anka26_x_07
Mama Laury :)
juz odwiedzilam te stronke ale dziekujeAnka llepiej fotelik bo jest dużo bezpieczniejszy najbardziej przy zderzeniach bocznych jest to wazne
zapina się dziecko juz normalnymi pasami samochodowymi w nim.
tutaj masz ocenione w testach. Wybierz jakiś bezpieczny;-)
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 15-36 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Zdecydowalam sie na fotelik po ogladanieciu tej stronki w sumie mam 2 w glowie ale zobaczymy zaczekam na meza decyzje
tu z rana tez byla burza a w ciagu dnie goraco dzieci w basenieczesc mamuski!!
witam sie z rana.unas była rzed chwilka burza ale taka delikatna,troszke popadało pogrzmiało i tyle a sie zanosiło na straszna ulewe bo taka chmura straszna była ze szok.
a mało byc tak cieplo dzis u nas a tu lipa.
moje dzieci spia,m ma dzis wolne ale do ksiegowej pojechał,krystek sie bawi a ja kawke popijam.dzis na obiadek robie zapiekanke serowa z makaronem i szynka.tylko szkoda ze ja nie bede jej jadła.ta dieta mnie wykaczy.
milego dnia.
ania-super ze lenka przybiera na wadze.oby tak dalej.
anabuba-ty to jestes kobieta złota,wszystko robisz.m powinien Cie na rekach nosic.
beata-współczuje bólu ucha.
natalineczka-i jak z tymi kokardkami??opłaca sie je robic?
szalaly bo nie dalo sie wytrzymac
Shrek powiadaszszkoda ze Cie nie widzialamWitam
U nas znowu upal,normalnie obudzilam sie cala mokraNiby poznije maja byc burze ale poki co sie na to nei zanosi
Mlodzi wlasnie koncza jesc platki i o dziwo sa cicho
ANKA
Super ze mala przybieraPamietam jak ja zawsze czekalam na poranne wazenie i jak tylko troszeczke przybraly to bylam mega happy
Mnie plecy nie bolaly po znieczuleniu ale puchly mi stopy i wygladalam jak Shrek
ANABUBKA
Ty to masz zdrowieJa to bym juz chyba padla ze zmeczenia i wogole
MALINUS
Oby wiecej takich przemoczen hehe;-):-):-):-)
super gratulacje dla Nicoli moja tez najpierw tata wolala mama to chyba jak 10mc miala Czekam na fotkihej dziolszki
my dalej kiepsko z zasiegiem z neta wiec piesze od mamy bo jeste u nich
a zenikogo tu na kompie nie ma wiec korzystam
no ale chcialam sie Wa pochwalic ze Niki przekulam dzisiaj uszka
ale zdjecia pokze Wam jak zrobie i przyjde do rodzicow je zrzucic bo u nas ten kabel nadal nie dziala i to wina komputwera bo jest zapchany trza zrobic formata
no ale zaplacilam 30 zl razem z kompletem kolczykow
chcialam mojego m poprosic zeby zrobil mi sesje zdjeciowa....
no ale jakos nie ma na to czasu
nie wiem co jeszcze chcialam napisac
aha chcialam jeszcze sie pochwalic ze moja mala dzisiaj pierwszy rz powiedziala "tata"
no ja nie wiem czemu moje dzieci mowia pierwsze tata a nie mama
teraz caly czas powtarza "tata i nic innego....
dasz rade to nie smarkacze tylko powazni ludzieTo do pracy mam iść na uczelnię prywatną i tak nawet nie wiem, jak sobie poradzę, przygotowuję zajęcia, żeby mieć chociaż część gotowych, a jak praca ze studentami będzie wyglądać, czy tremę będę mieć, to się okaże. Mam nadzieję, że jakoś pójdzie.
ojejciu az tak daje popalic :|jak jest kasa to znaczy ze sie oplaca;-)
a na powaznie to nie wiem jeszcze bo wyplate pierwsza bede miala 10 wrzesnia narazie dostalam 77 zl za te pierwsze zlecenie, teraz robie te po 7 gr a tamte byly po 3 gr ale te robie 3 razy dluzej
zobaczymy 10;-)
gratulacje za tate
czarek tez pierwsze co to tata powiedzial pozniej baba dada dlugo nie mowil mama ale jak juz zaczal to na wszystkich
dzis piatek 13 i widac to golym okiem
czarek nie do zniesienia normalnie niegrzeczny jak nie wiem, nigdy nie dal mi jeszcze tak popalic, ale nie dalam mu w dupe choc naprawde malo brakowalo
a jak przyechalam i zobaczylam ze syfon pod zlewem mi sie zarwal to juz wogole rece zalamalam i ryczalam jak bober
az pozniej sie zastanawialam czy mnie sasiedzi nie slyszeli bo balkon otwarty byl
teraz jem obiad frytki
nawet nie mialam jak obiadu normalnego zrobic bo do miasta na zakupy pojechalam i kolejna stowa poszla
masakra ale lodowa pelna
m dzis zjezdza z fuchy i kase juz wzial bo lozeczko kazal mi uz zamowic dla czarka
zaraz wam wkleje linka jakie mu wybralismy;-)
ŁÓŻKO SAMOCHÓD WÓZ STRAŻ POŻARNA GRATIS!! (1174170524) - Aukcje internetowe Allegro
czarek chcial ciufe ale ta 2 razy tyle kosztowala i duzo krotsza byla
W takim wozie napewno bedzie sie mu dobrze spalo
Powodzenia z tymi kokardkami
ojejku, strasznie mi przykro mam nadzieje ze nie bedzie miala blizn. A z rowerzystami to juz tak jest pija i jezdza eh brak slowweszlam na chwile znow , ale bede definitywnie po 18
moja kuzynka miala dzisiaj nad ranem powazny wypadek... ponoc cala twarz ma pocieta....:-( rowerzysta nie zyje....a jeszcze jedno auto zeby zapobiec zabiciu rowerzysty wlasnie wjechal w ich auto.... bede pozniej.....
Ja dzis jestem sama z dziecmi i babcia.Moja mama pojechala bo jutro ida na wesele. Dzieci byly w miare grzeczne nie obylo sie bez placzu ale to standard w czasie zabaw.Najgorsze bylo niechcace uderzenie laury lopata w oko.Maksiu sie odwrocil i nie zauwazyl lali na szczescie ma tylko lekko czerwona powieke
Rozmawialam z moim przez telefon to sie pytal czy nie boje sie sama zostac na noc.Czego sie bac co ma byc to bedzie.Jak to mowia kazdy ma cos zapisane.
Lenka znow przybrala 15g ciekawe czy teraz juz codziennie bedzie to 15g