Witam niedzielnie, paskudna pogoda, jesueń jakby, czy co
Po pierwsze, świetny film właśnie się zaczyna na tvn.
Rano przygotowałam mięsiwo, zebraliśy sie i pojechaliśy do biedronki. Jak nigdy ponad stówa zostawiona
.
na giełdzie kuoiłam młodej kilka getrów, butki jakieś, bluzeczkę, majcioszki, znów kupa kasy poszła.
Po obiedzie błogie lenistwo tylko przez chwilkę. Młoda zajęła sie sobą, Piciu spał przed nocką, woeć wzięłma się za pranie, 3 pralki, skąd to się bierze???
A teraz siedzę z maseczką na włosach pod woreczkiem i ręcznikiem, w szlafroku, bo jakoś mi zimno, coś mnie rozkłada. Moda rano kasłała, dostałą Lipomal, witaminki i mówi, ze już będzie żyć
Ad 1
hekhm, no wiesz, co to dla nas
Ad 2
Wiem kochana, ze masz rację, ale ja tak ostatnio robiłam. Jak tylko coś mnei tam złapało, to dużo rumianku na ciepło do picia i 2 tablety rano, 2 wieczorem i luz. Infekcje mi nie wracają chyba, ze za dużó się seksimy z gołymi dupskami przy otwartym oknie w przeciągu, np w kuchni
.
No pytanie, od Ciebie sa najlepsze, hehe. Powaga. Kurde, nowe jak jej kupuję, to zawsze marudzi, ze jednak ją gdzieś cisną, a po Weronice już idealne
. N awagę złota przy tej mojej cholerce małej
Agnes, no to oby tylko od przodu, trzymam kciuki za nowe przedsięwzięcie! A Oli ka zwy
kle piękna dziewczynka!!! mamuśka tez niczego sobie, hehe.
Dowikla, my też wczoraj już kołderki przeprosiliśmy:-)
hej dziewczyny:-)
Moge dolączyc do waszego grona?
Jak widac mam trójke dzieci i juz od 4 lat siedze w domu ...
pozdrawiam
Witaj, im nas więcej tym weselej!!!
Spadam póki co , bo mi film ucieka i nic już z niego nie iwem, hehehhe.