reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z ranca:tak:
Pogoda fajowa wiec pewnie wiekszosc dnia bedziemy poza domem:tak::tak::tak:Wlasnie gotuje zupke-moje dzieci znowu chcialy kapusniak:szok::szok::szok:Pranie sie pierze :tak::tak:

MH
Anika ma juz nozke 22?To jaka Ona jest jzu duza,jakie nosi ubranka?

Jesli chodzi o bransoletke dla chlopca to mi tez sie to nie podoba i kojarzy mi sie z cyganami:no:

AGNES
Ja zgadzam sie z MH w 1000000%:tak:
Zaden interes nie przynosi takich zyskow w pierwszych miesiacach:no:

MALINUS
No to tesciowki tylko pozazdroscis:tak:
Moja tfu-tfu ostatnio sie jakby zmienila na lepsze i mam nadzieje ze tak juz zostanie:tak::tak::tak:

reklama
Kamcia Mi się nie podobają takie rzeczy :no: U dziewczynek też nie lubię jak mają przekute uszy :no: No ale każdemu przecież co innego się podoba :tak:

A jak pisałaś o bransoletce, to nie przyszło mi nawet do głowy, że to ma być bransoletka dla malucha :szok: myślałam raczej o czymś na przyszłość :tak::-D
heh ... nie no na teraz myslalam:sorry::-p
dobra ... to chyba odpada... moze ja mam taki wypaczony gust:rofl2::eek::-D

kupie mu lancuszek z krzyzykiem :tak: niech bedzie;-)

cop do kolczyczkow to moja Vi juz ma przzeklute uszka.. i nosi kolczyczki....
ale wiadomo... niektorzy czekaja na decyzje dziecka jak bedzie starsze czy chce kolczyki czy nie , choc wszystkie dziewczynki i tak chca:-D

Dowikla, ona ma 78cm i 10 kg, ona ma poprostu duże stopy :-D:-D:-D Helenka miała mniejsze :tak:

Bosz, ale ja mam dzisaj lenia, siedzę przed kompem, a dom zarasta :eek:
No to jest taka dluga jak moje ,ale moje waza po okolo 8 kg
Super Tobie nadrobila:tak::tak::tak:

heh ... nie no na teraz myslalam:sorry::-p
dobra ... to chyba odpada... moze ja mam taki wypaczony gust:rofl2::eek::-D

kupie mu lancuszek z krzyzykiem :tak: niech bedzie;-)

cop do kolczyczkow to moja Vi juz ma przzeklute uszka.. i nosi kolczyczki....
ale wiadomo... niektorzy czekaja na decyzje dziecka jak bedzie starsze czy chce kolczyki czy nie , choc wszystkie dziewczynki i tak chca:-D

Moje tez maja kolczyczki,chociaz jak byly malenkie to mowilam ze nie bede Im przebijala uszow:-DAle jakos dwa tygodnie przed roczkiem zmienilam zdanie:-p
łancuszki zlote dostaly na chrzest ale takie mega cieniutkie no i sa Im prawie do pepkow:szok:

Witam laseczki:happy:
u nas dziś dziwna pogoda:baffled: jakoś tak mgliście :sorry: z Antonim byłam u lekarza bo mi zaczął kaszleć mam mu dawać cebion wapno psikać nasiwinem do noska i przez 2-3 dni potrzymac w domku:szok: Julina już lepiej Adam zdrów jak ryba:tak: dołączam do tych co mają lenia i noc im się nie chce mi też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś twoje szczypiorki to już szczypiorkami zostaną :-D:-D:-Da jak mama???
MH ale Niki ci ładnie nadrobiła :tak::tak::tak::tak:mój Antek urodzony o czasie ma 21 m-cy i waga 9.700 wzrost 85 cm numer buta 23-24:tak::tak::tak::tak::tak:
Agnes a co ty sie przejmujesz tym co ludzie powiedzą :szok::szok::szok::szok:kochana ludzi zawsze inność interesuje :sorry:kochana a jak są dzieci chore niepełnosprwne to co rodzice z nimi nie wyjdą bo ludzie patrzą??na mnie jak idę z cała ferajną też patrzą bo to inne dziwne bo schemat jest rodzice plus dwoje dzieci najlepiej parka :sorry::sorry::sorry::sorry:
A ja myślę jak dziewczyny życzę ci powodzenia ale ja bym wolała poczekać na dotację bo to jest coś co pozwala z większym spokojem rozpocząć działalność :tak:no i kochana prawie każda firma przez co najmniej 3-4 m-ce nie przynosi zarobku fajnie jak starcza na zusy dzierżawy opłaty a dochody......... ale trzymam mocno kciukasy żebyś niedługo nam tu napisała dziewczyny najlepsze co mogłam zrobić to zaryzykować mi się udało :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kmcia mi się bransoletki chłopców wogóle u tak małych dzieci średnio podobaja i wydaja mało praktyczne ale u nas w rodzinie wśród znajomych tez są praktykowane jako prezenty u chłopców i dziewczynek właśnie na chrzciny roczek itp... a naprzykład u nas nie daje się w prezencie krzyżyków:no:bo jakoś tak się utarło że nikt nie daje krzyżyka bo to ciężar przysłowiowy krzyż do niesienia i nie daje się go nikomu:sorry:ot co kraj region rodzina to inny obyczaj :tak::tak:zrób tak jak uważasz a najlepiej skonsultuj to z rodzicami maluszka może oni marza np o krzesełku do karmienia albo leżaczku itp.....
Meduska zaraz oblukam ubranka po Patryku:tak::tak::tak::tak::tak: kiedy teledysk zobaczymy??????????????????????
Liduś jak chłopaki?????????????? a tam auto :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:ja dzień w dzień zima lato deszcz śnieg dzieci do szkoły po 2.5 km w jedną stronę prowadzę :tak::tak::tak::tak::tak: i tak 4 razy w ciągu dnia drałuję no rozkosz m,ówię ci :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Jupi wygrałam aukcje kalosze dla Antka z piratem juhu!!!!!!!!!!!!1 ciekawe czy Pietruszka czytaj sponsor też się ucieszy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A ja dziś na obiad robię zupkę warzywną z warzyw od mamy świeżych z działeczki pachnących bez nawozów już mam na nią ochotę:-D:-D:-D

hej popołudniowo.:-)
moje dzieci wlasnie polozylam spac i cisza i spokój w domu.:tak:bylam na spacerku,obiadek dla m i krystiana zrobilam i teraz mysle co by tu robic.:sorry:a jestem taka wk.......ze masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.nasz samochud a raczej jego naprawa wyniesie nas bagatela ponad 1000 zł!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:nie zle co?:angry:tylko siąsc i plakac.:-(i jeszcze mam taką ochote na słodkie ze zaraz nie wytrzymam i zjem cała czekolade i tyle bedzie z mojej diety.:eek::baffled:

mh-to ja nawet nie wiedzialam ze twoja niki to wczesniaczek.ale super sobie radzi i waga swietna.:tak:
moje chlopaki maja 15 miesiecy i alan waży 11kg a mikolaj 10 z hakiem.ale jak sie urodzili to mieli po 2kg.:szok:

malinka-w taki dzien co dzis to wolała bym nie miec auta i chodzic na nogach,bo to studnia bez dna.:wściekła/y::wściekła/y:
gratulacje z wygranej aukcji.

kmcia-u nas też tak jest ze krzyżyka sie nie daje-bo to cieżar.
ale zrób tak jak ty uważasz.

Lidka, To twoje chłopaki tez ładnie :tak: Moja miała 3 kg, ale spadła do 2 600 :baffled: No lae jak na 36tydzień to i tak była duża :tak:

Moja kuzynka urodziła bizniaki w terminie, 2 lipca, jedna 3 000 druga 3 150 i odpowiednio 51 i 56 cm, wiec duuuuże dziewczyny :tak::-D

reklama
Lidka, To twoje chłopaki tez ładnie :tak: Moja miała 3 kg, ale spadła do 2 600 :baffled: No lae jak na 36tydzień to i tak była duża :tak:

Moja kuzynka urodziła bizniaki w terminie, 2 lipca, jedna 3 000 druga 3 150 i odpowiednio 51 i 56 cm, wiec duuuuże dziewczyny :tak::-D

a jaki był powód tego że tak Ci z wagi spadała?
a twoja kuzynka super dzieciaki duze urodziła jak na blizniaki to piekna waga.

Do góry