reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny
witam porannie
mala mnie obudzila bo mleko chciala,no i bol brzucha nie dal m juz zasnac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dostalam @ tydzien za wczesnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u nas ok.jakos leci,czasu brak.
wczoraj bylam z Paulina u ortodonty-za tydzien ma wyciski do aparatu a tu sie okazalo kilka dni temu jak jej zajrzalam do paszczy ze ida jej na gorze 3 stale zeby ale nad mleczakami i wczoraj musialaysmy jechac.trzeba bylo wyrwac mleczaki
Paulina jak uslyszala to panika w oczach i uciekla z przychodni.ale udalo mi sie ja jakos namowic(duza nagroda:-)) i jakos poszlo.denstyska jej zamrozila i nawet slowem nie pisnela:-):-):-)
wiec za tydzien na wyciski jedziemy

mala cos mi kicha wiec tylko patrzc jak katar bedzie:baffled:
dzis jade na noc do kolezanki z dziewczynami,i moja siostra bo to nasza wspolna znajoma,ma dzis urodziny.
nie mam checi ale coz...obiecalam juz

wakacje sie koncza a moje okna strasza swoim widokiem:szok::szok::szok:
ale jak juz sie ogarne ze wszytskim to sie wezme za sprztania generalne.
o prasowaniu juz nie mowie:baffled::baffled::baffled:

p cale dnie w pracy ale spi.ostatno maja sporo roboty a ludzi malo i jak wychodzi z odmu 4.30 to wraca 19-20:baffled:
i wez tu babo nie potraf niczego robic...

w sobote jak pogoda dopisze idziemy na grilla klasowego-tzn dzieci z Pauliny klasy razem z rodzicami i paniami:tak::tak::tak::tak:
mysle ze bedzie fajnie,to w sumie pierwsza taka nasza impreza integracyjna w takim gronie:tak::tak::tak::tak::tak:

naskrobalam troche ide zerkne co ostatnio napislayscie
Dzielna dziewczynka.
Brawo dla Pauliny.

A mój mały nie da ostatnimi czasy zębów leczyć.:no:
Nie ma wyjścia i trzeba na narkozę z nim iść i leczenie wszystkiego na raz.
Wyliczyli mi,że ten zabieg będzie kosztował 1100 zł.:szok::szok::szok::angry::angry::baffled::baffled::baffled:
Normalnie chora cena ,ale co zrobić ?
On już zaczyna nocami na te ząbki płakać...:crazy::crazy::baffled:

Dziewczyny ja wątpie że ten ból głowy od tabletek :sorry2: ja tak jak moja mama na pogodę :dry: ale tbsy i tak będę zmieniać chociaż te cały czas biorę :tak: ale moze po innych będę miała skutek uboczny w postaci kilku kilogramów to się nie obrażę :-p
Malinka moja mama bierze saridon, ja ibuprom max :tak:
As Kochana Ty zacznij przesypiać całe noce a nie tylko połowę :tak:

Witam z rana. Pogoda się zepsuła, pochmurno i zimno jak nie wiem :dry: no ale jak zapowiadali że to ostatni taki ciepły weekend był to chyba pierwszy raz i m się pogoda trafiła :-D M leży, Kuba obok niego a ja po śniadanku i na BB oczywiście :tak: dzisiaj chce skończyć malować ściany w kuchni i dużym pokoju mam nadzieję że mi się uda :tak: a wczoraj jak mama była kupiła Kubie na lumpkach super komplecik, koszula i takie fajne bolerko :tak: no ale niestety długo w tym nie pochodzi coś czuję bo to jak na teraz :sorry2: to dziecko mi za szybko rośnie :-D jeszcze na przyszły tydzień na bilans dwulatka :szok: jeny jak to zleciało :szok: idę sobie posiedzieć póki dziecko mi na głowę nie wchodzi i będzie trzeba się brać za jakiś obiadek :tak:
Ja też myślałam,że to migrena ,ale się okazało co innego.:tak::crazy::crazy:
Warto spróbować innych tabsów.
Ja np wiem,że nigdy nie wróce do plastrów.
W moim przypadku to porażka totalna :crazy::crazy::crazy: i regeneracja otrganizmu na dobre kilka miesięcy jest potrzebna.:szok::baffled::baffled:

luna juz kiedys wrzucałam:p ale tak jak mowiłam nie ma sie czym chwalic....:eek:
YouTube - Jan Niezbendny - Jan Niezbendny jest

As
albo mi się wydaje albo klaudia wyładniała:confused:
Medea ona się zmienia teraz z tygodnia na tydzień ,z miesiąca na miesiąc.:tak::-):-)

kochana duzo duzo zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!

a gdzie tam skonczony:baffled:
jeszcze duzo tego nawet dachu nie ma komu polozyc bo stary albo w pracy albo spi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a dopiero jak bedzie dach to sie zajmiemy reszta.nie stac mnie zeby kogos wziac do tej roboty
moj ojciec o dziwo chetny do pomocy ale sam niczego nie zrobi,a ja tez nie mam teraz czasu mu pomoc nawet cos potrzymac,nie boje sie rboty ale czasu brak
moze we wrzesniu:baffled::baffled::baffled::baffled:
a Paulina tka chtena do szkoly poki co.no i w koncu zrobilam jej porazdek w szafec szkolnej :tak::tak::tak::tak:zanim wszytsko uporzadkowalam to sie zeszlo 2godz:szok::szok::szok::szok:
a zeby zrobic porzadke w zabawkach i jej skarbacj to ze 3 jeszcze:happy:

ja tez planowalam wyjzad do zoo ale co jak wakcje strasznie zparacowane
ale jeszcze do konca przyszlego tyg i moze bedzie spokoj:-D

no ja tez sie musze za kiecka na wesele rozejrzec bo mamy padzierniku,bylo ostatnio prosic na wesele
ciesze sie bo to rodzinka tescia i jest zawsze swietna zabawa na kazdym weselu:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no to ja dolaczylam do wirusa @ na BB:-D:-D:-D:rofl2:

super ze impreza udana:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas w tym roku 11lat:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no i gratki za kupno autka:tak::tak::tak:

jakby ktos szukal auta to moj szwagier sprzedaje srebrne kombii Audii
w bardzo dobrym stanie,bardzo dobrze utrzymane,a nawigacja a aucie,podgrzewane siedzenia i jeszcze inne cuda:rofl2:
a sprzedaja bo chca sie budwoac a kredyt na auto blokuje im kredyt na dom
wiec jakby ktoras cos slyszlaa to podeslac do mnie:tak::tak::tak::tak::tak:
My z małym do Zoo dziś jedziemy .
To już 4 raz w tym roku,ale jak chce to czemu nie?
Daleko w sumie nie jest.:no:;-):-):-)

reklama
Dzień dobry :-)

Wpadam na chwilę, bo na dłużej nie da rady :no: Zuzia przechodzi ząbkowanie duuuużo gorzej niż Piotruś. Cały czas krzyczy i siedzi na rękach. Wczoraj prawie w ogóle nie spała w dzień. Padła dopiero około północy i na szczęście pospała aż do 6.30. :blink: A teraz piszę jedną ręką, bo ona siedzi na drugiej :sorry2:
Na szczęście Piotruś ma zajęcie - m mu wczoraj kupił garaż na jego resoraki i bawi się nim od rana :tak:

...
Myszunia jak bede niedaleko Kola to zapewne wpadne na kawke dziekuje za zaproszenie :))Ostatnio jak bylam zakupy robilam w Manufakturze.Daleko mieszkasz od tego centrum?
...

Kochana, ja do Manufaktury mam rzut beretem. Samochodem dojazd zajmuje 5 - 10 min w zależności od natężenia ruchu :tak:Następnym razem koniecznie zajrzyj do mnie! :tak::tak::tak:

Kochane melduję tylko że żyję co byście listu gończego za mną nie puszczały:tak:
mam zapalenie korzonków :-:)-:)-:)-(jestem na zastrzykach i cholernie cierpię :-:)-:)-:)-(buziam was wszystkie :**********

Zdrowiej szybko! Współczuję tego bólu! :no:

...
myszuniaaaa witaj kochana.:-) Kooope miechów.:-) Miło, że o nas nie zapomniałaś.:tak:
...

