reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Ale tutaj sie ruch zrobil od wczoraj :szok:
My wlasnie zjedlismy sniadanko i w sumie musialabym sie wziasc za cos np za pozmywanie hehe:-);-)Na dworze zimno i pochmurno a do tego calutka noc padalo:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:W domu tez robi sie coraz zimnije i jak tak dalej pojdzie to chyba niedlugo bedzie trzeba odpalic ogrzewanie:szok::szok::szok:Masakra jakas:wściekła/y::no:

MEDEA
Super ze tak sie wybawiliscie i najedliscie na tym weselu:tak::tak::tak::-)To teraz czekamy na foteczki:tak::tak::tak:

LUNKA
Super buciki i jaski tez fajowe:tak::tak::tak:Zdolniacha z Ciebie:tak::-)

ANABUBKA
Swietna ta sukienka:tak::tak:bardzo mi sie podoba:-)

No i witam kolejne nowe mamuski:-):tak:

reklama
Witam moje kochane:happy:
Witam nowe mamuśki jaki wysyp :szok::-D:-D:-D:-D
Kochane przeczytałam po łepkach za co przepraszam ale cierpię nadal a może to trwać nawet 3 m-ce :-:)-:)-:)-:)-(leki nie pomagają tzn zastrzyki nic nie pomogły teraz brałam tolperis i witaminę b12 i ketonal i nic plastry przeciw bólowe nic nie dają :no:dzis byłam i dostałam diclac duo ma pomóc na razie nie pomaga:-:)-:)-:)-:)-(
Bubka sukienka super :tak::tak::tak::tak::tak:
As zdrówka dla Kubusia :tak:
Beatko test robiłam raz wyszło że nie w ciąży 2 razy że w ciązy moja Julka też w ciązy:-D:-D:-D:-Dale mi @ się spóźnia :szok::szok::szok::szok:ale pani doktor mi mówiła że przy korzonkach tak może być i po lekach tym bardziej że jeszcze może dojść ból brzucha żołądka nudności i to wszystko przez leki i ból :-(
kochane postaram się zaglądać i cos pisać :tak:

hej mamuski!
widze ze cos zaczyna sie dziac na forum:tak:-super oby tak dalej.:-)
u nas sloneczko swieci ale nie jest ciepło wiatr zimny wieje.:no:
a ja jakas taka padnieta jestem,niby sie wyspałam a caly czs senna jestem i kapletnie nic :no:mi sie nie chce robic:-(.moje dzieci spia,krystian na dworze,m w pracy a ja juz sobie posprzatałam obiad mam z wczoraj tylko mnie prasowanie czeka.:wściekła/y:

milego dnia.:-)

witam serdecznie nowe mamusie.

luna-sliczna ta poszewka a buciki swietne.:tak:

as-zdrowia dla kubusia.

natalineczka-oby czrusia zadne chorubsko nie dopadlo.

malinka-kochana ale ty sie nacierpisz:-(.zycze ci duzo zdrówka i zeby juz nie bolalo.

dowikla-u nas w domu tez juz zimno:wściekła/y::szok:.i ja od wczoraj spie w skarpetkach bo cholernie jest mi zimno.:szok:ja nie wiem jak ja zime przezyje.:-(

anabubka-kochana 63kg to dla ciebie duzo.:szok:
szczuplutka jestes i laseczka z ciebie.:tak:

madeuska -super ze wesele udane.
czekamy na fotki.:tak:

beatka-zaciskam kciuki za twoja prace.oby ci sie udało.

No widać że się wakacje kończą :tak: coraz nas więcej i niedługo nie będę nadążać z czytaniem :-D Kuba zasnął a mamusia odpoczywa :tak: chyba nadrabiam jakieś zaległości w jedzeniu bo co 10 minut głodna jestem :sorry2: M się ze mnie śmieje że dziecko głodne (chodzi o ciążę) :-D:-D:-D śmiać mi się z niego chce :-D a niech sobie gada oby się tylko nie sprawdziło :tak: M gadał z porucznikiem i niestety nici z mojej pracy :-( syna nie będą sprowadzać o żagania :-( no szkoda, czyli od początku roku do woja mama się stara :-)
Lidka może to przesilenie :sorry2: niestety teraz człowiek przez tą pogodę taki do dupy chodzi :sorry2:
Malinka Kochana zdrowiej szybko oby w końcu coś Ci pomogło :tak:
Natali zdrówka dla małego :tak: oj teraz się zacznie katary itd :crazy: na samą myśl się człowiekowi nie chce :sorry2:
Nie wiem czy coś jeszcze miałam napisać :sorry2: idę coś zjeść znowu :-D i idę listę zakupów zrobić :tak:

Liduś bo ta pogoda jest taka że wszyscy śnięci chodzą :sorry2:
Beatko szkoda że z pracą nie wyszło :-( ale może w woju będzie lepiej :tak::tak::tak:kochana a długo ci się @ spóźnia??????myślisz że może ciąża??wiesz jak sama sobie wkręcasz to zaraz objawy sobie wkręcisz i @ będzie się spóźniała :tak:ja tak kiedys miałam @ mi sie spóźniała 5 tygodni do apteki po test nie poszłam bo się bałam a wszystkie objawy miałam mdłości zmęczenie zawroty głowy bolesne piersi i brak /@ a potem dostałam @ i wszystko przeszło:-D:-D:-D:-D

Witam kobitki, wracam powoli do żywych :-) Wczoraj wróciliśmy ze śląska, a dzisiaj wzięłam się za wyprawkę o przedszkola, bo jeszcze nic nie miałam :baffled:

Ostatnia edycja:
Dokładnie.:tak::tak: Sama czuję się jak przeżuta i wypluta. :baffled::baffled: Do tego wreszcie @ przylazła.:crazy:

Witajcie mamuśki.:-)

Weekend minął nawet fajnie. :tak: W sobotę tak się uśmiałam z pijących , że brzuch to mnie do dziś boli. :-D A niedzielka jak zwykle spędzona u mamuśki.
Dziś planuję steleportować starszaki do domu, ale już widzę jak pędzą uradowane.:-D
Ł. wyszedł z Amelką na spacer a ja czekam aż zapiekanka dojdzie w piekarniku. Dziś wyszperałam taką : Zapiekanka z kapustą | Dania główne Winiary - Dobre pomysły dobry smak . Od mamuśki dostałam kapustę, szkoda by ją w tydzień ślimaki same zjadły.:sorry2:

Malinuś współczuję.:-( Żeby to cholerstwo jak najszybciej ci minęło.:tak:
As noooo ekstra.:tak::tak: Kuba to dopiero ma gust.:szok::-):-):-) A co z tym waszym wkońcu łóżkiem? Poprawili je? ;-)
Joanna czekamy, czekamy .:tak::-D:-D
Lunka fiu, fiu. A ty na sprzedaż takie cuda szyjesz?

.... wybywam do kuchni.:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. No i mamy pośmierdziałek, hehe. Jeszcze 2 dni i wolność!!!

Idę przekładać rzeczy do półek ,bo teraz mały śpi to mogę segregację zrobić bez ryku i krzyku.
Nie wyrzucaj ! Zostaw to ! nie rusz tego! :tak::baffled::baffled::baffled:
:-):-):-)

Medea super że weselicho się udało!!!

siemanko wszystkim. Jestem mamą rocznego Bartusia. Wspólnie z mężem postanowiliśmy, że zostane w domu z synkiem. Rok temu przeprowadziliśmy się do innego miasta i póki co czuje się tu trochę samotna. poklikam sobie z Wami dobrze? :)
no dobrze, ewentualnie:-D:-D:-D:-D:-D
Żartuje, jak mówiłam już wczoraj -im nas wiecej tym weselej!

Natalii-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam moje kochane:happy:
Witam nowe mamuśki jaki wysyp :szok::-D:-D:-D:-D
Kochane przeczytałam po łepkach za co przepraszam ale cierpię nadal a może to trwać nawet 3 m-ce :-:)-:)-:)-:)-(leki nie pomagają tzn zastrzyki nic nie pomogły teraz brałam tolperis i witaminę b12 i ketonal i nic plastry przeciw bólowe nic nie dają :no:dzis byłam i dostałam diclac duo ma pomóc na razie nie pomaga:-:)-:)-:)-:)-(
Bubka sukienka super :tak::tak::tak::tak::tak:
Beatko test robiłam raz wyszło że nie w ciąży 2 razy że w ciązy moja Julka też w ciązy:-D:-D:-D:-Dale mi @ się spóźnia :szok::szok::szok::szok:ale pani doktor mi mówiła że przy korzonkach tak może być i po lekach tym bardziej że jeszcze może dojść ból brzucha żołądka nudności i to wszystko przez leki i ból :-(
kochane postaram się zaglądać i cos pisać :tak:
Malinuś biedactwo Ty nasze, ależ się nacierpisz, jejku, no niech w końcu przepisze cos co pomaga!!! Zdrówka kochana!!!!!!!!!!!

mb cvhesfhhfh witam to pierwsze to Gabi ;-):-D obiecuje ze zaczne regularnie pisac jak tylko dzieci sie pozbede :baffled::-pod srody :-D:-D:-D:-D:-Dbvvfffffffffffccfcvcxccvccffgdcddgdgd
:-D:-D:-D

Beatko szkoda że z pracą nie wyszło :-( ale może w woju będzie lepiej :tak::tak::tak:kochana a długo ci się @ spóźnia??????myślisz że może ciąża??wiesz jak sama sobie wkręcasz to zaraz objawy sobie wkręcisz i @ będzie się spóźniała :tak:ja tak kiedys miałam @ mi sie spóźniała 5 tygodni do apteki po test nie poszłam bo się bałam a wszystkie objawy miałam mdłości zmęczenie zawroty głowy bolesne piersi i brak /@ a potem dostałam @ i wszystko przeszło:-D:-D:-D:-D
:tak::tak::tak::tak:popieram jak tylko mogę, również znam z autopsji:-D

Witam kobitki, wracam powoli do żywych :-) Wczoraj wróciliśmy ze śląska, a dzisiaj wzięłam się za wyprawkę o przedszkola, bo jeszcze nic nie miałam :baffled:
O, to nie jestem osatnia hehehhe. Ja mam jeszcze do kupienia pidżamki. No chyba, że nie będziemy robić zbiórki w przedszkolu, tylko każdy sam będzie kupował. Oby nie. Wolałabym, zeby dzieci miały wszystko takie samo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry