁKO . zbieramy glosy na to zdjecie. każdy glos sie liczy i zbliza nas do wygranej sporej sumy pieniazkow, ktore Ania bedzie mogla wydać na meble. Wystarczy tylko głos w czerwonym polu z prawej strony. Mozna glosowac raz dziennie. Prosimy o głosy
Więcej o Ani tutaj Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął..."
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...-2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index2.html
oooooooo spec od Plusa.:-):-):-)Pracowalam jako specjalista d/s sprzedazy w Plus Gsm, lecz obecnie siedze w domku i zajmuje sie moim skarbem.
eee tamDziewczyny chyba złe są na mnie że tak jestem i znikam :////
i ja uwielbiamU nas zaraz czas na obiad, dzis pierogi ruskie z barszczem, ale mam na nie ochote tak dawno nie jadlam. A moj maly to je uwielbia pewnie znow z 5 szt zje, chociaz cos bo starszny niejadek z niego.
kurcze, a może pani krzyknęła na grupę i Lali się przestraszyłaAnka dla Laury to nowa sytuacja ale sądze że da sobie rade z dnia na dzień bedzie coraz lepiej na pewno
Justa witam, piszesz sie na pierozki