reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja sie wzielam za sprzatanie i wsumie wypucowalam cala chate:szok::szok::szok:
Musialabym jeszcze pomyc okna ale dopoki co chwile pada to jest bez sensu:no:Mlodym dalam paluszki juniorki wiec mam chwile spokoju hehe:-);-)Sama wpierniczyłam kinder kanapke i zaraz zrobie sobie capucinko tylko czekam az siora przyjdzie:tak::tak::tak:

MALINUS
Kuruj sie Kochana,kuruj i obys sie szybko pozbyla tego cholerstwa:tak::tak::tak:A brak @ to najpewniej skutki tych lekow ktore bierzesz
No chyba ze o czyms nie wiemy;-):-)

MH
Witaj z powrotem:tak::tak:A z ta wyprawka to Kochana lepiej pozno niz wcale;-):-)

AS
No posciel zajefajna hehe;-):-)No zdziczalabym jak nic:-DBez kitu ale czulabym sie jak w dzungli:-D:-D:-D:-DNo ale jak dziecku sie podoba to co zrobic;-):-)

reklama
MH witaj kochana jak dziewczyny jak ty??????
Justyś fajny ten przepis sama spróbuje go zrobić bo u nas finansowej posłuchy ciąg dalszy :-:)-:)-:)-(swojej kasy pensjowej nadal nie dostałam i nie wiadomo kiedy dostanę :wściekła/y::-( a do tego choroba gdyby nie było u nas mamy Pietruszki to byśmy zginęli marnie:-:)-:)-(a tak to zakupy zrobiła mi leki wykupiła nawet Adamowi adidasy do szkoły kupiła bo nie miał żadnych jedne rozwalone gumowe klapki miał :-:)-:)-:)-(
Lunka kochana super te jasieczki bardzo mi sie podobają ty zdolna bestia jesteś :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:kochana pamiętam o tobie i o firankach a pisze dlatego że mam cynk że we wrześniu mają być wyprzedaże ale nie np kubusiowych tylko księżniczkowe pasowały by ci???daj mi znać jeszcze raz ile chcesz metrów:tak:
a co do spóźnionej @ to nadal mi sie spóźnia :-D:-D:-D:-D:-Dale jakoś jestem spokojna raz choroba dwa leki trzy nie raz tak miałam :tak:dlatego uspokajam Beatkę bo wiem jak to jest jak sie wkręca człowiek w spiralke :tak::tak::tak::-D:-D:-D
As super ta pościel :tak::tak::tak::tak::tak:sama bym taką mogła mieć :tak::tak:

Witam moje kochane:happy:
Witam nowe mamuśki jaki wysyp :szok::-D:-D:-D:-D
Kochane przeczytałam po łepkach za co przepraszam ale cierpię nadal a może to trwać nawet 3 m-ce :-:)-:)-:)-:)-(leki nie pomagają tzn zastrzyki nic nie pomogły teraz brałam tolperis i witaminę b12 i ketonal i nic plastry przeciw bólowe nic nie dają :no:dzis byłam i dostałam diclac duo ma pomóc na razie nie pomaga:-:)-:)-:)-:)-(
Bubka sukienka super :tak::tak::tak::tak::tak:
As zdrówka dla Kubusia :tak:
Beatko test robiłam raz wyszło że nie w ciąży 2 razy że w ciązy moja Julka też w ciązy:-D:-D:-D:-Dale mi @ się spóźnia :szok::szok::szok::szok:ale pani doktor mi mówiła że przy korzonkach tak może być i po lekach tym bardziej że jeszcze może dojść ból brzucha żołądka nudności i to wszystko przez leki i ból :-(
kochane postaram się zaglądać i cos pisać :tak:
malinko zdrowka kurcze wspolczuje korzonkow:baffled:
a co do testu wyszlo ze czarek tez w ciazy:laugh2::laugh2::laugh2:
tak wiec wiarygodnosc zawiodla :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justyś fajny ten przepis sama spróbuje go zrobić bo u nas finansowej posłuchy ciąg dalszy :-:)-:)-:)-(swojej kasy pensjowej nadal nie dostałam i nie wiadomo kiedy dostanę :wściekła/y::-( a do tego choroba gdyby nie było u nas mamy Pietruszki to byśmy zginęli marnie:-:)-:)-(a tak to zakupy zrobiła mi leki wykupiła nawet Adamowi adidasy do szkoły kupiła bo nie miał żadnych jedne rozwalone gumowe klapki miał :-:)-:)-:)-(

Zapiekanka wyszła pyyycha. :-)Tej kapustki w ogóle nie czuć. :no:A do tego zanim zapieklam posypałam żółtym serem i oprócz kawałka zwyczajnej dodałam parówki, bo akurat zalegaly w lodówce:sorry2:. No normalnie palce lizać.:tak::tak:
Malinuś łączę się z tobą w bólu. U nas również mimo , że jeszcze 1 nie było wypłata prawie cała poszła.:baffled: A ta franca nie wypłaciła ci jeszcze pensji za poprzedni miesiąc?:szok::szok::szok:

Malinka mi się @ nie spóźnia, miała tydzień temu :tak: a się śmieje z M bo od środy jak biorę tabletki anty to coś się źle czuję :sorry2: dlatego M chodzi i gada że córeczkę będziemy mieć :-D dlatego w środę po wypłacie idę po test i dla własnego spokoju zrobię bo już mam dosyć jego gadania :sorry2: wiem coś o tym, ja od tygodnia wegetację prowadzę :-( dobrze że moja mama ma pod koniec miesiąca wypłatę to mnie poratowała :tak: jak przyjdzie kasa za mieszkanie to jej oddam, nie lubię pożyczać od kogoś kasy :baffled: szkoda tylko że teściowa się tak nie troszczy o nas :crazy:
MH witamy na nowo :-D dobrze że wyprawka już kupiona :tak:
As super ta pośćiel i koc, ale drogie to :szok:
Dowikla jak tak szalejesz zapraszam do mnie :tak: bo ja dzisiaj nic nie ruszyłam :-D

Kuba nadal śpi :-D a mama tylko listę zakupów zrobiła i oczywiście wyszło tyle że szok :sorry2: no ale cóż jak mus to mus :tak: M ma się dowiedzieć na którym miejscu w wamie jesteśmy i oby gdzieś do 27 miejsca :tak: a u mnie słoneczko wyszło :-) super, będzie można iść na spacer :tak:

Witaj MH ponownie.:tak::-):-)
Witaj Asiu.:-):-)

Dziewczyny Kubuś wynalazł sobie taką pościel do swojego pokoju.:-D:-D:-D
Pokój ma być cały w dzikie zwierzęta.:szok::happy::-D:-D
Siedzi na necie i szuka co mu pasuje do kompletu.:szok::szok::-D:-D:-D

Już teraz całkowicie mi zdziczeje.:-D:-D:-D
POŚCIEL SAFARII SATYNA BAWEŁNIANA 160 x 200 HIT (1206422722) - Aukcje internetowe Allegro

A to koc jako narzuta na łóżko.:-D:-D:-D
http://wisan.pl/sklep/opis.php?id_of=1720

No witam, moja Helenka wybrała sobie taką z Hello Kitty :-D:-D:-D i do tego oczywiście różowy wsad :-D

...

O, to nie jestem osatnia hehehhe. Ja mam jeszcze do kupienia pidżamki. No chyba, że nie będziemy robić zbiórki w przedszkolu, tylko każdy sam będzie kupował. Oby nie. Wolałabym, zeby dzieci miały wszystko takie samo.

Kurcze, a u mnie nic nie mówili o piżamkach :baffled: No i rodzice kupują sami, wiec będzie rewia :sorry2: chyba zacznę sie rozglądać, za piżamką z Hello kitty:zawstydzona/y:

MH witaj kochana jak dziewczyny jak ty??????
...
Malinko dziekuję, mamy się świetnie :tak: A tobie życzę duuużo zdrówka :tak:

...
MH witamy na nowo :-D dobrze że wyprawka już kupiona :tak:
...
no jeszcze trochę brakuje :baffled: ale to co najdroższe kupiłam :tak:

hej
moge dołączyc do mamusiek siedzących w domkach:)
mam dwóch synków Darusia 2,5 roku i Julka 2 miesiące:)do pracy zarobkowej narazie sie nie wybieram ale za to zapylam aż milo po domu:)

No witam, moja Helenka wybrała sobie taką z Hello Kitty :-D:-D:-D i do tego oczywiście różowy wsad :-D

Kurcze, a u mnie nic nie mówili o piżamkach :baffled: No i rodzice kupują sami, wiec będzie rewia :sorry2: chyba zacznę sie rozglądać, za piżamką z Hello kitty:zawstydzona/y:

Malinko dziekuję, mamy się świetnie :tak: A tobie życzę duuużo zdrówka :tak:

no jeszcze trochę brakuje :baffled: ale to co najdroższe kupiłam :tak:
MH u mnie Hello Kitty nie przejdzie ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D.
Dobrze,że już zakupy macie porobione.
A ja z zakupów szkolnych to mam dla Kuby tornister ,no ale z wyposażeniem.
Tyle dobrze,że już tego nie trzeba kupować.
Ma piórnik zwykły wyposażony ,piórnik tubę,worek na kapcie,portfelik na szyję i pokrowiec przeciwdeszczowy :szok::szok::szok:
Jak znajdę fotkę tego tornistra to wkleję.

hej
moge dołączyc do mamusiek siedzących w domkach:)
mam dwóch synków Darusia 2,5 roku i Julka 2 miesiące:)do pracy zarobkowej narazie sie nie wybieram ale za to zapylam aż milo po domu:)
Witamy u nas.
Pisz dużo ,bo my lubimy czytać.:-D:-D:-D

A my do sypialni wybraliśmy taką pościel.
http://adimat.follownet.pl/ps16.brava/ps16-czekolada.jpg

reklama
witam i ja popoludniowo.
a ja dalej jestem taka jakas n..........!!!!!!!!!!!:-(co za dzien,mam nadzieje ze to przez ta pogode.dzieci spac polożylam z obiadem czekam na m,krystian na dorze na rowerze jezdzi a ja zjadłam kremówke i musze ruszyc dupsko z krzesla bo pranie musze rozwiesic i wziąsc sie za prasowanie -ale mi sie nie:no: chce.

as-posciel dla kubusia jest super!!!!:tak:

mh-witaj po dłuszej przerwie.:-)
co tam u was?juz wszystko ok?

justa-ja tez musze ta zapiekanke zrobic.
mówisz ze pyszna????????

beata-szkoda ze nie wypaliła ta praca.:-(

Do góry