Dzielna dziewczynka.czesc dziewczyny
witam porannie
mala mnie obudzila bo mleko chciala,no i bol brzucha nie dal m juz zasnacdostalam @ tydzien za wczesnie
u nas ok.jakos leci,czasu brak.
wczoraj bylam z Paulina u ortodonty-za tydzien ma wyciski do aparatu a tu sie okazalo kilka dni temu jak jej zajrzalam do paszczy ze ida jej na gorze 3 stale zeby ale nad mleczakami i wczoraj musialaysmy jechac.trzeba bylo wyrwac mleczaki
Paulina jak uslyszala to panika w oczach i uciekla z przychodni.ale udalo mi sie ja jakos namowic(duza nagroda:-)) i jakos poszlo.denstyska jej zamrozila i nawet slowem nie pisnela:-):-):-)
wiec za tydzien na wyciski jedziemy
mala cos mi kicha wiec tylko patrzc jak katar bedzie
dzis jade na noc do kolezanki z dziewczynami,i moja siostra bo to nasza wspolna znajoma,ma dzis urodziny.
nie mam checi ale coz...obiecalam juz
wakacje sie koncza a moje okna strasza swoim widokiem
ale jak juz sie ogarne ze wszytskim to sie wezme za sprztania generalne.
o prasowaniu juz nie mowie
p cale dnie w pracy ale spi.ostatno maja sporo roboty a ludzi malo i jak wychodzi z odmu 4.30 to wraca 19-20
i wez tu babo nie potraf niczego robic...
w sobote jak pogoda dopisze idziemy na grilla klasowego-tzn dzieci z Pauliny klasy razem z rodzicami i paniami
mysle ze bedzie fajnie,to w sumie pierwsza taka nasza impreza integracyjna w takim gronie
naskrobalam troche ide zerkne co ostatnio napislayscie
Brawo dla Pauliny.
A mój mały nie da ostatnimi czasy zębów leczyć.
Nie ma wyjścia i trzeba na narkozę z nim iść i leczenie wszystkiego na raz.
Wyliczyli mi,że ten zabieg będzie kosztował 1100 zł.
Normalnie chora cena ,ale co zrobić ?
On już zaczyna nocami na te ząbki płakać...
Ja też myślałam,że to migrena ,ale się okazało co innego.Dziewczyny ja wątpie że ten ból głowy od tabletek ja tak jak moja mama na pogodę ale tbsy i tak będę zmieniać chociaż te cały czas biorę ale moze po innych będę miała skutek uboczny w postaci kilku kilogramów to się nie obrażę
Malinka moja mama bierze saridon, ja ibuprom max
As Kochana Ty zacznij przesypiać całe noce a nie tylko połowę
Witam z rana. Pogoda się zepsuła, pochmurno i zimno jak nie wiem no ale jak zapowiadali że to ostatni taki ciepły weekend był to chyba pierwszy raz i m się pogoda trafiła M leży, Kuba obok niego a ja po śniadanku i na BB oczywiście dzisiaj chce skończyć malować ściany w kuchni i dużym pokoju mam nadzieję że mi się uda a wczoraj jak mama była kupiła Kubie na lumpkach super komplecik, koszula i takie fajne bolerko no ale niestety długo w tym nie pochodzi coś czuję bo to jak na teraz to dziecko mi za szybko rośnie jeszcze na przyszły tydzień na bilans dwulatka jeny jak to zleciało idę sobie posiedzieć póki dziecko mi na głowę nie wchodzi i będzie trzeba się brać za jakiś obiadek
Warto spróbować innych tabsów.
Ja np wiem,że nigdy nie wróce do plastrów.
W moim przypadku to porażka totalna i regeneracja otrganizmu na dobre kilka miesięcy jest potrzebna.
Medea ona się zmienia teraz z tygodnia na tydzień ,z miesiąca na miesiąc.:-):-)luna juz kiedys wrzucałam ale tak jak mowiłam nie ma sie czym chwalic....
YouTube - Jan Niezbendny - Jan Niezbendny jest
As albo mi się wydaje albo klaudia wyładniała
My z małym do Zoo dziś jedziemy .kochana duzo duzo zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!
a gdzie tam skonczony
jeszcze duzo tego nawet dachu nie ma komu polozyc bo stary albo w pracy albo spi
a dopiero jak bedzie dach to sie zajmiemy reszta.nie stac mnie zeby kogos wziac do tej roboty
moj ojciec o dziwo chetny do pomocy ale sam niczego nie zrobi,a ja tez nie mam teraz czasu mu pomoc nawet cos potrzymac,nie boje sie rboty ale czasu brak
moze we wrzesniu
a Paulina tka chtena do szkoly poki co.no i w koncu zrobilam jej porazdek w szafec szkolnej zanim wszytsko uporzadkowalam to sie zeszlo 2godz
a zeby zrobic porzadke w zabawkach i jej skarbacj to ze 3 jeszcze
ja tez planowalam wyjzad do zoo ale co jak wakcje strasznie zparacowane
ale jeszcze do konca przyszlego tyg i moze bedzie spokoj
no ja tez sie musze za kiecka na wesele rozejrzec bo mamy padzierniku,bylo ostatnio prosic na wesele
ciesze sie bo to rodzinka tescia i jest zawsze swietna zabawa na kazdym weselu
no to ja dolaczylam do wirusa @ na BB
super ze impreza udana
u nas w tym roku 11lat
no i gratki za kupno autka
jakby ktos szukal auta to moj szwagier sprzedaje srebrne kombii Audii
w bardzo dobrym stanie,bardzo dobrze utrzymane,a nawigacja a aucie,podgrzewane siedzenia i jeszcze inne cuda
a sprzedaja bo chca sie budwoac a kredyt na auto blokuje im kredyt na dom
wiec jakby ktoras cos slyszlaa to podeslac do mnie
To już 4 raz w tym roku,ale jak chce to czemu nie?
Daleko w sumie nie jest.;-):-):-)