reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień Dobry :-)

Dziś dla odmiany Zuzia wstała o 2.00 i bawiła się do 3.00 :dry: Mam nadzieję, że te zęby jej szybko wyjdą, bo od rana jest taka rozmarudzona, że byłam szczęśliwa jak wreszcie zasnęła kilkanaście minut temu! :blink:
Na szczęście Piotruś zmienił ton i już nie jest skrzypiącymi zawiasami :-) Rozebrał się i biega teraz nago po domu, a właściwie to robi naleśniki - tzn powyciągał z szafek różne akcesoria i gotuje na środku dywanu :-D A rano zmusił mnie do zrobienia naleśników na śniadanie, w sumie już z tydzień chyba ich nie jadł.

As, lustrzanka nikona to fajna sprawa, my mamy canona - też lustrzankę i muszę przyznać, że nawet takiemu laikowi w sprawach fotografii jak ja , też wychodzą super zdjęcia :tak:

Luna, pokaż nowy fryz! :-)

reklama
hej laski!!:-)
witam sie i ja w srodowy dzien.
moje dzieci położylam spac,krystian na dworze,obiad sie robi tylko mnie czeka prasowanie ale mi sie nie chce.
ja sie juz czuje lepiej,gardło mnie nie boli wiec jest ok.troszke jeszcze katar mnie meczy ale da sie wytrzymac.a moje dzieci dalej maja katar-i tak sie zastanawiam kiedy im minie.:sorry2:
babeczki mam do sprzedania sukienke srebrn- turkusowa.:tak:
miałam ja raz na sobie.jak by ktos byl zainteresowany to moge fotke zrobic.
miłego dnia.:happy2:

as-super zdiecia.a ty kochana slicznie wygladasz.:tak:

beatka-współczuje bólu glowy.:-(

a tu wrzucam fotki

CIMG1213.jpg
to jaz m

CIMG1218.jpg

CIMG1220.jpg

CIMG1243.jpg
z moja chrzesnica.

CIMG1252.jpg
z kuzynką.

CIMG1254.jpg
z kuzynkami i kuzynami.

CIMG1233.jpg

CIMG1137.jpg
alanek i mikolaj.

CIMG1185.jpg
krystianek.

hejka

Widze ze nie tylko ja dzis myslalam jaki to mamy dzionek :))

Patrycja czekamy na foteczki napewno spotkanko sie Wam uda :) Zazdroszcze
Myszunia jak bede niedaleko Kola to zapewne wpadne na kawke dziekuje za zaproszenie :))Ostatnio jak bylam zakupy robilam w Manufakturze.Daleko mieszkasz od tego centrum?
As piekne foteczki no i corka miala racje ciuchy zyja na osobie z wieszaka nie wygladaja najlepiej :))
Natalineczka a ile ty musisz robic tych kokardek?Torbe spakowalas- do szpitala oczywiscie?
Luna ja tez popieram takie mamusie ktore zezwalaja na taka zabawe :))
Lidka ale z Ciebie lacha fiuu fiuuu a dzieci cudne

Fotka zrobiona:) oczywiscie iwcik mi przekazala hihihi :)) Jak jedna czyta to druga streszcza.Wstawie jak ja zrzuce

Ostatnia edycja:
lidka super wygladasz i M tez niczego sobie!;-) dzieciaczki slodkie:tak:

anka!!! sikam! ja tez chce taką torebkęęęęę!!! zarąbista! wogóle wszystko rewelka!

Kochane melduję tylko że żyję co byście listu gończego za mną nie puszczały:tak:
mam zapalenie korzonków :-:)-:)-:)-(jestem na zastrzykach i cholernie cierpię :-:)-:)-:)-(buziam was wszystkie :**********

witam popołuniowo.
ale tu pustki-szok.:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja polozylam spac moje dzieci,glowe umylam poprasowalam i teraz odpoczywam.:tak:

ania-buty swietne,torebka boska,pasek exstra!!!
chyba i ja sie wybiore do błazowej na zakupy.;-)

malinka-kochana,duuuuuuuużo zdrowia dla Ciebie.
buziaki.

reklama
Lunka dzisiaj środa :tak: no dzień miałaś na obrotach :tak:
a wiesz, ze byłam pewna do tej pory, że jednak wtorek, kurcze, teraz to czas leci jak z bicza, zaraz koniec wakacji:szok:łoomatko

Mówiła,że muszę to na siebie założyć ,bo wtedy rzeczy nabierają życia.:szok::-D:-D:-D
dziś powinna przyleźć @,ale mogła by jeszcze nie przychodzić,bo nie mam czasu na nią.:-D:-D:-D:-D
Klaudia ma rację, a co do @-:-D:-D:-D

Luna, pokaż nowy fryz! :-)
Nowy fryz kochana to ja mam tylko po tej wichurze u nas, ale wieje, normalnie głowy urywa!!!!

Lidka świetne zdjęcia, piękne z Ciebie mamuśka!!!
A sukienka niestety nie w moim typie.

Anka no bombowe, wszystko, a torebka, ja pierdziele, gdzieś Ty taką wyczaiła!!!!!

Malinuś zdrówka kilo Ci przesyłam.....................................................

A ja w końcu się wyrobiłąm, z zakupów po urzędowych wróciłam koło 14, obiad, sprzatanie, prasowanie i w końcu klapłam na tyłku, nogi mnei bolą, hehe.
Mężuś nie mniej zmęczony, młoda tylk owariuje, znalazła chustę , zasłoniła oko i krzyczy , że jest piratem:-D:-D:-D, fajniusio:rofl2:

No a ja skoro mam chwilunie, to zobaczę jak bard:rofl2:o nie znam się na office'ie, hihi.
Pa

Do góry