reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka dużo zdrówka dla Ciebie Kochana :tak::tak::tak:
Ania super zakupki :-)

Witam wieczorem. Głowa jak bolała tak boli nadal, żadna tabletka nie pomaga :baffled: wezmę na noc i mam nadzieję że mi przejdzie do jutra :tak: Kuba ogląda baje, potem spać a mama zaraz idzie się wykąpać :tak: muszę się umówić do gina i zmienić tabletki bo ostatnio po cilestach jakaś nerwowa jestem jak zaczynam je brać i źle się czuję :sorry2: a przy okazji zrobię sobie badania :tak: mama była, zrobiła mi małe zakupki bo koniec kasy niestety mam :-( pieniądze szczęścia nie dają ale ułatwiają życie i to jest fakt niestety :dry: idę się kąpać i się kłaść spać bo coś ostatnio się nie wysypiam :sorry2: spokojnej nocki życzę do juterka ;-)
Beata zmień tabsy.
Ja miałam takie silne bóle głowy po Triquilar,a ja zmieniłam na Milvane ,to i bóle głowy ustąpiły.:tak::-):-)

Kubę to poznałam a te zdjecia wyżej to ty czy Klaudia?
bo wy to jak bliźniaczki:tak::tak::tak:
lustrzanka nikona mmmmmm moje marzenie:tak::tak::tak:

jaka superasna rodzinka chlopaczki masz supersne zarowno te mlodsze jak i te starsze;-)
no ale ty to wogole kochana wymiatasz:tak::tak::tak:
zuper lachon z ciebie:tak::-D:-D

oj bidulo wysylam wywrote ze zdrowiem właśnie podjeżdża pod twoje drzwi i wywala ci tam fluidy na korytarz:tak::tak:
zdrowiej kochana i wracaj do nas

ania ja za kazdym razem jak babka przyjezdza mam inne zlecenie zalezy od kokardki jej rozmiarow i ilosci pracy przy niej i wtedy zostawia mi jakąś tam ilość, jeśli wyrobie się przed czasem moge do niej zadzwonic zeby mi dowiozla:tak::tak::tak:
no i tak to wygląda;-)

witam was dziopki
docieram dopiero teraz ale lepiej pozno niz wcale
dzis walnelam 500 szt kokardek i mialam nawet czas na dłuuuuuugie zakupy z mama
szukala sukienki na wesele, mnie jak zwykle ominie:sorry2:
juz sie przyzwyczailam kolejne wesele na ktore mam termin porodu:sorry2:
to sie nazywa fart nie
gdyby tak mialo byc za kazdym razem to w przyszlym roku na lipiec mam znow wesele:sorry2:
mam nadzieje ze tym razem nie bede brzuchata:no::no::no:
choc i tak sie pewnie nie pobawie bo z dwojka malych dzieci bedzie ciezko:sorry2:

ale wam tu smece :-p:-p
ale trudno m nie ma a komus musze:-D:-D:-D:-D
NATALI TO JA WE WŁASNEJ OSOBIE.:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się z Wami nocnie.
Widzę,że już wszystkie śpią.
A mnie @dopadła i brzuch mnie napitala jak ch...a. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To pierwsza @ od poronienia,więc pewnie dlatego tak boli.:-:)-(
Natali to moja laska.

Idę powyszywać trochę,bo mnie zaraz emocje rozniosą.:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Boże! Co za nocka. Młoda najpierw zasnąć nie mogła, późńiej przyszła do nas koło 2 w nocy do łóżka, 3 zsikała się w nie, osikała tez i mnie:baffled:, zanim t
Malinka dużo zdrówka dla Ciebie Kochana :tak::tak::tak:
Ania super zakupki :-)o wszystko przebrałąm i zanęłam ponownie była już 5, zdążyłąm przymknąć oko na dobre młoda znów zawitała, rozpychałą sie jak nigdy, zaniosłam ją do łóżeczka jak tylko zasnęła, sama zasnęłam o 6 i o 7 pobudka. O 7 powinna tez wstać moj apana, ale jakoś nei moze do tej pory:dry:. Budze ja juz tak zamiast o 9 to o 7 żeby sie przyzwyczaiła do przedszkola wstawać, żeby tam za bardzo marudna nie była, tylko miałą chęc na zabawę.

Na ból głowy polecam SARIDON-mnie już nic nie pomagało,a te poleciłą mi Joasia i na prawde działąja , no przynajmniej w 90% przypadków, a to sporo na mój łeb:-D

Beata zmień tabsy.
Ja miałam takie silne bóle głowy po Triquilar,a ja zmieniłam na Milvane ,to i bóle głowy ustąpiły.:tak::-):-)

NATALI TO JA WE WŁASNEJ OSOBIE.:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się z Wami nocnie.
A mnie @dopadła i brzuch mnie napitala jak ch...a. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Natali to moja laska.

A jednak musiałąś znaleźć na francę czas, no szkoda, ze w dodatku taka boląca...A córcia skórę z Ciebie zdjęła, no ale to już wiesz:-):-):-)

Justyś specjalnie dla Ciebie:Witam Was dziewczyny poniedziałkowo. Weekend pełną parą. Na nic czasu nie było.
W sobotę wyprawialiśmy rocznicę, Boże, to juz 5lat! szik normalnie, kiedy to zleciało:szok::szok::szok:. Rano jakoś odwiozłam Witusię do mojej mamy, późńiej mięliśy gości rodzinnych, zaraz po nich znajomych i przyjaciół. Wieczorkiem poszliśmy sobei do kina, na kolację, a późńiej na bilard. Wróciliśmy o 3 rano, jeszcze małe bara bara i padliśmy jak kawki. W niedzielę troszke odespaliśmy, późńiej moja mam przyjechałą na obiad ( bo w sobote nei mogła( juz wczesniej zaproszono ją na imieninki mojej chrzesniaczki, a ze mój kochany braciszek zapomnial, że akurta nasza rocznica, hehe, no zdaża się, trudno).PO obiedzie ciasto, winko, do babci do szpitala( jutro możliwe ze juz ją wypiszą), do ciotki na plotki, spowrotem do babci do szpitala i wieczorem w domu dopiero. Młoda padła jak betka, obejrzeliśy fajny film i poszliśmy spać grzecznie, hehe.

Dziś Piciu od rana załatwia z samochodem, a bo zapomnialam, kupiliśmy srebrna Astrę( kombi) w sobotę rano, później jeszcze z tesciówką po ten odkurzacz, to Piciu jeszcze kupił sobie nowe radio do samochodu a ja witusi radio/CD, co by ten mój biedny już telefon oszczędzić, bo na nao chce kołysanki, albo bajki sobie słuchac, no to juz ma:biggrin2:.

Medea a co z tym klipem???????????Ja chcę zobaczyć!

czesc dziewczyny
witam porannie
mala mnie obudzila bo mleko chciala,no i bol brzucha nie dal m juz zasnac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dostalam @ tydzien za wczesnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u nas ok.jakos leci,czasu brak.
wczoraj bylam z Paulina u ortodonty-za tydzien ma wyciski do aparatu a tu sie okazalo kilka dni temu jak jej zajrzalam do paszczy ze ida jej na gorze 3 stale zeby ale nad mleczakami i wczoraj musialaysmy jechac.trzeba bylo wyrwac mleczaki
Paulina jak uslyszala to panika w oczach i uciekla z przychodni.ale udalo mi sie ja jakos namowic(duza nagroda:-)) i jakos poszlo.denstyska jej zamrozila i nawet slowem nie pisnela:-):-):-)
wiec za tydzien na wyciski jedziemy

mala cos mi kicha wiec tylko patrzc jak katar bedzie:baffled:
dzis jade na noc do kolezanki z dziewczynami,i moja siostra bo to nasza wspolna znajoma,ma dzis urodziny.
nie mam checi ale coz...obiecalam juz

wakacje sie koncza a moje okna strasza swoim widokiem:szok::szok::szok:
ale jak juz sie ogarne ze wszytskim to sie wezme za sprztania generalne.
o prasowaniu juz nie mowie:baffled::baffled::baffled:

p cale dnie w pracy ale spi.ostatno maja sporo roboty a ludzi malo i jak wychodzi z odmu 4.30 to wraca 19-20:baffled:
i wez tu babo nie potraf niczego robic...

w sobote jak pogoda dopisze idziemy na grilla klasowego-tzn dzieci z Pauliny klasy razem z rodzicami i paniami:tak::tak::tak::tak:
mysle ze bedzie fajnie,to w sumie pierwsza taka nasza impreza integracyjna w takim gronie:tak::tak::tak::tak::tak:

naskrobalam troche ide zerkne co ostatnio napislayscie

Dziewczyny ja wątpie że ten ból głowy od tabletek :sorry2: ja tak jak moja mama na pogodę :dry: ale tbsy i tak będę zmieniać chociaż te cały czas biorę :tak: ale moze po innych będę miała skutek uboczny w postaci kilku kilogramów to się nie obrażę :-p
Malinka moja mama bierze saridon, ja ibuprom max :tak:
As Kochana Ty zacznij przesypiać całe noce a nie tylko połowę :tak:

Witam z rana. Pogoda się zepsuła, pochmurno i zimno jak nie wiem :dry: no ale jak zapowiadali że to ostatni taki ciepły weekend był to chyba pierwszy raz i m się pogoda trafiła :-D M leży, Kuba obok niego a ja po śniadanku i na BB oczywiście :tak: dzisiaj chce skończyć malować ściany w kuchni i dużym pokoju mam nadzieję że mi się uda :tak: a wczoraj jak mama była kupiła Kubie na lumpkach super komplecik, koszula i takie fajne bolerko :tak: no ale niestety długo w tym nie pochodzi coś czuję bo to jak na teraz :sorry2: to dziecko mi za szybko rośnie :-D jeszcze na przyszły tydzień na bilans dwulatka :szok: jeny jak to zleciało :szok: idę sobie posiedzieć póki dziecko mi na głowę nie wchodzi i będzie trzeba się brać za jakiś obiadek :tak:

Hej Ana, nie martw się,a ja nie mam niby tyle roboty co Ty, a moje okna też wołają clina, hehe.
A PAulinka mimo przekupstwa i tak okazałą sie odwaga, bo jak ja bym usłyszałą o rwaniu 3 trzonowców, to wycieczka do Paryża by mnie ni eprzekupił, hehehehhehe.
Co do małpy-jakas zmowa? moja od poniedziałku, albo wtorku-no wiem ze dziś czwartek, ale nie wiem, kiedy był poniedzialek:))))))))))))))))

I aj bym musiaął zaraz po wypłącie na lumpki wyruszyc, bo najpierw nie było kasy, później czasu, później nas, a teraz znów kasy, a tu zaraz wrzesień i małej jakieś getry, jakieś spodnie na gumkach do przedszkola, żeby sama je sobie zdjęła, cos wygodnego i praktycznego i w niiiiiskich cenach, hehehehhehe.
Jak któraś ma spodnie na 104 odsprzedać w tym typie to pliiiis:)))))

Beata a próbowałąś tego Saridonu?Może warto...

Ostatnia edycja:
Kochane melduję tylko że żyję co byście listu gończego za mną nie puszczały:tak:
mam zapalenie korzonków :-:)-:)-:)-(jestem na zastrzykach i cholernie cierpię :-:)-:)-:)-(buziam was wszystkie :**********

kochana duzo duzo zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!

D
Bubka wiatrołap skończony? Dużo zostało? Jak Paulina? Chce wracać do szkoły?:-)y2:

a gdzie tam skonczony:baffled:
jeszcze duzo tego nawet dachu nie ma komu polozyc bo stary albo w pracy albo spi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a dopiero jak bedzie dach to sie zajmiemy reszta.nie stac mnie zeby kogos wziac do tej roboty
moj ojciec o dziwo chetny do pomocy ale sam niczego nie zrobi,a ja tez nie mam teraz czasu mu pomoc nawet cos potrzymac,nie boje sie rboty ale czasu brak
moze we wrzesniu:baffled::baffled::baffled::baffled:
a Paulina tka chtena do szkoly poki co.no i w koncu zrobilam jej porazdek w szafec szkolnej :tak::tak::tak::tak:zanim wszytsko uporzadkowalam to sie zeszlo 2godz:szok::szok::szok::szok:
a zeby zrobic porzadke w zabawkach i jej skarbacj to ze 3 jeszcze:happy:

Ania się normalnie doczekac nie mogę. :tak:;-):-) Ta cisza w domu... ten spokój... i ład .... :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes: do południa. :crazy:

Zazdroszczę wam tych forumowych spotkanek. :-( Planowaliśmy w wakacje wyjazd do Wawki do zoo i jakieś spotkanko z mamuskami z Wawki , ale tak planowałam, że wakacje juz sie skończyły.:sorry2::baffled::crazy: i na planowaniu się skonczylo.

A czy ktoś wie kiedy anakonda wraca? Jakoś niedługo miała wrócić a nadal jej nie widzę.:no:

ja tez planowalam wyjzad do zoo ale co jak wakcje strasznie zparacowane
ale jeszcze do konca przyszlego tyg i moze bedzie spokoj:-D

szukala sukienki na wesele, mnie jak zwykle ominie:sorry2:
juz sie przyzwyczailam kolejne wesele na ktore mam termin porodu:sorry2:
to sie nazywa fart nie
gdyby tak mialo byc za kazdym razem to w przyszlym roku na lipiec mam znow wesele:sorry2:D

no ja tez sie musze za kiecka na wesele rozejrzec bo mamy padzierniku,bylo ostatnio prosic na wesele
ciesze sie bo to rodzinka tescia i jest zawsze swietna zabawa na kazdym weselu:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam się z Wami nocnie.
Natali to moja laska.

no to ja dolaczylam do wirusa @ na BB:-D:-D:-D:rofl2:

Justyś specjalnie dla Ciebie:Witam Was dziewczyny poniedziałkowo. Weekend pełną parą. Na nic czasu nie było.
W sobotę wyprawialiśmy rocznicę, Boże, to juz 5lat! szik normalnie, kiedy to zleciało:szok::szok::szok:. Rano jakoś odwiozłam Witusię do mojej mamy, późńiej mięliśy gości rodzinnych, zaraz po nich znajomych i przyjaciół. Wieczorkiem poszliśmy sobei do kina, na kolację, a późńiej na bilard. Wróciliśmy o 3 rano, jeszcze małe bara bara i padliśmy jak kawki. W niedzielę troszke odespaliśmy, późńiej moja mam przyjechałą na obiad ( bo w sobote nei mogła( juz wczesniej zaproszono ją na imieninki mojej chrzesniaczki, a ze mój kochany braciszek zapomnial, że akurta nasza rocznica, hehe, no zdaża się, trudno).PO obiedzie ciasto, winko, do babci do szpitala( jutro możliwe ze juz ją wypiszą), do ciotki na plotki, spowrotem do babci do szpitala i wieczorem w domu dopiero. Młoda padła jak betka, obejrzeliśy fajny film i poszliśmy spać grzecznie, hehe.

Dziś Piciu od rana załatwia z samochodem, a bo zapomnialam, kupiliśmy srebrna Astrę( kombi) w sobotę rano, później jeszcze z tesciówką po ten odkurzacz, to Piciu jeszcze kupił sobie nowe radio do samochodu a ja witusi radio/CD, co by ten mój biedny już telefon oszczędzić, bo na nao chce kołysanki, albo bajki sobie słuchac, no to juz ma:biggrin2:.

Medea a co z tym klipem???????????Ja chcę zobaczyć!

super ze impreza udana:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas w tym roku 11lat:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no i gratki za kupno autka:tak::tak::tak:

jakby ktos szukal auta to moj szwagier sprzedaje srebrne kombii Audii
w bardzo dobrym stanie,bardzo dobrze utrzymane,a nawigacja a aucie,podgrzewane siedzenia i jeszcze inne cuda:rofl2:
a sprzedaja bo chca sie budwoac a kredyt na auto blokuje im kredyt na dom
wiec jakby ktoras cos slyszlaa to podeslac do mnie:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam z rana. Pogoda się zepsuła, pochmurno i zimno jak nie wiem :dry: no ale jak zapowiadali że to ostatni taki ciepły weekend był to chyba pierwszy raz i m się pogoda trafiła :-D M leży, Kuba obok niego a ja po śniadanku i na BB oczywiście :tak: dzisiaj chce skończyć malować ściany w kuchni i dużym pokoju mam nadzieję że mi się uda :tak: a wczoraj jak mama była kupiła Kubie na lumpkach super komplecik, koszula i takie fajne bolerko :tak: no ale niestety długo w tym nie pochodzi coś czuję bo to jak na teraz :sorry2: to dziecko mi za szybko rośnie :-D jeszcze na przyszły tydzień na bilans dwulatka :szok: jeny jak to zleciało :szok: idę sobie posiedzieć póki dziecko mi na głowę nie wchodzi i będzie trzeba się brać za jakiś obiadek :tak:

trzymam ckiuki za udane malowanie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no i koniec upalow i trzeba bedzie znow chodzi w dlugich spodniach...jak ja tego nie lubie:no::no::no::no::no::no::no:

Hej Ana, nie martw się,a ja nie mam niby tyle roboty co Ty, a moje okna też wołają clina, hehe.
A PAulinka mimo przekupstwa i tak okazałą sie odwaga, bo jak ja bym usłyszałą o rwaniu 3 trzonowców, to wycieczka do Paryża by mnie ni eprzekupił, hehehehhehe.
Co do małpy-jakas zmowa? moja od poniedziałku, albo wtorku-no wiem ze dziś czwartek, ale nie wiem, kiedy był poniedzialek:))))))))))))))))

I aj bym musiaął zaraz po wypłącie na lumpki wyruszyc, bo najpierw nie było kasy, później czasu, później nas, a teraz znów kasy, a tu zaraz wrzesień i małej jakieś getry, jakieś spodnie na gumkach do przedszkola, żeby sama je sobie zdjęła, cos wygodnego i praktycznego i w niiiiiskich cenach, hehehehhehe.
Jak któraś ma spodnie na 104 odsprzedać w tym typie to pliiiis:)))))

Beata a próbowałąś tego Saridonu?Może warto...

zle zrozumialas
miala rwane 3 mleczaki:tak::tak::tak::tak::tak:
ale jak na nia to i tak duzo tymbardziej ze ona zaraz panikuje i to ostro
a w panice ma baaaaaaaardzo duuuuuuuuzo sily
bylo nas 4 razem z denstyska i bylysmy przygotowane ze trzeba bedzie rwac na sile no ale jakos sie udalo:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry