reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anka llepiej fotelik bo jest dużo bezpieczniejszy:tak: najbardziej przy zderzeniach bocznych jest to wazne:tak:
zapina się dziecko juz normalnymi pasami samochodowymi w nim.
tutaj masz ocenione w testach. Wybierz jakiś bezpieczny;-)
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 15-36 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
juz odwiedzilam te stronke ale dziekuje:tak:
Zdecydowalam sie na fotelik po ogladanieciu tej stronki w sumie mam 2 w glowie ale zobaczymy zaczekam na meza decyzje
czesc mamuski!!
witam sie z rana.unas była rzed chwilka burza ale taka delikatna,troszke popadało pogrzmiało i tyle a sie zanosiło na straszna ulewe bo taka chmura straszna była ze szok.
a mało byc tak cieplo dzis u nas a tu lipa.
moje dzieci spia,m ma dzis wolne ale do ksiegowej pojechał,krystek sie bawi a ja kawke popijam.dzis na obiadek robie zapiekanke serowa z makaronem i szynka.tylko szkoda ze ja nie bede jej jadła.ta dieta mnie wykaczy.

milego dnia.

ania-super ze lenka przybiera na wadze.oby tak dalej.

anabuba-ty to jestes kobieta złota,wszystko robisz.m powinien Cie na rekach nosic.

beata-współczuje bólu ucha.

natalineczka-i jak z tymi kokardkami??opłaca sie je robic?
tu z rana tez byla burza a w ciagu dnie goraco dzieci w basenie
szalaly bo nie dalo sie wytrzymac
Witam
U nas znowu upal,normalnie obudzilam sie cala mokra:no:Niby poznije maja byc burze ale poki co sie na to nei zanosi:no:
Mlodzi wlasnie koncza jesc platki i o dziwo sa cicho:tak::tak::tak:

ANKA
Super ze mala przybiera:tak::tak::tak:Pamietam jak ja zawsze czekalam na poranne wazenie i jak tylko troszeczke przybraly to bylam mega happy:tak::tak::tak:
Mnie plecy nie bolaly po znieczuleniu ale puchly mi stopy i wygladalam jak Shrek:szok::szok::szok:

ANABUBKA
Ty to masz zdrowie:szok:Ja to bym juz chyba padla ze zmeczenia i wogole:no:

MALINUS
Oby wiecej takich przemoczen hehe;-):-):-):-)
Shrek powiadasz:-Dszkoda ze Cie nie widzialam:-D:-D
hej dziolszki

my dalej kiepsko z zasiegiem z neta wiec piesze od mamy bo jeste u nich
a zenikogo tu na kompie nie ma wiec korzystam
no ale chcialam sie Wa pochwalic ze Niki przekulam dzisiaj uszka :laugh2::laugh2:
ale zdjecia pokze Wam jak zrobie i przyjde do rodzicow je zrzucic bo u nas ten kabel nadal nie dziala i to wina komputwera bo jest zapchany trza zrobic formata :confused2:
no ale zaplacilam 30 zl razem z kompletem kolczykow

chcialam mojego m poprosic zeby zrobil mi sesje zdjeciowa....
no ale jakos nie ma na to czasu:sorry:

nie wiem co jeszcze chcialam napisac :sorry::eek:

aha chcialam jeszcze sie pochwalic ze moja mala dzisiaj pierwszy rz powiedziala "tata"
no ja nie wiem czemu moje dzieci mowia pierwsze tata a nie mama
teraz caly czas powtarza "tata i nic innego....
su:-Dper gratulacje dla Nicoli moja tez najpierw tata wolala mama to chyba jak 10mc miala:-D:-D:-D Czekam na fotki
To do pracy mam iść na uczelnię prywatną i tak nawet nie wiem, jak sobie poradzę, przygotowuję zajęcia, żeby mieć chociaż część gotowych, a jak praca ze studentami będzie wyglądać, czy tremę będę mieć, to się okaże. Mam nadzieję, że jakoś pójdzie.
dasz rade to nie smarkacze tylko powazni ludzie
jak jest kasa to znaczy ze sie oplaca;-):-D
a na powaznie to nie wiem jeszcze bo wyplate pierwsza bede miala 10 wrzesnia narazie dostalam 77 zl za te pierwsze zlecenie, teraz robie te po 7 gr a tamte byly po 3 gr ale te robie 3 razy dluzej:sorry:
zobaczymy 10;-)

gratulacje za tate:tak::tak::tak:
czarek tez pierwsze co to tata powiedzial:sorry: pozniej baba dada dlugo nie mowil mama ale jak juz zaczal to na wszystkich:-D:-D:-D:-D

dzis piatek 13 i widac to golym okiem:crazy:
czarek nie do zniesienia normalnie niegrzeczny jak nie wiem, nigdy nie dal mi jeszcze tak popalic, ale nie dalam mu w dupe choc naprawde malo brakowalo:angry::angry:
a jak przyechalam i zobaczylam ze syfon pod zlewem mi sie zarwal to juz wogole rece zalamalam i ryczalam jak bober
az pozniej sie zastanawialam czy mnie sasiedzi nie slyszeli bo balkon otwarty byl:sorry:
teraz jem obiad:sorry: frytki
nawet nie mialam jak obiadu normalnego zrobic bo do miasta na zakupy pojechalam i kolejna stowa poszla:no::no:
masakra ale lodowa pelna:tak::tak::tak:

m dzis zjezdza z fuchy i kase juz wzial bo lozeczko kazal mi uz zamowic dla czarka:tak:
zaraz wam wkleje linka jakie mu wybralismy;-)
ŁÓŻKO SAMOCHÓD WÓZ STRAŻ POŻARNA GRATIS!! (1174170524) - Aukcje internetowe Allegro
czarek chcial ciufe ale ta 2 razy tyle kosztowala i duzo krotsza byla:tak::tak::tak:
ojejciu az tak daje popalic :|
W takim wozie napewno bedzie sie mu dobrze spalo :)
Powodzenia z tymi kokardkami
weszlam na chwile znow , ale bede definitywnie po 18:tak:
moja kuzynka miala dzisiaj nad ranem powazny wypadek... ponoc cala twarz ma pocieta....:-( rowerzysta nie zyje....a jeszcze jedno auto zeby zapobiec zabiciu rowerzysty wlasnie wjechal w ich auto....:baffled: bede pozniej.....
ojejku, strasznie mi przykro mam nadzieje ze nie bedzie miala blizn. A z rowerzystami to juz tak jest pija i jezdza eh brak slow

Ja dzis jestem sama z dziecmi i babcia.Moja mama pojechala bo jutro ida na wesele. Dzieci byly w miare grzeczne nie obylo sie bez placzu ale to standard w czasie zabaw.Najgorsze bylo niechcace uderzenie laury lopata w oko.Maksiu sie odwrocil i nie zauwazyl lali na szczescie ma tylko lekko czerwona powieke
Rozmawialam z moim przez telefon to sie pytal czy nie boje sie sama zostac na noc.Czego sie bac co ma byc to bedzie.Jak to mowia kazdy ma cos zapisane.

Lenka znow przybrala 15g ciekawe czy teraz juz codziennie bedzie to 15g:rofl2:

reklama
Kamcia okropne :szok: ale jak rowerzysta pijany i sam wjechał na jezdnię to sam sobie winien. Szkoda tylko że akurat na kuzynkę trafiło :-( oby wszystko było dobrze
Natali łóżko fajne :tak: mój pewnie to by chyba z niego nie wychodził :-) ale jak dla mnie to masakrycznie drogie :szok:
Lidka szkoda że Iwcik musi jeszcze posiedzieć, ale to dla dobra dziecka :tak: sukienka bardzo ładna :tak:
Dowilka ja bym z miłą chęcią wpadła ale ja tak daleko sama się nie wybieram autem :sorry: nie ryzykuję bo ja wariatka za kierownicą jestem :-D a królika muszę się pozbyć bo mnie wkurza jak nie wiem :confused2: ja chce kota :tak:

Witam wieczorem. Ja sobie siedzę i oglądam harrego pottera i czekam aż M mi coś napisze :sorry: nic nie ma do oglądania a mi się nawet nie chce przełączać :sorry: Kuba chyba już zasnął, nie wiem mam takiego lenia że nawet nie chce mi się iść sprawdzić :-p ale skoro cicho i go nie widzę to czyli że śpi :tak: M mi dzisiaj napisał po południu że dzisiaj odpoczywał, zalecenie okulisty. Z okiem lepiej mówił :tak: mam nadzieję że na przyszły tydzień wróci i żeby mógł wziąć wolne :tak: chociaż 5 dni wtedy to ja odpocznę trochę od Kuby i obowiązków domowych :tak:

hej ... jestem i ja....
nie mialam czasu wzesniej wejsc...
no i znam szcczegoly wypadku...
nie bylo zadnego dodatkowego auta...
oni wracali z pracy a koles na rowerze pijany w 3 du** bez swiatel im wyskoczyl na glowna ulice...
no i wpadl prosto na kuzynke przez szybe:baffled: i stad ona ma pocieta twarz... i wybite 3 zeby:eek::baffled:
teraz lezy w szpitalu boli ja bark, glowa i ma zawroty glowy, mdli ja i wogole...
beda ja badacc po calosci....:-(jak cos to dam jeeszcze znac...

kuzynka bliska, mojej mamy siostry corka

Anka to się cieszę, że jednak zdecydowałaś się na fotelik a nie podstawkę:tak:

Kamcia kurcze biedna.... oby nie miała blizn:no: bo zęby sie wstawi;-) wiem coś o tym:rofl:

Natalineczka sory, ale mi sie te łózeczko nie podoba:zawstydzona/y: 800zł a wyglada na tandetne..... nawet 400bym nie dała:no:
jakies inne mi się podobało nawet jak oglądałam na allegro..wyglądało na solidniejsze.... ale ja i tak jestem zdania że łóżko to nie zabawka i powinno być normalne.... dzieci i tak mają wystarczająco dużo zabawek rozpraszających uwagę przed snem więc po co dorzuca jeszcze łóżko;-)

Maks będzie miał zwykłe drewniane łóżko jak oddam małe... zwykle juz dla dorosłych.. zresztą nawet odziedziczy dół z piętrowego po patryku, tylko materac się dokupi, bo sama rama jest jak nowa a jest idealna do mebli jakie Maks ma w pokoju:tak:

no nie wiem może jestem zbyt staroświecka jesli chodzi o łóżko ale jakoś tak mam:rofl:

Ania ja mam nadzieję że dostanie bo ma chyba jakieś 11 dni za służby jeszcze z czerwca i powiedział że będzie ich się domagać :tak: a nadrabiać to w 100% będziemy :-p fajnie że na fotelik się zdecydowałaś :tak: mi jeszcze na szczęście posłuży ten co mam :-D
Kamcia współczuję kuzynce :-( oby szybko z tego wyszła, a jak opisujesz że ma zawroty głowy i jej nie dobrze to objawy wstrząsu mózgu :tak: zdrówka dla niej :tak:
Meduska ja jestem tego samego zdania co do łóżka :tak: mi Kuba śpi normalnie na łóżku już :tak: chociaż ma większe od naszego :-D

Witam z rana. Kuba ogląda piosenki na vh1 jak zawsze rano :-D a ja mam przynajmniej godzinkę dla siebie :tak: zjem śniadanko i będzie trzeba się wziąć za sprzątanie a nie chce mi się jak nie wiem :sorry: od 1 w nocy pada cały czas, burza przeszła ale szybko :tak: Kuba znowu w nocy przylazł ale przynajmniej mama zasnęła bo przy burzy nie śpię :sorry: za głośno i co chwilę świeci :-p zajrzę potem :tak:

hej mamuski wieczorkiem.
moje dzieci juz spia m piwko pije i jakis tam film oglada a ja po necie buszuje.
bylam dzis u iwicik w szpitalu i niestety lenka z mamusia musza byc miniumum 7 dni jeszcze w szpitalu.niuni zrobił sie obrzek na raczce od klucia i sie nie goi dostaje od dzis antybiotyk(podejrzewaja jakas bakterie)iwonka jest załamana tak bardzo by chciała wyjsc już ze szpitala.na szczescie ja nic nie boli i wyniki ma już lepsze.
a nastepnie byłam na zakupach w biedrace i zaliczyłam solarium.

aha i jeszcze wam sie pochwale jaką sobie sukienke kupiłam na wesele
*G* CUDOWNA SUKIENKA !!!_PIĘKNE WZORY !_SREBRO (1187154869) - Aukcje internetowe Allegro

spokojnej nocki.

natalineczka-bardzo fajne to łużko.

patrysia-gratulacje dla niuni za pierwsze słowo.

kamcia-jak kuzynka?mam nadzieje ze wszystko dobrze i nic złego i groznego jej sie nie stało.
oj bidulinka no ale lepiej polezec i sie wyleczyc:tak::tak::tak::tak:
Witam wieczorkiem
My niedawno wrocilismy do domku i wlasnie skonczylismy kolacje:tak::tak::tak:jeszcze troche i mlodzi pojda spac:tak::tak::tak:
Troszke popadalo i na tym chyba koniec hehe:baffled:

LIDUS
Fajna ta sukienka:tak::tak::tak:Koniecznie musisz wstawic fotke jak w Niej wygladasz:tak::tak::tak:
Szkoda ze IWCIK jeszcze tydzien spedzili w szpitalu:-(No ale to dla dobra dziecka:tak::tak::tak:Lepiej wychodzac ze szpitala miec pewnosc ze wszystko jest ok:tak::tak::tak:

NATALI
Fajne to wyrko:tak::tak::tak:Mlody pewnie sie ciesz,co?

KAMCIA
Okropny wypadek:-(

BEATA
Skoro Poznan tak niedaleko to wpadaj Kochana:tak::tak::tak:
I odczep sie od tego krolika:-p
cieszy sie jak mu sie przypomni to sobie kaze wlaczac zdjecia ale mu nie wlacam bo mu sie za bardzo opatrzy:-p:-D
Kamcia okropne :szok: ale jak rowerzysta pijany i sam wjechał na jezdnię to sam sobie winien. Szkoda tylko że akurat na kuzynkę trafiło :-( oby wszystko było dobrze
Natali łóżko fajne :tak: mój pewnie to by chyba z niego nie wychodził :-) ale jak dla mnie to masakrycznie drogie :szok:
Lidka szkoda że Iwcik musi jeszcze posiedzieć, ale to dla dobra dziecka :tak: sukienka bardzo ładna :tak:
Dowilka ja bym z miłą chęcią wpadła ale ja tak daleko sama się nie wybieram autem :sorry: nie ryzykuję bo ja wariatka za kierownicą jestem :-D a królika muszę się pozbyć bo mnie wkurza jak nie wiem :confused2: ja chce kota :tak:

Witam wieczorem. Ja sobie siedzę i oglądam harrego pottera i czekam aż M mi coś napisze :sorry: nic nie ma do oglądania a mi się nawet nie chce przełączać :sorry: Kuba chyba już zasnął, nie wiem mam takiego lenia że nawet nie chce mi się iść sprawdzić :-p ale skoro cicho i go nie widzę to czyli że śpi :tak: M mi dzisiaj napisał po południu że dzisiaj odpoczywał, zalecenie okulisty. Z okiem lepiej mówił :tak: mam nadzieję że na przyszły tydzień wróci i żeby mógł wziąć wolne :tak: chociaż 5 dni wtedy to ja odpocznę trochę od Kuby i obowiązków domowych :tak:
drozsze niz zwykle lozka ale bardzo tanie jesli chodzi o te autka, bo i materac ma juz w cenie i dostawa i montaz tez jest gratis:tak::tak::tak:
a czarek ma "uskladane" z chrzcin i roznych innych okazji :tak::tak:
i sobie wybral takie lozeczko wiec mama nic nie ma do gadania:sorry::-D

hej ... jestem i ja....
oni wracali z pracy a koles na rowerze pijany w 3 du** bez swiatel im wyskoczyl na glowna ulice...
no i wpadl prosto na kuzynke przez szybe:baffled: i stad ona ma pocieta twarz... i wybite 3 zeby:eek::baffled:
teraz lezy w szpitalu boli ja bark, glowa i ma zawroty glowy, mdli ja i wogole...

a moze ma wstrzas mozgu:eek:
takie objawy, badali ja:eek:

Kamcia kurcze biedna.... oby nie miała blizn:no: bo zęby sie wstawi;-) wiem coś o tym:rofl:

Natalineczka sory, ale mi sie te łózeczko nie podoba:zawstydzona/y: 800zł a wyglada na tandetne..... nawet 400bym nie dała:no:
jakies inne mi się podobało nawet jak oglądałam na allegro..wyglądało na solidniejsze.... ale ja i tak jestem zdania że łóżko to nie zabawka i powinno być normalne.... dzieci i tak mają wystarczająco dużo zabawek rozpraszających uwagę przed snem więc po co dorzuca jeszcze łóżko;-)

Maks będzie miał zwykłe drewniane łóżko jak oddam małe... zwykle juz dla dorosłych.. zresztą nawet odziedziczy dół z piętrowego po patryku, tylko materac się dokupi, bo sama rama jest jak nowa a jest idealna do mebli jakie Maks ma w pokoju:tak:

no nie wiem może jestem zbyt staroświecka jesli chodzi o łóżko ale jakoś tak mam:rofl:
o gustach sie nie dyskutuje:rofl2:

witam sie z wami z ranka babencje
sniadanko wcisnelam
i zaraz sie za robote zabieram
trza jeszcze posprzatac bo toz to sobota
m przyjechal wieczorem wiec bedzie dzis sprzatal:-p

hej ... jestem i ja....

faktycznie bliska, mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie.Zycze jej mnostwo zdrowka i oby jak najszybciej uporala sie z mysla ze zgina czlowiek bo to chyba bedzie trudne

fotelik nad ktorym mysle jest tak skonstruowany ze jak bede chciala to zrobie sobie podstawke ale ze wzgledu na ilosc kilometrow ktore robie i na bezpieczenstwo Laury zdecydowanie wybieram fotelik.Przegladalam testy i to mnie utwierdzilo w tym ze fotelik bedzie najlepszym rozwiazaniem
Ania ja mam nadzieję że dostanie bo ma chyba jakieś 11 dni za służby jeszcze z czerwca i powiedział że będzie ich się domagać :tak: a nadrabiać to w 100% będziemy :-p fajnie że na fotelik się zdecydowałaś :tak: mi jeszcze na szczęście posłuży ten co mam :-D
Kamcia współczuję kuzynce :-( oby szybko z tego wyszła, a jak opisujesz że ma zawroty głowy i jej nie dobrze to objawy wstrząsu mózgu :tak: zdrówka dla niej :tak:
Meduska ja jestem tego samego zdania co do łóżka :tak: mi Kuba śpi normalnie na łóżku już :tak: chociaż ma większe od naszego :-D

Witam z rana. Kuba ogląda piosenki na vh1 jak zawsze rano :-D a ja mam przynajmniej godzinkę dla siebie :tak: zjem śniadanko i będzie trzeba się wziąć za sprzątanie a nie chce mi się jak nie wiem :sorry: od 1 w nocy pada cały czas, burza przeszła ale szybko :tak: Kuba znowu w nocy przylazł ale przynajmniej mama zasnęła bo przy burzy nie śpię :sorry: za głośno i co chwilę świeci :-p zajrzę potem :tak:
oby udalo sie wywalczyc te wolne dni bo wkoncu sa zasluzone ale roznie to bywa i czasami daja kiedy im pasuje a nie wtedy kiedy sie chce je wybrac
Ja tez lubie lezec w lozku
oj bidulinka no ale lepiej polezec i sie wyleczyc:tak::tak::tak::tak:

cieszy sie jak mu sie przypomni to sobie kaze wlaczac zdjecia ale mu nie wlacam bo mu sie za bardzo opatrzy:-p:-D

drozsze niz zwykle lozka ale bardzo tanie jesli chodzi o te autka, bo i materac ma juz w cenie i dostawa i montaz tez jest gratis:tak::tak::tak:
a czarek ma "uskladane" z chrzcin i roznych innych okazji :tak::tak:
i sobie wybral takie lozeczko wiec mama nic nie ma do gadania:sorry::-D

a moze ma wstrzas mozgu:eek:
takie objawy, badali ja:eek:

o gustach sie nie dyskutuje:rofl2:

witam sie z wami z ranka babencje
sniadanko wcisnelam
i zaraz sie za robote zabieram
trza jeszcze posprzatac bo toz to sobota
m przyjechal wieczorem wiec bedzie dzis sprzatal:-p

dobrze ze pieniadze dziecka wydajesz na jego zachcianki.Takie wydawanie pieniedzy mi sie podoba.Zreszta ja tez jestem zdania ze pieniedze dziecka sa dla niego i na jego zachcianki. Sama wydaje co miesiac lali pieniadze jakie dostaje do panstwa na jej widzimisie. Wlasnie zazyczyla sobie kolejke czyli pociag no i musze jakis kupic:-D

witam i ja

Dzieciaczki w basenie, babcia odpoczywa.Zjedlismy jajecznice, babcia dostala tabletki.Mam juz posprzatne teraz jestem w trakcie prania.Miesko na obiad odmrazam wiec zostalo mi obrac ziemniaki ktore sama wykopalam:-D:-D:-D
Musze sobie wlosy umyc i ogolic nogi ale zaczekam na szwagra co by babci mi nie uciekal albo dzieci zaczely miec dziwne pomysly.
Nie wiem czy:-D pisalam Wam ale u Iwonki jest tu taka fosa i niska studnia.Ostatnio Maks z laura tam sobie poszli.Myslalam ze padne trupem.No ale iwonka powiedziala ze trzeba mowic ze sa tam weze i problem z glowy.maks wiedzial ze tam ma zakaz ale jak to dzieci....
NO nic ide ziemniaki obrac i ryz do zupki ugotowac

dzis piatek 13 i widac to golym okiem:crazy:
czarek nie do zniesienia normalnie niegrzeczny jak nie wiem, nigdy nie dal mi jeszcze tak popalic, ale nie dalam mu w dupe choc naprawde malo brakowalo:angry::angry:
a jak przyechalam i zobaczylam ze syfon pod zlewem mi sie zarwal to juz wogole rece zalamalam i ryczalam jak bober
az pozniej sie zastanawialam czy mnie sasiedzi nie slyszeli bo balkon otwarty byl:sorry:
teraz jem obiad:sorry: frytki
nawet nie mialam jak obiadu normalnego zrobic bo do miasta na zakupy pojechalam i kolejna stowa poszla:no::no:
masakra ale lodowa pelna:tak::tak::tak:

m dzis zjezdza z fuchy i kase juz wzial bo lozeczko kazal mi uz zamowic dla czarka:tak:
zaraz wam wkleje linka jakie mu wybralismy;-)
ŁÓŻKO SAMOCHÓD WÓZ STRAŻ POŻARNA GRATIS!! (1174170524) - Aukcje internetowe Allegro
czarek chcial ciufe ale ta 2 razy tyle kosztowala i duzo krotsza byla:tak::tak::tak:
ja tam nie odczulam ze piatek 13-ego :laugh2:
a lozko fajne typowo chlopiece :tak:
weszlam na chwile znow , ale bede definitywnie po 18:tak:
moja kuzynka miala dzisiaj nad ranem powazny wypadek... ponoc cala twarz ma pocieta....:-( rowerzysta nie zyje....a jeszcze jedno auto zeby zapobiec zabiciu rowerzysty wlasnie wjechal w ich auto....:baffled: bede pozniej.....
o jej :szok::szok::szok::szok:
hej mamuski wieczorkiem.
moje dzieci juz spia m piwko pije i jakis tam film oglada a ja po necie buszuje.
bylam dzis u iwicik w szpitalu i niestety lenka z mamusia musza byc miniumum 7 dni jeszcze w szpitalu.niuni zrobił sie obrzek na raczce od klucia i sie nie goi dostaje od dzis antybiotyk(podejrzewaja jakas bakterie)iwonka jest załamana tak bardzo by chciała wyjsc już ze szpitala.na szczescie ja nic nie boli i wyniki ma już lepsze.
a nastepnie byłam na zakupach w biedrace i zaliczyłam solarium.

aha i jeszcze wam sie pochwale jaką sobie sukienke kupiłam na wesele
*G* CUDOWNA SUKIENKA !!!_PIĘKNE WZORY !_SREBRO (1187154869) - Aukcje internetowe Allegro

biedna Lenka, szkod az e musza dlugo siedziec w tym szpitalu,
jak siedzialam z Sewkiem 3 dni dluzxej to juz plakalam ze chce do domku a Iwcik - podziwiam ja
sukienka fajna :tak:
hej ... jestem i ja....

masakra, zdrowia tylko zyczyc :tak:
witam i ja

Dzieciaczki w basenie, babcia odpoczywa.Zjedlismy jajecznice, babcia dostala tabletki.Mam juz posprzatne teraz jestem w trakcie prania.Miesko na obiad odmrazam wiec zostalo mi obrac ziemniaki ktore sama wykopalam:-D:-D:-D
Musze sobie wlosy umyc i ogolic nogi ale zaczekam na szwagra co by babci mi nie uciekal albo dzieci zaczely miec dziwne pomysly.
Nie wiem czy:-D pisalam Wam ale u Iwonki jest tu taka fosa i niska studnia.Ostatnio Maks z laura tam sobie poszli.Myslalam ze padne trupem.No ale iwonka powiedziala ze trzeba mowic ze sa tam weze i problem z glowy.maks wiedzial ze tam ma zakaz ale jak to dzieci....
NO nic ide ziemniaki obrac i ryz do zupki ugotowac
dobrze ze nie wpadli do tej studni.... no ale wlasnie dzieci i ich pomysly :confused2::confused2:

witam sie i ja
tak w przerwie bo sprztaam, siedze na nk na BB, cosik podjadam,
mala spi Sewi bajki oglada, zaraz cos na obaid, ale musze najpierw dokonczyc sprzatanie :sorry:
ok zmykam bede z doskoku jak co :rofl2:

reklama
hej mamuski!!:-)
witam sie i ja w sobotnie popołudnie.ja od samego rana zabiegana sprzatam,piore prasuje ale i też odpoczywałam wskoczyłam do basenu z moimi dziecmi i sie ochłodziłam bo taki u nas dzis upał ze masakra.:szok:i nawet mnie słoneczko złapało:tak:.zaraz zmykam sie kąpac i jeszcze musze dokączyc prasowanie. m poszedł z dziecmi do sklepu a ja tak szybko wskoczyłam na bb.
a wieczorkiem jak to już tradycja sie stało znowu grillujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:;-)

miłego weekendu życze.:happy:

ania-własnie słyszałam od iwonki że ty na babcie pozytywnie wpływasz i fluidy masz na nią dobre.:tak:

kamcia-dużo zdrowia dla kuzynki życze.oby wszystko dobrze sie skączyło.

Do góry