medeuska
październikowa mama'09
AS zagłosowałam:-)
Anka biedna Laurka, kurcze... aż sobie wyobraziłam Maksa, też bym wyła...:-(
oby jak najszybciej przywykła do nowej sytuacji
Buziaki dla KERNY
coś eszcze miałąm napisac ale mi wylecialo...
musze dziś iść wysłać pakę ciuchów patryka i tą matę... no ale to jak A wróci podjade na główną poczt bo tych od patryka jest multum, bo wszytko w jednej mega pace sprzedałam
Anka biedna Laurka, kurcze... aż sobie wyobraziłam Maksa, też bym wyła...:-(
oby jak najszybciej przywykła do nowej sytuacji
Buziaki dla KERNY
jakbym o mojej teściowej czytala...Moja mama jest kuźwa mega niepoważna!!! Dziś ma dac zadadku na mieszkanie kilkanaście tysięcy, no ale po co umowa przedwstępna???
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No przeciez wszyscy sa tacy uczciwi...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o to koleżanka po fachu:-) ja tez w plusie pracowałam:-)Witam Kochane
Dziekuje za takie mile przyjecie, nie bede wymieniala wsyztskich po nickach gdyz bylo by tego naprawde duuuzo. Fakt z do nadrabiania mam troszke, tempo macie zaskakujace.
Cos o sobie
Lat 23, mama wspanilego prawie 3-letniego syna. Mieszkam w Londynie raczej tak juz pozostanie. Z wyksztalcenia Logistyk. Pracowalam jako specjalista d/s sprzedazy w Plus Gsm, lecz obecnie siedze w domku i zajmuje sie moim skarbem.
nie no co Ty, nikt sie na Ciebie nie złości:-) wpadaj częściej!Dziewczyny chyba złe są na mnie że tak jestem i znikam :////
coś eszcze miałąm napisac ale mi wylecialo...
musze dziś iść wysłać pakę ciuchów patryka i tą matę... no ale to jak A wróci podjade na główną poczt bo tych od patryka jest multum, bo wszytko w jednej mega pace sprzedałam