reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja tez chcialam pojechac do kina z dzieciakami ale jakos nie mam weny
Zreszta seans byl na 9:45. Jutro maja byc wykopki ale jak taka bedzie pogoda to nie wiem czy cos z tego bedzie
Laura z maksem wzieli sie za kolorowanie, szok bomoja nie bardzo to lubi. narazie klotnia o kolorowanke )
Zreszta seans byl na 9:45. Jutro maja byc wykopki ale jak taka bedzie pogoda to nie wiem czy cos z tego bedzie
Laura z maksem wzieli sie za kolorowanie, szok bomoja nie bardzo to lubi. narazie klotnia o kolorowanke )
To kochana ładne zakupy Ci się szykują.:-):-);-)Lidka koniecznie pokaż nam swoją miłość
Dowikla fajne zdjęcia a czapki superaśne też chce taką ;-):-)
Luna u mnie też w nocy mgła było
Witam. Pogoda jesienna nawet nie ma jak z Kubą wyjść na dwór, bo ten zaraz po kałużach chce latać a ja nie mam dla niego jeszcze kaloszy przyjdzie wypłata będzie trzeba poszukać jakiś fajnych i jakiś płaszczyk przeciwdeszczowy a mama musi sobie kurtkę na jesień kupić teraz sobie przypomniałam że nie mam na lumpki najpierw będzie trzeba się wybrać dobrze że w tym miesiącu będzie dwa razy więcej kasy to przynajmniej obkupię rodzinkę na jesień i zimę głowa mnie już na szczęście nie boli i oby tak dzisiaj zostało bo jakiegoś nerwa mam dzisiaj a może będę miała robotę od września czyli od przyszłego tygodnia będzie jakieś 600-700zł więcej na miesiąc porucznik M chce sprowadzić dziecko od rodziców. Gdzieś tam go dali do dziadków jakieś 150km od domu i teraz chcą go sprowadzić i dać do przedszkola za 1200zł miesięcznie. I może jak się uda to ja się nim zajmę chłopiec jest o trzy dni młodszy od Kuby więc problemu nie będzie mam nadzieję że wypali
Z tą pracą to dobry pomysł.
Z małym swoim posiedzisz a sporo grosza do kieszenie wpadnie.
Bardzo fajny ten zestaw .Czesc
Wczoraj milaysmy elegancki dzionek wieczorem padlam jak kawka )
PO 10 pojechalysmy na targ do Dynowa.Musialam Laurze kupic dresiki do przedszkola bo w sumie mam tylko jeden.Dokupilam dwa: jeden Kitty a drugi z welurku.
Na 15 przyjechala kosmetyczka i taka kobiecie zeszlo do prawie 20, no ale zrobila nowki i raczki mi i Iwcik )
Wczoraj przyszedl laury prezencik.MOja ma szal na pociagi to i jej kupilam
ZESTAW DRÓG I SZYN Little Tikes 0425 PROMOCJA!!!! (1191640446) - Aukcje internetowe Allegro
Dzieciaki wcinaja sniadanko siostra spi a ja na bb
Dowikla laura w tamtym roku miala podobna kurtke na zime z Toppolino )a Gdzie buty?Ja tez z tych co o 10 wstaja a teraz sie skonczy :|bedzie trzeba sie przestawic hihi
Beata mam nadzieje ze robotka wypali a Kuba bedzie miala sie z kim bawic )
Anabuba sukienka mi sie podoba ale jakos nie widzi mi sie na wesele :| Ta brazowa jak najbardziej
AS corka to skroa sciagnieta z Ciebie
Luna dzis za oknem tez mam nieciekawy widoczek: pochmurno i ogolnie brzydko do tego jeszcze ta temperatura blee a Furaginum tez posiadam na szczescie nie musialam jeszcze uzywac i odpukac w niemalowane
Justa oby bol szybko minal a paskudztwa lubia sie przypaletac przewaznie na wyjazdach :|
Mój żadnymi autami ani pociągami się nie bawi,ale chrześniak i owszem.
Zastanowię się nad nim na Mikołaja.:-):-)
Dzięki za link.
