reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez chcialam pojechac do kina z dzieciakami ale jakos nie mam weny
Zreszta seans byl na 9:45. Jutro maja byc wykopki ale jak taka bedzie pogoda to nie wiem czy cos z tego bedzie

Laura z maksem wzieli sie za kolorowanie, szok bomoja nie bardzo to lubi. narazie klotnia o kolorowanke :))

Lidka koniecznie pokaż nam swoją miłość :-D
Dowikla fajne zdjęcia :tak: a czapki superaśne :-D też chce taką ;-):-)
Luna u mnie też w nocy mgła było :baffled:

Witam. Pogoda jesienna :dry: nawet nie ma jak z Kubą wyjść na dwór, bo ten zaraz po kałużach chce latać a ja nie mam dla niego jeszcze kaloszy :sorry2: przyjdzie wypłata będzie trzeba poszukać jakiś fajnych i jakiś płaszczyk przeciwdeszczowy :tak: a mama musi sobie kurtkę na jesień kupić :tak: teraz sobie przypomniałam że nie mam :sorry2: na lumpki najpierw będzie trzeba się wybrać :tak: dobrze że w tym miesiącu będzie dwa razy więcej kasy to przynajmniej obkupię rodzinkę na jesień i zimę :tak: głowa mnie już na szczęście nie boli i oby tak dzisiaj zostało bo jakiegoś nerwa mam dzisiaj :crazy: a może będę miała robotę od września czyli od przyszłego tygodnia :tak: będzie jakieś 600-700zł więcej na miesiąc :tak: porucznik M chce sprowadzić dziecko od rodziców. Gdzieś tam go dali do dziadków jakieś 150km od domu i teraz chcą go sprowadzić i dać do przedszkola za 1200zł miesięcznie. I może jak się uda to ja się nim zajmę :tak: chłopiec jest o trzy dni młodszy od Kuby więc problemu nie będzie :tak: mam nadzieję że wypali :tak:
To kochana ładne zakupy Ci się szykują.:tak::-):-);-)
Z tą pracą to dobry pomysł.
Z małym swoim posiedzisz a sporo grosza do kieszenie wpadnie.:tak:

Czesc

Wczoraj milaysmy elegancki dzionek wieczorem padlam jak kawka :))
PO 10 pojechalysmy na targ do Dynowa.Musialam Laurze kupic dresiki do przedszkola bo w sumie mam tylko jeden.Dokupilam dwa: jeden Kitty a drugi z welurku.
Na 15 przyjechala kosmetyczka i taka kobiecie zeszlo do prawie 20, no ale zrobila nowki i raczki mi i Iwcik :))
Wczoraj przyszedl laury prezencik.MOja ma szal na pociagi to i jej kupilam
ZESTAW DRÓG I SZYN Little Tikes 0425 PROMOCJA!!!! (1191640446) - Aukcje internetowe Allegro
Dzieciaki wcinaja sniadanko siostra spi a ja na bb

Dowikla laura w tamtym roku miala podobna kurtke na zime z Toppolino :))a Gdzie buty?Ja tez z tych co o 10 wstaja a teraz sie skonczy :|bedzie trzeba sie przestawic hihi

Beata mam nadzieje ze robotka wypali a Kuba bedzie miala sie z kim bawic :))

Anabuba sukienka mi sie podoba ale jakos nie widzi mi sie na wesele :| Ta brazowa jak najbardziej

AS corka to skroa sciagnieta z Ciebie :)

Luna dzis za oknem tez mam nieciekawy widoczek: pochmurno i ogolnie brzydko do tego jeszcze ta temperatura blee a Furaginum tez posiadam na szczescie nie musialam jeszcze uzywac i odpukac w niemalowane

Justa oby bol szybko minal a paskudztwa lubia sie przypaletac przewaznie na wyjazdach :|
Bardzo fajny ten zestaw .:tak:
Mój żadnymi autami ani pociągami się nie bawi,ale chrześniak i owszem.
Zastanowię się nad nim na Mikołaja.:tak::-):-)
Dzięki za link.

Przekażę zainteresowanej pochwały od Was.

czesc mamuski!!!:-)
witam sie i ja z wami w ten brzydki,pochmurny i zimny dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
masakra z ta pogoda koniec sierpnia a pogoda za oknem jak w listopadzie.
moje dzieci spia,krystian bajke oglada(bo co można w taka pogode robic)a ja kawke pije.dzis na obiad sie zbytnoi nie wysilam i bede robic kluski ze serem.a jak m z pracy wruci to ja jade po moja milosc(tzn.sukienke):-D:-D:-D:-D

buziaczi dla was.

beatka-trzymam kciuki zeby ta praca dla Ciebie wypaliła.

ania-mówisz............ze wykopki???????????????
uwielbiam wykopki-moge przyjechac;-);-):-p

As ładne zakpuki i ładne wydatki mnie czekają :dry: no ale jak trzeba to trzeba :sorry2:
Ania ten tor super :tak: ale jak dla mnie za drogi :dry: moja mama zamówiła Kubie na urodziny coś takiego ELASTYCZNY TOR WYŚCIGOWY - NOWOŚĆ, NAJTANIEJ (1186595826) - Aukcje internetowe Allegro

Kuba właśnie zasnął, a ja oglądam chirurgów na foxie :tak: M krzyżówkę rozwiązuję i spokój i cisza :tak: obiad mam jeszcze ze wczoraj. Sos mi został więc tylko makaron będę musiała dogotować ale to potem :tak: skończyłam dzisiaj malować ściany w pokoju i kuchni :tak: w pokoju nie wyszło jak chciałam no ale cóż teraz już nic z tym nie zrobię :sorry2: jest jak jest :-) jak będę u siebie w domu to bardziej się postaram :-p jeszcze przedpokój i łazienka mi została ale chyba do następnej soboty nie zdążę pomalować i narysować :sorry2: jak zrobię zdjęcie to Wam później pokażę jak to wyszło :tak:

Lidka czekamy jutro na Ciebie. Im nas wiecj tym szybciej pojdzie a i przy okazji sie poznamy :).Ja w poniedzialek juz jade do siebie
Iwcik mowi ze kazde rece sie przydadza i sa mile widziane:tak:
Wklej pozniej te suknie :)

Beata bardzo fajny i super cena:tak:

Dzieciaczki na podworku Iwcik w kuchni, ja przy kawce, szwagier przy samochodzie.Mam nadzieje ze nie zacznie padac bo sprzata auto i chce go myc. Lenka spi nakarmiona. Ale mam lenia dzis ale to chyba przez te pogode:baffled:

to w kuchni, jeszcze środek kwiatka muszę pomalować ale nie mam farby :sorry2: no i krzywo wkleiłam :sorry2: trzeba głowę w prawo żeby zobaczyć jak jest na prawdę :tak:

a to w dużym pokoju, nie wyszło jak chciałam bo pomarańcz na drzewie za ciemny wyszedł :dry:

Beatka no to trzymam kciuki żeby se udało z tym chłopcem&&&
A malowidła śliczne!
Mnie isę takie rzeczy bardzo podobają i kiedys musz eu małej cos wykombinować, ale jak pozbędziemy sie już łóżeczka i będzie więcej miejsca.

A u mnei był braciszek, posiedzał jak nigdy, zakupy mi zrobił, ale i tak zapomnialam mu o przychodni i aptece powiedziec i wyszłam w najgorszy deszcz, mimo wielkiego parasola zała mokrusieńka, w butach powódź, no szok.
Teraz za ziemniaczki sie biorę i zacznę szyć młodej powłoczki na jaśka do przedszkola, mam takie z kubusiem puchatkiem itp materiał to jak znalazł. Późneij jeszcze tylko haft z nazwiskiem i wsio. Czatuję też, czy przelew dziś puscza z zakładu, bo w portwelu pusto i młodej trzeba pidżamki i butki do przedszkola kupić.

No to póki co spadam dziopki.

Dziewczynki moje kochane żyję :happy2:
cierpię nadal i to bardzo bardzo :-:)-:)-:)-:)-(plastry przciwbólowe ,leki ,zastrzyki i nadal boli boli boli:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

hi hi Antek mi się wkleił ale jakim cudem??????????????????????? i to fotka sprzed roku :) :)

reklama
hej dziewczyny

zagladam i ja siostra streszcza mi co u was słychac bo ona jakos czesciej ma czas zeby zajrzec na bb , mi jakos weny brak na wszystko , wszystko mnie przerasta , byla u mnie położna srodowiskowa bardzo fajna babka i przegladala papiery i ksiazeczke zdrowia Lenki i okazalo sie ze w ksiażecce jest wpisane ze ta bakteria ktora miala w szpitalu to zarazili mi dziecko gronkowcem złocistym normalnie mnie zamórowało jak to powiedziala a jak pytałam w szpitalu to powiedzieli ze jest wszystko oki o gronkowcu nawet nie wspomnieli :no::no::no:normalnie z jednej str to dobrze bo w nawale złych infrmacji to chyba ich bym tam rozniosła ale wydaje mi sie ze powinni mi byli powiedziec prawde mimo wszystko przeciez to mogło prowadzic do sepsy :-:)-:)-(a oni ani słówka nie powiedzieli i gdyby nie połozna to bym nie wiedziała bo to napisane w jezyku nie zrozumiałym dla mnie :no::no::no:
Teraz mam ja tylko obserwowac zeby nie bylo powrotu choroby , gdyby jej wyszły krostki na ciele takie podobne do potówek tylko ze ropne to mam odrazu do niej dzwonic i ona przyjedzie skontrolowac jak sie okaze ze to to.... to odrazu na szpital trzzeba jechac .........mam nadzieje ze wyleczyli to skutecznie :tak::tak::tak:
Ja czuje sie dobrze wiec jest oki .

U mnie jutro wykopki wiec chetnych zapraszam na kąkolówke:tak::tak::tak:

Do góry