Justa, jak mogłabym zapomnieć. Nawet jak mnie nie było to byłam z wami myślami :tak:

Justyś specjalnie dla Ciebie:Witam Was dziewczyny poniedziałkowo. Weekend pełną parą. Na nic czasu nie było.
W sobotę wyprawialiśmy rocznicę, Boże, to juz 5lat! szik normalnie, kiedy to zleciało:szok::szok::szok:. Rano jakoś odwiozłam Witusię do mojej mamy, późńiej mięliśy gości rodzinnych, zaraz po nich znajomych i przyjaciół. Wieczorkiem poszliśmy sobei do kina, na kolację, a późńiej na bilard. Wróciliśmy o 3 rano, jeszcze małe bara bara i padliśmy jak kawki. W niedzielę troszke odespaliśmy, późńiej moja mam przyjechałą na obiad ( bo w sobote nei mogła( juz wczesniej zaproszono ją na imieninki mojej chrzesniaczki, a ze mój kochany braciszek zapomnial, że akurta nasza rocznica, hehe, no zdaża się, trudno).PO obiedzie ciasto, winko, do babci do szpitala( jutro możliwe ze juz ją wypiszą), do ciotki na plotki, spowrotem do babci do szpitala i wieczorem w domu dopiero. Młoda padła jak betka, obejrzeliśy fajny film i poszliśmy spać grzecznie, hehe.

Dziś Piciu od rana załatwia z samochodem, a bo zapomnialam, kupiliśmy srebrna Astrę( kombi) w sobotę rano, później jeszcze z tesciówką po ten odkurzacz, to Piciu jeszcze kupił sobie nowe radio do samochodu a ja witusi radio/CD, co by ten mój biedny już telefon oszczędzić, bo na nao chce kołysanki, albo bajki sobie słuchac, no to juz ma:biggrin2:.

Medea a co z tym klipem???????????Ja chcę zobaczyć!

Gratuluję zakupu! Astra to świetny samochód - wiem bo długo takim jeździłam. :-):-)

No i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. My też obchodziliśmy 5 w tym roku :tak:

Lidka, ale z ciebie laseczka. I w ogóle fajną rodzinkę masz :tak:

No i nie dam rady więcej, bo Zuzia zrobiła kupkę i krzyczy wniebogłosy :baffled:

Myszunia wspolczuje zabkowania

AS moja znajoma swoejje corce tez robila zeby pod narkoza a mala tez ma autyzm w orzeczeniu i zalatwial sobie refundacje z NFZu.jak chcesz moga zapytac gdzie i jak:tak::tak::tak::tak:

Paulina na szczecsie ma wszytskie zdrowe zeby:tak::tak::tak::tak::tak:
kazdy mleczak i trzonowy zdrowy,bo inaczej niz pod narkoza tez by sie nie dalo:no::no::no::no:

laski znlazlam jedna fajna kiecke na wesle
letnia ale ze ja na weselach duzo tancze to w niczym nie przeszkdza
pytanie tylko czy w cyckach wejde:baffled:
LETNIA WYPRZEDAŻ Pimkie sukienka granatowa L (1195623635) - Aukcje internetowe Allegro

a tu znalazlam podobna do tej co ja mam
http://allegro.pl/j-j-brazowa-sliczna-sukienka-r-40-42-i1196968775.html

tylko moja jest czarna a ta brazowa...zeby byla w innym kolorze to bym ja wziela

Ostatnia edycja:
Myszunia wspolczuje zabkowania

AS moja znajoma swoejje corce tez robila zeby pod narkoza a mala tez ma autyzm w orzeczeniu i zalatwial sobie refundacje z NFZu.jak chcesz moga zapytac gdzie i jak:tak::tak::tak::tak:

Paulina na szczecsie ma wszytskie zdrowe zeby:tak::tak::tak::tak::tak:
kazdy mleczak i trzonowy zdrowy,bo inaczej niz pod narkoza tez by sie nie dalo:no::no::no::no:

LETNIA WYPRZEDAŻ Pimkie sukienka granatowa L (1195623635) - Aukcje internetowe Allegro

==J&J= BRĄZOWA ŚLICZNA SUKIENKA R.40/42 (1196968775) - Aukcje internetowe Allegro

tylko moja jest czarna a ta brazowa...zeby byla w innym kolorze to bym ja wziela
Sukienka fajna .
Też w moim stylu.;-):-):-)
Ana będę wdzięczna za namiary.
Zawsze trochę kasy w kieszeni zostanie.:tak::-):-)

Dzień dobry :-)

Wpadam na chwilę, bo na dłużej nie da rady :no: Zuzia przechodzi ząbkowanie duuuużo gorzej niż Piotruś. Cały czas krzyczy i siedzi na rękach. Wczoraj prawie w ogóle nie spała w dzień. Padła dopiero około północy i na szczęście pospała aż do 6.30. :blink: A teraz piszę jedną ręką, bo ona siedzi na drugiej :sorry2:
Na szczęście Piotruś ma zajęcie - m mu wczoraj kupił garaż na jego resoraki i bawi się nim od rana :tak:

Kochana, ja do Manufaktury mam rzut beretem. Samochodem dojazd zajmuje 5 - 10 min w zależności od natężenia ruchu :tak:Następnym razem koniecznie zajrzyj do mnie! :tak::tak::tak:

Zdrowiej szybko! Współczuję tego bólu! :no:

Justa, jak mogłabym zapomnieć. Nawet jak mnie nie było to byłam z wami myślami :tak:

Gratuluję zakupu! Astra to świetny samochód - wiem bo długo takim jeździłam. :-):-)

No i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. My też obchodziliśmy 5 w tym roku :tak:

Lidka, ale z ciebie laseczka. I w ogóle fajną rodzinkę masz :tak:

No i nie dam rady więcej, bo Zuzia zrobiła kupkę i krzyczy wniebogłosy :baffled:
Myszunia współczuję Ci tego ząbkowania.
U mnie Kubuś tez ciężko ten okres przechodził.
Cały czas lecieliśmy na Viburcolu...:-:)baffled:

Bubka sukienki super :tak: bardzo mi się podobają :-)
As ja jakoś plastrom nie wieżę :sorry2: wolę tabletki :tak:
Luna brałam saridon, ale ibuprom szybciej na mnie działa :tak: po saridonie brzuch mnie nie raz boli :sorry2:
Myszunia współczuję ząbkowania :-( oby małej szybko wyszły :tak:
No i głowa już mnie nie boli :-D i oby tak zostało :tak: Kuba baje ogląda a ja już mam obiadek do połowy zrobiony :tak: dzisiaj spaghetti jeszcze tylko makaron będę musiała ugotować ale to zaraz, żeby Kuba zjadł zanim pójdzie spać :tak:

czesc mamuski!!!!!!:-)
witam sie i ja z wami w czwartkowy dzien.
u nas niby słonce swieci ale cieplo nie jest.:no:jak sobie pomysle ze juz jesien sie zbliża to mi sie plakac chce.:-(
ja położylam moje dzieci spac ale slysze jak tam sie smieja,krzycza i w sciane stukaja.:sorry2:krystek sie bawi a ja miedzy robieniem obiadu zasiadlam na bb i bylam wszoku ze cos ruszylo,wiecej postow i strasznie sie ciesze z tego powodu.:tak:

milego dnia.

as-ta twoja córcia to cala ty:tak:
sliczna dziewczyna.

anabuba-bardzo fajne te sukienki.

beatka-mozemy sobie dzis rece podac bo ja na obiad też mam spagetti.:-p:tak:

luna-ja też musze sie na zakupy wybrac bo moj krystek nie ma żadnych dresów,trampków do szkoły tak na prawde to nie ma nic.:no::no::no::-(

myszunia-wspólczuje zabkowania.
oby zuzi jak najszybciej wyszł te zabki.

aha i dziejuje wam bardzo za miłe słowa pod adresem moim i mojej rodzinki.:tak:

Witam i ja
Dawno mnie tu nie było:szok:Przyznam ze czytalam tylko tak byle jak bo jakos mi sie nie chce:zawstydzona/y::no:Moje dzieci to ostatnio poprzestawialy sie o 180 stopni i dostaje z Nimi na glowe:no:Na szczescie juz za chwilke zaczyna sie rok szkolny:tak::tak::tak:No ale ze wstawaniem to u mnie bedzie cienko hehe;-):-)bo ja z tych co przed 10 z wyra nie wychodza:-):tak::tak::tak:

MALINUS
Zdrowka zycze Kochana:tak::tak::tak:

ANKA
Fajne zakupki:tak::tak::tak:Ja wczoraj kupilam sobie tez fajne sandalki,ale mam popsuty aparat wiec fotke wkleje kiedys indziej:no:

LIDUS
Super fotki z wesela:-):tak:swietna z Was rodzinka:tak::tak::tak:A Ty jaka laseczka jestes:-):tak:

ANABUBKA
Wspolczuje @ i tego ze dostalas wczesniej:no:Ja ostatnio tez dostalam tydzien za wczesnie:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:Masakra jakas:no:

Jesli chodzi o dentyste to moje dzieci na szczescie maja wszystkie zabki zdrowiutkie i prosciutkie i oby tak zostalo:tak::tak::tak:Teraz jakos we wrzesniue chyba wybiore sie z Nimi na kontrole:tak::tak::tak:

jakby ktos szukal auta to moj szwagier sprzedaje srebrne kombii Audii
w bardzo dobrym stanie,bardzo dobrze utrzymane,a nawigacja a aucie,podgrzewane siedzenia i jeszcze inne cuda:rofl2:
a sprzedaja bo chca sie budwoac a kredyt na auto blokuje im kredyt na dom
wiec jakby ktoras cos slyszlaa to podeslac do mnie:tak::tak::tak::tak::tak:
trzeba byłoszybciej mówić:-), pisałąm przeciez że szukamy:-)

zle zrozumialas
miala rwane 3 mleczaki:tak::tak::tak::tak::tak:
ale jak na nia to i tak duzo tymbardziej ze ona zaraz panikuje i to ostro
a w panice ma baaaaaaaardzo duuuuuuuuzo sily
bylo nas 4 razem z denstyska i bylysmy przygotowane ze trzeba bedzie rwac na sile no ale jakos sie udalo:tak::tak::tak::tak::tak:
eee, daj spokoj, ja bym sobie ani jednego nie dała, z reszta mi rwali mleczaka trzonowego, dziękuję, postoję:-D:-D:-D

A mój mały nie da ostatnimi czasy zębów leczyć.:no:
Nie ma wyjścia i trzeba na narkozę z nim iść i leczenie wszystkiego na raz.
Wyliczyli mi,że ten zabieg będzie kosztował 1100 zł.:szok::szok::szok::angry::angry::baffled::baffled::baffled:
Normalnie chora cena ,ale co zrobić ?
On już zaczyna nocami na te ząbki płakać...:crazy::crazy::baffled:
łooo matko, ceny z kosmosu. Dla dziecka???!!! paranoja jakaś.
To ile jeden ząb w narkozie kosztuje?

Myszunia wspłczuję Ci tego zabkowania, u nas lekko też nie było, ale chwilami, a u Ciebei widze cały czas jazda...

==J&J= BRĄZOWA ŚLICZNA SUKIENKA R.40/42 (1196968775) - Aukcje internetowe Allegro

Fajne, ta pierwsza bardzo mi sie podoba, jak dla mnie, a ta druga też, ale juz nie na mój gust. Wiesz jak to jest, na kimś zajefajnie, ale nie na Ciebbei, hehe.

Głowa mnie rozbolała, wiecie, że ja jeszcze od kompa nie odeszłam, masakra ,łózko trzeba posłać i ziemniaczki obrać, tyle mam dziś zadań, że szok:-D:-D:-D

reklama
..tak sobie przypomniałam.
As śniłaś mi się razem z Kubusiem. To chyba przez to , że troszkę przejełam się twoją przeszłą i obecną sytuacją. Kuba razem z moimi starszakami chodził i skakał po wodzie siegającej do kolan- nie wiem ,jakiś staw... ale woda była taka brudna :szok: a my szłyśmy obie za nimi gawędząc sobie. :tak:
Wg. mojej babci brudna woda to coś niedobrego, choroba .:baffled: Cholercia...

Dziewczyny wróciliśmy z tych wakacji i wyleczyć się nie mogę. Pęcherz mi wysiada, podbrzusze boli, dół piecze... wrrr... :wściekła/y::crazy: Sikanie do morza mi wychodzi.:-p:-p Ł. kupił mi coś ziołowego w aptece i tak lecę na tym trzeci dzień, ale coś czuję , że bez wizyty u lekarza się nie obejdzie.:no:, bo doszła gorączka. :baffled: Nie ma to jak furalgin ( szkoda, że na receptę)- dwa wezmę i wsio wraca do ładu.:dry:

Wpadnę wieczorkiem , to poczytam co u was. :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry