reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joasiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zaraz mykam do pracy:tak::tak::tak:
przyjechała do mnie teściowa hura:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Joanna &&&&

Malina, nosz te uśmiechy powalajace :-D:-D:-D

Dowikla, buty mam 20, noszone, ale praktycznie nie chodzone :sorry: może znajdzie się inny chętny bo kosztowały 120 zł, a Niki to będę musiała kupić 22 na tą zimę :szok::-D

Patrysia, kawa powiadasz :-) No taka niezobowiązująca, czemu nie :rofl2: będziemy dzwonić wcześniej jakby co, bo będę koło ciebie przejazdem :tak:

Dzieci rozdarte, lecę mleko szykować :szok:

hej dziopki

jestem wreszcie

dzis zaczelam sobie wyprawke szykowac
pampki kupilam chusteczki, oliwke puderek
czarkowi kupilam plyn do kapieli dla starszych juz dzieci a ten J&J zostawie dla malej:tak::tak:

ostatnio was zaniedbalam:zawstydzona/y:
ale mam nadzieje ze sie wytlumaczylam dzis juz na luzie bo mam jeszcze 250 do zrobienia ale to do srody wiec luzik;-):tak::tak:

jutro do gina juz doczekac sie nie moge ale tej drugiej czesci badania:sorry::-D:-D
bo za pierwsza nie przepadam:no::-p:-D:-D

Justa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D:-D:-D:-D:-D

A ja nie czytam Was dzisiaj i mam nadzieję że mi wybaczycie bo ja siedzę z duszą na ramieniu. Dzisiaj M mi nic nie napisał :no: tak zawsze z rana mi napisał że jadą tu i tu i będą robić to a dzisiaj nic :no: normalnie nie wiem... siedzę jak na szpilkach :no:

hejka dziewczyny.
ostatnio Was zaniedbuje i mało bywam ale teraz tyle na głowie bo jednak bęe chyba zakłądać tą działalność gospodarczą.
teraz mamy bieganine po bankach,za badzo nie chcą nam dac tyle kredytu ile potrzebujemy ale teściowa sie zgodziła wziąć na siebie.zobaczymy czy bank da na nią,podejrzewam ze powinien.

latanie po hurtowniach,sprawdzanie cen,kalkulowanie,szukanie regałów do sklepu itd az mnie głowa już boli od tego wszystkiego.

takze wybaczycie co nie?

a na dodatek Oliwka po tym ściągnięciu gipsu mi utyka i to sporo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem załamana.lekarz powiedział żebyśmy się nie przejmowali ze to rozchodzi bo miesień jest zastany ale to już 4dzień i nic.zobaczę do końca tyg jak nie będzie poprawy to idę z nia do lekarza najwyżej niech da mi skierowaniena jakąś rehabilitację.bo tak nie może zostać:no::no::no::no::no::no:

Hej wieczorkiem:happy:
A gdzie nasz Anabubka???????????????????
Anabubka hop hop hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MH bo ja się autentyczni cieszę że ona przyjechała bo ja uwielbiam tą kobietę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:każdej życzę takiej teściowej mamy....:tak::tak::tak::tak:
Twoja buty 22 a mój Antek teraz nosi 23-a właściwie to jż 24 więc zimowe to chyba 25:szok::szok:Julka 30-31 a Adam 38:szok::szok::szok::szok:ale mamusia też kajaki 41:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Agnes myślę że lekarz ma rację moja bratanica miała nogę w gipsie a właściwie w szynie 3 tygodnie i potem przez miesiąc utykała i to właściwie jak mówiła to nie z bólu tylko tak jakoś z przyzwyczajenia ale pewnie lepiej mieć ręke na pulsie :tak::tak:kochana a jaką ty działalność rozpoczynasz sklep???/ale z czym?masz już lokal?????nie boisz się ryzyka?a nie lepiej z dotacji unijnej lub z UP?????????
Beatko czasami brak wiadomości to dobra wiadomość:tak:może mu bateria w telefonie padła,albo mają pełne ręce roboty i nie mają czasu co???kochana nie denerwuj się :**** choć rozumiem ja tez bym się pewnie martwiła na zapas:zawstydzona/y:
oglądam o tej manifestacji pod krzyżem:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:brak mi słów :no::no::no::no::no::no:

Wiesz co, zależy na ile cię stać :sorry: Ja zamawiam srebrną grzechotkę ( ok 200zł) no jeszcze ze 200-300 do koperty, zobaczymy jak nam się uda, bo jeszcze trasa nas czeka :confused2:

to wsumie zalezy od Cibie Twoich możliwości.. od chrzestnego dostałam 100zł a chrzestna dała 200+| smoczek srebrny ktory wyszedl ja kolo 80zl

i ze 100 bylam zadowolona a w porownaniu do reszty to chrzestna dala wyjątkowo dużo;-)

kamcia-tak jak dziewczyny pisza dasz tyle na ile cie stac.
a u nas jak blizniaki chrzcilam to alana chrzesna dała 500 a chrzesny 300 a mikolaja chrzesna dała 400 a chrzesny 500!

KAMCIA
Ja uwazam ze kazdy daje tyle na ile Go stac,a nie zeby sie patrzec no to ile inni daja:tak::tak::tak:
dzieki dziewczyny:-)
nie chodilo mi o to ze dam ile inni tylko po prostu sie nie orientuje ile w pl sie daje na chrzciny tak ogolnie....
wiadomo ze kazdy da ile ma, ale chodzilo mi o jakis przedzial...:tak:
teraz juz wiem ze gdzies miedzy 200-500 sie daje..
a co myslicie o bransoletce zlotej jako dodatek dla chlopca??

Witam :tak:

Mój pracował na noc i jeszcze nie wrócił :eek: Jak ja tego nie lubie :eek:

...
Agnes myślę że lekarz ma rację moja bratanica miała nogę w gipsie a właściwie w szynie 3 tygodnie i potem przez miesiąc utykała i to właściwie jak mówiła to nie z bólu tylko tak jakoś z przyzwyczajenia ale pewnie lepiej mieć ręke na pulsie :tak::tak:kochana a jaką ty działalność rozpoczynasz sklep???/ale z czym?masz już lokal?????nie boisz się ryzyka?a nie lepiej z dotacji unijnej lub z UP?????????
Beatko czasami brak wiadomości to dobra wiadomość:tak:może mu bateria w telefonie padła,albo mają pełne ręce roboty i nie mają czasu co???kochana nie denerwuj się :**** choć rozumiem ja tez bym się pewnie martwiła na zapas:zawstydzona/y:
oglądam o tej manifestacji pod krzyżem:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:brak mi słów :no::no::no::no::no::no:

Dokładnie, po gipsie żeby dojść do siebie potrzeba sporo czasy w tydzień się tego nie załatwi :no:

Agnes, ja już ci gdzieś pisałam o dotacji, dlaczego chcesz brać kredyt jak możesz dostać kaskę :confused2:

A co do krzyża, to żenada :szok: Dla mnie pod każdym względem tego zamieszania...

dzieki dziewczyny:-)
nie chodilo mi o to ze dam ile inni tylko po prostu sie nie orientuje ile w pl sie daje na chrzciny tak ogolnie....
wiadomo ze kazdy da ile ma, ale chodzilo mi o jakis przedzial...:tak:
teraz juz wiem ze gdzies miedzy 200-500 sie daje..
a co myslicie o bransoletce zlotej jako dodatek dla chlopca??

U nas to raczej ze złota to łańcuszek z krzyżykiem, albo Matka Boską :tak:

A u mnie się plany pozmieniały troszkę prezentowe, bo ę w końcu sponsorowała ubranko :tak: No i mam zamówić szatki dla obu dziewczynek, zobaczymy co zostanie po tym z mojego budżetu :-D:-D:-D

reklama
A
[ QUOTE]

tak sklep,lokal mam wstępnie zarezerwowany,mam dac odpowiedź do piatku :tak::tak::tak:

z UP na dotację ciężko bo sa wyznaczone terminy dotacji były lutym i w maju teraz będą właśnie w sierpniu pod koniec.ale trzeba być 1mies zarejestrowanym na bezrobociu ,przejść szkolenie chyba miesieczne o założeniu działalności gospodarczej,zrobić biznes plan i dać na konkurs.na decyzje czeka sie 1mies.

więc gdyby była decyzja pozytywna to otworzyłabym gdzieś za 2,5-3mies.
a to dla mnie za długo bez zadnej pracy.

o Uni nawet nie marze bo tam o dotacje jeszzce trudniej.

a o ten lokal stara sie kilka osób,ja po znajomości mam pierwszeństwo,jak się zdecyduje to jest mój,za taki okres czasu to nie będę mieć już tego lokalu a lokalizacja jest dobra.

pewnie że się boję,zastanawiam sie and tym po 1000 razy dziennie.mysle że dałabym radę,no nie wiem ale mam rózne myśli.

a z Oliwką to boje się zeby to utykanie jej nie zostało,niedługo do przedszkola,wiadomo jak w przedszkolu,biegać nie biega bo jej ta noga przeszkadza.tez nie chcę zeby była wytykana bo powiem wam szczerze ze wszyscy się na nia gapia jak ghdzieś idziemy,wkurza mnie to ogromnie bo nie mam ochoty każdemy z osobna tłumaczyc dlaczego utyka i tak dziwnie chodzi.ludzie się na nia patrza jakby była kaleką.:no::no::no::no::no::no:
normalnie mam nerwa takiego że szok.:crazy:

Do góry