Beata zmień tabsy.Malinka dużo zdrówka dla Ciebie Kochana
Ania super zakupki :-)
Witam wieczorem. Głowa jak bolała tak boli nadal, żadna tabletka nie pomaga wezmę na noc i mam nadzieję że mi przejdzie do jutra Kuba ogląda baje, potem spać a mama zaraz idzie się wykąpać muszę się umówić do gina i zmienić tabletki bo ostatnio po cilestach jakaś nerwowa jestem jak zaczynam je brać i źle się czuję a przy okazji zrobię sobie badania mama była, zrobiła mi małe zakupki bo koniec kasy niestety mam :-( pieniądze szczęścia nie dają ale ułatwiają życie i to jest fakt niestety idę się kąpać i się kłaść spać bo coś ostatnio się nie wysypiam spokojnej nocki życzę do juterka ;-)
Ja miałam takie silne bóle głowy po Triquilar,a ja zmieniłam na Milvane ,to i bóle głowy ustąpiły.:-):-)
NATALI TO JA WE WŁASNEJ OSOBIE.Kubę to poznałam a te zdjecia wyżej to ty czy Klaudia?
bo wy to jak bliźniaczki
lustrzanka nikona mmmmmm moje marzenie
jaka superasna rodzinka chlopaczki masz supersne zarowno te mlodsze jak i te starsze;-)
no ale ty to wogole kochana wymiatasz
zuper lachon z ciebie
oj bidulo wysylam wywrote ze zdrowiem właśnie podjeżdża pod twoje drzwi i wywala ci tam fluidy na korytarz
zdrowiej kochana i wracaj do nas
ania ja za kazdym razem jak babka przyjezdza mam inne zlecenie zalezy od kokardki jej rozmiarow i ilosci pracy przy niej i wtedy zostawia mi jakąś tam ilość, jeśli wyrobie się przed czasem moge do niej zadzwonic zeby mi dowiozla
no i tak to wygląda;-)
witam was dziopki
docieram dopiero teraz ale lepiej pozno niz wcale
dzis walnelam 500 szt kokardek i mialam nawet czas na dłuuuuuugie zakupy z mama
szukala sukienki na wesele, mnie jak zwykle ominie
juz sie przyzwyczailam kolejne wesele na ktore mam termin porodu
to sie nazywa fart nie
gdyby tak mialo byc za kazdym razem to w przyszlym roku na lipiec mam znow wesele
mam nadzieje ze tym razem nie bede brzuchata
choc i tak sie pewnie nie pobawie bo z dwojka malych dzieci bedzie ciezko
ale wam tu smece
ale trudno m nie ma a komus musze
Witam się z Wami nocnie.
Widzę,że już wszystkie śpią.
A mnie @dopadła i brzuch mnie napitala jak ch...a.
To pierwsza @ od poronienia,więc pewnie dlatego tak boli.:--(
Natali to moja laska.
Idę powyszywać trochę,bo mnie zaraz emocje rozniosą.
Ostatnia edycja: