reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No moje dziecię śpi więc mama idzie sobie kąpiel zrobić :tak: Mam nadzieję że da mi jeszcze popracować nad ścianami bo mam zamiar dzisiaj w przedpokoju rysować :tak: jeszcze tylko coś do łazienki będę musiała znaleźć i potem tylko malowanie :tak:
Malinka dzięki że pytasz i pamiętasz :-) ja nie wiem co u M bo od wczoraj rana nie mam wieści od niego :sorry:
Pati to super że mała zaczęła mówić oby tak dalej i powie też mama :tak:

reklama
No a my jestesmy wlasnie po kapieli:tak::tak::tak:na dworze jest mega duszno,ze bylismy cali spoceni a do tego dzieciaki jadly lody,wiec od razu po przyjsciu do domu bylo prysznicowanko:tak::tak::tak:
Teraz dzieciaki sie bawia a ja zaraz wstawie ziemniaki:tak::tak::tak:

PATI
Gratki dla malej za jej pierwsze "tata":-):tak:
Moi zawsze najpierw mowili "mama":tak::tak::tak::tak:

a to jaka praca czy nauka???????????
To do pracy mam iść na uczelnię prywatną i tak nawet nie wiem, jak sobie poradzę, przygotowuję zajęcia, żeby mieć chociaż część gotowych, a jak praca ze studentami będzie wyglądać, czy tremę będę mieć, to się okaże. Mam nadzieję, że jakoś pójdzie.

Kubek wstał, frytki się studzą na balkonie :tak: a u mnie się zachmurzyło jak nie wiem i zapewne będzie padać a ja muszę do sklepu iść :sorry: no masakra jakaś, mam nadzieję że zanim wyjdę to się nie rozpada :tak: A Kuba lata z królikiem wokół nocnika :-D no nie mam pytań, muszę się tego królika pozbyć bo normalnie mnie trafia :confused2:
Dowikla u Ciebie duchota a u mnie chłodno a Poznań nie daleko :tak:

natalineczka-i jak z tymi kokardkami??opłaca sie je robic?
jak jest kasa to znaczy ze sie oplaca;-):-D
a na powaznie to nie wiem jeszcze bo wyplate pierwsza bede miala 10 wrzesnia narazie dostalam 77 zl za te pierwsze zlecenie, teraz robie te po 7 gr a tamte byly po 3 gr ale te robie 3 razy dluzej:sorry:
zobaczymy 10;-)
hej dziolszki

my dalej kiepsko z zasiegiem z neta wiec piesze od mamy bo jeste u nich
a zenikogo tu na kompie nie ma wiec korzystam
no ale chcialam sie Wa pochwalic ze Niki przekulam dzisiaj uszka :laugh2::laugh2:
ale zdjecia pokze Wam jak zrobie i przyjde do rodzicow je zrzucic bo u nas ten kabel nadal nie dziala i to wina komputwera bo jest zapchany trza zrobic formata :confused2:
no ale zaplacilam 30 zl razem z kompletem kolczykow

chcialam mojego m poprosic zeby zrobil mi sesje zdjeciowa....
no ale jakos nie ma na to czasu:sorry:

nie wiem co jeszcze chcialam napisac :sorry::eek:

aha chcialam jeszcze sie pochwalic ze moja mala dzisiaj pierwszy rz powiedziala "tata"
no ja nie wiem czemu moje dzieci mowia pierwsze tata a nie mama
teraz caly czas powtarza "tata i nic innego....
gratulacje za tate:tak::tak::tak:
czarek tez pierwsze co to tata powiedzial:sorry: pozniej baba dada dlugo nie mowil mama ale jak juz zaczal to na wszystkich:-D:-D:-D:-D

dzis piatek 13 i widac to golym okiem:crazy:
czarek nie do zniesienia normalnie niegrzeczny jak nie wiem, nigdy nie dal mi jeszcze tak popalic, ale nie dalam mu w dupe choc naprawde malo brakowalo:angry::angry:
a jak przyechalam i zobaczylam ze syfon pod zlewem mi sie zarwal to juz wogole rece zalamalam i ryczalam jak bober
az pozniej sie zastanawialam czy mnie sasiedzi nie slyszeli bo balkon otwarty byl:sorry:
teraz jem obiad:sorry: frytki
nawet nie mialam jak obiadu normalnego zrobic bo do miasta na zakupy pojechalam i kolejna stowa poszla:no::no:
masakra ale lodowa pelna:tak::tak::tak:

m dzis zjezdza z fuchy i kase juz wzial bo lozeczko kazal mi uz zamowic dla czarka:tak:
zaraz wam wkleje linka jakie mu wybralismy;-)
ŁÓŻKO SAMOCHÓD WÓZ STRAŻ POŻARNA GRATIS!! (1174170524) - Aukcje internetowe Allegro
czarek chcial ciufe ale ta 2 razy tyle kosztowala i duzo krotsza byla:tak::tak::tak:

weszlam na chwile znow , ale bede definitywnie po 18:tak:
moja kuzynka miala dzisiaj nad ranem powazny wypadek... ponoc cala twarz ma pocieta....:-( rowerzysta nie zyje....a jeszcze jedno auto zeby zapobiec zabiciu rowerzysty wlasnie wjechal w ich auto....:baffled: bede pozniej.....

weszlam na chwile znow , ale bede definitywnie po 18:tak:
moja kuzynka miala dzisiaj nad ranem powazny wypadek... ponoc cala twarz ma pocieta....:-( rowerzysta nie zyje....a jeszcze jedno auto zeby zapobiec zabiciu rowerzysty wlasnie wjechal w ich auto....:baffled: bede pozniej.....
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
o matko jedyna

a ja wlasnie ogladam interwencje, masakra
jedna wielka masakra:no::no::no::no::no:

hej mamuski wieczorkiem.
moje dzieci juz spia m piwko pije i jakis tam film oglada a ja po necie buszuje.
bylam dzis u iwicik w szpitalu i niestety lenka z mamusia musza byc miniumum 7 dni jeszcze w szpitalu.niuni zrobił sie obrzek na raczce od klucia i sie nie goi dostaje od dzis antybiotyk(podejrzewaja jakas bakterie)iwonka jest załamana tak bardzo by chciała wyjsc już ze szpitala.na szczescie ja nic nie boli i wyniki ma już lepsze.
a nastepnie byłam na zakupach w biedrace i zaliczyłam solarium.

aha i jeszcze wam sie pochwale jaką sobie sukienke kupiłam na wesele
*G* CUDOWNA SUKIENKA !!!_PIĘKNE WZORY !_SREBRO (1187154869) - Aukcje internetowe Allegro

spokojnej nocki.

natalineczka-bardzo fajne to łużko.

patrysia-gratulacje dla niuni za pierwsze słowo.

kamcia-jak kuzynka?mam nadzieje ze wszystko dobrze i nic złego i groznego jej sie nie stało.

reklama
Witam wieczorkiem
My niedawno wrocilismy do domku i wlasnie skonczylismy kolacje:tak::tak::tak:jeszcze troche i mlodzi pojda spac:tak::tak::tak:
Troszke popadalo i na tym chyba koniec hehe:baffled:

LIDUS
Fajna ta sukienka:tak::tak::tak:Koniecznie musisz wstawic fotke jak w Niej wygladasz:tak::tak::tak:
Szkoda ze IWCIK jeszcze tydzien spedzili w szpitalu:-(No ale to dla dobra dziecka:tak::tak::tak:Lepiej wychodzac ze szpitala miec pewnosc ze wszystko jest ok:tak::tak::tak:

NATALI
Fajne to wyrko:tak::tak::tak:Mlody pewnie sie ciesz,co?

KAMCIA
Okropny wypadek:-(

BEATA
Skoro Poznan tak niedaleko to wpadaj Kochana:tak::tak::tak:
I odczep sie od tego krolika:-p

Do góry