reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lidka współczuję z samochodem :no: jak to mówią samochód to skarbonka bez dna :sorry:
Pati tatuaż super :tak::tak:
Kamcia ja swojemu chrześniakowi dałam taką srebrną grzechotkę no i łańcuszek z medalikiem :tak: ja niestety więcej kasy nie miałam żeby coś mu lepszego dać ale za to pod choinkę dostał fotelik do karmienia który mnie słono kosztował :sorry:
Anka maleńka cudo :-)

Witam wieczorkiem, Kuba mnie męczy coś ale zaraz go kładę spać bo ja sama padam :tak: kuzynka u mnie była i nie dawno poszła więc miałam trochę towarzystwa :tak: jutro chyba pojadę na żary spotkać się z kolegą bo mnie prosił, tylko mam nadzieję że nie będzie padać :sorry: muszę kolacyjkę zjeść bo dzisiaj tylko o śniadaniu jestem :no: jak M jest to przynajmniej się Kubą zajmie na chwilę a ja zjem a teraz to masakra. Kuba jakiś upierdliwy się zrobił :confused2: mam nadzieję że mu to przejdzie bo oszaleję :baffled: w wariatkowie wyląduję :laugh2: u M bez zmian, nie wiedzą kiedy przyjadą itd :no: idę jeść bo zaraz padnę :sorry:

reklama
hej, melduję się po weekendzie:-D tak wiem, ze dzisiaj jest już wtorek ale ja ostatnio nie wiem jak żyję :-D:-D:-D:-D:-D

przeleciałam tylko bieżącą stronkę, sorry:zawstydzona/y:

Anka Lenka jest przesłodka, śliczniusia, pozdrów Iwcik:tak::tak::tak::tak::tak:

Pati ale wielki ten tatuaż:szok::szok::szok::szok::szok: ja my,ślałam, ze zrobisz sobie cos dyskretnego ale widzę, ze poszalałaś i poszłaś na całość:szok::szok::szok: w sumie to nawet mi się podoba ale sobie bym nie zrobiła:no:

Medea fajny ten teledysk:tak::tak::tak::tak:fajnie wyszło:tak: moja Mika teraz biega po domu i śpiewa "wpuść pana Jana na salony!!!!" a śmieje się tak, że dostała czkawki:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a ja wyję razem z nią, ale nie śmiejemy się z Ciebie tylko z tego pana Jana:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Kamcia u nas też nie kupuje się dziecku krzyżyka ale medalik z Matką Boską:tak:
a tak swoją drogą to też niedługo będę miała ten problem co kupić na chrzciny córki u m brata, widziałam na allegro takie fajne pamiątki z aniołkami i dedykacją OBRAZKI BALBINY ANIOŁ STRÓŻ Z IMIENIEM, CHRZEST (1181515498) - Aukcje internetowe Allegro

coś jeszcze chciałam napisać ale mi się zapomniało:eek::eek::eek::eek::eek:

kochane witajcie
nie jest mozliwe zebym weszla u siebie na neta
i korzystam od rodzicow
ale zbytnio nie moge posiedziec bo jestem na ur -moja mama i brat :-)

ale pokaze tatuaz wejde wieczorkiem jak sie uda ale juz od siebie :tak:
Zobacz załącznik 272864Zobacz załącznik 272865

Wow, odważna jesteś :tak::tak::tak:

Śliczna :tak:

...
MH
No dosyc duza sie urodzila jak na 36 tydzien:tak::tak::tak:Moj Dominik tez z 36 a wazył 2660,ale dostal 10 punktoe i wszystko bylo ok i po 3 dobach wychodzilismy do domku z waga 2470:tak::tak::tak:
Dziewczynki urodzily sie w 34 i dostaly 9 i 10 punktow i tez strasznie spadaly z wagi bo po 17 dniach wychodzilismy do domu i wazyly po okolo 1800:szok:Dodam ze nie mialy zadnych problemow tylko lekarze czekali az osiagna to magiczne 1800:tak::tak::tak:

Najwazniejsze ze tak ladnie z tego wyszla i teraz wszystko jest ok:tak::tak::tak:Jest zdrowa dziewczynka:tak::tak::tak:...

Wow, ta waga to szok :szok:

D\iewczyny spia M znowu w pracy :/ ehh...

DobrNOC KOBITKI :tak:

Moje stwory juz leza,ja zdazylam sie wykapac i umyc glowe a ja zamierzam sobie w spokoju poogladac tv:tak::tak::tak:

A wiec do juterka
Dobranoc:-)

Nie pisalam wczesniej ale duze prawdopodobienstwo ze Iwcik i Lena jurto beda w domu.Lenka zaczela przybierac narazie 15g ale to zawsze cos:-) jak zoltaczka odpusci to je wypuszcza:tak: do 11 bedzie decyzja:rofl2::rofl2:

Dzieci spia i kolej na mnie:rofl2::rofl2:

agunia-in dobry pomysl z tym obrazkiem....:tak:
to wiec tak ja mysle.. ze moze dam tak.... ten lancuszek z bozia... ale to ma byc taka zawieszka jak przy komunijnych sie kiedys dawalo tak??? bo teraz to wiem ze juz grubsze rzeczy sie daje :sorry:
no i dalabym jeszcze ten obrazek co agunia dala linka i koperte z kasa:-)
chociaz tak patrzac na przedmioty tego urzytkownika to bardziej podobaja mi sie te aniolki z wierszykiem z przodu
np ten http://allegro.pl/item1177390749_obrazki_balbiny_aniol_stroz_z_imieniem_chrzest.html

fajnie macie ze wasze dzieci juz starsze i same sie klada spac....
heh ja musze jeszcze pocczekac:sorry: wogole... wkurza mnie dzieciarnia za domem:wściekła/y:
jakby nie mieli kiedy grac:angry: zaczynaja o 20 .... :angry: jak ich zrypalam za wrzuanie pilek do ogrodu i wydzwanianie dzwonkiem zebym im podawala... to teraz wala pilka w jakas blache:wściekła/y: i juz mi mala dzisiaj obudzily... a jest ich chyba z 20 :eek::crazy:

Ostatnia edycja:
Tak Was czytam, ale trochę nie nadążam, bo jeszcze na wątku "ciąża po poronieniu" się czasem odzywam i jeszcze nie wiem do końca tutaj, kto jest kto, ale chyba za jakiś czas będzie lepiej. Cieszę się, że Wasze dzieciaczki pięknie rosną.
Ja mam taki dylemat, właściwie od pewnego czasu. Bo chciałabym wrócić do pracy, a jednocześnie za kilka miesięcy chciałabym, żebyśmy starali się o następne dzieciątko, no i boję się rozczarować przyszłego pracodawcę. Po poronieniu lekarz kazał nam odczekać kilka miesięcy. Bardzo mi zależy, żeby wyrwać się z domu i pobyć wśród ludzi, a z drugiej strony nie chcę zaniedbać swoich marzeń o rodzinie i chciałabym mieć dwójkę, żeby miały dla siebie nawzajem towarzystwo. Właściwie to ostatnie to to, na czym mi najbardziej zależy, więc sama się zastanawiam, dlaczego mam takie wątpliwości. Faktem jest, że w domu już trochę "głupieję", to znaczy brakuje mi strasznie towarzystwa i tak się cieszę, że Was odnalazłam. Większość moich koleżanek pracuje. Teraz mąż na szczęście trochę szybciej wraca z pracy, to czasem gdzieś w Trójkę jedziemy, ale za jakiś czas znowu się zacznie. Nie wiem, czy z tą moją pracą od października wypali, bo jeszcze nie podpisałam umowy, przygotowuję się do niej w ciemno. Jak przyjdzie październik będzie mi pewnie bardzo ciężko, bo jeszcze bardziej będziemy mijać się z mężem.
witaj bo ja cie jeszcze nie witalam;-)
przykro mi z powodu aniołka (*)
niestety znam to z autopsji :(
ale nad powrotem do pracy sie nie zastanawiaj jesli jestes na silach, mi osobiscie to bardzo pomoglo sie podniesc po stracie no i o dziedzie lekarz kazal nam trzy miesiace poczekac :tak::tak::tak::tak:
ale po drugim juz dal nam zilone swiatlo bo widzial jak bardzo nam zalezy:)
wiec my sie odrazu staralismy:tak::tak:
i za 7 tyg moze juz znami bedzie dzidzia:tak::-):-)
inna sprawa ze miala byc z nami juz w kwietniu :(
&&&&&&&&
kochane witajcie
i korzystam od rodzicow

wow jaki duzy:szok::szok:
ale bardzo ladny:tak::tak::tak:
taki inny, oryginalny:tak::tak:
ślicznosci malenkie, kurcze juz zaczynam zazdroscic Iwcik:tak::tak::tak:

witam sie nocnie
ja niedawno skonczylam kokardki i moge zajrzec zaraz do spania
jutro nowa dostawa:sorry:
dzis bylam na usg, malutka wazy 2100 a termin porodu z usg wyszedl na 27.09 akurat w urodziny m:tak::tak::tak::tak:
no to ciekawe teraz 14.09 ur czarka a 27.09 darka i komu tu prezencik walnąc:-D:-D:-D:-D
pozatym wszystko w porzadku szyjka trzyma lozysko 2/3 stopien wiec juz zchodzi:tak::tak:

kamcia co do prezentow moze jesli juz chcesz jakas taka pamiatke srebrny smoczek, grzechotke lub łyżeczkę:tak::tak::tak::tak:
grzechotka smoczek srebrny chrzest lyzeczka roczek (1174809508) - Aukcje internetowe Allegro
SREBRNA ŁYŻECZKA CHL2 (1173553611) - Aukcje internetowe Allegro

u nas bardzo popularne:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
witam porannie
wpdma rano zeby troche was poczytac:-)
moje dziewczyny jeszcze spia
nie bylo mnieprae dni bo w sobote wiadomo sprztanie itd a wieczorem mojokupowal kompa.a niech sie nacieszy:-)
w niedziele bylismy na chrzcinach moejej bratanicy,wrocilismy wieczorem
w poniedzialek rano ogarnelam chalupe i wzielam sie za malowanie
latalam po darbinie,rusztowaniu,stolkach:-D
i tym sposobem z malymi przerwami ganialam tak 8 godzin:rofl2:d wieczora
a wieczorem to bylam tak padnieta ze o 21 bylam juz wykapana a ok22 poszlam spac:rofl2:
no ale zstalo tylko umalowac jedna dluzsza sciane i czesc ktorkiej sciany-ta nad balkonem.oby farby starczylo

a wczoraj rano pojechalamz mala do endokrynologa.z mala wszystk ok.zwiekszyl jej dawke leku bo rosnie.w listpadzie kolejna kontrol.
jak wrocilam to musialam odpoczac po tej podrozy:rofl2:
i tak jakso zlecialo do wieczora na krztaninie
wieczorem wykorzystalam p albo on mnie:rofl2:

witam :-) po obiadku u mnie dzis rybka i frytki i grecka sałątka ze słoika ;-)niedługo do prracy na 15.30 i jeszcze jutro a niedziela i poniedzialek wolne W niedziele mamy jechac do rodziców męza bo juz za nami dzwonili ze nie przyjeżdzamy :szok: a ja zaplanowałam sobie ze w niedzile poczytam ksiązkę pośpię i ogólnie odpocznę :baffled:w pracy bez zmian :-( i mimo leków jakis dolek mnie łapie Mam nadzije ze przelew na konto będzie w poniedziałek :baffled: dzieci zdrowe Mąz do nowej pracy idzie juz od 16 sierpnia będzie pracowal po 7 godzin dziennie Jest takie stowarzyszenie osob niepelnosprawnych i tak mu sie udalo dowiedziec o pracy będzie mógl dorobic sobie a przedewszystkim odejda nocki ktore rujnowaly jego zdrowie :baffled: bedzie pracowal w NOMI na stoisklu elekrycznym
Miłego dniea :-D

graki dla meza

Anabuba-to lej mnie już...
Mam niedoczynność.
Po porodzie,miałam stawić się u lekarza,pojechałam rok później,okazało się,że przez ten rok pojawiły się kolejne guzki...
Dostałam opr...leki...i tyle
Oczywiście nie brałam ich znów :-( teraz nie mam pojęcia jak to wygląda,minął znów rok,więc aż sie boje pomyśleć co tam nie tak już jest :-(
Chrypke mam od zawsze...Skóry pięknej nigdy nie miałam,ostatnio strasznie dużo syfków sie robi,no i okropnie się poce...

to kochana nalac Cie to za malo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biegeim do lekarza!!!!!!!!!
sama sobie rbisz krzywde!
jezeli nie bedziesz brala lekow to dlugo tak nie pocieganiesz!
moja mala prawdopodobnie w ogole nie ma tarczycy,ale dzieki lekom prawidlowo sie rozwja i skore ma ladna,gladka a nie chropowata.
zobaczysz od razu zaczniesz chudnac.poprostuu Twoja przemiana materii jest porzadnie zaburzona.
od razu zrob sobie badanie na cukier!

lidka no wlansie nie wiem..
sama nie wiem czego chce:baffled: nie moge sie z moim D dogadac ostatnio:-(
jestem jakas rozdrazniona....:crazy: przydalyby sie wakacje jakies..,...,.
to nie @ bo juz po, ale moze przez pogode, brak znajomych na obcczyznie....znaczy jest do kogo "gebe"otworzyc... bo mam tu kumpli z mojego miasta...
ale przez tyle lat te same osoby , a innych znajomyh brak....
nawet nie ma sie nieraz komu wygadac, bo poznane tutaj osoby z innych miast nie zawsze i nie do konca sa szczere.... (niestety juz sie spotkalam z takimi przypadkami kilka razy)
czasem sa takie dolki , tesknota i chce sie wracac do domu.... :baffled:
czasem chcialoby sie gdzies wyjsc do ludzi,... D nie ma czasu bo ciagle pracuje, jak ma wolne zalatwiamy sprawy urzedowe itp...
zreszta tu nawet do kina nie ma gdzie...
nocny wypad odpada bo malej niemielibysmy z kim zostawic... i tak juz jest .... :-/ i tak sie to klebi przxez jaakis cczas a pozniej wychodzi... ze wszystko nagle wkurza i plakac az sie chce.... wrrrr

kochana poplacz sobie
placz oczyszcza
mi jak sie nazbiera to sie wylacze i na drugi dzien inczej patrze na swiat
bo przez zapuchniete oczy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:
a tak na powaznie-masz nas:tak::tak::tak::tak:
zal sie ile trzeba

Coś z sercem mam tylko jakoś na badaniach nigdy nic nie wychodzi i przepisują mi żelazo i witaminy, nic więcej :sorry: teraz czekam na jakąś kasę żeby pójść na echo serca :tak: ja rzadko palę, mi jedna paczka starcza nawet na dwa miesiące :tak:

Witam z rana jako pierwsza :tak: Kuba jeszcze śpi, przylazł nad ranem i chyba dobrze mu się z mamą śpi, bo ani myśli o wstawaniu a na zakupy trzeba iść :laugh2: pogoda nadal do d... dzisiaj gorzej bo nie dość że pada to jeszcze mgła i zimno :dry: miałam jechać na to święto brygady do M ale w taką pogodę z chorym dzieckiem wolę nie :sorry: jeszcze by mi się gorzej załatwił, ach wolę w domu posiedzieć i na spokojnie sprzątnąć itd :tak: zajrzę potem ;-)

moej znajomej wada wyszla odpeiro na echu serca.osluchowo nic jej nie bylo,tylko sie szybko meczyla.

Witam z ranca
ja juz po sniadanku ,zaraz przychodzi tesciowka a ja wybywam:tak:
Noc mialam fatalna bo spac nie moglam a do tego trzasnieci sasiedzi zrobili sobie imprezke i darli pyski do 3 albo i dluzej:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Myslalam ze pozabijam gnojkow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:):-)

ja bym od razu na policje dzwonila

Bylam u Mamy i operacja sie udala i przebiegla bez zadnych komplikacji:tak::tak::tak:Byla juz wybudzona i byla w stanie troszke mowic:tak:Trudno ocenic Jej stan bo jest za swiezo po operacji.Musieli Jej ogolic glowe a teraz lezy z drenem.
W ciagu paru dni sie wszystko wyjasni
trzymam kciuki zeby mama szybko wyzdrowiala

Witajcie, chciałam się do Was dołączyć. Siedzę w domku z synkiem, mąż pracuje dość dużo, teraz jest trochę lepiej, bo w jednej pracy zaczyna mu się urlop. W drugiej jakoś do 17 jeszcze ma trochę do porobienia. Będzie mi raźniej, jeśli mnie przygarniecie:)

witamy i zapraszamy

Bardzo dziękuję za miłe przywitanie. Na razie czytam Wasze posty, ale jeszcze nie orientuję się zbyt dobrze, za jakiś czas pewnie, jak się lepiej wgryzę, to będę bardziej w temacie. Jeśli chodzi o ćwiczenia, to jakoś nie potrafię znaleźć na to czasu, a brzuch mam do skorygowania, więc może Wasze towarzystwo mnie zmobilizuje, żeby coś z tym zrobić. To co mnie gryzło ostatnio, to to że poroniłam w połowie lipca, ale już wracam do siebie, nie jest źle, odliczam dni do następnych staranek:) a za Aniołka zapaliłam światełko. Mój synek jest jeszcze mały ma 1,5 roku, jest fajny, daje nam coraz więcej radości i jest coraz bardziej samodzielny. Od października może uda mi się wrócić do pracy, ale jak na razie trochę mi momentami ciężko siedzieć w domu i nie mieć do kogo się odezwać, bo synek na razie za dużo nie mówi. Dlatego cieszę się, że odnalazłam to forum

przykro mi z powodu aniolka[*]

Witam dopiero teraz :sorry: dzisiaj wstaliśmy koło 8. Kuba przylazł do mnie koło 3, przytulił się i zasnął i nie miałam serca go już przenosić do siebie :tak: M się dzisiaj nie odzywał, także nie wiem co u niego :no: mam nadzieję że wróci szybko :tak: jeszcze dzisiaj z rana kolega do mnie dzwoni czy go nie zawiozę do przewozu bo w potoku im dom zalało, no nie dom ale garaże. Teściowe bramę do garażu wyrwało :no: masakra jakaś. Nie da się do potoku z żadnej strony dojechać, od niemiec też :no: kolega poszedł torami do potoku, a tak jakieś 5km :sorry: ma dać mi znać co i jak tam u nich :tak: a teraz idę Kubę kłaść spać i się biorę za obiad bo nic nie zrobiłam, pół godziny temu weszłam do domu :sorry:

o matko:szok:
te powozie w tym sa starszne
z roku na rok coraz wiecej kataklizmow
i jak tu nie mowic o koncu swata
ziemia sama sie nas ludzi pozbywa:-(

Witam po wekendzie!
Pojechaliśmy sobie wczoraj na wycieczkę całodniową. Poleżałam na kocyku przy jeziorku, a chłopaki szaleli w wodzie.
W tą sobotę idę jeszcze na wesele!!Zapomniałam chyba się pochwalić. Takze znowu pojawia sięproblem.."w co tu sieubrać jak w pasie 115:-D:-D:-D:-D:-D:-D

w worek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

hejka dziewczyny.
ostatnio Was zaniedbuje i mało bywam ale teraz tyle na głowie bo jednak bęe chyba zakłądać tą działalność gospodarczą.
teraz mamy bieganine po bankach,za badzo nie chcą nam dac tyle kredytu ile potrzebujemy ale teściowa sie zgodziła wziąć na siebie.zobaczymy czy bank da na nią,podejrzewam ze powinien.

latanie po hurtowniach,sprawdzanie cen,kalkulowanie,szukanie regałów do sklepu itd az mnie głowa już boli od tego wszystkiego.

takze wybaczycie co nie?

a na dodatek Oliwka po tym ściągnięciu gipsu mi utyka i to sporo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem załamana.lekarz powiedział żebyśmy się nie przejmowali ze to rozchodzi bo miesień jest zastany ale to już 4dzień i nic.zobaczę do końca tyg jak nie będzie poprawy to idę z nia do lekarza najwyżej niech da mi skierowaniena jakąś rehabilitację.bo tak nie może zostać:no::no::no::no::no::no:

Agnes a jkai sklep chcesz otowrzyc?z czym?
a c Oliwki to poczekaj.zreszta nie wiem czy na rehabilitacje nie ejst jeszcze za wczesnie

I zapomnialam

Beata, Anabuba serdecznie dziekuje za zyczenia rocznicowe:-)

nie ma za co:rofl2:
Up rozdaje właśnie unijne dotacje :tak:

To lepiej przez np 3 lata płacić kredyt, zamiast poczekać 3 miesiące i dostać kasę :sorry: trochę pokrętne to rozumowanie.

Poza tym jeśli uważasz, ze jeśli pierwszego otworzysz działalność, a do 30 uda ci się zarobić na zus, czynsz, kredyt i swoja pensje, no i zapłacić podatki to będziesz potrzebowała duuuuużo sczęścia, bo nawet najlepiej prowadzone interesy, rzadko kiedy przynoszą wystarczajace zyski w pierwszych miesiącach.

Sorki, Agnes, ale uwierz mi, napisałam ci to ponieważ cię lubię :tak:

poprieam w 100%
Agens teraz wydasz cala kase a za co zaplacisz zus i sladki?elpiej poczekacte 2-3mieisace i dostac z up-dam wlasnie daja unijna kase:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja widzialam u znajomej synka ze mial bransoletke... dlatego tak pytam z ciekawosci:sorry:
bo mi sie osobiscie to podoba :zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 272776

mis ie to nie podoba:no:
kup lepiej sam zloty lancuszek
moj p sowj dostal chyba na 18-tke i nosi go caly czas

Dowikla, ona ma 78cm i 10 kg, ona ma poprostu duże stopy :-D:-D:-D Helenka miała mniejsze :tak:

Bosz, ale ja mam dzisaj lenia, siedzę przed kompem, a dom zarasta :eek:

e tam
moje dzieczyny to maja duuuuuze stopy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Weronika nie ma 3 lat jeszcze a nosi 27:rofl2:
jak miala rok to miala 21 i tak co 3mieisace kolejny numer:-D
z Paulina bylo to samo
a Weronika teraz nie miesci sie w siitace centylowej:rofl2:
jest powzyej 97centyla ze wzrostem-wzrost ma 4 letniej dziewczynki
z waga tez sie nie miesci:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

hej popołudniowo.:-)
moje dzieci wlasnie polozylam spac i cisza i spokój w domu.:tak:bylam na spacerku,obiadek dla m i krystiana zrobilam i teraz mysle co by tu robic.:sorry:a jestem taka wk.......ze masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.nasz samochud a raczej jego naprawa wyniesie nas bagatela ponad 1000 zł!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:nie zle co?:angry:tylko siąsc i plakac.:-(i jeszcze mam taką ochote na słodkie ze zaraz nie wytrzymam i zjem cała czekolade i tyle bedzie z mojej diety.:eek::baffled:
z.

kup kasy:szok::szok::szok::szok::szok:

Tak Was czytam, ale trochę nie nadążam, bo jeszcze na wątku "ciąża po poronieniu" się czasem odzywam i jeszcze nie wiem do końca tutaj, kto jest kto, ale chyba za jakiś czas będzie lepiej. Cieszę się, że Wasze dzieciaczki pięknie rosną.
Ja mam taki dylemat, właściwie od pewnego czasu. Bo chciałabym wrócić do pracy, a jednocześnie za kilka miesięcy chciałabym, żebyśmy starali się o następne dzieciątko, no i boję się rozczarować przyszłego pracodawcę. Po poronieniu lekarz kazał nam odczekać kilka miesięcy. Bardzo mi zależy, żeby wyrwać się z domu i pobyć wśród ludzi, a z drugiej strony nie chcę zaniedbać swoich marzeń o rodzinie i chciałabym mieć dwójkę, żeby miały dla siebie nawzajem towarzystwo. Właściwie to ostatnie to to, na czym mi najbardziej zależy, więc sama się zastanawiam, dlaczego mam takie wątpliwości. Faktem jest, że w domu już trochę "głupieję", to znaczy brakuje mi strasznie towarzystwa i tak się cieszę, że Was odnalazłam. Większość moich koleżanek pracuje. Teraz mąż na szczęście trochę szybciej wraca z pracy, to czasem gdzieś w Trójkę jedziemy, ale za jakiś czas znowu się zacznie. Nie wiem, czy z tą moją pracą od października wypali, bo jeszcze nie podpisałam umowy, przygotowuję się do niej w ciemno. Jak przyjdzie październik będzie mi pewnie bardzo ciężko, bo jeszcze bardziej będziemy mijać się z mężem.

czemu sie przejumejsz pracodawca????????
myslsiz ze on by sie przejal??????
ja szlam do pracy z mysla ze troche popracuje i zajde w ciaze z drugim i tak sie satlo
popracowalam chyba 8 miesiacy i zaszlam w ciaze(wczesniej nie moglam bo sie leczylam/) i poznie zwonienie,macierzysnki i wychowawczy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

kochane witajcie
i korzystam od rodzicow

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale wielki:szok::szok::szok:
fajny
ale ja nie mm tyle odwagi:no::no::no::no:

piekna!
bzuiaki dla dziewczyn

Lidka współczuję z samochodem :no: jak to mówią samochód to skarbonka bez dna :sorry:
Pati tatuaż super :tak::tak:
Kamcia ja swojemu chrześniakowi dałam taką srebrną grzechotkę no i łańcuszek z medalikiem :tak: ja niestety więcej kasy nie miałam żeby coś mu lepszego dać ale za to pod choinkę dostał fotelik do karmienia który mnie słono kosztował :sorry:
Anka maleńka cudo :-)

Witam wieczorkiem, Kuba mnie męczy coś ale zaraz go kładę spać bo ja sama padam :tak: kuzynka u mnie była i nie dawno poszła więc miałam trochę towarzystwa :tak: jutro chyba pojadę na żary spotkać się z kolegą bo mnie prosił, tylko mam nadzieję że nie będzie padać :sorry: muszę kolacyjkę zjeść bo dzisiaj tylko o śniadaniu jestem :no: jak M jest to przynajmniej się Kubą zajmie na chwilę a ja zjem a teraz to masakra. Kuba jakiś upierdliwy się zrobił :confused2: mam nadzieję że mu to przejdzie bo oszaleję :baffled: w wariatkowie wyląduję :laugh2: u M bez zmian, nie wiedzą kiedy przyjadą itd :no: idę jeść bo zaraz padnę :sorry:

no wlasnie
moja Weronika odchrzestnego dostala fotelik do karmienia bo ja ak chcialam i chrzestny zaplacil za chrzest
od chrzetsnej ubranko do chrztu bo niepracujaca i tesciowie sponsorwali
a teraz moja siostra byla chrzestna u Julki-bratanicy i tez kupila jej krzeselko takie
Krzesełko do karmienia 2w1 stolik ARTI CESAR (1164279888) - Aukcje internetowe Allegro i dala cos jeszcze w koperte
najlepiej jak zapytasz rodzicow dziecka czy czegos im nie potrzeba

w
dzis bylam na usg, malutka wazy 2100 a termin porodu z usg wyszedl na 27.09 akurat w urodziny m:tak::tak::tak::tak:
no to ciekawe teraz 14.09 ur czarka a 27.09 darka i komu tu prezencik walnąc:-D:-D:-D:-D
pozatym wszystko w porzadku szyjka trzyma lozysko 2/3 stopien wiec juz zchodzi:tak::tak:
:

no i fajnie
najwazniejzze ze wszytsko ok:tak::tak::tak::tak:
no i nadrbilam:rofl2:
dotarl juz tu ktos???????

reklama
Bubka tam myślałam że Ty z drabiną będziesz latać :-) krzesełko takie mam dla Kuby, teraz przynajmniej ma gdzie się bawić, rysować itd :tak: ja siostrze chciałam takie kupić ale ona nie ma miejsca na to więc kupiłam coś takiego KRZESEŁKO *TOWER* ABC DESIGN 3Kolory PROMOCJA !!! (1176616696) - Aukcje internetowe Allegro
No jaj dlatego czekam na kasę żeby pójść na to echo :tak:
Kamcia najlepiej się spytaj rodziców czy coś potrzebują :tak: ja tak zawsze robię przynajmniej wiem że kupię coś co im się przyda :tak:

Witam :tak: miało dzisiaj padać ale jak na razie to widzę że słońce nie źle daje :sorry: zaraz zjem śniadanko i będę się szykować do mamy :tak: od M nie mam znowu wiadomości od ponad 24h :eek: dobija mnie to jak nie wiem :wściekła/y: ja mam tylko nadzieję że dostanie wolne jak wróci :tak: chociaż to by było dobrze :tak: Kuba mi znowu w nocy przylazł do łóżka :-) muszę go oduczyć bo jak M przyjedzie to będzie niezadowolony :-p idę się szykować bo już zaraz 9 :sorry:do później :tak:

Do góry