reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzieciaczki wykapanie i po kolacji grzecznie badz tez mniej grzecznie leza w lozku.Ciagle je slysze wiec napewno jeszcze nie spia :)
Szwagra jeszce nie ma ale zaraz powinien wrocic ja ogladam Mumie

Lidka ja jakos zawsze dobrze na nia dzialalam :) iwcik sie cieszyla jak mialam przyjechac:-D

reklama
Witam wieczorkiem i zaraz zmykam:tak::tak::tak:
Mlode znowu nie spaly,wiec zaraz umyje Im zabki i niech ida spac:tak::tak::tak:Ja jakos zle sie czuje wiec postaram sie wczesniej polozyc:tak::tak::tak:
Dzisiaj wiekszosc dnia spedzilismy na dworku mimo ze pogoda byla byle jaka;-):-)

witam wieczorkiem
dzieciaczki juz spia,
m juz tez lezy bo na nocke ma do roboty
a ja jeszcze buszuje
dzisiaj normlanie sie wysprzatalam za wszystkie czasy oj lsni u mnnie normlanie :laugh2:
hehe

zaraz tez ide sie polozyc
zycze dobrej nocki :tak:

dziekuje dziewczyny
kuzynka lezy w szpitalu caly czas :-(
a ja nie mam za bardzo jak sie dowiedziec co i jak bo mi komp nie dziala:baffled: teraz na chwile udalo sie wejsc i tylko tyle sie dowiedzialam , wszyscy w szpitalu siedza i kom nie odbieraja:eek: ale mama mowila ze jest ok... zobaczymy w poniedzialek a ja tez nie wchodze bo mi sie wszystko zacina:nerd:

hejka.

melduje sie że żyję :tak::tak::tak::tak::tak:

mam swietną wiadomość.Oliwka zaczęła od wczoraj normalnie chodzić,już nie kuleje huuurrrraaaa huuurrrraaaaa :-):-):-):-):-):-)
ale jestem szczęśliwa.
wygląda na to ze to jej kulenie to była blokada psychiczna bo jakby się obawiała bólu i kulała a wczoraj mielismy wieczór szaleństw i tańców przy muzyce ze Oliwka tak się roztańczyła ze zaczęła normalnie stawiać noge i chodzić a dziś to już biega .kamień spadł mi z serca :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jeden kłopot mniej na głowie.

ale mielismy dzis rano straszna budzę.przyszła do nas ok 4.30,nie była długa bo z 20min ale tak trzaskało,takie pioruny waliły że szok,wiatr silny i taka ulewa ze koszmar.bałam sie okropnie dobrze ze Oliwka spała mocno i się nie obudziła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka juz prawie spi więc zabieram się za prasowanie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Aga to super że Oliwka już nie kuleje :-)
Kamcia szybkiego powrotu do zdrowia dla kuzynki :tak:
Patrysiu trzeba było i do mnie przyjechać i tak sprzątnąć :-D fajny nowy avatarek :tak:

Witam wieczorem :tak: Kuba przed chwilką zasnął, więc mam wolne :tak: jutro może do mamy pojadę na cały dzień, przynajmniej odciąży mnie z Kubą bo mu odbija ostatnio jak nie wiem :sorry: na głowę mi wchodzi dosłownie i w przenośni :sorry: a mnie już plecy tak bolą że nie wiem :no: M mi pisał dzisiaj że przysłali im 50 żołnierzy ale to i tak mało. Nikogo nie puszczają do domu, tym bardziej że znowu pada i ogłoszona tam na nowo alarm powodziowy :no: także chyba faktycznie będzie siedzieć tam do tego 22 oby nie dłużej. Chociaż pisał że mają zamiar go puścić ze względu na to oko ale to nic nie wiadomo tym bardziej że z okiem wszystko ok :tak: także wielkie nie wiadomo co i jak :eek: a ja już świra dostaje :rofl2: padnięta jestem gorzej niż koń po westernie :sorry: idę coś zjeść i się kładę spać. Mam nadzieję że Kuba nie przyczłapie w nocy :sorry: chociaż dzisiaj się przyznaję że sama go wzięłam do siebie :-p bo jak jest burza to ja tylko z kimś zasnę :tak: tak czy inaczej i tak by przylazł :-) więc go wyręczyłam ;-) dobranoc Dziewuszki spokojnej nocki :-D

Witam a tu co :szok: po 9 i nikogo nie ma :szok: no w szoku jestem :szok: my żeśmy wstali o 8,30 :-D więc jestem wyspana :tak: ja jem śniadanko a Kuba połowę z mojego :sorry: M się nadal nie odzywał :no: a ja dzisiaj jadę do mamy :tak: jutro wracam i siedzę w domu bo @ się zbliża :baffled: pogoda się chyba robi bo słoneczko wychodzi :tak: dzisiaj ma być ponad 34 stopnie ale na szczęście nie u mnie :tak: jutro na miasto na żary idę, mam nadzieję że znajdę coś ciekawego :tak: i może na lumpki się wybiorę :tak: także życzę udanej niedzieli i poniedziałku :tak: do jutra dziewuszki :-)

Hej jestem... u mnie prawie 10 u was 11 a tu tylko beata:szok:
co sie z wami dzieje...

kaompa mam niby naprawionego choc jak dla mnie to on nadal nie dziala...:baffled:
zamienia mi sie co chwile y i z :eek: i co odznaczam tgo znow to samo... a muli jak mulil:baffled:
nie wiem co mu jest... ale z chcia bym wywalila przez okno:eek:

kuzynka nadal lezy w szpitalu... pozniej sie dowiem co tam u niej bo poki co to wszyscy w pracy i nikt nie odbiera

wiem tylko ze ten kolega co z nia jechal jest zalamany bo najpierw ratowal moja kuzynke , myslal ze ona nie zyje , wyciagnal ja z auta ,byla nieprzytomna, i jnak juz ja ocucil to pobiegl do tego kolesia.. probowal go reanimowac, ale nie udalo sie , a jak juz karetka rzyjechala to koles nie zyl:-( a on teraz placze caly czas ze umar mu na rekach facet i go nie uratowal...:-(

hejka.

melduje sie że żyję :tak::tak::tak::tak::tak:

mam swietną wiadomość.Oliwka zaczęła od wczoraj normalnie chodzić,już nie kuleje huuurrrraaaa huuurrrraaaaa :-):-):-):-):-):-)
ale jestem szczęśliwa.
wygląda na to ze to jej kulenie to była blokada psychiczna bo jakby się obawiała bólu i kulała a wczoraj mielismy wieczór szaleństw i tańców przy muzyce ze Oliwka tak się roztańczyła ze zaczęła normalnie stawiać noge i chodzić a dziś to już biega .kamień spadł mi z serca :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jeden kłopot mniej na głowie.

ale mielismy dzis rano straszna budzę.przyszła do nas ok 4.30,nie była długa bo z 20min ale tak trzaskało,takie pioruny waliły że szok,wiatr silny i taka ulewa ze koszmar.bałam sie okropnie dobrze ze Oliwka spała mocno i się nie obudziła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka juz prawie spi więc zabieram się za prasowanie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

eeeee no to fajnie brawa dla Oliwki

no a u nas burza i pada
bleeeeeeeeeeeeeeee

no i witam

reklama
właśnie połozyłam Oliwkę spać,jak usnie to biorę się za obiad i dalsze sprzątanie :tak::tak::tak::tak::tak:

pogoda jakaś dziwna dziś,niby parno,nie ma czym oddychac ale słońca nie ma,deszcz pada co jakis czas i zachmurzone i wiatrzysko,nie lubie takiej pogody :no::no::no::no:

jak któras ma blisko koło siebie Lidla to warto jutro zajtzeć bo jutro mają być bardzo fajne piżamki dla dzieci Disneya dla chłopców i dziewczynek za 20zł,ja ide kupic Oliwce bo musi miec do przedszkola a z wiekszości już powyrastała.

mam tylko nadzieję że ludzie mi nie wykupią ,ide więc z samego rana przed pracą.

Do góry