reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz tez po kolacyjce i dziewczyny wlasnie sie kapia:tak::tak::tak:A Dominik siedzi nade mna i mi truje hehe

ANKA
Juz teraz chcesz zmieniac fotelik?Laura przeciez nie ma jeszcze 25 kg i jeszcze dlugo nie bedzie miala:no:Jak wyrosnie z tego fotelika to wtedy mozesz kupic poddupnik:tak::tak::tak:
Ja mam dla Dominika juz "dupka",ale On w listopadzie konczy 7 lat:tak::tak::tak:

reklama
hej wieczorkiem.
moje dzieci już spia,m kąpie krystianka a ja tak na sekundke na bb wskoczylam.
jeszcze wymysliłam sobie dzis wieczorem zakupki i zaraz jedziemy do tesco.
na spotkaniu byłam i było fajnie tylko nas strasznie mało było.
miejsce fajne i dzieciaki mogły sie fajnie pobawic.mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie też iwonka.
ja też mam nadzieje że trzustka odpusci i lenka z mamusia już beda w domku.

dobranoc,spokojnej nocki.

Dziewczyny macie foteliki 15-36kg dla dzieciaczkow czy same podkladki.
Mam fotelik do 25kg i zastanawiam sie czy kupic podstawke czy fotelik dla bezpieczenstwa. W sumie bym reflektowala za fotelikiem ale mam dylemat.
I co polecacie oczywiscie? macie sprawdzone?
a do tego poddupnika nie potrzeba miec jakiegos wzrostu:eek::eek:
oby Iwcik i Lenka szybciutko wyszly, ale lepiej zeby jeszcze posiedzialy i wyszly juz z dobrymi winikami:tak::tak::tak:

hej babeczki
ja dzis jak detka pol pudla zrobilam ino i tak sie jakos do kitu czuje nie robie dzis juz pierdziele:tak:
u nas sie zanioslo tak jakos i nie wiem moze jakas burze przywieje:eek::eek:
o wlasnie juz zaczyna grzmiec:tak:
dzis jestem do waszej dyspozycji:tak::tak::tak:

Ania Dowikla ma rację, jak wyrośnie z fotelika to wtedy poddupnik :tak:
A ja tylko wpadłam Wam napisać dobranoc :tak: rozpadało się na dobre, burza przeszła :tak: zagrzmiało ze trzy razy i tyle :sorry: tylko żeby przestał padać :tak: kolega do mnie z Potoku id teściowej dzwonił, mówił że woda już zeszła ale bałagan mają niesamowity, pełno słomy mają z pola wszędzie dosłownie :no: no cóż będą sprzątać bo nic innego im nie pozostaje :tak: a ja zaraz idę Kubę kłaść spać bo sama jakoś zmęczona jestem :tak: także do jutra dziewuszki :-) a tu na uśmiech na noc

Mama, tata i synek wybrali się do cyrku. Gdy na arenie pojawił się słoń, tata poszedł kupić słodycze. Nagle chłopiec wstaje i wyciągając rękę, krzyczy:
- Mamo, mamo, co to jest?
Zaskoczona pytaniem mama odpowiada:
- To jest ogon słonia.
Syn jednak wykrzykuje dalej:
- Nie! Pod spodem.
Zakłopotana mama odpowiada:
- Tooo... nic takiego.
Wraca tata, ale zapomniał kupić napojów, wiec idzie po nie mama. Gdy tylko się oddaliła, synek wiesza się ojcu na ramieniu.
- Tato, tato, co to jest?
- To jest ogon, synu.
- Nie, pod spodem.
- To jest siusiak słonia.
Chłopiec chwile się zastanawia, po czym mówi:
- A mama powiedziała, że to nic takiego.
Ojciec z duma rozpiera się na fotelu:
- No cóż, synku. Tatuś trochę mamusię rozpuścił.

Laura mi dlugo nie pojezdzi w tym foteliku co mam a napewno do 25kg nie da rady bo jest wysoka i glowa bedzie jej wystawala poza fotelik:baffled:
Dlatego chce jej kupic nowy a z tego co wiem to te od 15kg maja nawet do 11 stopniowe podnoszenie zaglowka.Najlepiej to bylo by kupic taki co sie rozklada do spania ale raczej nie maja takiej opcji. jezeli chodzi o podstawki to ile musi dziecko miec cm nie wiedzialam o tym

a do tego poddupnika nie potrzeba miec jakiegos wzrostu:eek::eek:
oby Iwcik i Lenka szybciutko wyszly, ale lepiej zeby jeszcze posiedzialy i wyszly juz z dobrymi winikami:tak::tak::tak:

hej babeczki
ja dzis jak detka pol pudla zrobilam ino i tak sie jakos do kitu czuje nie robie dzis juz pierdziele:tak:
u nas sie zanioslo tak jakos i nie wiem moze jakas burze przywieje:eek::eek:
o wlasnie juz zaczyna grzmiec:tak:
dzis jestem do waszej dyspozycji:tak::tak::tak:
wlasnie doczytalam ze nie ma regulacji na wzrost ale dziecko musi wazyc 15kg
w

wlasnie doczytalam ze nie ma regulacji na wzrost ale dziecko musi wazyc 15kg
w

ja nie wiedzialam tylko spytalam:-p:tak::tak:
moze to o wzrost chodzi juz przy jezdzeniu bez fotelika:eek::baffled:

właśnie oglądam sprawe dla reportera
masakra:szok::szok::szok::szok::szok:
ludzie są bezlitośni:no::no::no:
zasrana polska rzeczywistość :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dziopki mam pytanie czy moge sobie odciagac ta siare bo czuje ze mnie caly czas cyce pieka jakby mi pokarm naplywal i naplywal i naplywalaz mam plamy na koszulce:sorry:
dobrze ze mam ta siare ale bez przesady:sorry::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ja nie wiedzialam tylko spytalam:-p:tak::tak:
moze to o wzrost chodzi juz przy jezdzeniu bez fotelika:eek::baffled:

właśnie oglądam sprawe dla reportera
masakra:szok::szok::szok::szok::szok:
ludzie są bezlitośni:no::no::no:
zasrana polska rzeczywistość :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dziopki mam pytanie czy moge sobie odciagac ta siare bo czuje ze mnie caly czas cyce pieka jakby mi pokarm naplywal i naplywal i naplywalaz mam plamy na koszulce:sorry:
dobrze ze mam ta siare ale bez przesady:sorry::-D:-D:-D

no ja wlasnie tez ogladalam masakra W glowie sie nie miesci:no::no:

Mam wiadomosc od Iwcik Lenka przybrala kolejne 15g chyba weszlo jej to w krew:-D

reklama
Do góry