reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medeuska byla tylko jedna jedyna kosztowla 85zl.Byla jeszce inna ktora mi sie podobala czarno biala tez do reki z uchwytem :) Ale mam wieksza rozowa czarna wiec odpuscilam ja :))

Lidka wpadaj to i na kawe u Iwcik wlecisz :))

Luna nauczysz sie offis nie taki trudny :)

Lenka wykapana i wisi na cycku.laura spi a Maksio w kapieli
Ja jakas poturbowana jestem bola mnie nogi i posladki, zakwasy? Nie wiem po czym?
Dzis mialalam smaka na rybke wedzonan a raczej Laura ja zjadlam to co zostawila :D byla pychaaa.

reklama
Malinka dużo zdrówka dla Ciebie Kochana :tak::tak::tak:
Ania super zakupki :-)

Witam wieczorem. Głowa jak bolała tak boli nadal, żadna tabletka nie pomaga :baffled: wezmę na noc i mam nadzieję że mi przejdzie do jutra :tak: Kuba ogląda baje, potem spać a mama zaraz idzie się wykąpać :tak: muszę się umówić do gina i zmienić tabletki bo ostatnio po cilestach jakaś nerwowa jestem jak zaczynam je brać i źle się czuję :sorry2: a przy okazji zrobię sobie badania :tak: mama była, zrobiła mi małe zakupki bo koniec kasy niestety mam :-( pieniądze szczęścia nie dają ale ułatwiają życie i to jest fakt niestety :dry: idę się kąpać i się kłaść spać bo coś ostatnio się nie wysypiam :sorry2: spokojnej nocki życzę do juterka ;-)

Medeuska byla tylko jedna jedyna kosztowla 85zl.Byla jeszce inna ktora mi sie podobala czarno biala tez do reki z uchwytem :) Ale mam wieksza rozowa czarna wiec odpuscilam ja :))

Lidka wpadaj to i na kawe u Iwcik wlecisz :))

Luna nauczysz sie offis nie taki trudny :)

Lenka wykapana i wisi na cycku.laura spi a Maksio w kapieli
Ja jakas poturbowana jestem bola mnie nogi i posladki, zakwasy? Nie wiem po czym?
Dzis mialalam smaka na rybke wedzonan a raczej Laura ja zjadlam to co zostawila :D byla pychaaa.

ania a ty do kiedy jestes u iwinki?????

moje dzieci spia,m z krystianem na mecz patrza a ja jak zwylke o tej porze buszuje po necie.

dobranoc
spokojnej nocki.

Dołączam do grona oczekujących @. :sorry2: Tylko mnie dopadło ADHD i ZNPM. Usiedzieć w miejscu nie mogę i wszystko mnie drażni. :zawstydzona/y:

Malinuś skarbie, współczuję ci bardzo.:-( U mojej koleżanki zaczynają podejrzewać już przepuklinę na kręgosłupie, bo dość często korzonki łapie.:-( Jej nawet zastrzyki nie pomagają.:no: Kuruj się kochana, kuruj. Cmokam i przytulam.:tak::-)
Ania szalejesz. Niejedna z nas zazdrości ci zakupów.:tak:;-):-D Ucałuj maleńką Lenkę.:tak: i pozdrów Iwcik.:tak::-)
Beata a może od tych tabletek tak głowa Cię boli? Jak się źle czujesz, to jasne , że trzeba zmienić.:tak:
Lidka miło Cię zobaczyć i miło poznać twoja rodzinkę. :tak: Świetna z was familja.:tak::-)
dowikluś a ty co tak ostatnio czasu nie masz i ciągle zmęczona?:sorry2: Nie dziwię ci się...:no:;-):-)
Zauważyłam Wiki, co obiecała poprawę.... i znowu wsiąkła.:-p Wiki nu, nu, nu.:rofl2:
myszuniaaaa witaj kochana.:-) Kooope miechów.:-) Miło, że o nas nie zapomniałaś.:tak:
Bubka wiatrołap skończony? Dużo zostało? Jak Paulina? Chce wracać do szkoły?:-)
As jak ja bym chciała mieć tyle siły ile ty masz.:tak::tak: Podziwiam cię za wszystko. :-) Trzymaj się kobieto.
Lunka co upichciłaś w końcu na rocznicę? Ciekawa żem...:sorry2:

Resztę mamusiek serdecznie pozdrawiam :-) i przepraszam , że nie odp. :sorry2:

Justa przekarze i dziekuje :) I nikt sie tu nie obraza.kazda pisze tyle ile moze :)) Ja dzis napisalam chyba 4 posty woow od 3 tyg to rekord :))

Od 1 wrzesnia jak to napisala Malinka dzieci do szkoly, przedszkola a mamy na BB :))

witam
tylko na chwile....
byla u nas dzisiaj A&E i David
posiedzieli prawie 4 godziny
pogadalismy porobilismy zdjecia wrzuce jak zrzuce na kompa... :)
dzieci juz spia, Sewi to zasnal bez kapania jak jeszzce goscie byli... :)
wybawil sie z Emily, super bylo... my z Aga poklachalysmy :)
w sobote rano wyjezdzaja juz do Niemiec.

ja ide sie kapac i posiedze jeszcze chwilke.
dobranoc wszystkim

aha doczytalam tylko ze malinka ma zapalenie korzonkow - biedna Ty wspolczuje i zycze duzo zdrowka!!!

Ania się normalnie doczekac nie mogę. :tak:;-):-) Ta cisza w domu... ten spokój... i ład .... :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes: do południa. :crazy:

Zazdroszczę wam tych forumowych spotkanek. :-( Planowaliśmy w wakacje wyjazd do Wawki do zoo i jakieś spotkanko z mamuskami z Wawki , ale tak planowałam, że wakacje juz sie skończyły.:sorry2::baffled::crazy: i na planowaniu się skonczylo.

A czy ktoś wie kiedy anakonda wraca? Jakoś niedługo miała wrócić a nadal jej nie widzę.:no:

Patrysia fajnie ze spotkanko sie udalo :)) Czekamy na foteczki

Justa ja jeszcze nie znam tego spokoju ale teraz sie zacznie i pewnie bede wyczekiwala tego spokoju w kolejnych latach :)) Co do planowania to ja tez tak mam ale tym razem to wina braku autka.A chcialam poodwiedzac kilka z Was

Szwagier poszedl pod prysznic, siostra scieli maksowi lozko a ja nadal na bb :))
sama musze jeszcze wskoczyc pod prysznic

reklama
Witam.
Wczorajszy dzień to mega zakupy.
od 11 do 18 chodziłyśmy z Klaudią za ciuchami.:szok::szok::szok::szok:
Najważniejsze,że zakupy udane.:tak::-D:-D:-D
Klaudia od 3 dni szaleje z lustrzanką Nikona to i fotki się zaczynają pojawiać.:-D:-D:-D

Jeszcze z godzinka i kładę się spać.:tak::-):-)
Kubę to poznałam a te zdjecia wyżej to ty czy Klaudia?
bo wy to jak bliźniaczki:tak::tak::tak:
lustrzanka nikona mmmmmm moje marzenie:tak::tak::tak:
hej laski!!:-)
witam sie i ja w srodowy dzien.
moje dzieci położylam spac,krystian na dworze,obiad sie robi tylko mnie czeka prasowanie ale mi sie nie chce.
ja sie juz czuje lepiej,gardło mnie nie boli wiec jest ok.troszke jeszcze katar mnie meczy ale da sie wytrzymac.a moje dzieci dalej maja katar-i tak sie zastanawiam kiedy im minie.:sorry2:
babeczki mam do sprzedania sukienke srebrn- turkusowa.:tak:
miałam ja raz na sobie.jak by ktos byl zainteresowany to moge fotke zrobic.
miłego dnia.:happy2:

as-super zdiecia.a ty kochana slicznie wygladasz.:tak:

beatka-współczuje bólu glowy.:-(

a tu wrzucam fotki

Zobacz załącznik 277455
to jaz m

Zobacz załącznik 277456

Zobacz załącznik 277457

Zobacz załącznik 277458
z moja chrzesnica.

Zobacz załącznik 277460
z kuzynką.

Zobacz załącznik 277461
z kuzynkami i kuzynami.

Zobacz załącznik 277462

Zobacz załącznik 277463
alanek i mikolaj.

Zobacz załącznik 277464
krystianek.
jaka superasna rodzinka chlopaczki masz supersne zarowno te mlodsze jak i te starsze;-)
no ale ty to wogole kochana wymiatasz:tak::tak::tak:
zuper lachon z ciebie:tak::-D:-D
Kochane melduję tylko że żyję co byście listu gończego za mną nie puszczały:tak:
mam zapalenie korzonków :-:)-:)-:)-(jestem na zastrzykach i cholernie cierpię :-:)-:)-:)-(buziam was wszystkie :**********
oj bidulo wysylam wywrote ze zdrowiem właśnie podjeżdża pod twoje drzwi i wywala ci tam fluidy na korytarz:tak::tak:
zdrowiej kochana i wracaj do nas

ania ja za kazdym razem jak babka przyjezdza mam inne zlecenie zalezy od kokardki jej rozmiarow i ilosci pracy przy niej i wtedy zostawia mi jakąś tam ilość, jeśli wyrobie się przed czasem moge do niej zadzwonic zeby mi dowiozla:tak::tak::tak:
no i tak to wygląda;-)

witam was dziopki
docieram dopiero teraz ale lepiej pozno niz wcale
dzis walnelam 500 szt kokardek i mialam nawet czas na dłuuuuuugie zakupy z mama
szukala sukienki na wesele, mnie jak zwykle ominie:sorry2:
juz sie przyzwyczailam kolejne wesele na ktore mam termin porodu:sorry2:
to sie nazywa fart nie
gdyby tak mialo byc za kazdym razem to w przyszlym roku na lipiec mam znow wesele:sorry2:
mam nadzieje ze tym razem nie bede brzuchata:no::no::no:
choc i tak sie pewnie nie pobawie bo z dwojka malych dzieci bedzie ciezko:sorry2:

ale wam tu smece :-p:-p
ale trudno m nie ma a komus musze:-D:-D:-D:-D

Do góry