Przekażę zainteresowanej pochwały od Was.
czesc mamuski!!!:-)
witam sie i ja z wami w ten brzydki,pochmurny i zimny dzien.
masakra z ta pogoda koniec sierpnia a pogoda za oknem jak w listopadzie.
moje dzieci spia,krystian bajke oglada(bo co można w taka pogode robic)a ja kawke pije.dzis na obiad sie zbytnoi nie wysilam i bede robic kluski ze serem.a jak m z pracy wruci to ja jade po moja milosc(tzn.sukienke)
buziaczi dla was.
beatka-trzymam kciuki zeby ta praca dla Ciebie wypaliła.
ania-mówisz............ze wykopki???????????????
uwielbiam wykopki-moge przyjechac;-);-)
witam sie i ja z wami w ten brzydki,pochmurny i zimny dzien.
masakra z ta pogoda koniec sierpnia a pogoda za oknem jak w listopadzie.
moje dzieci spia,krystian bajke oglada(bo co można w taka pogode robic)a ja kawke pije.dzis na obiad sie zbytnoi nie wysilam i bede robic kluski ze serem.a jak m z pracy wruci to ja jade po moja milosc(tzn.sukienke)
buziaczi dla was.
beatka-trzymam kciuki zeby ta praca dla Ciebie wypaliła.
ania-mówisz............ze wykopki???????????????
uwielbiam wykopki-moge przyjechac;-);-)
B
Beata1988
Gość
As ładne zakpuki i ładne wydatki mnie czekają no ale jak trzeba to trzeba
Ania ten tor super ale jak dla mnie za drogi moja mama zamówiła Kubie na urodziny coś takiego ELASTYCZNY TOR WYŚCIGOWY - NOWOŚĆ, NAJTANIEJ (1186595826) - Aukcje internetowe Allegro
Kuba właśnie zasnął, a ja oglądam chirurgów na foxie M krzyżówkę rozwiązuję i spokój i cisza obiad mam jeszcze ze wczoraj. Sos mi został więc tylko makaron będę musiała dogotować ale to potem skończyłam dzisiaj malować ściany w pokoju i kuchni w pokoju nie wyszło jak chciałam no ale cóż teraz już nic z tym nie zrobię jest jak jest :-) jak będę u siebie w domu to bardziej się postaram jeszcze przedpokój i łazienka mi została ale chyba do następnej soboty nie zdążę pomalować i narysować jak zrobię zdjęcie to Wam później pokażę jak to wyszło
Ania ten tor super ale jak dla mnie za drogi moja mama zamówiła Kubie na urodziny coś takiego ELASTYCZNY TOR WYŚCIGOWY - NOWOŚĆ, NAJTANIEJ (1186595826) - Aukcje internetowe Allegro
Kuba właśnie zasnął, a ja oglądam chirurgów na foxie M krzyżówkę rozwiązuję i spokój i cisza obiad mam jeszcze ze wczoraj. Sos mi został więc tylko makaron będę musiała dogotować ale to potem skończyłam dzisiaj malować ściany w pokoju i kuchni w pokoju nie wyszło jak chciałam no ale cóż teraz już nic z tym nie zrobię jest jak jest :-) jak będę u siebie w domu to bardziej się postaram jeszcze przedpokój i łazienka mi została ale chyba do następnej soboty nie zdążę pomalować i narysować jak zrobię zdjęcie to Wam później pokażę jak to wyszło
anka26_x_07
Mama Laury :)
Lidka czekamy jutro na Ciebie. Im nas wiecj tym szybciej pojdzie a i przy okazji sie poznamy .Ja w poniedzialek juz jade do siebie
Iwcik mowi ze kazde rece sie przydadza i sa mile widziane
Wklej pozniej te suknie
Beata bardzo fajny i super cena
Dzieciaczki na podworku Iwcik w kuchni, ja przy kawce, szwagier przy samochodzie.Mam nadzieje ze nie zacznie padac bo sprzata auto i chce go myc. Lenka spi nakarmiona. Ale mam lenia dzis ale to chyba przez te pogode
Iwcik mowi ze kazde rece sie przydadza i sa mile widziane
Wklej pozniej te suknie
Beata bardzo fajny i super cena
Dzieciaczki na podworku Iwcik w kuchni, ja przy kawce, szwagier przy samochodzie.Mam nadzieje ze nie zacznie padac bo sprzata auto i chce go myc. Lenka spi nakarmiona. Ale mam lenia dzis ale to chyba przez te pogode
B
Beata1988
Gość
luna665
Mama grudniowa 2007
Beatka no to trzymam kciuki żeby se udało z tym chłopcem&&&
A malowidła śliczne!
Mnie isę takie rzeczy bardzo podobają i kiedys musz eu małej cos wykombinować, ale jak pozbędziemy sie już łóżeczka i będzie więcej miejsca.
A u mnei był braciszek, posiedzał jak nigdy, zakupy mi zrobił, ale i tak zapomnialam mu o przychodni i aptece powiedziec i wyszłam w najgorszy deszcz, mimo wielkiego parasola zała mokrusieńka, w butach powódź, no szok.
Teraz za ziemniaczki sie biorę i zacznę szyć młodej powłoczki na jaśka do przedszkola, mam takie z kubusiem puchatkiem itp materiał to jak znalazł. Późneij jeszcze tylko haft z nazwiskiem i wsio. Czatuję też, czy przelew dziś puscza z zakładu, bo w portwelu pusto i młodej trzeba pidżamki i butki do przedszkola kupić.
No to póki co spadam dziopki.
A malowidła śliczne!
Mnie isę takie rzeczy bardzo podobają i kiedys musz eu małej cos wykombinować, ale jak pozbędziemy sie już łóżeczka i będzie więcej miejsca.
A u mnei był braciszek, posiedzał jak nigdy, zakupy mi zrobił, ale i tak zapomnialam mu o przychodni i aptece powiedziec i wyszłam w najgorszy deszcz, mimo wielkiego parasola zała mokrusieńka, w butach powódź, no szok.
Teraz za ziemniaczki sie biorę i zacznę szyć młodej powłoczki na jaśka do przedszkola, mam takie z kubusiem puchatkiem itp materiał to jak znalazł. Późneij jeszcze tylko haft z nazwiskiem i wsio. Czatuję też, czy przelew dziś puscza z zakładu, bo w portwelu pusto i młodej trzeba pidżamki i butki do przedszkola kupić.
No to póki co spadam dziopki.
reklama
hej dziewczyny
zagladam i ja siostra streszcza mi co u was słychac bo ona jakos czesciej ma czas zeby zajrzec na bb , mi jakos weny brak na wszystko , wszystko mnie przerasta , byla u mnie położna srodowiskowa bardzo fajna babka i przegladala papiery i ksiazeczke zdrowia Lenki i okazalo sie ze w ksiażecce jest wpisane ze ta bakteria ktora miala w szpitalu to zarazili mi dziecko gronkowcem złocistym normalnie mnie zamórowało jak to powiedziala a jak pytałam w szpitalu to powiedzieli ze jest wszystko oki o gronkowcu nawet nie wspomnieli normalnie z jednej str to dobrze bo w nawale złych infrmacji to chyba ich bym tam rozniosła ale wydaje mi sie ze powinni mi byli powiedziec prawde mimo wszystko przeciez to mogło prowadzic do sepsy :---(a oni ani słówka nie powiedzieli i gdyby nie połozna to bym nie wiedziała bo to napisane w jezyku nie zrozumiałym dla mnie
Teraz mam ja tylko obserwowac zeby nie bylo powrotu choroby , gdyby jej wyszły krostki na ciele takie podobne do potówek tylko ze ropne to mam odrazu do niej dzwonic i ona przyjedzie skontrolowac jak sie okaze ze to to.... to odrazu na szpital trzzeba jechac .........mam nadzieje ze wyleczyli to skutecznie
Ja czuje sie dobrze wiec jest oki .
U mnie jutro wykopki wiec chetnych zapraszam na kąkolówke
zagladam i ja siostra streszcza mi co u was słychac bo ona jakos czesciej ma czas zeby zajrzec na bb , mi jakos weny brak na wszystko , wszystko mnie przerasta , byla u mnie położna srodowiskowa bardzo fajna babka i przegladala papiery i ksiazeczke zdrowia Lenki i okazalo sie ze w ksiażecce jest wpisane ze ta bakteria ktora miala w szpitalu to zarazili mi dziecko gronkowcem złocistym normalnie mnie zamórowało jak to powiedziala a jak pytałam w szpitalu to powiedzieli ze jest wszystko oki o gronkowcu nawet nie wspomnieli normalnie z jednej str to dobrze bo w nawale złych infrmacji to chyba ich bym tam rozniosła ale wydaje mi sie ze powinni mi byli powiedziec prawde mimo wszystko przeciez to mogło prowadzic do sepsy :---(a oni ani słówka nie powiedzieli i gdyby nie połozna to bym nie wiedziała bo to napisane w jezyku nie zrozumiałym dla mnie
Teraz mam ja tylko obserwowac zeby nie bylo powrotu choroby , gdyby jej wyszły krostki na ciele takie podobne do potówek tylko ze ropne to mam odrazu do niej dzwonic i ona przyjedzie skontrolowac jak sie okaze ze to to.... to odrazu na szpital trzzeba jechac .........mam nadzieje ze wyleczyli to skutecznie
Ja czuje sie dobrze wiec jest oki .
U mnie jutro wykopki wiec chetnych zapraszam na kąkolówke
Podziel się: