reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A chce mebelki dla Magdusi kupic i ten system ELF naprawde mi sie podoba- ciekawe ile kosztuje??- zuziu orjetujesz sie w cench

O ile dobrze pamiętam (bo w sklepach tyle mebli oglądaliśmy, że głowa boli) to np. ten największy, szeroki regał (E9) kosztował trochę ponad 700 zł, a ten mi się bardzo podobał. Mają na stronie informację o sklepach, najlepiej pójść i zobaczyć:-).

reklama
witam

mamy dzis jakis zakręcony dzień, rano miałyśmy isć na spacer, ale zanim się wyszykowałyśmy, Majce zachciało sie spac, potem jak wstała wyszłysmy, ale babcia nas zobaczyła i siedziałysmy u niej, teraz mała znów spi, Darek pojechał na przegląd samochodu, a ja mam czas dla siebie, bo przy okazji załapaliśmy sie na obiadek u teściowej :-D

jesli chodzi o pokoik Mai, to na razie jeszcze go nie ma, tzn. łóżeczko wstawiliśmy do naszej sypialni i na razie tak jest, ale po malutku pokoik przeistacza się w pokoik dziecięcy, bo na ścianach mamy kolorowe zwierzatka, pełno zabawek itp.

Chwilka czasu i jestem.;-) ;-)
Mają zajmuje się babcia, więc jestem wolna. Wcześniejszych postów nie doczytam chyba bo dużo naklikałyście, ale w międzyczasie będę podczytywać:-) :-)

I ja na chwilke wpadlam bo ide zaraz kapac mojego szkraba,lulu i spac.pozniej moze zajrze jak mi moj Robert pozwoli bo juz mi zapowiedzial ze on siada zaraz na kompa.

Iwonka ja zmniejszam w paincie ,jak mam zdjęie to klikam prawym przyciskiem myszki i pokazuje się edytuj i jak tam wejdziesz ,to bedzie napisane obraz i tam poszukaj rozciagnij pochyl i tam zamiast 100 wpisz np 70 ,poniżej podobnie i ok ,potem zapisz zdjęcie jak ci odpowiada rozmiar

to łatwe jest i ja wszystkie zdjecia tak pomniejszam:tak:

noelia niestety probowalam,owszem zmniejszylam tam ale wstawienie, sie nie powiodlo...bo normalnie do postu zdjecie z kompa moge wstawic a jak chce do podpisu to ciagle mi wyskakuje komunikat ze za duza pamiec ze tylko moze byc 2kb.A jak wstawilam te zdjecie przez imageshack to bylo ok i zdjecie przyjelo nawet tak duze.Sama nie wiem czemu tak jest?

reklama
Do góry