reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

n
ja mam pranko powieszone
a ja przeczytałam JA MAM PIANINKO POWIESZONE i sobie myślę, jak do chole...y je powiesiła!!!???:-D:-D:-D

Cos Ty tam znów wynalazła? Jak tY teraz jeszcze nan to czas znajdujesz-pokłon. Ale sobie poczytam, bo lubuję sie w takich cudeńkach, hehe

Ana a już miałą m dzwonić, czy nie trzeba Cię gdzieś na drodze ze szkoły spod wózka wyciągać, bo przygniótł. Długo Cię nei było:rofl2:. Tak po mojemu, hehe.
I znów zalana? Ale z basenu to sikam normalnie!

Witam wróciłam ze szkoły i muszę iść drugi raz.
Wrrrrr...:crazy::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:
Okiełznać Kubulca???

Ach i mam rozwiązanie konkursu - tosiam plusię to znaczy kocham podusię :-D:-D:-D:-D:-D Nie ma kawy dla nikogo! Przykro mi :no:
A masz moze zdjecie z tymi dredami? Powiedz, ze masz! I dawaj, hehehe.
Podusia, no kurczę!!!

Póki mó śpi i mam spokój biore się dziś za kolejne szafy, pewnie jedną uda mi sie zrobić, ale wezmę sie za tą najgorszą, dużo tam nie ma, ale nigdy nei wiem, czy mam to juz powyrzucać, czy jeszcze nie. I suknie ślubna tam nawet wisi, piękność moja biedaczka, hehe.
No to do popołudnia, jak P wyjdzie do pracy to zaraz zajrzę:-):-):-)

reklama
hej laseczki!!!
ja z kawka zasiadlam i chwilke mam dla siebie:tak:.krystian w szkole,dzieciaki polożylam spac posprzatalam,pranie nastawilam i czesciowo obiadek mam już zrobiony.
pogoda do d...!!!!!!!!!:wściekła/y:zimno,pada oby sie jeszcze ciepło zrobilo.
ojjj jak mi ciezko z rana wstac to masakra :no:i jeszcze z samego rana sie wk....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo jak krytiana do szkoly odwozilam to byl taki korek ze 20 min.w nim stalam :szok::baffled:i sie spóznilam do szkoły.od poniedziałku musze jezdzic bocznymi drogami bedzie szybciej i bez korków.

milego dnia.

luna-jak wikusia dzis w przedszkolu????

kamcia-witam.
jak po urlopie?

myszunia-no nigdy bym nie wpadla na takie rozwiazanie.:no::-D:-D:-D:-D
a zuzia musiala super wygladac.:laugh2::laugh2::laugh2::tak:;-)

witam dziopki porannie
jeszcze w łóżku ale zaraz trza wstać i isc na jakis spacer poki słońce swieci:tak::tak::tak:
auto zepsute kurde i nie moge sie do miasta wyrwac:sorry2::crazy:
jakies sniadanie najpierw i chalupe ogarnac kurde i znow nie pokrece rano tych kokardek
juz mam dosc codziennie sprzatam a na nastepny dzien sajgon od nowa:crazy:
kurde ilez mozna
dzis zupke jeszcze wstawie ogorowa dawno juz nie bylo:no:

Aga z czasem jej przejdzie to płakanie w przedszkolu :tak:
Natali ja już nie sprzątam codziennie, już dawno stwierdziłam że się nie opłaca, bo jak nie Kuba to M naśmieci że szkoda słów :-D więc sprzątam dwa razy w tygodniu i mi starczy :tak:
Zupka zrobiona, zaraz Kubie dam jeść i pójdzie spać bo już chodzi ze smoczkiem i pieluchą :tak: ale ładnie słoneczko wyszło, przynajmniej mieszkanie mi się trochę nagrzeje i oby dzisiaj nie padało bo mam zamiar na miasto w żarach iść :tak: M zamówił ostatnio dla wujka e-papierosa, zapłacił chyba 115zł ale nie ma porównania do tego co on ma :tak: jednak droższy to lepszy :tak: jak się pali to czuć normalnie jak papieros. Wziął go dzisiaj do pracy i już ma zamówienia na 4 żeby zamówić :tak: a że trzeba mieć coś z tego to M im mówi że dał 150zł hehe :sorry2: no cóż on załatwia :tak:

Nalalia- u mnie to samo..co dziennie sprzatam a i tak na drugi dzien burdello jest...ja nie wiem chyba ja sama taka bałaganiara:/....

Lunka-jak dzis Wikusia??swoją drogą tez garderobe u dzieciaczków musze ogarnąc bo tam wszystko jest>>>koce,buciki,ubranka....

Lidka-współczuje porannego korka...to naprawde potrafi popsuc humor na cały dzień....

Beata-mój D ma tego fajka....zaplacil 150 plus jakies dwie fiolki plynu czy cos....u niego w pracy chłopaki mają i naprawde dziala.....

lece dalej sprzatac....

Zapomniałam o zagadce na dziś :-p

Piotruś powiedział "plam nebobly jest". Co to znaczy???? :sorry2:

A Zuzia z dredami wyglądała zabójczo. :-D Niestety nie wpadłam na to, żeby jej zdjęcie zrobić :zawstydzona/y: Gorzej było jak się ich pozbywałyśmy :sorry2:Dwa kosmyki musiałam przyciąć, bo się domyć nie dały :sorry2:

Co do e-papierosa to moja siostra z niego korzysta i bardzo sobie chwali, ale nie pomaga on w rzuceniu palenia :no:

A u nas właśnie cuuuudne słoneczko wyszło. :-) Ogarnęłam już chałupkę, więc zbieram się z dzieciakami na spacer zanim słońce się schowa :-p

natali masz zmyware i jeszcze placzesz? :-D
ja musze miec sprztaniete codziennie.. zreszta odkurzam po 3 razy dziennie bo maks mi ciagle biszkoptami kruszy,
ale ja nienawidze zadych okruchów na podlodze wiec ciagle na odkurzaczu wisze:rofl:

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam dosc swojego dziecka QQQQQQQQQQQQQQQQQ***********
od kad Darek jest w domu Czarek jest niedobry jak nie wiem
wczoraj caly dzien jak nie ryczał to jeczał kur***** juz mam dosc
dzis od rana byl spokoj grzeczne dziecko jak zaczelam go ubierac przed chwila na spacer to mu sie zachcialo zabawki zbierac teraz jak goakurat ubieram i ryk no to mowie nie idziemy na spacer zbieraj zabawki a ten podszedl i mnie uderzyl:szok::szok::szok:
nosz k******
nie pojdze z nim na zaden spacer o nie az mi sie ryczec chce bo nie daje sobie z nim juz rady jest coraz gorzej
teraz siedzi i jeczy ze chce na spacerek
ja nie wiem co to bedzie jak sie mala urodzi
darek wczoraj mi powiedzial ale ze mnie matka bo sie dre
ale ile mozna kuzwa wytrzymac no
od rana jeczenie i jeczenie cos mu spadnie łeeeeee
cos stuknie łeeeee
nosz k********

reklama
Natali może to już bunt dwulatka :sorry2: współczuję Kochana nie denerwuj się :tak: u Kuby też był ostatnio taki okres ale już przeszedł i mam nadzieję że nie wróci ;-) M też do mnie mówił czemu się drę ale ja już takie nerwy miałam na Kubę że myślałam że dom rozniosę :dry:

Do góry