reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam :-) cały czas mam cos do zrobienia albo trzba gdzies jechac :baffled: nareszcie dziciaki wsrode do szkoly a Gabi do przedszkola ciekaw jestem czy sie jej sbodoba i czy sie zaklimatyzuje mam urlop to jakby co to bede zagladac do niej musze pamietac o pizamce i zapasowym ubranku :tak:milego wieczoru

reklama
Witam niedzielnie, paskudna pogoda, jesueń jakby, czy co:-D

Po pierwsze, świetny film właśnie się zaczyna na tvn.

Rano przygotowałam mięsiwo, zebraliśy sie i pojechaliśy do biedronki. Jak nigdy ponad stówa zostawiona:szok:.
na giełdzie kuoiłam młodej kilka getrów, butki jakieś, bluzeczkę, majcioszki, znów kupa kasy poszła.
Po obiedzie błogie lenistwo tylko przez chwilkę. Młoda zajęła sie sobą, Piciu spał przed nocką, woeć wzięłma się za pranie, 3 pralki, skąd to się bierze???:szok::-D
A teraz siedzę z maseczką na włosach pod woreczkiem i ręcznikiem, w szlafroku, bo jakoś mi zimno, coś mnie rozkłada. Moda rano kasłała, dostałą Lipomal, witaminki i mówi, ze już będzie żyć:-D:-D:-D

1.no ale ona za swojego chec chyba 32tys.mieliscie tyle?:-p:-p:-p:-p:-):-):-):-)

2. Lunka i Justa-po 1 jak juz dostajecie furagin to brac tyle dni ile trzeba!!!!!!!!
jak po 2 dniach branai jest ok i juz nie bierzecie to nie dziwne ze infekcaj szybko wraca bo bakterie tylko sie oslabiaja i w koncu przestana reagowac na furagin
po2 jak juz dojdzie znow do zapalnia pecherza to zanim wezmiecie furagin szybko zrobic posiew moczu koniecznie z antybiogramem bo byc moze potrzebny bedzie jakis inny antybiotyk i klopoty sie skoncza:tak::tak::tak::tak:
no i zalecane sa duze dwki iwtc zeby zakwasic mocz:tak::tak::tak::tak:
i malo slodyczy:rofl2:
Ad 1
hekhm, no wiesz, co to dla nas:-D:-D:-D
Ad 2
Wiem kochana, ze masz rację, ale ja tak ostatnio robiłam. Jak tylko coś mnei tam złapało, to dużo rumianku na ciepło do picia i 2 tablety rano, 2 wieczorem i luz. Infekcje mi nie wracają chyba, ze za dużó się seksimy z gołymi dupskami przy otwartym oknie w przeciągu, np w kuchni:zawstydzona/y::-p:-p:-p.

kochna a chcesz moze kapciuchy dla swojeej mlodej po mojej?
niezniszczone
rozmiar 27 :rofl2: wchodza na tlusta nozke:-D:-D:-D:-D:-D
taie jak balerinki tyle ze nie maja paska tylko gumke:tak::tak::tak::tak:
No pytanie, od Ciebie sa najlepsze, hehe. Powaga. Kurde, nowe jak jej kupuję, to zawsze marudzi, ze jednak ją gdzieś cisną, a po Weronice już idealne:-D:-D:-D. N awagę złota przy tej mojej cholerce małej:-D:-D:-D

Agnes, no to oby tylko od przodu, trzymam kciuki za nowe przedsięwzięcie! A Oli ka zwy
kle piękna dziewczynka!!! mamuśka tez niczego sobie, hehe.

Dowikla, my też wczoraj już kołderki przeprosiliśmy:-)

hej dziewczyny:-)
Moge dolączyc do waszego grona?
Jak widac mam trójke dzieci i juz od 4 lat siedze w domu ...:)
pozdrawiam
Witaj, im nas więcej tym weselej!!!

Spadam póki co , bo mi film ucieka i nic już z niego nie iwem, hehehhe.

