Ach jak cudownie, wchodze drugi raz i mam co czytać!!!!!!!!!!!
Malinka, jeśłi wysokie na 140-150 to 6metrów długości bym potrzebowała, a jeśli 280 i wyższe, to 3 metry starczy, przetnę i zrobie z dwóch części. A czy nie straca na cięciu przez środek to sama ocenisz.
A ona jeszcze ci wypłąty nie dała????!!!! Matko kochana, ręce opadają i słowa w gardle stają!!! No jak bym dorwała sukę jedną!!!!!
Sprawdzę ten przepis, na pewno. Na sprzedaż nie szyję, chociaz to nei byłby taki głupi pomysł. Ale słuchajcie dziewczyny, jeśli któraś chce, to mogę uszyć, oczywiście za koszty przesyłki i cenę materiału tylko ( jak dla Was ). Podać tylko jaki motyw, ja poszperam w materiałowych i czasu teraz będę mieć wiecej, bo młoda mi wybędzie, pracy jeszcze nie ma, więc przynajmniej do połowy września się nudzę!!!
Kurcze, a u mnie nic nie mówili o piżamkach
No i rodzice kupują sami, wiec będzie rewia
chyba zacznę sie rozglądać, za piżamką z Hello kitty
Nam pierwszego kazali przyniesc pidżamkę, kapcie, poduszkę i maskotkę, jeśli będzi emłoda chciała.
hej
moge dołączyc do mamusiek siedzących w domkach
mam dwóch synków Darusia 2,5 roku i Julka 2 miesiące
do pracy zarobkowej narazie sie nie wybieram ale za to zapylam aż milo po domu
Witaj witaj
Pięna, i bardzo by mi pasowała, tylko my spimy pod dwoma kołdrami, a nie jedną duża. Ale boska jest!
Też tak się dziś poczułam, jak kiedyś, hehehehehe
Co do zębów, mógł mu zostać jakiś skrawek zęba i sie przesówa do góry, zey wyjść. Musiałby sobie przeswietlenie zrobić. Na zmianę? no raczej nie, jak np jadł lody w ciepły dzień i nic, to teraz tym bardziej.
Co do snu, no nie maogę.Ale powiem Wam coś. Wczoraj młoda zapomniała przed snem siku zrobić, wiec poszłam koło 23 ją wysadzić. Budzę i mówie
-idziemy siusiu
-a mogę kotka pogłaskać?
-możesz
-ooooooo, uciekł...
sadzam ją na nocnik i mówie
-rób siusiu
-ale w budzie?
-nie , do nocniczka
-ale tu koń kupe zrobił
No myslalalm, że sama sie posikam, POjechane ma sny, siedzi z kotem w budzie dla psa a kon tam w nocnik sra
Cały Kubulec
Dobra, lecę wsiąść na odkurzacz, bo u młodej o te okruchy to już dziś można sobie noge skręcić:-):-):-)