reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas tez taka dziwna pogoda:no:Bylam z mlodymi na dworze ale tak mnie wkurzali ze juz wrocilismy:no:Ja sie wykapalam i umylam glowe,pranie sie pierze a dzieciaki nie moga sobie znalesc zajecia:no::no::no:
Zaraz chyba wlacze Im bajki a sama sie troszke poloze;-):-)

reklama
witam i ja same dobre wiadomosci widze

Beata ja myslalam ze Ty dzis chcesz na miasto isc:-D
Kamcia :-D kolega poprostu jest slaby Zycie pisze rozne zyciorysy:baffled:
Agnes tak myslalam ze Oliwka miala jaks blokade ale to narmalne super ze w zabawie zapomniala i sie przelamala
MH nadzieja nadzieja :)
Patrysia u mnaie trzeba generalnych porzadkow moze wpadniesz :))

My Wczoraj ze szwagrem siedzielismy do 3 prze butelce dzis o 9 pobudka i znow na kacu bylam u Iwony w szpitalu.lenka jest cudowna i pieknie przybiera na wadze :) Dzis nawet zesmy potanczyly.Raczka ladnie sie goi a to najwazniejsze :D
Szwagier na rozancu a dzieci w piaskownicy.Maja jeszcze czas do 19:30 potem mycie i ewentualnie kolacja. Jak wracalismy od Iwonki to wzielismy pizze na wynos wiec nie wiem czy beda chcieli jesc ale warto zaryzykowac pytajac:-D:-D

hej hej
ide zaraz mala kapac
Sewi juz okapany wcina kolacje

anka hehe jasne poki mam zapal:tak::tak::-D:-D
fajnie ze u Iwonki wporzadku, ze malej goi sie raczka a i ze fajnie na wadze przybiera :tak::tak::tak::tak:

MH no wiadomo chlop w domu to wiecej roboty :-D

agnes ja nie mam blisko Lidla musialabym jechac do Centrum a nie mam czym :sorry:

nie wiem co jeszcze chcialam napisac
potem jeszcze wejde;-);-);-)

no jak juz weszlam to nikogo nie ma
wiec mowie tylko dobranoc

hej jestem jestem... dzisiaj troche tu pusto.. ja mialam dzien zakreconny:-)
rano troche z mala posiedzialam pranko robilam pozniej na dwor pogoda jak na wakacje przystalo , sloneczna i upalna (wkoncu)
wiec poszlysmy po D do pracy a pozniej na lody i spacer po plazy ,
ocean dzisiaj piekniusi...
wrocilismy i wszyscy drzemke sobie ucielismy:eek::-D
pozniej D wrocil do pracy a ja pranko skonczylam, teraz juz kolejne sie suszy , i nastepne pierze:-D zaraz klade mala i moge posiedziec...:-p

hej!!
witam sie i ja wieczorkiem.
moje dzieci juz spią,m z krystianem graja w gre a ja tak na chwilke wpadłam zobaczyc co tam u was.
ja zaraz uciekam sie kapac i ide spac bo jestem nie wyspana po tym wczorajszym grillku,tak było fajne i tak nam sie fajnie rozmawiało ze czas nam tak zlecial ze poszlam spac o godz.4-15 i nic sie nie wyspałam.a dzis byłam z cala rodzinka u mojej mamy na obiedzie, wiec miałam wolne od kuchni i nic nie gotowałam.u mojej mamy zjechała sie cala rodzinka i było fajnie i oczywiscie też był grill.

spokojnej nocki życze.

agnes-super ze oli już nie kuleje.

ania-to super że lence raczka sie goi i że przybiera na wadze.
ja pewnie jutro odwiedze iwonke.

mh-ja tez tak mam ze jak mój m jest w domu to mi cały rytm dnia burzy.

Witam Was Kochane. Wybaczcie ale nie nadrobię bo mamy komputer tak muli że bym tu siedziała chyba do jutra i czytała :sorry: My wstaliśmy jakieś pół godzinki temu :tak: Kubie się dobrze spało na to wygląda :tak: w nocy padało i to nie źle. Dobrze że się obudziłam bo mama wszędzie miała okna pootwierane i wiało jak cholera :sorry: teraz ładnie słoneczko świeci :tak: Kuba się bawi a ja zaraz muszę się wziąć za obiad żeby potem sobie posiedzieć :tak: dzisiaj spaghetti :-) dawno nie jadłam :tak: miałam iść na zakupy ale nie chce mi się jak nie wiem :tak: Popołudniu na miasto sobie skoczę z mamą, może coś uda się po po przecenie kupić bo już zaczęły się wyprzedaże letnie :tak: a Kubie muszę jakieś kalosze kupić żeby mógł sobie po kałużach latać :tak: M mnie dzisiaj z rana wkurzył. Przez ten tydzień co tam jest wydał prawie 100zl :crazy: no myślałam że mnie trafi jak mi napisał z pytaniem ile jest na koncie bo on sobie wypłaca a nie wie ile jest :crazy: no jak się wkurzyłam, to mu napisałam że jest jakiś 200zł na koncie i nic więcej, ja wydałam przez ten tydzień jakieś 30-40zł a ten aż tyle :angry: to mu napisałam że jakby tyle fajek nie kupował to by było więcej pieniędzy :crazy: ja przez ten tydzień prawie nic nie jadłam żeby kasa mi do końca miesiąca starczyła a ten wydaje jak głupi :wściekła/y: zero pomyślunku i odpowiedzialności z jego strony :wściekła/y: może tam sobie siedzieć do tego 22go lub 6go jak napisał :crazy: no to się wyżaliłam idę sprzątać i obiad robić. Odezwę się wieczorkiem :tak:

Witam kochane.
Przeszłam sama bez podjeżdżania całą pielgrzymkę.:tak::-D:-D:-D
Było super !!!!
Odpoczęłam psychicznie i zdystansowałam się do rzeczywistości.:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Pozdrawiam Was wszystkie .
Aneta

Witam moje kochane w deszczowy poniedziałek :happy:
Anetko wróciłaś jak wrażenia???jak atmosfera??? akumulatorki naładowane???intencje doniesione?????fajnie że ju,z jesteś:*
Ania widzę że ci ze szwagrem dobrze:-D:-D:-D:-Dsuper że u Iwonki wszystko idzie ku lepszemu i trzymam kciuki żeby nasze kochane dziewczyny szybko wróciły:tak:bo Iwonka to już pewnie ma dość tego szpitala:-(
MH chłop w dom równa się ruina całych planów:-D:-D:-Dale bez nich też źle:-D:-D:-D
Beatko a na co on tą 100 wydał??kochana jak ty to robisz że tobie 30-40 zł starczyło na życie na tydzień:szok::szok::szok::szok:bo ja nadal bez pensji to bym się chętnie nauczyła bo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wolę się nie rozpisywac bo aż przez moją szefową kipi we mnie:wściekła/y:
Natalia a mi się to łóżo podoba :tak::tak::tak:tylko drogie troszku:sorry:ale skoro to pieniąde Czarusia to pewnie jego kasa jego wybór:tak::tak::tak: mój Antonio byłby nim pewnie zachwycony:tak::tak::tak:ale w mojej klitce i dużym zaludnieniu nie mam szans na takie łóżko ale kiedyś ...może...byle szybko zanim mi dziecko wyrośnie z takiego łóżka :-D:-D:-D u mnie wszyscy mają swoje marzenia dotyczące mieszkania a właściwie domku:-)Adam swój pokój z ciemnymi ścianami w stylu skeyta :tak:Julia białe meble różowe ściany łóżeczko z baldachimem ogólnie styl księżniczki:-DAntek pwnie pojazdy ślizgawki ogólnie plac zabaw w pokoju:-DPiotr marzy o pokoju kinowym wyłożonym specjalną gąbką itd:-D:-Dno i ogród zieleń gdie by mógł realizować swoją pasję ogrodniczą :-DJa kuchnia w stylu prowansalskim duża big okna wyjście na taras jasne meble białe przecierane błękitne dodatki..na tarasie bujany fotel dużo wikliny..w ogrodzie hamak..ech jak nic musimy wygrać w totka:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Hej jestem... u mnie prawie 10 u was 11 a tu tylko beata:szok:
co sie z wami dzieje...

kaompa mam niby naprawionego choc jak dla mnie to on nadal nie dziala...:baffled:
zamienia mi sie co chwile y i z :eek: i co odznaczam tgo znow to samo... a muli jak mulil:baffled:
nie wiem co mu jest... ale z chcia bym wywalila przez okno:eek:

kuzynka nadal lezy w szpitalu... pozniej sie dowiem co tam u niej bo poki co to wszyscy w pracy i nikt nie odbiera

wiem tylko ze ten kolega co z nia jechal jest zalamany bo najpierw ratowal moja kuzynke , myslal ze ona nie zyje , wyciagnal ja z auta ,byla nieprzytomna, i jnak juz ja ocucil to pobiegl do tego kolesia.. probowal go reanimowac, ale nie udalo sie , a jak juz karetka rzyjechala to koles nie zyl:-( a on teraz placze caly czas ze umar mu na rekach facet i go nie uratowal...:-(
wspolczuje koledze:-:)-:)-(
Witam kochane.
Przeszłam sama bez podjeżdżania całą pielgrzymkę.:tak::-D:-D:-D
Było super !!!!
Odpoczęłam psychicznie i zdystansowałam się do rzeczywistości.:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Pozdrawiam Was wszystkie .
Aneta
super ze wypoczelas:tak::tak::tak::tak:

ja tu wpadam z mysla ze wyrobic sie z nadrabianiem nie dam rady a tu nawet nie cala strona:szok:
ja wczoraj skonczylam kokardki i dzis wysylka wiec czekam na babke zeby odebrala

z nowosci to tyle ze m zlozyl nasze malzenskie loze i czarek ma juz swoj pokoj
pozniej porobie fotki to wkleje
jeszcze musimy pomalowac i dojdzie tam lozko i wykladzina dywanowa
wtedy juz bedzie urzadzone:tak::tak::tak:
my wyladowalismy na wersalce w duzym pokoju:sorry:
i dzis przemeblowanie w pokoju duzym bedzie:tak::tak::tak::tak:
czekam jak m tylko z pracy wroci
wczoraj bylismy na odpuscie w krzeszowie ale wieczorem wiec ludzi juz mniej stragany tez juz sie zwijaly
a za tydzien u nas odpust:tak::tak::tak:

Do góry