anka26_x_07
Mama Laury :)
Jechal tam i spowrotem wlasnie jest juz w drodze powrotnej.A teraz klocki mam z przedszkolem wiec nie chce odpuszczac LaurzeANKA
To trzeba bylo jechac z NimOn na gielde a Wy do mnie;-):-)
Tak w sumie to nawet nie wiedzialam ze nasza giellda jest znana az u Was hehe
Ja zrobilam sobie wloski i wyskubalam brwi,wiec niedlugo zbieramy sie do wyjscia na jakis spacerek
nie pisz o iklogramach bo ja wlasnie w PL troche nabralamAnia tort cały może by nie zaszkodził w formie kilogramów ale na brzuch na pewno No to faktycznie musiał Twój M mamę zawozić
Mamola witamy w klubie ja też mam lenia ale muszę robić bo wczoraj nic nie zrobiłam
;-):-)
czesc mamuski!!!
witam sie i ja z wami w niedzielne popoludnie.:-)
my już po obiadku,dzieci spia,krystian bajke oglada a m odpoczywa.bylam na 12 w kosciele i tak zmarzłam ze masakra.dzis od samego rana pada,jest zimno.moja mama dzwoniła czy przyjedziemy ale w taka pogode to nosa z domu nie wyciagne.
...
agnes-udanego otwarcia sklepu.
wlasnie slyszlama ze u Was cos nie za fajna pogoda mam nadzieje ze moje sloneczlko u was zagosci bo my tu w krotkich rekawkach biegamyWitam wieczornie
Czy mozna sie do was dolaczyc
u mnie 21 wiec i do Ciebie dojdzieWitam z ranca
Ale bym sobie jeszcze pospala,oczy mi sie same zamykajaDominik idzie na 8 do szkoly a juz jakos przed 7 mi chodzil po chaciea planowalam Go obudzic kolo 7;30Teraz pozera sniadanko a ja na troszke wlaczylam sobie laptopa;-)Zaraz trezba bedzie isc sie umyc,ubrac i troszke ogarnac hehe
Za oknem sloneczko i oby tak zostaloNiby zapowiadali deszcz,ale mam nadzieje ze sie mylili
No i ogladalam pogode na 16 dni i podobno kiedys tam ma byc nawet do 25 stopnibyloby super
Witam nowa mamusie:-)
Oj kazda z nas chyba ma problem z porzadkami jak chlop w domu hihihiwidze, ze nie tylko ja się nie wyspalam.... mi Maks się obudził dziś o 5 dałaam mu pic i myslalam ze zasnie ale gdzie tam, chwile poleżał i jak sie rozwyl to... ehhh zrobiłam mu mleko z nadieją że moze zje i zasnie.. to juz wogóle mleka nie chcial, zaczal mi buszowac po domu a po chwili znów wyc, bo kupaaa no i tak juz zostal heh, czekam teraz az zasnie, bo moze i ja sie jeszcze zdrzemne....
musze isc do rossmana albo jechac do auchaa zobacze jeszcze-zalezy jak na dworze będzie.
Póki co mgł ai piździ, wiec nic mi sie nie chce...
musze sprzatnac po niedzieli, bo jak zwykle jak A jest to mi sie nic ne chce, bo mi tak syfią zawsze jak oboje z Patrykiem są w domu, że hoho!
no i wykąpac by sie trzeba, włosy umyć i te sprawy;-)
EUPHORIA WITAJ!
Luna no szkoda, to na allegro pojdzie;-)
no i bym sie wkur.... ale doczytalam ze babka nie robi problemu z braku pudelka wiec spoko
ale jazda , super sprawa taki basen a karate swietny pomysl. Bidna Amelcia:-(I po weekendzie.
Beata ale masz zdolną siostrę. Piękny tort. A co to za przepis na fasolkę na ostro?
Natalineczka popatrz jak ten czas leci. Najbardziej uplyw czasu widać wlaśnie po dzieciach.
A my zaczynamy aktywnie rok szkolny. Zapisaliśmy w czerwcu starszaków na karate, co by się w domu nie tłukły a pod okiem fachowca. i dziś pierwsze zajęcia. I basen, na który Ł. dostał karnety z pracy za pół ceny dla naszej rodzinki. :-):-) Juupi. Może nie przytyję w tą zimę.
Amelka dosypia nockę. Oj bidulę chyba brzuszek bolał, bo pół nocki wzdęcia miała i mało spała.:-(
Starszaki w szkole do 12.30... Żyć, nie umierać.:-)
zdroweczka zyczeWitam,
Coś mi się Anika zasmarkała, mam nadzieję, ze ic się z tego nie wykluje
Witam laseczki
Julka w szkole jupi:-) Adam ma na 12.35 czyli akurat on zaczyna Julka kończy Toni buszuje po chacie w poszukiwaniu nie wiem czegoza oknem big big słonko poranek chłodny ale spacer poranny boski bez deszczu w słonku no żyć nie umierać
Weekendu nie nadrobiłam ale teraz jestem juz na bieżąco
MH zdrówka dla Niki oby katar szybko przeszedł maść majerankowa pod nosek polecam póki to początek o 3pobudka a mi sie wydawało że jak Antek wstał o 6.20 to blady świt
Moje korzonki już super bolą rano troszkę ale funkcjonuję normalnie tylko czasami jak sie rozpędzę i za szybko wstanę to mnie zgina w pół ale jest już ok
Ja też śmigam na śniadanko i trochę chałpkę ogarnąć
Antek ranny ptaszek
Dobrze ze korzonki odpuscily
kochana TY nie za duzo spiszWitaj na czacie - sabacie.
Tutaj ciężką pracą jest czytanie postów i odpisywanie na nie.
Czasami człowiek nie nadąża.
Witam się poweekendowo.
Poszłam spać po 4 a wstałam o 6.30 :-):-):-)
Już mam dość wszelkich remontów.
Klaudii pokój robiony jest od czwartku.
Syfu ,że ...
W czwartek skrobanie ściany i gruntowanie,piątek II gruntowanie i gips,sobota 2 naciągnięcie gipsu i docieranie ,niedziela wreszcie malowanie i sprzątanie.
Sprzątałam w tym pokoju prawie do 11 w nocy.
Dom wygląda jak po wojnie.
Wszędzie biało mam nawet w zamkniętych szafach .
Dobrze ,że już powoli wszystko wraca do normy ,bo bym naprawdę zwariowała z tym unoszącym się w powietrzu gipsem bleeee ...
Do 3.40 nad ranem montowaliśmy Klaudii meble a dopiero złożona 3 drzwiowa szafa i biurko .
Dziś wieczorkiem będzie jakaś kolejna część ,więc młoda pewnie już mi część pudeł z ciuchami zabierze z salonu ,przynajmniej mam taką nadzieję.;-)
U mnie w weekend malowanie wiec sama bede miala syf
as jak po wojnie ale pozniej jak w bajce;-)
&&&& a szybki powrot do normalnosci;-)
a ja wam nic nie powiedzialam moze ktoras ogladala w tv
Kopalnia ostrzelała osiedle kamieniami - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 03.09.2010
to dopiero poczatek góry lodowej naszych wioskowych nieszczesc
Ogorzelec Portal Społecznościowy - STRONA STARTOWA
tu macie wiecej na temat naszej wspaniałej wioski
ona naprawde jest sliczna a taka nie szanowana
a tu super wideoklip
YouTube - Kamienne gradobicie - OGORZELEC
kamieniołomu podpisywac nie musze;-)
upsss nieciekawa sytuacja wspolczujeWłaśnie dzwoniła opiekunka Kubusia ze szkoły.
Mały daje czadu od rana tak ,że....
Skopał kolegę nowego w klasie bo ...
Skopał Kasię swoją opiekunkę...też bez powodu
Uciekł 2 razy z sali podczas lekcji...,bo było nudno i nie chciał pisać...
Zamknął się w łazience dl chłopców i krzyczał ,że tam nikt nie może z nich wejść ,bo to męska i dziewczyny tu wstępu nie mają.
Kaśka weszła po 15 minutach i wyprowadziła go za rękę na siłę to wrzeszczał ,że on nie chce takiej cioci ,bo ona zasady łamie....
Nosz ku...a chyba go rozszarpię na początek jak go dziś zobaczę ... bo już przegina drań mały...
A jeszcze tata dzwonił ,że ciocia z Torunia przyjeżdża ,która odnalazła nas przez NK po 30 latach i tata chce,żeby ich przenocować u nas .
U mnie taki pie.....k ,że szok normalnie.
Mój D .Nie zgadza się ,żeby ich przenocować w takim bałaganie.
oby szybko to nadeszlo bo sie wykonczeDzięki kochana inhalujemy się olbasem
Oj współczuję tego płaczu :-( Ale zobaczysz mała jeszcze pokocha przedszkole :-)
Moja mama jest kuźwa mega niepoważna!!! Dziś ma dac zadadku na mieszkanie kilkanaście tysięcy, no ale po co umowa przedwstępna???
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No przeciez wszyscy sa tacy uczciwi...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wez no mamie nagadaj