reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w piękny poranek.
Ja tylko na chwilkę, bo mam trochę roboty:-p.
Mały dał mi w końcu pospać w nocy (tylko jedna pobudka o 2.30) i spał do 6.30. Jak na niego, to długo. Pogoda piękna, więc pospacerujemy.
Nikita - mam nadzieję, że już jest lepiej. Ja co prawda nigdy takich problemów nie miałam, ale potrafię sobie wyobrazić, co to za ból:eek:.
Dziewczynki spadam, bo mały nie chce zasnąć. Zaglądnę później.

reklama
Hej dziewczyny ! Stęskniłam sie za wami jeszcze nie przejżałam o czym ostatnio pisałyście ale zaraz to zrobię najpierw usprawiedliwię swoją nieobecnośc moze nie musze ale chce. Padł nam twary dysk! a Szymonek przeziębił sie i ....same rozumiecie. To teraz poczytam co nowego

Witam w ten piekny sloneczny poranek!U nas dzis noc w miare spokojna i spalismy do 8;00 rano!Juz zjedlismy sniadanko,pranko wlaczone i pozmywane gary wiec mam chwile oddechu ale jestem zla bo boli mnie brzuch bo dostalam wstretna @.Zycze milego weekendu.
julia6 mialas wstawic sobie suwaczek.Jesli chcesz cos w stylu jak ja np. mam to kliknij bedac na nim i automatycznie wejdziesz na strone Tik taka ale nie wiem czy nie bedziesz musiala sie najpierw zarejestrowac.powodzenia
nikita000 wspolczuje a co dokladnie sie dzialo?
,,,,

Witam się i ja, noc w miarę spokojna, choć synuś o 3 się obudził i zachciało mu się bawić ;-) ale o 6 spał już spowrotem (a potem mama do 10-tej) ;-)

Dziś mamy pełno planów, jedziemy na zakupy do Galerii Centrum.

iwonko-ja mam juz dawno zrobiony suwaczek tylko niewiem jak go wkleic z tt do bb próbowałam na rozne sposoby; wrzucic ten skrot w podpis czy nizej gdzie jest napisane http:/www....i tu wklejam i też nic zaraz spróbuje ponownie

jesli chodzi wam o klopot ze nie da sie wkleic to ja tez tam mam i wklejam przez ctrl+c to jest kopiuj i ctrl+v i sie wkleja
ale nie wiem czy o tym mowicie

Julia, kod BBC który otrzymasz po utworzeniu suwaczka, musisz wkleić w panelu użytkownika w zakładce "edytuj podpis". Robi się to jednorazowo i już zawsze będzie do Twoich postów dokładany.

reklama
melduje sie i ja
nocka super o 5 pobudka na mleczko- pozniej spanie do 10
IWONKA u mnie pampers był w tamtym tygodniu--super sprawa bo polazłam z moim synkiem
NIKITA zycze powrotu sprawnosci cycolka;-)

Do góry