Witam wieczorkiem
Bylam z mlodymi na dworze i jezdzili na rowerkach:tak:Wyciagneli mnie na dosyc dlugi spacer i troszke zmoklismy:no:Ale i tak bylo fajnie:tak::tak::tak:Do domu wrocilismy jakos przed 20 i teraz juz pija cieple kakao:-):tak:Ogladalam pogode i ma byc dupowata:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

LUNKA
Widze ze tez poszalas na zakupkach:tak:ostatnio wsyztskie z nas na zakupki lgna;-):-)

Witam nowa mamusie i zapraszam do czestego pisania:tak::tak::tak:

A co to za film na tvn LUNKA?

witam sie i ja wieczorkiem.:-)
moje dzieci juz spia,m wipisuje faktóry a ja tak na chwilke zobacze co tam u was slychac.zaraz ide spac bo mnie cos serce boli:-:)wściekła/y: nie wiem czemu(moze przez ta pogode):sorry2:a i nie pisałam wam ze mój krystian rozwalił dzis głowe o kranik co mamy na polu.troszke skorka zeszła a placzu było strasznie duzo:szok::szok: i chodzil z plastrem na głowie przez caly dzien:-D;-).straszna z niego panikara.:baffled:

spokojnej nocki!!!

natalineczka-dużo zdrowia dla czarusia.:tak:

luna-i u Ciebie zakupy w pełni.:tak:ale od czasu do czasu trzeba poszalec na zakupach.

elizka21-witam!!!:-)

Te zakupy to takie przymusowo , wiadomo, wyprawka do przedszkola. Troszkę późno się za to wzięłąm, wiem, ale lepiej późno niż wcale :)))

A i wiecie co, kupiłam dziś śliczne czarne lakierki Clarksa, no boskie, nie widać, żeby były używane, za 25zł. Jak znalazł dla Julci na 2 urodzinki. Dostanie poszewkę z Kubusiem puchatkiem do tego i jeszce samego kubusia musze jej kupić. Właśnie, wskoczę na allegro, zobaczę, czy mają cos ładnego.

A moja już śpi, troszkę się opierała, ale pogłąskałam po pleckach, opowiedziaąłm czerwonego kapturka i już. Trezba by jeszcze trochę ogarnąć, a tak mi się dziś nie chce, no kładzi emnie cos jak nic.

Witam dwie nowe mamuśki :-D:-D:-D:-D napiszcie coś więcej o sobie :tak:
Lunka pochwal się butami ;-)
Lidka to zakupki udany super :tak: mnie czekają w środę :sorry2: no kładz sie bo z sercem nie ma żartów, wiem coś o tym z doświadczenia :sorry2: możliwe że to przez pogodę bo do d** :baffled: szkoda że tak daleko mieszkasz to bym wpadła na 100% do Ciebie :tak:
Joasiu zaglądaj do nas częściej :tak:
Natali oby nic poważnego z tej gorączki nie wyszło :tak: a mój zrobił ten test i mu wyszło że nie jest w ciąży :-D więc może działa, tylko mi pokazuje raz tak raz nie :sorry2: więc chyba nie jest wiarygodny :tak:

Witam wieczorem :tak: Kubek zasnął jakieś 5 minut temu i jaj też się zaraz kładę :tak: ostatnio jestem padnięta jak koń po westernie :no: nie wiem czemu, nigdy w życiu nie byłam aż tak zmęczona :tak: nie no byłam ale w 8 i 9 miesiącu ciąży ;-) a mi dzisiaj plecy wysiadają :no: oj coś się kruszę chyba pomału :-D coś jeszcze miałam napisać ale mam lukę w pamięci :confused: to w takim razie idę się kłaść :tak: do juterka Dziewuszki :-D

helo helo
moze uda mi sie wyslac tego posta jeszcze przed 22 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

witam nocnie jak zwykle
Lunka a gg gdzie?????????????:-)
wiec dzis pospalam do 9.30 :szok::szok::szok::szok: no ale stary byl arno w domu to dzieci mnie nie budzily.pogoda sie troche poprawila poki co ale podobno tylko do jutra bleeeeeeeeeeeeeeeeeee:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
ale ze z moim panme sie scielam wczoraj to dzis poszlam do mamy na obiad a on zostal sam z lodowka i bez obiadu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
chyba najgorsza kara dla niego:cool2:
no a my posiedzilasymy u ammy do 18,a co
stray pojechal na noc do roboty,dziewczyny juz spia.pewnie byalbym wczesniej ale zadzownila do mnie kolezanka z ktora poznalam sie w szpitalu i ona zawssze jak zadzwoni to dlluuuuuuugo sie z nia gada
no i zleciala godzina :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wiec maly poslizg z myciem,ale laski juz spia:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

w
ja mam tydzień wolnego,wczoraj był mój ostatni dzień pracy.
no ale za tydzień zaczynam swój interesik więc bedzie pracy 2 razy więcej :tak::tak::tak:

A to moja myszka,wydoroślałą że szok :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

wkleiło mi sie przez przypadek zdjęcie z nad morza ,patrzcie na pozostałe

no to kochana masz tydzien na zalapanie oddechu:tak::tak::tak::tak:
a Twoj Oliwka to wygalada jakby z 5 lat miala a nie 3:tak::tak::tak:
a usmiech calkowicie Twoj:tak::tak::tak::tak:

hej dziewczyny:-)
Moge dolączyc do waszego grona?
Jak widac mam trójke dzieci i juz od 4 lat siedze w domu ...:)
pozdrawiam

witamy i zapraszamy

n
mlody rano jak skowronek przespal sie kolo od 12 do 14 wstal z goraczką :sorry2:
tzn mial najpierw 37,9, pozniej 38,3 pozniej 38,9 a za 5 min 37,5 teraz ma 37,3
kurcze jeszcze mi brakuje dziecka chorego:dry:
mam nadzieje ze to jakis taki pojedynczy wybryk i nic groznego sie nie rozwija:no::no:

teraz bidoczek lezy i bajki oglada

zdrowka dla malego

witam :-) cały czas mam cos do zrobienia albo trzba gdzies jechac :baffled: nareszcie dziciaki wsrode do szkoly a Gabi do przedszkola ciekaw jestem czy sie jej sbodoba i czy sie zaklimatyzuje mam urlop to jakby co to bede zagladac do niej musze pamietac o pizamce i zapasowym ubranku :tak:milego wieczoru

jak to brzmi nasze nowe haslo?????????
ABY DO WRZESNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No pytanie, od Ciebie sa najlepsze, hehe. Powaga. Kurde, nowe jak jej kupuję, to zawsze marudzi, ze jednak ją gdzieś cisną, a po Weronice już idealne:-D:-D:-D. N awagę złota przy tej mojej cholerce małej:-D:-D:-D
.

HMMMM
dlaczego smiesza Ci pytania ode mnie co?????????????????????????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-)
no wiesz ze moja butow nie niszczy bo nie ma kiedy,za szybko jej noga rosnie i poki co nie koslawi
to kochana dorzuce pare rzeczy i jak tylko rusze wozkiem do szkoly to wysylam ci papaczke:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam sie i ja wieczorkiem.:-)
moje dzieci juz spia,m wipisuje faktóry a ja tak na chwilke zobacze co tam u was slychac.zaraz ide spac bo mnie cos serce boli:-:)wściekła/y: nie wiem czemu(moze przez ta pogode):sorry2:a i nie pisałam wam ze mój krystian rozwalił dzis głowe o kranik co mamy na polu.troszke skorka zeszła a placzu było strasznie duzo:szok::szok: i chodzil z plastrem na głowie przez caly dzien:-D;-).straszna z niego panikara.:baffled:
]

wspolczuje
moja Paulina od kropli krwi potrafila wpasc w panike

hej witam sie jestem mamuska Nikodema i siedze w domku i jakis czas tak zostanie :)))
przyjmiecie mnie do grona co ;-)

zapraszamy

reklama
Do góry