reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

laski z fotkami to nie wiem jak bedzie bo my aparatu nie bralismy... ale mam nadzieję, że jakieś dostaniemy..;-):baffled:

As super pościel do Waszej sypialni. Co do Kuby, to ja mialam podobną z lwami za dziecka i ją dłuuuugo uwielbiałam:tak:
Malinka biedactwo oby to aż tak długo nie trwało:no::baffled:

witam nowe mamy:-)

reklama
Dokupiłam jeszcze poduszkę do przedszkola :tak: No ale oczywiście poszewkę trzeba dopasować, ile ja się nachodziłam, nie chcieli mi tego zrobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale udało się, będzie na jutro :tak: Jeszcze zebranie w przedszkolu :baffled: i dodatkowa lista, jakieś bloki kredki :baffled::sorry2:

Lidka, jest dobrze :tak: inaczej, ale nie mogę narzekać.

Witam nową mamę :tak:

Wiecie co...................WRESZCIE KONIEC WAKACJI I WSZYSTKIE KOCHANE JESTEŚCIE NA BB I JEST TAK PO NASZEMU SWOJSKO:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
MH taaaa teraz jeszcze bloki kredki potem ubezpieczenie jakaś rada rodziców jakieś klasowe mikołajkowe..no kochana w skrócie zaczęło się!!!!!!!!!!!!!!dziecko wyszło ci z domu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mojego Pietruszkę boleć zaczynają dziury po wyrwanych 2 miesiące temu zębach:szok::szok::szok::szok:może to być od tej pogody????????????kurcze przecież wszystko się ładnie zarosło......wygoiło nic nie bolało a od wczoraj boli:szok::szok: stanu zapalnego tam nie ma bo dziąsła ładne :szok::szok::szok:
zapamniałam wam napisac dziś mi się śniło że Pietruszka zdradza mnie z facetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no w życiu takiego snu nie miałam ...a ten teraz chodzi i się ze mnie nabija !!!!!!!!!!

Dokupiłam jeszcze poduszkę do przedszkola :tak: No ale oczywiście poszewkę trzeba dopasować, ile ja się nachodziłam, nie chcieli mi tego zrobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale udało się, będzie na jutro :tak: Jeszcze zebranie w przedszkolu :baffled: i dodatkowa lista, jakieś bloki kredki :baffled::sorry2:

Lidka, jest dobrze :tak: inaczej, ale nie mogę narzekać.

Witam nową mamę :tak:
MH u nas do przedszkola nie pozwalali poduszek.:no:
Ewentualnie przytulanki jak któreś dziecko musi mieć.
Leżaczki są dopasowane do ciała i dzieciaki śpią bez poduszek podobno.:baffled::baffled:

Wiecie co...................WRESZCIE KONIEC WAKACJI I WSZYSTKIE KOCHANE JESTEŚCIE NA BB I JEST TAK PO NASZEMU SWOJSKO:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
MH taaaa teraz jeszcze bloki kredki potem ubezpieczenie jakaś rada rodziców jakieś klasowe mikołajkowe..no kochana w skrócie zaczęło się!!!!!!!!!!!!!!dziecko wyszło ci z domu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mojego Pietruszkę boleć zaczynają dziury po wyrwanych 2 miesiące temu zębach:szok::szok::szok::szok:może to być od tej pogody????????????kurcze przecież wszystko się ładnie zarosło......wygoiło nic nie bolało a od wczoraj boli:szok::szok: stanu zapalnego tam nie ma bo dziąsła ładne :szok::szok::szok:
zapamniałam wam napisac dziś mi się śniło że Pietruszka zdradza mnie z facetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no w życiu takiego snu nie miałam ...a ten teraz chodzi i się ze mnie nabija !!!!!!!!!!

Malina Twój sen to :-D:-D:-D:-D
Oj tak zaczyna się od środy.
Jeszcze 2 dni wolnego !!! :-D:-D:-D:-D
Kuba mi krzyczy:
Nie chcę do szkoły !! Szkoła jest głupia!!! Tam mi rozum odbierają !!!
Nie mogę myśleć UWAGA Racjonalnie !!!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
No padam z niego normalnie. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj tak mamuski zaczyna sie nam szkola:tak::tak: i wstawanie rano.(tego obawiam sie najbardziej)bo ja uwielbiam byczec sie z rana w luzku.

as-no kubus ma teksty:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale mój krystian wcale a to wcale:no: nie chce isc do zerowki.

malinka-sen no nie powiem ciekawy,ciekawy.:-D:-D;-)
a mi sie kiedys sniło ze w slinke leciałam z michaelem jacksonem:szok::szok::szok::szok::-D:-D-a ze jestem jego fanka to chcialam zeby ten sen trwał,trwal.........;-)

Ach jak cudownie, wchodze drugi raz i mam co czytać!!!!!!!!!!!

Malinka, jeśłi wysokie na 140-150 to 6metrów długości bym potrzebowała, a jeśli 280 i wyższe, to 3 metry starczy, przetnę i zrobie z dwóch części. A czy nie straca na cięciu przez środek to sama ocenisz.
A ona jeszcze ci wypłąty nie dała????!!!! Matko kochana, ręce opadają i słowa w gardle stają!!! No jak bym dorwała sukę jedną!!!!!

Sprawdzę ten przepis, na pewno. Na sprzedaż nie szyję, chociaz to nei byłby taki głupi pomysł. Ale słuchajcie dziewczyny, jeśli któraś chce, to mogę uszyć, oczywiście za koszty przesyłki i cenę materiału tylko ( jak dla Was ). Podać tylko jaki motyw, ja poszperam w materiałowych i czasu teraz będę mieć wiecej, bo młoda mi wybędzie, pracy jeszcze nie ma, więc przynajmniej do połowy września się nudzę!!!

Kurcze, a u mnie nic nie mówili o piżamkach :baffled: No i rodzice kupują sami, wiec będzie rewia :sorry2: chyba zacznę sie rozglądać, za piżamką z Hello kitty:zawstydzona/y:
Nam pierwszego kazali przyniesc pidżamkę, kapcie, poduszkę i maskotkę, jeśli będzi emłoda chciała.

hej
moge dołączyc do mamusiek siedzących w domkach:)
mam dwóch synków Darusia 2,5 roku i Julka 2 miesiące:)do pracy zarobkowej narazie sie nie wybieram ale za to zapylam aż milo po domu:)
Witaj witaj

Pięna, i bardzo by mi pasowała, tylko my spimy pod dwoma kołdrami, a nie jedną duża. Ale boska jest!

Też tak się dziś poczułam, jak kiedyś, hehehehehe
Co do zębów, mógł mu zostać jakiś skrawek zęba i sie przesówa do góry, zey wyjść. Musiałby sobie przeswietlenie zrobić. Na zmianę? no raczej nie, jak np jadł lody w ciepły dzień i nic, to teraz tym bardziej.
Co do snu, no nie maogę.Ale powiem Wam coś. Wczoraj młoda zapomniała przed snem siku zrobić, wiec poszłam koło 23 ją wysadzić. Budzę i mówie
-idziemy siusiu
-a mogę kotka pogłaskać?
-możesz
-ooooooo, uciekł...
sadzam ją na nocnik i mówie
-rób siusiu
-ale w budzie?
-nie , do nocniczka
-ale tu koń kupe zrobił
:-D:-D:-D:-D
No myslalalm, że sama sie posikam, POjechane ma sny, siedzi z kotem w budzie dla psa a kon tam w nocnik sra:-D:-D:-D

Kuba mi krzyczy:
Nie chcę do szkoły !! Szkoła jest głupia!!! Tam mi rozum odbierają !!!
Nie mogę myśleć UWAGA Racjonalnie !!!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Cały Kubulec:-D:-D:-D

Dobra, lecę wsiąść na odkurzacz, bo u młodej o te okruchy to już dziś można sobie noge skręcić:-):-):-)

dzieki za miłe przyjęcie....

widze szał przedszkolny i szkolny sie zaczoł:)

ja młodego do przedszkola chce wysłac ale to dopiero za miesiąc,najpierw musze bąble zaszczepic:/....

Luna-śliczne te poszeweczki,ja właśnie szukam dla Darusia cos z motywem Autek i zygzaka bo ma hopla na ich punkcie...

As-super posiele,obydwie...ja mam zapas ze hoho,do nowego M wiekszośc babć i cioć sprezentowała nam pościel:|...

Malinka-współczuje bólu:(...

kurde ja to mam peszka...na spacer z młodymi sie wybralam i po 40 min zaczeło lac:/...i był ryk że do domu trzeba wracac....eh

.
...

No piknie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

MH u nas do przedszkola nie pozwalali poduszek.:no:
Ewentualnie przytulanki jak któreś dziecko musi mieć.
Leżaczki są dopasowane do ciała i dzieciaki śpią bez poduszek podobno.:baffled::baffled:

...

No w sumie nic o poduszce nie mówili :baffled:
Zobaczymy, jakby co to będzie miała w domu :tak:

Ach jak cudownie, wchodze drugi raz i mam co czytać!!!!!!!!!!!

...

Nam pierwszego kazali przyniesc pidżamkę, kapcie, poduszkę i maskotkę, jeśli będzi emłoda chciała.

...

O piżamce też mi nic nie mówili :zawstydzona/y:

Kapcie, majtki bluzka na zmianę, na wszelki wypadek no i duży koc obleczony poszewką :sorry2:

dzieki za miłe przyjęcie....

widze szał przedszkolny i szkolny sie zaczoł:)

ja młodego do przedszkola chce wysłac ale to dopiero za miesiąc,najpierw musze bąble zaszczepic:/....

Luna-śliczne te poszeweczki,ja właśnie szukam dla Darusia cos z motywem Autek i zygzaka bo ma hopla na ich punkcie...

As-super posiele,obydwie...ja mam zapas ze hoho,do nowego M wiekszośc babć i cioć sprezentowała nam pościel:|...

Malinka-współczuje bólu:(...

kurde ja to mam peszka...na spacer z młodymi sie wybralam i po 40 min zaczeło lac:/...i był ryk że do domu trzeba wracac....eh

Pościel i poszewki znajdziesz na pewno w sklepie Agajtex.pl .
To sklep mojej koleżanki .Nieraz ma fajne wyprzedaże to taniej coś można upolować .:tak::-):-)
Kalendarzowo mają szczepienia?
Czy jakimś dodatkowym chcesz szczepić?

Ja nie szczepię swoich od 2007 roku i żyją .
Mają się dobrze.
Dużo mniej chorują.
Dla mnie szczepienia to działają jak płachta na byka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak nie macie mnie dość to może dziś wkleję fotki pokoiku młodego.
Swieżo po remoncie i wiele rzeczy jeszcze nie ma,ale też już coś powolutku zaczyna być widać.:-):-)

reklama
Mamaolu, bo ta pogoda, to każdego może z równowagi wyprowadzić:tak:U na spoada od rana, teraz leje nawet:wściekła/y:

O piżamce też mi nic nie mówili :zawstydzona/y:
Kapcie, majtki bluzka na zmianę, na wszelki wypadek no i duży koc obleczony poszewką :sorry2:[/QUOTE]
Co kraj to obyczaj. Może u Was, nie przebierają w pidżamki do spania( lepiej myśłę, w końcu to tylko drzemka, a nie spanie nocne, no nie?)

A do przedszkola, to trezba cos szczepić? Znaczy dziecko, czymś???:-D:-D:-DEee tam, wymyślają...
As dawaj focie!

Do góry