reklama
oj Justa brudna woda to rzeczywiście ciężka choroba w rodzinie lub w bliskim otoczeniu.:---(..tak sobie przypomniałam.
As śniłaś mi się razem z Kubusiem. To chyba przez to , że troszkę przejełam się twoją przeszłą i obecną sytuacją. Kuba razem z moimi starszakami chodził i skakał po wodzie siegającej do kolan- nie wiem ,jakiś staw... ale woda była taka brudna a my szłyśmy obie za nimi gawędząc sobie.
Wg. mojej babci brudna woda to coś niedobrego, choroba . Cholercia...
Dziewczyny wróciliśmy z tych wakacji i wyleczyć się nie mogę. Pęcherz mi wysiada, podbrzusze boli, dół piecze... wrrr... Sikanie do morza mi wychodzi. Ł. kupił mi coś ziołowego w aptece i tak lecę na tym trzeci dzień, ale coś czuję , że bez wizyty u lekarza się nie obejdzie., bo doszła gorączka. Nie ma to jak furalgin ( szkoda, że na receptę)- dwa wezmę i wsio wraca do ładu.
Wpadnę wieczorkiem , to poczytam co u was.
Justa tak jak Medea pisze sok żurawinowy albo żurawinę nawet taką smażoną do mięs wcinaj to szybko stan zapalny minie.;-)
A my właśnie wróciliśmy z ZOO.
Trochę chłodno było i niekiedy lekko padało,ale to Kubusiowi wcale nie przeszkadzało. szalał jak zwykle.
B
Beata1988
Gość
Justa fajnie że już wróciłaś opowiadaj jak było współczuję zapalenia oby szybko przeszło
Kuba wykąpany, teraz mama idzie sobie posiedzieć w wannie ;-) dzisiaj nie ma co oglądać więc może w końcu coś z M obejrzymy na kompie bo tyle filmów ściągnęłam a nic nie oglądamy byłam u siostry z mamą, chwilkę posiedzieliśmy i do domu trzeba było wracać pogoda się okropna zrobiła, zimno wieje i pada normalnie jesień
Kuba wykąpany, teraz mama idzie sobie posiedzieć w wannie ;-) dzisiaj nie ma co oglądać więc może w końcu coś z M obejrzymy na kompie bo tyle filmów ściągnęłam a nic nie oglądamy byłam u siostry z mamą, chwilkę posiedzieliśmy i do domu trzeba było wracać pogoda się okropna zrobiła, zimno wieje i pada normalnie jesień
nawet w moim śnie biegał radośnie chlapiąc się.oj Justa brudna woda to rzeczywiście ciężka choroba w rodzinie lub w bliskim otoczeniu.:---(
Justa tak jak Medea pisze sok żurawinowy albo żurawinę nawet taką smażoną do mięs wcinaj to szybko stan zapalny minie.;-)
A my właśnie wróciliśmy z ZOO.
Trochę chłodno było i niekiedy lekko padało,ale to Kubusiowi wcale nie przeszkadzało. szalał jak zwykle.
Babcia moja ( 87l) ma zaćmę :-( . Wczoraj pojechaliśmy z nią do szpitala zapisać ją na zabieg. Wyznaczono jej pobyt w szpitalu na 6 kwietnia. W międzyczasie ma zrobić mnóstwo badań, odwiedzić laryngologa, kardiologa... Babcia bardzo się tym przejmuje, na tyle, że tą wizytę w celu tylko umówienia zabiegu odwlekała 3 tyg.:-( Trochę się poddała. Mówi: " a po co mi te wszystkie badania, jak nie doczekam tego szpitala". Smutne...:-(
Tata. Tata dostał awans w pracy na kierownika.:-) ( był hutnikiem). Szef widzi , że ledwo co trzyma się na nogach, więc zaproponował mu korzystne warunki. Jednak są ludzie na tym świecie.:-) A tata nadal "bimba" i o wspomnieniu na temat lekarza zmienia temat.
Uparciuchy...
i u nas jakby z dnia na dzień jesień przyszła. Zimno, deszczowo. Chyba lato się kończy.:-( Straszą , że 1 września ma być 12 C.Justa fajnie że już wróciłaś opowiadaj jak było współczuję zapalenia oby szybko przeszło
Jak było na urlopie? SSSSuuuuuupeerrrr!!!!! Pogoda dopisała, co najważniejsze. :-) Odpocząc nie odpoczęłam, bo z 3 źrebaków się po prostu nie da. Jak starszaki wrócą na tor szkolny to wrzucę kilka fotek.
Ł. ma urlop do końca miesiąca, to sobie teraz siedzimy w domku . Już przyzwyczaiłam się do jego codziennej obecności, choć na początku myślałam, że się pozabijamy. Będzie mi go brakowała jak wróci do pracy. Dzieci jeszcze resztki wakacji u babci wykorzystują...
Ups... Ł. z treningu wrócił. Zmykam mamuśki kolacyjkę zrobić.
Witam wieczorkiem
U mnie dzien zlecial zakupowo i na spotkanku ze znajomaZ zakupkow jestem zadowolona bo kupilam juz dziewczynkom kurteczki zimowe w h&m,do tego czapeczki hello kitty i szaliki a sobie spodnie w new yorker no i wszystko co potrzebne bylo do domkuPozniej wybralismy sie na duze desery lodowe i jak wrocilismy do domu to przyszla znajoma
Zaraz bedziemy ogladac mecz na polsacie:-)
JUSTYS
Tak jak MEDEA ja polecam wlasnie zurawinke i cos przeciwzapalne
U mnie dzien zlecial zakupowo i na spotkanku ze znajomaZ zakupkow jestem zadowolona bo kupilam juz dziewczynkom kurteczki zimowe w h&m,do tego czapeczki hello kitty i szaliki a sobie spodnie w new yorker no i wszystko co potrzebne bylo do domkuPozniej wybralismy sie na duze desery lodowe i jak wrocilismy do domu to przyszla znajoma
Zaraz bedziemy ogladac mecz na polsacie:-)
JUSTYS
Tak jak MEDEA ja polecam wlasnie zurawinke i cos przeciwzapalne
Załączniki
hej mamuski wieczorkiem.
moje dzieci juz spia m mecz oglada,krystek koloruje a ja po necie buszuje.
byłam na zakupach dzis jak m przyjechal,najpierw zaliczylam biedrake(ha ha jak to brzmi) musialam pieluchy dziecia kupic i przy okazji kupilam krystianowi piżame zygzaka za 14.99
nastepnie solarium i jeszcze na sklepy z ciuchami sie udalam i jak zobaczyla sukienke to sie w niej zakochalam a ze mam wesele w pazdzierniku to mi ja babka do jutra odłozyła wiec na 100%ja kupie.a jest sliczna.
a moj m powiedzial ze mam chopla na punkcie sukienek w ciagu 2 miesiecy kupilam 4.
spokojnej nocki.:-)
justa-super ze wakacje udane.
a jesli o pecherz chodzi to skąd ja ten ból znam:-(........mi nic nie pomaga tylko antybiotyk a musze powiedziec ze ja zapalenie pecherza mam kilka razy w roku-KOSZMAR!!!!!!!!
dowikla-super zakupki a dzieciaczki kochane.
moje dzieci juz spia m mecz oglada,krystek koloruje a ja po necie buszuje.
byłam na zakupach dzis jak m przyjechal,najpierw zaliczylam biedrake(ha ha jak to brzmi) musialam pieluchy dziecia kupic i przy okazji kupilam krystianowi piżame zygzaka za 14.99
nastepnie solarium i jeszcze na sklepy z ciuchami sie udalam i jak zobaczyla sukienke to sie w niej zakochalam a ze mam wesele w pazdzierniku to mi ja babka do jutra odłozyła wiec na 100%ja kupie.a jest sliczna.
a moj m powiedzial ze mam chopla na punkcie sukienek w ciagu 2 miesiecy kupilam 4.
spokojnej nocki.:-)
justa-super ze wakacje udane.
a jesli o pecherz chodzi to skąd ja ten ból znam:-(........mi nic nie pomaga tylko antybiotyk a musze powiedziec ze ja zapalenie pecherza mam kilka razy w roku-KOSZMAR!!!!!!!!
dowikla-super zakupki a dzieciaczki kochane.
Hehehehe... Zastanów się dwa razy : Zastanów się dwa razy - Demotywatory.pl
Dzięki dziewczyny za rady w sprawie pęcherza. Jutro popędzę do sklepu po żurawinkę.
Dzięki dziewczyny za rady w sprawie pęcherza. Jutro popędzę do sklepu po żurawinkę.
Ostatnia edycja:
luna665
Mama grudniowa 2007
Witam jesiennie. W nocy wstałam, wyszłam na balkon a tu mgł atak gęsta, że ledwo światła latarni było widać, szok. No jesień juz jak nic. Ostatnio, zbierałam z młodą kasztanyTzn łupinki z kasztanami. Na 8 w 2 były juz kasztany
Jeśli o klipa to widziałąm, dzięki. Wcześniej mnei nie było jak wstawiałaś, więc prosiłąm teraz, bo nadrobić:-)
Mam Furaginum, bo tez ciągle męczę sie z pęcherzem.
Przykro mi z powodu babci. Niestety starzy ludzie nie są głupi i widzą co się wyprawia. Do kwietnia czekać??? Masakra jakaś! Mam nadzieję, że porobi wszystkie badania i się nei podda!
I cieszę się z awansu taty-będzie mu lżej, a hutnik to cholernie ciężka praca!
No i urlopik udany,akumulatory naładowane-tylko sie cieszyć!
Dowikla świetne zakupy, ładne te kurteczki i kompleciki.
Lidka koniecznie musisz nam pokazac zdjęcie tej swej nowej miłości:-):-):-)
Boziu, ale pogoda parszywa, tak szybko sie popsuło, a jeszcze nam sie place zabaw marzą, szkoda, a moze jeszcze sie uda...
Ależ jestem głodna...
eeeee, aaaale o so chozi???luna kolejny raz juz o to nie pytaj jak nie widzisz kiedy Ci odpisze!
Jeśli o klipa to widziałąm, dzięki. Wcześniej mnei nie było jak wstawiałaś, więc prosiłąm teraz, bo nadrobić:-)
Kochana powiedz tylko słowo a uzdrowione będzie ciało Twoje.Dziewczyny wróciliśmy z tych wakacji i wyleczyć się nie mogę. Pęcherz mi wysiada, podbrzusze boli, dół piecze... wrrr... Sikanie do morza mi wychodzi. Ł. kupił mi coś ziołowego w aptece i tak lecę na tym trzeci dzień, ale coś czuję , że bez wizyty u lekarza się nie obejdzie., bo doszła gorączka. Nie ma to jak furalgin ( szkoda, że na receptę)- dwa wezmę i wsio wraca do ładu.
Mam Furaginum, bo tez ciągle męczę sie z pęcherzem.
Przykro mi z powodu babci. Niestety starzy ludzie nie są głupi i widzą co się wyprawia. Do kwietnia czekać??? Masakra jakaś! Mam nadzieję, że porobi wszystkie badania i się nei podda!
I cieszę się z awansu taty-będzie mu lżej, a hutnik to cholernie ciężka praca!
No i urlopik udany,akumulatory naładowane-tylko sie cieszyć!
Dowikla świetne zakupy, ładne te kurteczki i kompleciki.
Lidka koniecznie musisz nam pokazac zdjęcie tej swej nowej miłości:-):-):-)
Boziu, ale pogoda parszywa, tak szybko sie popsuło, a jeszcze nam sie place zabaw marzą, szkoda, a moze jeszcze sie uda...
Ależ jestem głodna...
B
Beata1988
Gość
Lidka koniecznie pokaż nam swoją miłość
Dowikla fajne zdjęcia a czapki superaśne też chce taką ;-):-)
Luna u mnie też w nocy mgła było
Witam. Pogoda jesienna nawet nie ma jak z Kubą wyjść na dwór, bo ten zaraz po kałużach chce latać a ja nie mam dla niego jeszcze kaloszy przyjdzie wypłata będzie trzeba poszukać jakiś fajnych i jakiś płaszczyk przeciwdeszczowy a mama musi sobie kurtkę na jesień kupić teraz sobie przypomniałam że nie mam na lumpki najpierw będzie trzeba się wybrać dobrze że w tym miesiącu będzie dwa razy więcej kasy to przynajmniej obkupię rodzinkę na jesień i zimę głowa mnie już na szczęście nie boli i oby tak dzisiaj zostało bo jakiegoś nerwa mam dzisiaj a może będę miała robotę od września czyli od przyszłego tygodnia będzie jakieś 600-700zł więcej na miesiąc porucznik M chce sprowadzić dziecko od rodziców. Gdzieś tam go dali do dziadków jakieś 150km od domu i teraz chcą go sprowadzić i dać do przedszkola za 1200zł miesięcznie. I może jak się uda to ja się nim zajmę chłopiec jest o trzy dni młodszy od Kuby więc problemu nie będzie mam nadzieję że wypali
Dowikla fajne zdjęcia a czapki superaśne też chce taką ;-):-)
Luna u mnie też w nocy mgła było
Witam. Pogoda jesienna nawet nie ma jak z Kubą wyjść na dwór, bo ten zaraz po kałużach chce latać a ja nie mam dla niego jeszcze kaloszy przyjdzie wypłata będzie trzeba poszukać jakiś fajnych i jakiś płaszczyk przeciwdeszczowy a mama musi sobie kurtkę na jesień kupić teraz sobie przypomniałam że nie mam na lumpki najpierw będzie trzeba się wybrać dobrze że w tym miesiącu będzie dwa razy więcej kasy to przynajmniej obkupię rodzinkę na jesień i zimę głowa mnie już na szczęście nie boli i oby tak dzisiaj zostało bo jakiegoś nerwa mam dzisiaj a może będę miała robotę od września czyli od przyszłego tygodnia będzie jakieś 600-700zł więcej na miesiąc porucznik M chce sprowadzić dziecko od rodziców. Gdzieś tam go dali do dziadków jakieś 150km od domu i teraz chcą go sprowadzić i dać do przedszkola za 1200zł miesięcznie. I może jak się uda to ja się nim zajmę chłopiec jest o trzy dni młodszy od Kuby więc problemu nie będzie mam nadzieję że wypali
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Czesc
Wczoraj milaysmy elegancki dzionek wieczorem padlam jak kawka )
PO 10 pojechalysmy na targ do Dynowa.Musialam Laurze kupic dresiki do przedszkola bo w sumie mam tylko jeden.Dokupilam dwa: jeden Kitty a drugi z welurku.
Na 15 przyjechala kosmetyczka i taka kobiecie zeszlo do prawie 20, no ale zrobila nowki i raczki mi i Iwcik )
Wczoraj przyszedl laury prezencik.MOja ma szal na pociagi to i jej kupilam
ZESTAW DRÓG I SZYN Little Tikes 0425 PROMOCJA!!!! (1191640446) - Aukcje internetowe Allegro
Dzieciaki wcinaja sniadanko siostra spi a ja na bb
Dowikla laura w tamtym roku miala podobna kurtke na zime z Toppolino )a Gdzie buty?Ja tez z tych co o 10 wstaja a teraz sie skonczy :|bedzie trzeba sie przestawic hihi
Beata mam nadzieje ze robotka wypali a Kuba bedzie miala sie z kim bawic )
Anabuba sukienka mi sie podoba ale jakos nie widzi mi sie na wesele :| Ta brazowa jak najbardziej
AS corka to skroa sciagnieta z Ciebie
Luna dzis za oknem tez mam nieciekawy widoczek: pochmurno i ogolnie brzydko do tego jeszcze ta temperatura blee a Furaginum tez posiadam na szczescie nie musialam jeszcze uzywac i odpukac w niemalowane
Justa oby bol szybko minal a paskudztwa lubia sie przypaletac przewaznie na wyjazdach :|
Wczoraj milaysmy elegancki dzionek wieczorem padlam jak kawka )
PO 10 pojechalysmy na targ do Dynowa.Musialam Laurze kupic dresiki do przedszkola bo w sumie mam tylko jeden.Dokupilam dwa: jeden Kitty a drugi z welurku.
Na 15 przyjechala kosmetyczka i taka kobiecie zeszlo do prawie 20, no ale zrobila nowki i raczki mi i Iwcik )
Wczoraj przyszedl laury prezencik.MOja ma szal na pociagi to i jej kupilam
ZESTAW DRÓG I SZYN Little Tikes 0425 PROMOCJA!!!! (1191640446) - Aukcje internetowe Allegro
Dzieciaki wcinaja sniadanko siostra spi a ja na bb
Dowikla laura w tamtym roku miala podobna kurtke na zime z Toppolino )a Gdzie buty?Ja tez z tych co o 10 wstaja a teraz sie skonczy :|bedzie trzeba sie przestawic hihi
Beata mam nadzieje ze robotka wypali a Kuba bedzie miala sie z kim bawic )
Anabuba sukienka mi sie podoba ale jakos nie widzi mi sie na wesele :| Ta brazowa jak najbardziej
AS corka to skroa sciagnieta z Ciebie
Luna dzis za oknem tez mam nieciekawy widoczek: pochmurno i ogolnie brzydko do tego jeszcze ta temperatura blee a Furaginum tez posiadam na szczescie nie musialam jeszcze uzywac i odpukac w niemalowane
Justa oby bol szybko minal a paskudztwa lubia sie przypaletac przewaznie na wyjazdach :|
Podziel się: